Találatok a következő kifejezésre: A macskám hete semmit (2 db)

Sürgőős! 3 hónapos kani macska 2 hete nagyon kedvtelen pedig előtte nagyon ugribugri volt, nem eszik szinte semmit, egész nap alszik, szerintünk férges mert óriási hasa van de maga a macska nagyon vékony . Mi lehet a baj? Mit csinálljunk?

Alig kakál, pisil. Vettünk neki féregírtót tegnap megkapta és még gyengébb lett mint volt. Nagyon fel van puffadva. Mennyi idő még hat a féregírtó? Vagy, hogy esetleg ez mi más baj lehet?

Legjobb válasz: Kandúr nem kani!!.Vidd el dokihoz, ne itt kérdezgess.

Kandúr nem kani!!.Vidd el dokihoz, ne itt kérdezgess.
A kérdező hozzászólása: Szabadságon van az orvos.....és kétségbe vagyok esve..
Másik orvos akkor!
A kérdező hozzászólása: Nincs másik orvos a városba.. És addig is próbálnék neki segíteni, hogy ne haljon bele. Kérem az ilyen felesleges kommentektõl kíméljenek.Így is elég rossz hangulatba vagyok.Csak az írjon aki tud segíteni. Köszönöm
Szia! Remélem jobban van a cica! FÉreghajtót 3 napig kell neki adni, a súlyának megfelelõ adagot, majd megismételni egy hét múlva. Ez nem egyszeri alkalom, de szinte biztos hogy férges :( Jobban van azóta?

A macskám egy hete semmit sem eszik. Már nagyon vékony. Mi lehet a baja?

A macskám egy hete semmit sem eszik egyfolytában vele vagyok. Reggel kiteszem neki a kaját és amikor hazamegyek még mindig ott az étel, és már nagyon vékony. mi a baja??

Legjobb válasz: Lehet, hogy beteg de ha úgy látod hogy ugy viselkedik mintmindig akkor nem beteg hanem gilisztás! Vegyél neki féreghajtót, a kisállatboltokban, állatpatikában megtalálod! A tabletát úgy add beneki, hogy pl.sonkába vagy valami husiba rejtsed el és csak igy tudja megenni!

Lehet, hogy beteg de ha úgy látod hogy ugy viselkedik mintmindig akkor nem beteg hanem gilisztás! Vegyél neki féreghajtót, a kisállatboltokban, állatpatikában megtalálod! A tabletát úgy add beneki, hogy pl.sonkába vagy valami husiba rejtsed el és csak igy tudja megenni!
Nekem is volt egy olyan macskám aki terhes volt õ se evett semmit..:( és kiderült hogy rákos... a kis cicái is meghaltak mert nem volt teje..:( szóval azt tudom tanácsolni hogy nagyon gyorsan vidd el orvoshoz!!!! mi késön vittük el és....meghalt...:'( az orvos majd megálapítja hogy mi a baja!! de lehet hogy semmi de nagyon fontos hogy VIDD EL ORVOSHOZ AMILYEN GYORSAN CSAK TUDOD!!!!!
Az a baja, hogy a gazdája még nem vitte el olrvoshoz!
Anorexiás! Ne engedd tükör közelébe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!