Találatok a következő kifejezésre: A macskám hónapos (57 db)

A macskámat kedden ivartalanították. De ivartalanítás után azt mondta az egyik nővérke hogy még csak max.4 hónapos. Örökbe fogadott kiscica (altatás elől mentett). Azt mondták hogy 5 hónapos, de a kiskönyvébe április 21. -én született. Mivan?

Lehet hogy lesz valami probléma a korai ivartalanítás miatt? Kinek higgyek? Kandúr cica.Most mit tegyek?

Legjobb válasz: Az égegyadta világon semmi! Akihez én járok mûtétre, az már 3 hónaposan ivartalanította volna. Márpedig macskában õ az ország egyik, ha nem a legjobb dokija. http://macska.mancsok.hu/ivartalanitas.htm

Az égegyadta világon semmi! Akihez én járok mûtétre, az már 3 hónaposan ivartalanította volna. Márpedig macskában õ az ország egyik, ha nem a legjobb dokija. http://macska.mancsok.hu/ivartalanitas.htm
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtam!

A macskám a kutyám csecseiből szeretne tejet inni. SOS! Ez miért van? Talán mégsincs két hónapos?

Nemrég kaptam egy kiscicát,ami korához képest elég kicsike. A hölgy,akitől kaptam,azt mondta,már bőven elmúlt 2 hónapos,most mégis azt tapasztalom,hogy a kicsi a sitzu kutyám csecseiből akar tejet inni. Ez miért van? Talán mégsincs két hónapos? És ha ez így van,mit tegyek? Nem szeretném,hogy a cica meghaljon. Hallottam már olyat is,hogy egy olyan állat,akinek nem született kölyke,elkezdett anyatejet termelni. Előfordulhat,hogy itt is megtörténik???

Legjobb válasz: Ne hagyd, hogy szopizza a kutyádat. Van olyan, hogy a cica megharapja a kutya csecsét és az elfertõzõdik. Egyébként lehet, hogy a macska van 2 hónapos, csak most magányos és ez a viselkedés megnyugtatja.

Ne hagyd, hogy szopizza a kutyádat. Van olyan, hogy a cica megharapja a kutya csecsét és az elfertõzõdik. Egyébként lehet, hogy a macska van 2 hónapos, csak most magányos és ez a viselkedés megnyugtatja.
Foglalkozz vele többet, játszatok, meg simizd ezerrel. Biztonságérzetet ad neki a szopizás.
sok cica még 2-4 hónaposan is szopizna ha lehetne, én már láttam ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most megnyugodtam :)

2 hónapos kislányomat nem engedem az anyósomhoz. A lakásban 4 macskát tart. Az ágyában alszanak, folyamatosan dédelgeti és mindenfelé a macskaszőröket látni. Imádom az állatokat, de nem a lakásban és nem a 2 hónapos gyermekem közelében. Véleményetek?

Legjobb válasz: Szerintem igazad van. Lakásba macska nem való. Az az udvarra való. A lakásban mindenfelé hullik a szõrük, és büdösek is. Ráadásul betegségeket is terjeszthetnek, úgyhogy én sem engedném oda a gyerekeimet.

