Találatok a következő kifejezésre: A ma tesztem pozitív lett, viszont (9 db)

A ma reggeli tesztem pozitív lett, viszont a pohárban kb. 3 órát állt a vizelet (mert nem volt otthon teszt és a reggeliből akartam csinálni). Befolyásolja ez a teszt hatását?

Legjobb válasz: Nem befolyásolja a teszt eredményét....De ha nem vagy benne biztos csinálj még egyet....de valószínûleg babát vársz!!!

Nem befolyásolja a teszt eredményét....De ha nem vagy benne biztos csinálj még egyet....de valószínûleg babát vársz!!!
Szia. Valoszinu hogy terhes vagy mivel a teszt a magas HCG hormontol lesz pozitiv es ez reggeli elso vizeletben nagyobb koncentracioban van ezert vegzik el reggel viszont ezeket a teszteket a nap barmelyik orajaban megcsinalhatod(en d.u. 5 orakor csinaltam meg es pozitiv lett, masnap reggel csinaltam meg 1-et hogy megbizonyosodjak es az is pozitiv lett).Szerintem vegyel meg 1-et es csinald meg es ha es is pozitiv akkor 100% terhes vagyes utana mehetsz az orvoshoz vizsgalatra. Szurkolok hogy az legyen az eredmeny amit szeretnel! Egy 12 hetes kismama.
Végül is, ha rendelõben vizsgálják a vizeletet, akkor se lehet mindig "melegen", nem? Tehát szerintem terhes vagy.
sztem tuti terhes vagy, de az a biztosabb ha pl ma veszel egy tesztet es ha felkeltel ujra megcsinälod:) .
Én csak egyszerûen GRATULÁLOK!!!!!:) ))))

A héten kellene megjönnie, ma a tesztem halványan, de pozitív lett, viszont 2 napja úgy görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti terhes vagy. Én is így voltam. Nekem 5 napos késé után lett pozitív a teszt, de állítólag 1-2 naposat is kimutat, ugyanis azonnal megindul a hcg hormon termelõdése, ami napról-napra több lesz. Én most 7 hetes terhes vagyok és még most is fáj úgy a hasam, mintha megakarna jönni, de ez csak azért van, mert nõ a méhünk! Gratulálok!De azért csinálj még egy tesztet 48 vagy 72 óra mulva és ha akkor is pozitív, akkor örülj! :-)

Tuti terhes vagy. Én is így voltam. Nekem 5 napos késé után lett pozitív a teszt, de állítólag 1-2 naposat is kimutat, ugyanis azonnal megindul a hcg hormon termelõdése, ami napról-napra több lesz. Én most 7 hetes terhes vagyok és még most is fáj úgy a hasam, mintha megakarna jönni, de ez csak azért van, mert nõ a méhünk! Gratulálok!De azért csinálj még egy tesztet 48 vagy 72 óra mulva és ha akkor is pozitív, akkor örülj! :-)
A teszt pozitívat nem szokott tévesen mutatni, így gratulálok!
A halvány pozitiv is pozitiv!Nem szükséges a második teszt csak ha ez megnyugtat téged, de biztos hogy terhes vagy!Van HCG a szervezetedben ez teljesen egyértelmû! Gratulálok!
Gratulálok a babához, tuti terhes vagy. Keresd fel a nõdokidat, hogy megnézze minden okés e.
Mi is a kérdés??Gratula a pocaklakóhoz...

Tegnap reggel terhességi tesztet csináltam, ami pozitív lett. Ezután még egyet, ami negatív lett és a ma reggeli sem mutatott terhességet. (Viszont gyakran van hányingerem és rengeteget járok WC-re. ) Járt már közületek valaki így? Melyiknek higgyek?

Legjobb válasz: érdekes.. mikor kéne megjönnie? ha nem jön meg 1-2 nap után tesztelj újra reggeli pisibõl. orvoshoz még nem igazán érdemes elmenni, nem nagyon látna még semmit.

