Találatok a következő kifejezésre: A macskámnak éves picit (2 db)

A macskámnak (1 éves) picit nőtt a hasa, arra gondoltam terhes, de azóta mindig folyása van, volt barna, most fehéres, nem tudom mi ez, lehet hogy valami baj van? Mi lehet ez?

Furcsa hangokat is szokott kiadni, ilyen mély és hangos, csak 2szer hallottam ilyet t?le, egyébként csendes cica. A másik macskámmal egyid?sek, ? is gömbölyödni látszik, de nincsenek ilyen gondjai.

Legjobb válasz: lehet hogy tüzel :)

lehet hogy tüzel :)
Ha 2 lánycicád is van, sürgõsen ivartalaníttasd õket, különben úgy elszaporodnak majd a macskák nálatok, hogy nem gyõzitek "eltüntetni" õket :( Annyi cicát nem lehet elajándékozni, amennyivel 1-2 éven belül "megajándékoznak", hidd el. Ha szereted az állatokat, tedd meg. Amúgy tutira tüzel a cicád, akkor csinálják ezt.
Ha nem macskák mellett nõtt fel, szerintem ne vegyél mellé macsekot. Nem biztos, hogy szívelelné.
Nem tapasztaltad még meg utcán vagy bárhol, hogy reagál a cicákra? Az én tapasztalatom nagyon pozitív: már több cica került hozzánk, és mind3 kutyusunk azonnal befogadta, sõt ha pici cica volt, nyalogatták, és nagyon vigyáztak, hogy nehogy kárt tegyenek benne. Ha hallgat rád a kutyus, és azt látja, hogy az új jövevény a te védelmed alatt áll, szerintem menni fog. És nagyon jó látni az igazi kutya-macska idillt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!