Igazad van.Sajnos a barátnõm a macskák által terjesztett betegségek miatt vetélt el.Mivel szereti azt a mcskát kapott valami gyógyszert és a macskát is beoltatta valamivel ami segített ezen.A szõr hullik.Nem csak a macskaszõr, de a haj is rossz.A picim keze mindig tele van a hajammal, ami össze van kötve, de most sajnos hullik a terhesség után.Mindenhol találni belõle.A macskaszõr utálatosabb.2hónapos kisfiú anyukája.
Szerintem igazad van. Lakásba macska nem való. Az az udvarra való. A lakásban mindenfelé hullik a szõrük, és büdösek is. Ráadásul betegségeket is terjeszthetnek, úgyhogy én sem engedném oda a gyerekeimet.
Hát én imádom az állatokat, de egy csecsemõ még mindennel szemben védtelen. Arról nem is beszélve, hogy mindent a szájába vesz. Nincs immunítása a macskaszõrre, mert gondolom te nem tartasz macskát otthon. Úgyhogy ne engedd és kész. Ha kíváncsi rá az anyósod fáradjon el hozzátok és szigorúan mosson kezet, sõt én még a ruhájára is ráterítenék valamit mielõtt kézbe veszi a gyereket, hiszen a ruhája is csupa macskaszõr. Amúgy nekünk csincsillánk van akit imádok, de teljesen el van különítve a lakásban, és kizárólag a ketrecében tartózkodik. Én csak este veszem ki megszeretgetni amikor a babámat már lerakom aludni. Majd ezután letusolok és a ruhám természetesen megy a szennyesbe. Lehet úgy is állatbarát valaki, hogy közben betartja az alapvetõ higiéniai szabályokat fõleg ha egy csecsemõ is él a családban.
Szerintem a macska igen is veszélyes! Ez nem a sterilitásról szól! A húgom felnõtt fejjel kapott el a macskától valami vírust ami miatt fél évig nyirokcsomó duzzanattal és rákgyanúval kezelgették, vizsgálgatták össze vissza mire kiderült mi a baj, csontsovánnyá fogyott, pedig egyetlen cicája van és az is nagyon szépen gondozva, tisztán tartva. Egy kisgyereknél súlyos bajokat okozhat szerintem!
Sztem tökéletesen igazad van.Egy ilyen pici baba nagyon érzékeny, allergia simán kialakulhat a sok szõr miatt, na és igen , a fertõzés.Itt nem arról van szó hogy kicsit piszkos lesz a keze egy kisgyereknek, hanem egy csecsemõrõl van szó.
Igazad van, az én lányomnál is így alakult ki a macskaszõrallergia. Ezt anyósom nem akarja elismerni, hogy õmiatta van ez. Én utoljára a Karácsonyt voltam ott felköszönteni és amit láttam az az volt, hogy a szõnyegen fél centi macskaszõr állt. A lányom gyakran járt oda. Sokáig nem tudtuk mijért köhög ennyire. Tavasszal mindenféle kivizsgálásokra vittük. Itt derült ki az allergia. Állandó gyógyszeres kezelés alatt áll a gyerekem. Az anyósom azóta sem hajlandó betartani az alapvetõ "szabályokat". Itt arra gondolok, ha jön nem öltözik át elõtte, hanem macskaszõrös a ruhája. Nekünk az orvos azt mondta, hogy ha nem vigyázunk asztma is lehet belõle. Tehát ha én ezt tudtam volna 5 évvel ezelõtt biztos, hogy nem jutottunk volna ide. Egyébként én nagyon szeretem a macskákat, mindig volt macskám gyerekkoromban, de kertes házban éltem.
Hiába pontozgattok, akkor is kialakulhat allergia, sokan nem tudják miért folyik a csecsemõ orra, pedig az állatszõr sokszor bajt okoz.Nem baj, az a lényeg a kérdezõ jól döntött.
Én nem féltem ennyire a gyerekemet. Egy kis macskaszõrtõl nem lesz semmi baja. Nem tudod megkérni anyósodat, hogy amíg ott vagytok addig ne engedje be a macskákat, és természetesen mosson is kezet ha a babához ér? Remélem most a többiek nem azzal jönnek majd, hogy ilyen meg olyan betegséget elkap a macskáktól meg piszkos meg miegymás... ennyire nem kell sterilnek lenni.
Hát én mindkét oldalon állok...a alkásban tényleg ne legyen macska ahol gyerek van....de számtalan gyerekorvos állítja, hogy ha a gyerek piciként (persze nem újszülöttként) találkozik a macskaszõrrel, akkor nehezebben alakul ki allergia. ÉS valószínûleg igaza van, mert a falvakban egész nyáron réten szaladgáló gyerekek közt nem igen van pollenallergiás...a városban meg... De azt, hogy lakásban 4macska és együtt aludjon vele.. :S Nekem is van cicám is gyerekem is...de gyerek bent, macska kint vagy ha jó idõ van akkor gyerek is kint macska is kint aztán hagy kergesse. :)
Ez nem normális és nem is egéséges. lehet macska a házba, de ha a szõnyegen áll a szõr, meg hogy a mama szõrõs ruhákban jár gondolom, hogy nincs nagy rend a lakásba. próbáld elmagyarázni neki, hogy ez a cicáknak sem jó õk is szenvednek tõle. ajánlóm, hogy a sprektrumon menö gyûjtõgetõk címü dok.sorozatnak mutasd meg azt a részét amelyben ilyen hölgyet mutatnak be, de több része is van. ha valóban megszeretnéd oldani és van idõd keres rá a neten és gyûjtsd össze ezeket a részeket.nekem a szomszédommal volt ez. elsõnek semmi gond nem volt a 6 macskával javarészt az udvaron voltak. aztán az egyiket elütõtték és a maradék 5-öt bevitte a házba s nem engedte kiõket. elég jóban voltunk, de miután mondtam neki, hogy ez neki és a cicáknak se jó. aztán elkezdtem nézni ezt a mûsort, amikor a legdurvább ilyen macskás rész volt, küldtem neki egy smst, hogy gyorsan kapcsoljon a spektrumra.a mûsor után átjött hozzám és megköszönte, hogy felnyitottam a szemét

