Találatok a következő kifejezésre: A macskáknak db (2 db)

A macskáknak hány db csecsük van? A sziámimnak miért van 9db?

Legjobb válasz: A nõknek miért pont kettõ van? Szerintem a 2. kérdésre senki sem tudja a választ, az elsõre pedig a helyes választ biztos megírja nemsokára egy macskatenyésztõ/tartó.

A nõknek miért pont kettõ van? Szerintem a 2. kérdésre senki sem tudja a választ, az elsõre pedig a helyes választ biztos megírja nemsokára egy macskatenyésztõ/tartó.
Lehet, hogy azért, amiért a nõknek is lehet 3. A tejlécen elvileg kinõhet egy-egy plusz mellbimbó.
Megkérdezhetem, hogy ki pontozta le a válaszom, és miért? Ha valamit rosszul tudok, miért nem javított ki? Ha jól tudom, miért pontozta le? ???
az én cicómnak 6 van, legalábbis én ennyirõl tudok:)

Van 2 db 5 hónapos kiscicám. Kinti macskák, télen nem lesz semmi bajuk kint a hidegben?

Nappal be szoktuk ?ket engedni pár órára. De télen elég hideg van éjszaka is.

Legjobb válasz: Ne aggódj nem lesz bajuk. Egyrészt a bundájuk ami megvédi õket, másrészt nagyon leleményesek, találnak õk maguknak helyet. Egy padlást, egy pincét, egy elhagyatott kutyaólt. Vagy ki tudja még mennyi titkos helyük lehet, amirõl nem is sejtünk. Nyugodj meg, nem lesz baj :) Nekünk négy cicánk van, de csak az egyik bejárós. De éjszakára õ se maradhat benn. Megengednénk, hogy benn maradjon, de nem bír magával éjjel. Maximum éjfélig alszik és aztán felveri az egész házat. Szóval muszáj kitenni. De már rájöttünk, hogy a szomszédnak van cica ajtó a pincében és télen ott dekkolnak. Ugyanis õk fával fûtenek, és a pincében van a kazán, szóval nagyon tuti kis helyük van :)

Ne aggódj nem lesz bajuk. Egyrészt a bundájuk ami megvédi õket, másrészt nagyon leleményesek, találnak õk maguknak helyet. Egy padlást, egy pincét, egy elhagyatott kutyaólt. Vagy ki tudja még mennyi titkos helyük lehet, amirõl nem is sejtünk. Nyugodj meg, nem lesz baj :) Nekünk négy cicánk van, de csak az egyik bejárós. De éjszakára õ se maradhat benn. Megengednénk, hogy benn maradjon, de nem bír magával éjjel. Maximum éjfélig alszik és aztán felveri az egész házat. Szóval muszáj kitenni. De már rájöttünk, hogy a szomszédnak van cica ajtó a pincében és télen ott dekkolnak. Ugyanis õk fával fûtenek, és a pincében van a kazán, szóval nagyon tuti kis helyük van :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!