Találatok a következő kifejezésre: A macsekom alszik, mint egy (2 db)

A macsekom állandóan alszik, mint egy hulla és ha piszkálom, hogy él-e még... nem reagál. Viszont ha kaja van, mindenhonnan, akár álmából is felkel csak azért! Másért viszont soha.

Legjobb válasz: amióta a macskákat háziasítottuk ellustultak, de piszkosul. egyébként gondoltad volna, hogy a macska alvásszükséglete napi 18-20 óra?

amióta a macskákat háziasítottuk ellustultak, de piszkosul. egyébként gondoltad volna, hogy a macska alvásszükséglete napi 18-20 óra?

Az érdekelne, hogy alszik-e valakinek a törpenyuszija szabadon, úgy értem szabadon, hogy nincs ketrecbe zárva, hanem akár úgy van, mint egy kutya vagy macska a lakásban? Ha igen, mennyi idő így szoktatni?

Legjobb válasz: szia. az én törepenyuszom ig van egész np szinte csak akkor van ketrecben ha elmegyek otthonról,éjjelre bezárom a helyére de cska azért mert van 4 kutyám is és éjjel ök is bennet alszanak,nem szeretném ha megfognák.én kiskorától igy szoktattam,az udvaron s elvan szépen van hogy egséz délután,kinnt van.

szia. az én törepenyuszom ig van egész np szinte csak akkor van ketrecben ha elmegyek otthonról, éjjelre bezárom a helyére de cska azért mert van 4 kutyám is és éjjel ök is bennet alszanak, nem szeretném ha megfognák.én kiskorától igy szoktattam, az udvaron s elvan szépen van hogy egséz délután, kinnt van.
A kérdező hozzászólása: Én is így tervezem majd szoktatni, remélem, sikerül, már csak azért is, mert ha a ketrecben kezd mocorogni, azzal nagy zajt csap. :-) Adnál pár tippet, te mit csináltál, hogy tanítottad? Nekem mindezidáig ketrecben volt, még nincs egy éves.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!