A macskám 2 hónapos, de most lát elõször embert. Amikor meglát egy embert, akkor felveszi a "boszorkány macska"pózt és fúj meg morog. Amikor hozzá akarunk nyúlni, akkor belekap a kezünkbe, és nagyon harap. Hogy lehetne emberhez szoktatni?

Hogy szelídítsem meg?

Legjobb válasz: Ne tégy hirtelen mozdulatokat. Légy lassú. Fokozatosan kell mindent csinálni. Rakd ki neki a kaját és ülj le valahová kicsit messzebbre, úgy hogy lásson és ne féljen enni. Had lássa hogy te raktad le a kaját. Így kellene mindig mindennap etetni. Minden nap kicsit egyre közelebb ülni etetéskor. De fokozatosan. Idõ kell amíg megbízik benned. Lássa sokszor hogy a közelében vagy, de olyan távolságban hogy ne féljen. Akkor se csinálj hirtelen mozdulatokat. 2. Ülj le a földre hogy ne lásson nagynak és macska jutalomfalatot vagy konzervet készíts a kezedbe. Csinálj egy csíkot kajából aminek már a vége hozzád vezet. Maradj ülve. Majd elkezdi enni, és így napról napra közelebb fog merészkedni hozzád. Lassú folyamat de megéri :)

Ne tégy hirtelen mozdulatokat. Légy lassú. Fokozatosan kell mindent csinálni. Rakd ki neki a kaját és ülj le valahová kicsit messzebbre, úgy hogy lásson és ne féljen enni. Had lássa hogy te raktad le a kaját. Így kellene mindig mindennap etetni. Minden nap kicsit egyre közelebb ülni etetéskor. De fokozatosan. Idõ kell amíg megbízik benned. Lássa sokszor hogy a közelében vagy, de olyan távolságban hogy ne féljen. Akkor se csinálj hirtelen mozdulatokat. 2. Ülj le a földre hogy ne lásson nagynak és macska jutalomfalatot vagy konzervet készíts a kezedbe. Csinálj egy csíkot kajából aminek már a vége hozzád vezet. Maradj ülve. Majd elkezdi enni, és így napról napra közelebb fog merészkedni hozzád. Lassú folyamat de megéri :)
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm :) kipróbálom :)

Hogy szoktassam össze a kutyám és a macskám? A kutya 7 hónapos, játszana vele, a macska is még kölök kandúr, de ő fúj rá! A kutyát szerintem tudom kajával motiválni, hogy csináljam kutya illetve macska részről?

Legjobb válasz: Nehéz kérdés, a kandúr cicák nem olyan simulékonyak. Lehet idõvel összeszoknak, és barátok lesznek. De az is lehet a kandur mindig fujozni fog rá!

