Találatok a következő kifejezésre: A macskám egy ideje folyat. Mit (1 db)

A macskám már egy ideje folyat. Mit lehetne tenni ellene?

Fehéres, zöldes folyadékot. Ha például bejön, akkor biztosan olyan lesz a sz?nyeg. A lépcs? is olyan szokott lenni, s?t, már le se lehet rendesen mosni, megmarta a lépcs?t. Mit lehet tenni, hogy meggyógyuljon?

Legjobb válasz: Ha nagyon fontos neked a macskád, akkor vidd el állatorvoshoz, mert valószínûleg valami komoly baja van.

Ha nagyon fontos neked a macskád, akkor vidd el állatorvoshoz, mert valószínûleg valami komoly baja van.
Ez nagyon durva! De mi lenne, ha internetes diagnosztizalas helyett orvoshoz vinned??? Valami nagy baja lehet, valami fertozes, vagy akar rak...... Jobb azonnal orvoshoz vinni, ha fontos o neked!
Szerintem is jó lenne minél elõbb elvinni a cicát állatorvoshoz. Õ meg tudja mondani, hogy mi a baja, míg itt elég kicsi valószínûséggel kapsz választ erre a kérdésre.
Ööö.. csak egy szó erejéig: Ha valaki szívvel lélekkel a macskájáért lenne, már RÉG AZ ÁLLATORVOSI RENDELÕBEN KUKSOLNA A CICÁVAL. Ezen az oldalon nem szakértõk, hanem "erre járók" válaszolnak. Állatorvos többet mond. És ez a felelõtlenség (hisz már napok óta beteg) az állatod életébe kerülhet. Gondolkodj!
Szia! Amint tudod azonnal vidd allatorvroshoz!!!! Nem jatek! Nekem annak idejen a macskamnak ugyanez volt a baja.... szegeny elpusztult!!
Hasonló tüneteket mérgezésnél tapasztaltam, ha gyors voltál és idõben elvitted még életben maradhat.De máskor ilyen súlyos probléma esetén ne a netesekre bízd a cicád életét!Hidd el nekem, hogy egy állatorvos ért az állatokhoz, ezért is állatorvos.Remélem elvitted orvoshoz és ha túlélte annak nagyon örülök.Remélem tanulsz az esetbõl.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Árva cica nem mosakszik. Mikor tanulja meg?

5 hetes cicát találtunk. Most már lassan 9 hetes, de a fenekét nem nagyon tisztogatja. Ha nem törlöm meg neki, mindenhol kakanyomot hagy, ahova csak leül. Elkezd majd erre figyelni, vagy rá lehet valahogy szoktatni. (volt már cicánk, aki 6 hetesen került hozzánk, de neki ment a dolog)

3

Ez ajándék volt? Jól reagáltam?

Van egy 3 éves lány cicám. Eddig nem nagyon hozott haza semmilyen állatkát- vagyis hazahozta, de nem adta oda- ma viszont kb. 15 percig nyávogott a teraszon, mire kicsit idegesen kimentem és megláttam az érintetlen kis egérhullát a kóláskartonban.
Olvastam már arról, hogy kedvességből szoktak hozni a gazdinak "enni" mert látják hogy én balfék vagyok az egérfogáshoz. :) Úgyhogy megsimogattam, megdicsértem, elmondtam neki milyen ügyes cicus,-közben kiszedegettem a kólákat a kartonból- majd a cicával a sarkamban szépen eltüntettem a hullát,utána együtt teregettünk.
Jól reagáltam, felfogta szerintetek hogy hálás vagyok neki? Nem baj ha még hoz, legalább tudom hogy nem csak döglik egész nap.

3

Mit esznek a macskák?

Nem a mesterséges macskakajákra gondolok hanem mondjuk például a csirkére vagy a rizsre.

9

Ivartalanítás után mennyi idővel lehet kiengedni egy nőstény cicát?

Cicámat tegnap este ivartalanították, ma délelőtt viszont kiszökött a házból. Még mindig nem jelentkezett, kerestem már mindenhol, kiabáltam neki, hívogattam, de semmi... Nem evett semmit és nem is ivott azóta, abban reménykedem, hogy nincs baja és ha éhes lesz előjön..

9

A háztól száműzött házimacska túlél illetve alkalmazkodik, nem?

volt rá példa hogy anyum különböző okok miatt elvitt a háztól macskát egy felnőttet és egy nagyobb, majdnem kifejlettet messzire, a város végében lévő szőlőskert dűlőbe hogy ezentúl boldoguljanak de mi nem szeretnénk őket tartani tovább. itt is szabadon járkáló cicák voltak jöttek mentek nem tudom milyen területet jártnak be, de csak tudtak ezután is kezdeni magukkal valamit, nem? olvastam hogy a macska levadássza magának az ételt ha nagyon éhes. vagy csak tudnak kóborolni 500-1000 métert hogy a város utolsó utcáját lakott területet elérjék és egy háznál vagy befogadják őket, vagy találnak valami ennivalót ami más állatnak volt kitéve, végülis a környéken is művelik ezt idegen macskák

23

Melyik a legjobb oldal ahol macskáknak, kutyáknak tudok felszerelést vásárolni?

Olyan oldal érdekelne ahol neten tudok rendelni és sok macskabutor illetve tálak felszerelések vannak jóáron.tudnátok segiteni?

2

Õ igazi perzsa volna?

mit gondoltok? :


6

Nemrég fogadtunk örökbe egy macskát, de hiába van szép nagy kertünk, sokszor kiugrik a kerítésen és elmegy csavarogni. Mivel tudnánk megakadályozni? A végén elüti valami autó.

Barátságos, szobatiszta cica egyébként, de bár ne lenne ez a rossz szokása.

8

Észrevehető összefüggés a macskák (egyszerű házimacskák) színe és jelleme között?

Pl. mintha ilyesmit hallottam volna, hogy a teknőctarka "vadabb", a fehér tartózkodóbb, a vörösek nagyon kergék, játékosak... de bármilyen más észrevétel is érdekel :) és persze a cáfolatok is!

7

Ma kaptam egy lany cirmos cicat. Szeretnek neki valami cuki, nem mindennapos nevet. Segitenetek?

Segitenetek?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!