Találatok a következő kifejezésre: A macskám egy ideje folyat. Mit (1 db)

A macskám már egy ideje folyat. Mit lehetne tenni ellene?

Fehéres, zöldes folyadékot. Ha például bejön, akkor biztosan olyan lesz a sz?nyeg. A lépcs? is olyan szokott lenni, s?t, már le se lehet rendesen mosni, megmarta a lépcs?t. Mit lehet tenni, hogy meggyógyuljon?

Legjobb válasz: Ha nagyon fontos neked a macskád, akkor vidd el állatorvoshoz, mert valószínûleg valami komoly baja van.

Ha nagyon fontos neked a macskád, akkor vidd el állatorvoshoz, mert valószínûleg valami komoly baja van.
Ez nagyon durva! De mi lenne, ha internetes diagnosztizalas helyett orvoshoz vinned??? Valami nagy baja lehet, valami fertozes, vagy akar rak...... Jobb azonnal orvoshoz vinni, ha fontos o neked!
Szerintem is jó lenne minél elõbb elvinni a cicát állatorvoshoz. Õ meg tudja mondani, hogy mi a baja, míg itt elég kicsi valószínûséggel kapsz választ erre a kérdésre.
Ööö.. csak egy szó erejéig: Ha valaki szívvel lélekkel a macskájáért lenne, már RÉG AZ ÁLLATORVOSI RENDELÕBEN KUKSOLNA A CICÁVAL. Ezen az oldalon nem szakértõk, hanem "erre járók" válaszolnak. Állatorvos többet mond. És ez a felelõtlenség (hisz már napok óta beteg) az állatod életébe kerülhet. Gondolkodj!
Szia! Amint tudod azonnal vidd allatorvroshoz!!!! Nem jatek! Nekem annak idejen a macskamnak ugyanez volt a baja.... szegeny elpusztult!!
Hasonló tüneteket mérgezésnél tapasztaltam, ha gyors voltál és idõben elvitted még életben maradhat.De máskor ilyen súlyos probléma esetén ne a netesekre bízd a cicád életét!Hidd el nekem, hogy egy állatorvos ért az állatokhoz, ezért is állatorvos.Remélem elvitted orvoshoz és ha túlélte annak nagyon örülök.Remélem tanulsz az esetbõl.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hátul lebénult kiscica? SOS

Egy macska valahonnan ide jött hozzánk, el akartuk kergetni de nem ment el. Ma úgy találtuk, hogy meg van tépázva kicsit, beteg és le van bénulva a hátsó két lába. Nekünk sajnos nem kell ez a macska, van 3 macskánk is. Mit csináljunk vele? Pénzünk nincs hogy elaltassuk vagy akármi a sérülései miatt.

5

Mit csináljak kb 1-2 hetes macskával? Mit adjak neki?

A barátnőméknél van,a szomszédban,és mi etetjük őket.4 darab van+egy anyamacska.És nem tudjuk hogy mit csiáljunk velük nagyobb korukba,mert a barátnőmék nem fogadják be.
És adunk a macskának junior konzervet,tápot,az anyamacskának is ugyanezt csak felnőttben,meg tejet,meg szalámit.És valamit mást is akarunk neki adni,csak még főzni nem tudunk neki.

3

Miért nem engedik?

Anya hallani sem akar róla..pedig Õ is szereti a cicákat,neki is volt a házban mikor kicsi volt,nem is egy.Állandóan cicás hirdetéseket néz a Vaterán is..Panelban élünk,de azért nem egy 20 négyzetméteresben,és tudom,hogy tudnánk gondoskodni róla(anyagilag is elég jól állunk hozzá).Én személy szerint 6 éve könyörgök,17 éves vagyok,lány,jó tanuló,segítek otthon,a szobám többnyire rendben van tartva.Nem bulizok,pasizok,iszok stb. Szóval ezzel sem lehet indokolni.Nem értem,miért nem engedi..akváriumom is van,és az is rendben van tartva.

7

Megtehetem ezt, ha nagyon muszáj?

Az anyamacska megszülte a kicsiket egy előre elkészített dobozba..most 10 naposak voltak és tegnap elvitte őket a padlásra a kanapé mögé,ahova nem tudunk bemászni utánuk.Jól szocializált,barátságos kiscicákat akarok,ezért fontolgatjuk,hogy elhúzzuk a kanapét és bezárjuk őket a házba az anyával együtt(aki kijárhat természetesen).Sok kismacska volt már nálunk,mind agresszív lett,mert az anyjuk csak 3 hónapos korukban hozta elő őket,nem lehetett megfogni őket,pedig az anyamacska nagyon kedves,barátságos.Elhozhatom onnan a kicsiket és bezárhatom őket az anyával? Vagy mit csináljak,hogy a kiscicák kedvesek legyenek?

20

Megérkezett hozzám a brit rövidszőrű kiscicám. Szerintetek jó név lenne neki a Pippó? Még a Bagira is tetszik, de az most túl divatnév lett cicakörökben. Mit gondoltok?

5

Mit tegyek ha a macskám folyton nyávog?

Nem tudom mit csináljak a cicámmal fojton nyávog,akkor is ha eszik akkor is ha simogatják csk akkor nem ha alszik.
Mit tegyek ez ellen??

10

Most kaptam egy pár napos fekete kiscicát. Ki lehet engedni?

Van egy kutyám is, akitől fél a macska, de a kutya nem bántja. Éjszakára ki lehet ereszteni?

12

A macskámnak olyan szagú a szája mintha belülről rohadna. Mit tegyek?

A cicám már nagyon idős, valószínűleg ez is baj lehet, talán rohadnak a fogai és az a baj, de ez mit sem változtat a tényen, hogy ásít egyet én meg elájulok a szagtól. Nagyon szeretem őt és nem akarom kirakni őt az udvarra így, hogy már csak egy kis ideje van hátra, de muszáj kezdenem valamit ezzel a szaggal, mert kibírhatatlan. Mit ajánlotok? Adjak neki valamilyen gyógynövényt? Mentát? [kemény dolgot nem tud elrágni, szóval olyat ne ajánljatok!] Köszönöm előre is!

12

Van valakinek ingyen elvihető, szép kiscicája Nógrád megye környékén?

Még Budapest is belefér.

:)

2

Van valakinek szoptatós anyamacskája 3 ma talált cicakölyök részére?

Sziasztok!

Nekünk is sürgősen szükségünk lenne egy szoptatós anyacicára, mi ma találtunk 3 csöppséget, még a szemük sincs nyitva, szeretnénk ha rendes anyatejet kapnának. Jelenleg tejpótló tápszerrel etetjük őket ideiglenes megoldásként. Be tudnátok még fogadni ezt a 3 kismacskát? Budapesten lakunk a XIV. kerületben Rákosfalván. Bármikor el tudjuk vinni a kívánt helyszínre. Telefonszámom: 06-30-509-95-64. Kérlek jelezd, ha megoldható a dolog. Elég sürgős lenne.
Köszönettel: Péter

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!