Nehéz kérdés, a kandúr cicák nem olyan simulékonyak. Lehet idõvel összeszoknak, és barátok lesznek. De az is lehet a kandur mindig fujozni fog rá!
A póráz két végén c.(Spektrum)mûsorban azt láttam, hogy a kutyusnak meg kellett tanítani a hagyd parancsszót.Úgy csinálta Victoria, hogy volt nála egy jutalomfalatos tasak.Az egyik kezével adott a kutyusnak jutalomfalatot.Majd a másikkal letett a földre egyet és mikor odanyúlt volna azt mondta, határozotan:hagyd!Ha otthagyta, akkor a másik kezébõl kapott egy másik falatot.Ezt gyakorolta sokszor.Már a kutya feküdt és a mancsára tett falathoz sem nyúlt ha hallotta a parancsszót.Ne keverd össze a kezed, és sose azt add oda, ami tilos volt!Tehát pl. mindig a jobbkézzel kapja a jutalmat, a ballal leteszed a tiltottat.Ami tiltott, azt nem kaphatja meg.Végül a cicához eresztették és a hagyd szóra a cicát is hagyta.Félelmében addig fújt rá a cica, majd napok, hetek múlva már békében megvoltak.Remélem, sikerülni fog!
A 10h03-as vagyok megint.Még annyit, hogy õk még úgy is meg tudták erõsíteni a kutyusban a tiltott dolgok tudomásulvételét, hogy kamerát és egy hangszórót behelyeztek a lakásban, majd mikor egyedül hagyták, és elkezdte szétszedni az asztalon hagyott újságokat, beleszóltak a hangszóróba egy mikrofonon keresztül, hogy hagyd!És elment egy játékával a kutyus.Így azt tudatosították benne, hogy ha nincsenek ott a gazdik, akkor is látják, ha rosszalkodik.Ezt csak érdekességként fûztem hozzá.Gondolom, ez így nem megoldható egy átlagos lakásban, de ha érzi, hogy többször is ellenõrizve van, hogy rosszalkodik-e, az visszatarthatja.És még egy alapvetõen fontos volt a kutyaneveléssel kapcsolatban:futtatni, sétáltatni, foglalkozni, játszani a kutyussal!Egy szeretett és lefárasztott kutyus nem akar annyit "rosszalkodni"!A cica is igényli a szeretetet, simogatást, õ is lehet féltékeny!Ha nem akarjátok tenyészteni, ajánlatos 8-9 hónapos kora körül ivartalanítani.
én egyszer szoktattam össze kutyát macskával. annyi volt az egész, hogy már évek óta megvolt a kutyám, mikor találtam egy cicát az utcán. felhoztam, befogadtam, és a kutya nagyon féltékeny volt, de játszani is akart vele. a macska meg nagyon félt, és fújt. szóval eldöntöttem hogy a macska az én szobámban fog lakni, a kutya meg kint a lakás többi részében. mindig az ajtórés alatt szaglászták egymást, és kb másfél hónap múlva kipróbáltam, hogy mi lenne ha találkoznánk. addigra azért már eléggé ismerték egymást, mégha csak ajtón keresztül is. végül semmi gond nem volt. pár hét múlva örök barátságot kötöttek, olyanok voltak mint a tesók, együtt aludtak összebújva, és együtt ettek :)
Az én kutyusomhoz a karomban vittem a cicát, simogattam, egyre közelebb vittem, és közben mindkettõt simogattam. A macskát erõsen fogtam, nehogy elszaladjon, mert akkor a kutya menne utána. Mutattam a macska (most már csupán ex-)golyóit a kutyának, hogy megszagolhassa, és lefogtam a macskát, amíg egyéb helyeken is végigszaglászta. Csináltam azt is, hogy mondtam a kutyának: fekszik, és rátettem a kismacskát, és közben mindkettõt simogattam, és dicsértem a kutyát. Azt olvastam, a cicák és a kutyák egyátalán nem ellenségek, csak kommunikációs zavar van köztük, és ez igaz is. Szerintem a jó összeszokás egy jólnevelt kutya kérdése, a macska sokkal önfejûbb, azt nem tudod fegyelmezni. Az én kutyám látta, hogy nekem fontos a cica, és attól kezdve sohasem bántotta õket. A macskák idõnként elvesztek/elütötték õket, de a kutya maradt, és új macskák jöttek mellé, de a kutya azokat sem bántotta. Sõt, van egy spéci vakkantása, amivel azt jelzi, hogy hazajött a macsek, és megvédi õt, ha más kutyák esetleg bántani akarják. Most már inkább a labimat féltem az õrült macskától, mert az karmolja és harapja, a kutya meg tûri, hogy a ronda kis kandúr terrorizálja :)