érdekes.. mikor kéne megjönnie? ha nem jön meg 1-2 nap után tesztelj újra reggeli pisibõl. orvoshoz még nem igazán érdemes elmenni, nem nagyon látna még semmit.
A kérdező hozzászólása: A 9-ét írtam el. :S 5-én jön meg elvileg.
A Romed két barátnõmnek is mutatott pozit, pedig nem volt baba! Mondanám, hogy lehet, hogy hamarabb volt ovud, de akkor meg a másik kettõnek is pozinak kellene lennie! Szerintnem csak hibás volt a teszt!
A kérdező hozzászólása: Romed teszt volt. Nem, nem írtam el az elsõ valóban pozitív lett. Azzal is tisztában vagyok, hogy korai, de gondoltam hátha, mivel a legutóbb a 3 hetes terhességem is kimutatta.Most várjuk a 9-ét és majd kiderül.
Ilyen korán nem mutatná ki, hisz a beágyazódás a megtermékenyítés után 10 nappal van, és utána termelõdik a HCG és ettöl jelenik meg az a bizonyos második csík a teszten.
Milyen teszt volt a tegnapi? Lehet, hogy hibás, mert tényleg korai lenne!
dec 9-én kéne megjönnie? Akkor érdekes lenne ha pozi lett volna tegnap a teszt, és fõleg az hogy a kövi meg már negatív. Én dec 8ra nem várom, de eszem ágába nincs még tesztet csinálni!
ha 9-én kéne megjönnie, akkor még be sem ágyazódott a bébi, nemhogy pozi legyen a teszt. vagy elírtál vmit?
A kérdező hozzászólása: 9-én, de az elõzõ terhességemnél is hamarabb 'éreztem'. Tervben van a következõ teszt, de olyan rossz várni! :) Az elsõ válaszoló szóra sem érdemes, sok ilyen van! Neked pedig köszönöm!
Akkor is kb 1-én lenne a beágyazódás nem???akkor is korai...

Ma is csak halvány pozitív lett az ovu tesztem, de már majdnem egyforma a két csík, viszont hajnalban elég erős ovu fájdalmaim voltam. A reggeli hőm nem ment fel. Most akkor mi van?

Vajon akart repedni a tüsz?, de nem tudott? Vagy csak holnap reggelre fog? Az ovu tesztem ma er?sebben csíkos, mint tegnap, tehát még "befelé" megyek az ovulációba. A ciklus.hu szerint amúgy szombaton lenne. Lehet, hogy nagyon értelmetlenül írtam, de már nagyon szeretném......

Legjobb válasz: Türelem rózsát, ez esetben ovulációt terem.. :) Drukkolok! De ugye tudod hogy a pozitív utáni elsõ negatív napon van a tüszõrepedés? ;)

Türelem rózsát, ez esetben ovulációt terem.. :) Drukkolok! De ugye tudod hogy a pozitív utáni elsõ negatív napon van a tüszõrepedés? ;)
1-2-3 napos fájás természetes állítólag. Mivel már akkora a tüszõ, azt érzitek, ahogy nyom. Amikor a fájás megszûnik, akkor történt meg a tüszõrepedés!!!! Tehát tökéletes "úton" jártok a tüszõrepi felé!!! Drukk
Ha ma már nem fáj, akkor ma mindenképp legyetek együtt. De a fájdalom után 24-36 óra elméletileg. Ha holnap negatív lesz, akkor jó lenne holnap is... Bár elméletileg a sperma 48-72 óráig tuti életképes benned! Tehát ha ma ok, holnap kihagyjátok és holnapután újra együtt lesztek, akkor se csúsztok le semmirõl. A többi már a természet dolga...
A kérdező hozzászólása: Igen, azt tudom, de ma reggel nagyon fájt az egyik petefészkem, viszont a hõm nem ment fel, tehát fogalmam sincs, mikor lesz végre tüszõrepedés :)
Ezzel én is pont így vagyok. Most is épp fás, de a hõm reggel a béka segge alatt volt :D
Fás helyett fáj, bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy! Nem fáj folyamatosan, csak hajnalban arra ébredtem... Azóta semmi. Remélem igazad lesz és akkor ma szépen elkezdünk akciósni :)

Múlt héten pénteken és tegnap délután is halványan, de pozitív lett a tesztem, ma reggel óta viszont erős barnázásom van! Van még remény?

