Találatok a következő kifejezésre: A macskám dörzsöli (2 db)

A macskám állandóan dörzsöli az arcát (leginkább a száját) mindenhez. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Az én macskáim is csinálják.Ez természetes a macskáknál.

Az én macskáim is csinálják.Ez természetes a macskáknál.
Ha közben dorombol, akkor ez hízelgésnek számít. Ilyenkor a cica jól érzi magát, jó kedve van és kedveskedni akar :) Nagyon aranyos kis produkció szerintem :)
A macskák így jelölik meg a területüket ugyanis a pofijukon ott erõs szagmirígy található!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én már azt hittem, hogy a fogaival van valami baj.
A 3. válaszadónak tökéletesen igaza van. De ha tartasz valamitõl, nézd meg a cicus fogait. Azt néha nem árt úgysem, bár õ nem fogja szeretni. Kapd el a cicust, nyisd ki a száját, s ellenõrizd le az ínyeit és a fogait. Aztán jutalomfalatka:)
Csatlakozom az utolsóelöttihez! Mirigyek találhatók az ajak környékén, így jelöli körbe a terepet......Ha fogával lenne baj, elsõsorban nem enne semmit, s levert volna....fõleg.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam, mert olyan étvágya van, hogy bármennyi mennyiségû ételt elfogyasztana, ha kapna. A fogain egyébként nem látszik semmi, meg bolha sem lehet, mert van bolha nyakörve. Még egyszr köszi a válaszokat!
Mióta van macskád? Két napja? Mert ezt azért illik tudni. Ugyanis a bajusztövein vannak szagmirigyeik, azokat a tárgyakat, és élõlényeket jelölik meg vele amiket úgymond szeretnek. A gazdát a fatövét, a kaparórudat...Vagy egyszerûen csak a gazda figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy simogassa meg.

A macska szereti, ha dörzsölöd a pofáját?

Legjobb válasz: Sejtem, mire gondolsz. Az enyém is szereti - ha nem is kifejezetten dörzsölve- ha vakargatom a pofarészét és az álla alatt. Sõt, még azt is, ha a fejét úgy simogatom, hogy a füleit hátrasimítom.

Sejtem, mire gondolsz. Az enyém is szereti - ha nem is kifejezetten dörzsölve- ha vakargatom a pofarészét és az álla alatt. Sõt, még azt is, ha a fejét úgy simogatom, hogy a füleit hátrasimítom.
A kérdező hozzászólása: igen, úgy gondoltam
azt szereti ha adsz neki 1 jó pofást a palacsintasütõvel
Persze, hátmégha dörzspapírral csinlod! Ilyen hülye kérdést...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!