Sürgőős! 3 hónapos kani macska 2 hete nagyon kedvtelen pedig előtte nagyon ugribugri volt, nem eszik szinte semmit, egész nap alszik, szerintünk férges mert óriási hasa van de maga a macska nagyon vékony . Mi lehet a baj? Mit csinálljunk?

Alig kakál, pisil. Vettünk neki féregírtót tegnap megkapta és még gyengébb lett mint volt. Nagyon fel van puffadva. Mennyi idő még hat a féregírtó? Vagy, hogy esetleg ez mi más baj lehet?

Legjobb válasz: Kandúr nem kani!!.Vidd el dokihoz, ne itt kérdezgess.

Kandúr nem kani!!.Vidd el dokihoz, ne itt kérdezgess.
A kérdező hozzászólása: Szabadságon van az orvos.....és kétségbe vagyok esve..
Másik orvos akkor!
A kérdező hozzászólása: Nincs másik orvos a városba.. És addig is próbálnék neki segíteni, hogy ne haljon bele. Kérem az ilyen felesleges kommentektõl kíméljenek.Így is elég rossz hangulatba vagyok.Csak az írjon aki tud segíteni. Köszönöm
Szia! Remélem jobban van a cica! FÉreghajtót 3 napig kell neki adni, a súlyának megfelelõ adagot, majd megismételni egy hét múlva. Ez nem egyszeri alkalom, de szinte biztos hogy férges :( Jobban van azóta?
Kandúr? Volt ivartalaníttatva? Mert ha nem, akkor kb. most válik ivaréretté, és kandúrkáknak szokásuk pisivel jelölgetni.
Igen, ez az ivarérettség. Ivartalanítsátok minél elõbb, mert jelölgetni fog mindenhová...
A mi kandúrunk is mindenhova pisilt, azzal jelölte a területét.... ha benti cica akkor nincs más mint az ivartalanítás. Vagy éltek a hugyszagba.
elkezdett jelölni Minél gyorsabban ivartalanítás amíg nem késõ
A kérdező hozzászólása: Igen már ivartalanítva van!Kislány, és mégis csak egy helyre pisil minden este!Tipp?Segítsetek!Köszönöm a gyors válaszokat!
Tisztítsátok ki nagyon alaposan azt az ágyat (akár takarító géppel), hogy semmiképpen ne lehessen érezni a pisi szagot. Majd fújjátok be egy ideig minden nap (lehetõleg az elõtt az idõ elõtt, hogy elkezdené a szertartást) valami dezodorral. Az ilyen erõs szagokat nem szeretik, el fog onnan szokni egy idõ után. És baromira figyeljetek oda, hogy az alom tiszta legyen! Naponta kétszer legalább takarítsátok ki!
A lány cicák akkor pisilnek máshova mint az almuk, ha valami érdekes szagot éreznek. Próbáljátok meg a területet megtisztítani és citrusos szagot permetezni oda- azt utáljkák. A tésztagyúrás az jó!!!! Nekem is csinálja a macsekom. A boldogság és az elégedettség jele. Ezt a mozdulatsort csinálta amikor még szopott. Szóval biztonságban érzi magát :)
A kérdező hozzászólása: Ezt én is így gondolom, mert imádjuk ettõl függetlenül!

Mi oka lehet annak hogy a 11 hónapos lassan 1 éves macskám nem tüzel (biztos hogy nőstény)?

