Találatok a következő kifejezésre: A macska, 3 hónapig (5 db)

Miert veszelyes macskat tartani ha babat varunk? Nekem van egy nagyon ari kis macsekom, imadom, 3 honapja probalkozunk picibabon. Metarthanom a macsekomat? Milyen veszellyel jar?

Igazabol hazi cica, de kerteshazban lakunk, igy wc-ni kintre jar, de nem sokat van kint.

Legjobb válasz: Szia! Nyugodtan megtarthatod :):) A cica ürüléke veszélyes akkor, ha még nem estél át toxoplasmosison, viszont ezen szinte mindenki átesik gyerekkorban. Ha nagyon félsz menj nézesd meg egy orvossal, de még ha nem is estél át rajta, akkoris elég arra vigyáznod, hogy a cica ürülékével ne kerülj kapcsolatba :):)

Szia! Nyugodtan megtarthatod :) :) A cica ürüléke veszélyes akkor, ha még nem estél át toxoplasmosison, viszont ezen szinte mindenki átesik gyerekkorban. Ha nagyon félsz menj nézesd meg egy orvossal, de még ha nem is estél át rajta, akkoris elég arra vigyáznod, hogy a cica ürülékével ne kerülj kapcsolatba :) :)
Már bocsánat én még nem írtam ide de ezt a hangnemet még olvasóként is kikérem magamnak!!!Hogy jössz te ahhoz, hogy így kioktass egy jó szándékú hozzászólót, aki tényszerûen elmondta, mire kell figyelni egy macskánál, ha babát akar???Az jobb ha azt mondod neki, nyugi nem lesz semmi baj?
Úgy látszik, van aki csak kötözködni jár ide... Nekem is volt cicám, kedves kérdezõ, és van 2 egészséges gyermekem! :)
nekem anno amikor vizsgálaton voltam a doki azt mondta h a macskaszõrre alergiás vagyok és könnyen elvetélhetek de én ebbe nem hiszek nyugodtan tartsd meg
20:19 jó nagy bunkó vagy!
20:16!Te tényleg azt gondolod, hogy egy veszett férges dögöt tart a házban?Gondolom nem és azt is, hogy nincs baja! A toxoplazmozison már rég túlestél!Ne hallgass a burokban lévõ és gyermeküket ott nevelõ szupi anyucikra!!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt mindenkinek! De azzal egyetertek, hogy nem kell a masikat leszolni, mert leirta amit gondol, es tud! De akkor megnyugodtam, hogy megtarthatom! :) Minden renbe vele!

A macska, ha 3 hónapig szoptatta a kölykeit és 1 kicsi már döglötten született, akkor ebben az évben még vemhes lesz? Vagy egyáltalán lesz-e még vemhes?

Legjobb válasz: Amíg nem ivartalanítod, addig évente 2-3 alkalommal mindig vemhes lesz. Ajánlott az ivartalanítás, ha szereted a macsod, mert megviseli az anyamacska szervezetét az állandó szülés, szoptatás, majd újra szülés, szoptatás... gondolj bel, ha egy nõ minden alkalommal, amikor lehetséges, szülne. Nem beszélve arról, hogy a menhelyek így is tele vannak kidobott, elhagyott macskákkal. És az utak mentén is rengeteg elütött van... :-(

Amíg nem ivartalanítod, addig évente 2-3 alkalommal mindig vemhes lesz. Ajánlott az ivartalanítás, ha szereted a macsod, mert megviseli az anyamacska szervezetét az állandó szülés, szoptatás, majd újra szülés, szoptatás... gondolj bel, ha egy nõ minden alkalommal, amikor lehetséges, szülne. Nem beszélve arról, hogy a menhelyek így is tele vannak kidobott, elhagyott macskákkal. És az utak mentén is rengeteg elütött van... :-(

Van egy macskám aki kb 2-3 hónapja költözöttbe a házunkba. Kb.1 hónapja többet eszik, mindenkitől fél és kicsit nagyobb lett a hasa és a mellbimbói megduzzadtak. Terhes lehet? Ha terhes akkor hányadik hét körül járhat?

Legjobb válasz: Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)

Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)
Terhes!ilyenkor védelmezi magát..
OFF:A macska nem terhes, vemhes. Vagy népiesen: hasas. És nem szülni fog, hanem fialni.ON
A kérdező hozzászólása: Szia!Keverék cicák lesznek szerintem :) mert nemtudom hogy ki lehet az apjuk.Szép az anyjuk :)
Szia! Ha nem szeretnél babázni, még elviheted ivartalaníttatni. Ha szeretnél, akkor is javaslom, szoptatás után, hacsak nem szeretnél fél évente újabb kölyköket.
Jó... vemhes....Tök8 hogy hogy nevezzük a családban!tök jó h mások javítgatni járnak ide -.-'''''


Normális, hogy a macskám már 3. hónapja vedlik? Vagy ez lehet már idegi alapon is a kutya miatt?

Már 5 éves a cicám,de ennyire,és ennyi ideig még sosem vedlett. Már 3. hónapja,hogy hullatja a sz?rét,de iszonyatos szinten. A b?rének semmi baja,egészséges,a sz?re is szép,nem kopaszodik vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: az én cicám 8. hónapja vedlik.. :S de szeretem és elnézem neki :D inkább használok ruhahengert a fehér szõrök ellen és kiiktattam a fekete ruháimat... egyébként lassan idõszerû az állatorvos és ott utánaérdeklõdöm én is hogy akkor mi is van.. :S

az én cicám 8. hónapja vedlik.. :S de szeretem és elnézem neki :D inkább használok ruhahengert a fehér szõrök ellen és kiiktattam a fekete ruháimat... egyébként lassan idõszerû az állatorvos és ott utánaérdeklõdöm én is hogy akkor mi is van.. :S
Az én macskám is vedlik, tavasz óta szinte folyamatosan. Szerintem ilyen melegben ez normális. Ha õsszel, esetleg télen is foltatódik a dolog, akkor más lehet az oka. Egyébként nekünk az állatorvos azt mondta, hogy szegénykéknek a stressztõl (a kis diliseknél a félelemtõl) is hullhat a szõrük.

8 éves macskám 8 hónapig eltűnt.2-3 napja megtaláltam, voltunk orvosnál is. De aggaszt hogy remegteti a száját és folydogál a nyála. Étvágya kedve van. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A mamám macskája akkor csinált ilyet mikkor dögönyözték.Olyankor dorombolt remegett és folyt a nyála is.

A mamám macskája akkor csinált ilyet mikkor dögönyözték.Olyankor dorombolt remegett és folyt a nyála is.
idõs macskáknál szokott ilyen lenni, vagy ideges


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!