Persze rohantam a dokihoz, de mivel még csak ma kellene megjönnie nem látott semmit az uh-n!Azt mondta, hogy ha van is valami, akkor is túl kicsi!Gyógyszert nem adott, azt mondta, hogy ha elmúlik a barnázás, akkor 1 hét múlva kontroll,ha nem akkor nem maradt meg a baba....:(Járt már valaki ebben a cip?ben?

Legjobb válasz: Hát ha halványan lett a 2. teszt is pozi,akkor sajnos elképzelhetõ,hogy biokémiai terhesség volt. Valami elkezdõdött, de nem fejezõdött be!

Hát ha halványan lett a 2. teszt is pozi, akkor sajnos elképzelhetõ, hogy biokémiai terhesség volt. Valami elkezdõdött, de nem fejezõdött be!
szia, nekem sajna februárban volt egy vetélésem a 6. héten, nem indult barnázással, azonnal véreztem. a mostani terhességemnél már kaptam gyógyszert, de így is véreztem és többször barnáztam is, de a babám jól van, nem lett semmi baj. reméljük nálad sem lesz. sajnos ilyen korai szakaszban nem nagyon tudnak mit csinálni, bár az én dokim bizti írt volna fel sárgatest pótló gyogyit. drukkolok!!!
Szia, Nekem aznap mikor meg kellett volna jönnie, gyengén meg is jött sõt másnap is volt, de nem az igazi...majd rá két napra csináltam tesztet nagyon erõs pozitívat, de utána barnázni kezdtem és az 5 héttõl a 9 kilencedikig barnáztam, hol kicsit hol jobban, de akkor végre elmúlt. nem szedtem semmit, és most 32 hetes kismami vagyok.
Szia.Úgy nézem ez mindenkinél tényleg más.Nekem az elsõ terhességem 4. hetében kezdtem el barnásan vérezgetni.Elmentem az orvoshoz látott már petezsákot, de ennyi.Gyógyszert nem adott, azt írta a papírra fenyegetõ vetélés.Rá egy hétre el is ment a baba.A következõ terhességemnél megint jelentkezett a barnás vérzés, ekkor már másik városban laktunk, itt is elmentem orvoshoz.Kaptam hormon gyógyszert befektettek egy hétre.Elmúlt a barnás vérzés azóta már 2 éves a kisfiam.Szerintem menj el másik orvoshoz is, mert kéne az a gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: Én nemrég pont ugyan így jártam, nekem is egy hét múlva kellett volna kontrollra mennem, de nem volt rá szükség, mert megjött :(

Mára nem vártam, de megjött. Viszont tegnap pozitív lett a tesztem. Ilyenkor mi a helyzet?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy is vérezhetsz, akár végig! De azért menj el dokihoz!

Ha terhes vagy is vérezhetsz, akár végig! De azért menj el dokihoz!
Biztos rosszul tapadt meg, és nagyon korai vetélésed volt.
szerintem is nem tapadt meg én most oktoberben veszitetem el 5hetes picit spontán!csütörtökön is reggel teszteltem full pozi volt 2 teszt is délután már véreztem és vasárnap ki mondta a doki elment
Szia! szedsz valami gyógyszert a petefészek gyulladásodra?
A kérdező hozzászólása: Még nem mert csak péntekre kaptam idõpontot a dokitól. Kamillás hüvelyöblítést csinálok, bár szerintem ez nem ér semmit és sokat pihenek.
hát akkor szerintem pénteken várd meg a dokid tanácsát, hogy õ mit mond! szerintem addig nem kell védekeznetek, nyugodtan szerethetitek egymást mind eddig! Ha a szervezeted gyulladásban van akkor úgysem tudna megtapadni és beágyazódni! ha meg nincs olyan nagy baj akkor lehet gogy gyógyszert sem kapsz majd, és mehet a hajrá.... / az elsõ voltam)
Szia! Én nemrég épültem fel kétoldali petefészek gyulladásból (bár én gyógyszert is kaptam). Az orvosom azt kérte, hogy addig függeszük fel a próbálkozást. Persze nem hallgattam rá, ugyanúgy rajta voltunk az ügyön, és most sokkal jobban vérzek (nagyon durva), mintha (szerinte) visszafogtuk volna magunkat. Az meg a másik, hogy ebben a ciklusban sem sikerült:(
De ha még nem voltál orvosnál, honnan tudod hogy petefészekgyulladásod van? Lehet, hogy azért fáj, mert ovolálni készülsz, és folyásod is azért van.
A kérdező hozzászólása: Onnan gondolom, hogy ez a fájdalom azért más, normál esetben így nem szokott fájni, mintha folyamatosan nyomná valami a petefészkeim. A folyásom is nagyon bõ, fehéres színû, kicsit olyan mintha "gennyes" lenne. Másképp nem tudom leírni...