Volt már macskám meg otthol anyumnál még mindig van! Az rendre tüzel mikor kell. De ő nem tavaly szeptemberben született biztos mert ismerőstől kaptam. azon kívül hogy esténként vagy 1 órát rohangál a lakásba semmi tünet,meg persze reggel trambulinnak használja a hasam. de ez mindennapos. étvágya van. nem tudom esetleg beteg lenne de a neten nem találok semmi infót arról hogy miért nem tüzel. Amúgy trikolor és kiköpött az anya. Valakinek hasonló eset? köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha 11 hónapos, és nem látszik a töke, 100%-ban nõstény. Az én 4 hónapos kandúromnak is látszik már nagyon a töke, úgyhogy a te cicád mivel minden nap látod, látszik, hogy fiú v lány. Amúgy mennyi idõsen kaptad?

Ha 11 hónapos, és nem látszik a töke, 100%-ban nõstény. Az én 4 hónapos kandúromnak is látszik már nagyon a töke, úgyhogy a te cicád mivel minden nap látod, látszik, hogy fiú v lány. Amúgy mennyi idõsen kaptad?
https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&sourc.. Itt van a külömbég a nõstény és hím nemi szerve között
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos volt szal. tudnám ha tüzelne a megváltozott viselkedésébõl. az otthoni macsekom ha tüzel elég gyakran szokta mert nem engedjük ki mindig vinyákol és a kutyámnak tartja magát aki fejvesztve menekül elõle mert mindig harapdálja olyankor. De nagyon édesek együtt. :) visszatérve hát nem tudom õ miért nem tüzel olvastam már olyat is hogy minden trikolor macska nõstény de amelyik mégsem az hanem hím az is steril. dehát akkor sem punája van. :) hát lehet állatorvos lesz belõle.
persze hogy az az én ciculikám csak egy éves kora után a szülinapja után tüzelt :)

Hogyan neveljem a 11 hónapos macskámat a ne szóra?

Sajnos a cicám állandóan kiszökik, hogyan taníthatom meg. hogy megálljon?

Legjobb válasz: az elsõ vagyok. a macska baromi okos, többek közt ezért sem fogad szót :) ha rá akarod venni ilyesmire, akkor kénytelen leszek olyan fondorlatokhoz folyamodni, hogy mikor/hol kap kaját, stb.

az elsõ vagyok. a macska baromi okos, többek közt ezért sem fogad szót :) ha rá akarod venni ilyesmire, akkor kénytelen leszek olyan fondorlatokhoz folyamodni, hogy mikor/hol kap kaját, stb.
Én is tapsolok neki olyakor, aztán összerezzen rámnéz én meg érte megyek felfogom, rápöckölök a nózijára, aztán barackot nyomok a bukójára, majd puszi az orrára amiból már tudja , hogy cerizem és nem bántából bubsziztam meg és kész is:D
macska nem = kutya.
Szerintem erõteljesen mondd neki hogy : SICC (hangosan). Enyém ért rá.
Az én cicám 4hónapos.Érti a nem szót.egyszerüen mindig azt mondtam, ha rosszat tett.Asztalra se megy fel.Taníthatók igenis! türelem!
Megérti, hogy "nem", csak éppen sz..k rá.
A kettõvel elõttem szólóval értek nagyon egyet! Persze, hogy okos a macska, de nem szófogadó! :) A cicák szerintem simán megértik, hogy mit akarsz tõlük, csak egyszerûen fittyet hánynak a szavadra. Persze vannak kivételek, de alapvetõen sokkal nehezebb bármit is elérned egy macskánál, mint egy kutyusnál.
nemhiszem hogy valalaha megtanítod neki ezt a szót õ nem egy kutya
Szia! Teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval. A macska nem annyira fogékony a szótanulásra, meg általánosságban az engedelmességre. Nagyon önfejû lény. Viszont... Egyszer olvastam egy könyvben, hogy sok türelemmel akár pár szó megértésére megtaníthatod. A "nem" szóra azt írták, hogy ha a macska olyat tesz, amit nem lenne szabad, akkor tapsolnod kell, és hangosan kimondani a "nem"-et. Természetesen a "bûncselekmény" pillanatában, és úgy, hogy a macska felfogja, ez neki szól. Nem tudom, hány év tapsolás kell, hogy megértse, de én pár hét után feladtam, a macska szerintem jókat röhögött, hogy mit visítozok neki... :) Ettõl függetlenül megpróbálkozhatsz ezzel, vagy egyéni módszerekkel. Az én macskámat a kutyám neveli.... :) )) Sok sikert, üdv.
A kérdező hozzászólása: mégis rengeteg dologra meg lehet õket is tanítani... attól, hogy nem kutya még nagyon okos
Szerintem viszont meg lehet tanítani. Az enyém is érti, és amikor mondom, h nem, akkor elõször csak rám néz, de ha 2x-3x mondom, akkor abbahagyja a rosszalkodást. Csak úgy kell, h amikor rosszat csinál, hangosan rá kell kiabálni h NEEMM xD

