Találatok a következő kifejezésre: A macskámnak egyik szemhéja (2 db)

A macskámnak az egyik szemhéja kicsit be van dagadva, és mintha ki lenne fordulva. Mi baja lehet?

Gyakorlatilag olyan, mintha folyamatosan hunyorogna. Ma délután kezd?dött.

Legjobb válasz: Hát röhögni fogsz de az enyémnek is kifordul ha olyan szerencsétlen pózban alszik el hogy el tudja feküdni :D általában elmúlik hamar, ha mégse akkor kamillateával törölgesd át neki, az mmindig segít az ilyen bajokon.

Hát röhögni fogsz de az enyémnek is kifordul ha olyan szerencsétlen pózban alszik el hogy el tudja feküdni :D általában elmúlik hamar, ha mégse akkor kamillateával törölgesd át neki, az mmindig segít az ilyen bajokon.
Lehet sérüléstõl, belekaphatott egy másik macska, de lehet fertõzés is, amit antibiotikummal kell gyógyítani. Úgyhogy, ha nem javul, irány az orvos!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Jó hírem van: ma reggelre helyrejött :) Úgyhogy tényleg vagy elaludta, vagy kapott egy csípést.

A cicám tegnap összeverekedett egy másik macskával és az egyik szemhéja tiszta vér, a másikat meg nemis tudja kinyitni. Este tudom csak orvoshoz vinni, mivel borogassam neki? vagy inkább hagyjam békén?

Legjobb válasz: szia! szinte u.ez volt az én cicámmal is pár éve, mi azonnal orvoshoz vittük ahol (altatásban) kitisztították a sebeit és lekellett választani azt a kis belsõ szemhéját és az egyik szemére sajnos meg is vakult :( sztem ne halogasd, minél késõbb viszed dokihoz annál rosszabb lesz :( de addig is sztem hagyd, ne próbáld te kitisztítani mert lehet csak tovább rontanál a helyzeten. Szorítok h ne legyen semmi komolyabb baja a cicusnak! :)

szia! szinte u.ez volt az én cicámmal is pár éve, mi azonnal orvoshoz vittük ahol (altatásban) kitisztították a sebeit és lekellett választani azt a kis belsõ szemhéját és az egyik szemére sajnos meg is vakult :( sztem ne halogasd, minél késõbb viszed dokihoz annál rosszabb lesz :( de addig is sztem hagyd, ne próbáld te kitisztítani mert lehet csak tovább rontanál a helyzeten. Szorítok h ne legyen semmi komolyabb baja a cicusnak! :)
Én egy kis langyos kamillát javaslok borogatásra, rontani nem ront semmit amíg orvoshoz nem viszed (:
hát nemtom, ha van otthon betadin max azzal próbáld fertõtleníteni a sebet. /elsõ voltam/
A kérdező hozzászólása: elvittem orvoshoz és kifertötlenitette a szemét és kaptam szemcseppet is. már sokkal jobban van a cicám:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!