Találatok a következő kifejezésre: A macskámnak váladékozik az (2 db)

A macskámnak gyakran váladékozik az orra és a szeme. Nagyon sovány pedig kap rendesen enni. Lehet, hogy szopornyicás?

A macskámnak gyakran váladékozik az orra és a szeme. Nagyon sovány pedig kap rendesen enni. Kb most 5 hónapos!!!!!!

Legjobb válasz: Lehet hogy csak meg van fázva, vagy éppen allergiás. Az állatok is lehetnek allergiásak azokra a kiváltó tényezõkre, mint az emberek (pollenek, ételek, stb...) Azért mindenféleképpen ajánlanám, hogy keressétek fel együtt az állatorvost, õ majd biztosabbat tud mondani!

Lehet hogy csak meg van fázva, vagy éppen allergiás. Az állatok is lehetnek allergiásak azokra a kiváltó tényezõkre, mint az emberek (pollenek, ételek, stb...) Azért mindenféleképpen ajánlanám, hogy keressétek fel együtt az állatorvost, õ majd biztosabbat tud mondani!
Az egészen biztos hogy valami betegsége van!A szem és orr váladékozás mindig betegséget jelez.Vidd orvoshoz.
Meg kell nezni, hogy nincs e benne kullancs, es ha van el kell tavolitani. Azok a cicak akik kijarnak a parkban vagy a kertben is osszeszedhetik a kullancsot.
Nem tüsszög? Ezek a macskanátha tünetei lehetnek, ha nincs ellene beoltva a cica. Vigyázat, rájuk életveszélyes, de emberre nem fertõzõ.
Lehet, hogy allergiás. Az is lehet, hogy az emberre allergiás.
Gyorsan vidd el az állatorvoshoz!!!!!! Az is elõfordulhat hogy szopornyicás de lehet más baja is. Valami bélféreg vagy ilyesmi...a bélféregtõl le fogyhat a cicu......Vidd el a dokihoz sûrgõsen!!!! M.A
Ez elég nehéz lesz. Talán ha kihívod oda az orvost, õ el tudná kapni.
Váratlanul kell rá "lecsapni", mert ha látja az elõkészületeket, elmenekül. Én úgy szoktam, hogy a dobozt már jóval elõbb feltûnés nélkül bekészítem, és amikor a cica abban a helységben van, becsukom az ajtót, hogy ne tudjon kiszökni. A dobozt pedig függõlegesen, ajtóval felfelé felállítom, és gyakorlatilag belelógatom, belepottyantom szegény macsekot. Így tud a legkevésbé védekezni. Nekem eddig bevált ez a módszer.
Adj neki egykis sedalint, valami kajába keverve. Vagy ad a doki nyugtato bogyokat, ha kérsz töle.
Nekem is volt dolgom ilyen cicussal. A szállítóketrec ajtajára köss egy hosszú madzadot, a szállítóba tegyél kaját, úgy hogy jó lássa. Távolodj el, és ha bemegy, akkor gyorsan csukd Rá az ajtót, a madzaggal. De vigyázz, csak akkor csukd be, ha az egész cica bent van már(ezért célszerû a box legvégébe tenni a kaját), mert egyébként kihúzhatja magát, és nem mostanában fog bemenni újra. Remélem segítettem:)
Csapdával kell befogni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!