A 10 hónapos nőstény macskám mostanában elég furcsán viselkedik. Minden nap, főleg így estefele, és éjszaka nyávog, és össze vissza járkál. Szobacica, egész nap bent van, de minden rendben van, de akkor mi van?

A wc-je tiszta, vize van neki, kaját is kap rendesen, eszik is. De akkor miért csinálja ezt?Amikor van lehet?sége, kiszökik az ajtón, olyankor az udvaron van. De még nem merjük kitenni egész napra.Majd talán nyáron.

Legjobb válasz: A macska tüzelése 6-9 napig tart. Ha nem termékenyül meg, akkor akár 2-3 hét múlva újra tüzel. Az ivartalanítás 10 eFt körül van, de megoldja örökre a problémát és a méh és emlõdaganatot is megelõzi.

A macska tüzelése 6-9 napig tart. Ha nem termékenyül meg, akkor akár 2-3 hét múlva újra tüzel. Az ivartalanítás 10 eFt körül van, de megoldja örökre a problémát és a méh és emlõdaganatot is megelõzi.
Nem tudom merre laksz, de Dorogot és Pilisvörösvárt ismerem , ott most 8000 Ft a nõstény macska ivartalanítása március végéig akciósan. Egyébként a környéketeken keresel egy állatorvost, és az pontosan megmondja az árat. A kandúr ivartalanítása valamivel olcsóbb. ha ezen a környéken laksz akkor címeket is tudok mondani ahol ennyiért csinálja az állatorvos.
Tavasszal ivartalanítási akciók szoktak lenni sok állatorvosnál, érdemes utánanézni.
szerintem tûzel a cica . a miénk is eztcsinálta de már 8 hónaposan mindig kiakart menni és én ki is engettem meg is lett az eredménye 3 kiscica szerintem is ivartalanítsd az ára állatorvostól függ 8000-15000ig hallottam én pesten lakom és itt 13000 az én állatorvosomnál :)
Szeretné elveszteni a szüzességét, finoman szólva.
A kérdező hozzászólása: És körülbelül meddig tart ez a tüzelési idõszaka?
A kérdező hozzászólása: Van egy fiú macskánk is, aki hazaszokott járni idõnként. Ivartalanítást ajánlotok? Kb mennyibe kerül?
Akkor itt az ideje, hogy ivartalanítsátok a cicát! Ha már napok óta ezt csinálja, akkor már biztos találkozott is egy-két kandurral. Igy is meg lehet csinálni a mûtétet, de érdemes minél elõbb.
Egy alkalmas kandúrt keres, ezért "nyávog", hívja õket... :) Ebben az idõszakban igen "óvatosan" tenném ki, mert hamarosan meglep benneteket jópár kiscicával... Pont ebben az idõszakban maradjon BENN a cica, ha nem akarjátok, hogy lebabázzon.
off: de jó, hogy a macskáknak csak 6-9 nap! bárcsak az én kutyám 6-9 napig tüzelne, sokkal könnyebb lenne a tüzelõ idõszak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!