2 hetig pozitiv tesztem volt! Kezdtem örülni hogy baba van a dologban. Közben meg jött a menszeszem. A doki azt mondta nem vagyok terhes! Másnap megint pozitiv, ma viszont negativ lett a teszt! Erre magyarázat?

Legjobb válasz: Valószinü elindult valami, de nem volt rendben, így nem tudott fejlõdni, rosszul tapadt meg, stb. Millió oka lehet. És a menses után kiürült a hcg a szervezetedbõl. Van ilyen....

Valószinü elindult valami, de nem volt rendben, így nem tudott fejlõdni, rosszul tapadt meg, stb. Millió oka lehet. És a menses után kiürült a hcg a szervezetedbõl. Van ilyen....
Hallottam már én is orvostól is, hogy "van ilyen". Én nem törõdtem bele és A-Z-ig kivizsgálást kértem és meg is lett az oka azon túl, hogy "van ilyen". Neked is ezt javaslom. Itt valami elkezdõtött, de elment. Nyomozz utána, mi volt az oka!
Szerintem baba volt, de sajnos nem maradt meg. Nekem is ez volt januárban, valami miatt az élettel összeegyeztethetetlen probléma volt. Amikor vérezni kezdtem a doki már nem látott semmit, utána szépen kitisztultam, és lehetett is azonnal próbálkozni. Jó magam beletörõdtem, hogy van ilyen, jobb így. Most megint babás vagyok, és nagyon reméljük, hogy õ velünk marad. 2-3 vetélés után viszonyt tényleg érdemes orvoshoz fordulni. Tudom nem boldogít, de inkább egy picit többet kelljen várni egy babaára mint sem sérült legyen.
ha volt pozitív teszted, akkor volt megtermékenyülés is, de ahogy a többiek írták, nem tudott megmaradni. Sokkal gyakoribb eset mint gondolnád, teljesen egészséges emberekkel is elõfordul. Ha még nem próbálkoztok olyan régen, akkor csak ezért nem kell kivizsgáltatni magad, de ha már egy ideje (legalább fél éve) nem jön össze, akkor már érdemes megfontolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!most már kicsit okosabb lettem!Ezt nekem egy orvos miért nem tudta megmondani?csak csodálkozott a pozitiv teszteken, hogy ez hogy lehet!Ha nem viszem magammal a teszteket szerintem hülyének néz!!!
Decemberben én is így jártam.4 teszt pozitív lett, aztán vérezni kezdtem.Orvoshoz mentem, azok meg röhögtek rajtam, meg kérdezték minek mentem, ha egyszer vérzek.Mondtam, mert 4 tesztem lett pozitív.Utána is csak nevettek.Nekem 2 héttel utána is még volt hcg a szervezetemben.

Lehet terhességi tünet a hüvely folyás? Ma vagyok a nem várt napján és reggel első vizeletből lett egy halvány pozitív terhességi tesztem. Viszont társul mellé folyás!

Canesten kúpot tettem fel applikátor nélkül ami enyhítette a váladék mennyiségét! Nem árt a magzatnak ha mégis van a Canesten?

Legjobb válasz: :O Én sem egészen értem.... A folyás normális,feltéve hogy nem bûzös és színtelen!

Ha rosszak a hormon eredményeid, menj el egy endokrinológushoz!!! És egyébként is, nézess inzulint, vércukrot!!!
:O Én sem egészen értem.... A folyás normális, feltéve hogy nem bûzös és színtelen!
Szia! Olvastam itt a gyakorikérdéseken, hogy egy nõ írta, hogy 3x ment lombikra, mindig vetéléssel végzõdött, az ottani orvos elárulta neki, hogy mindig lányokat ültettek be. Hallotta, hogy lehet olyan, hogy valaki valamilyen nemû babát nem bír kihordani, ezért elkezdtek úgy próbálkozni, hogy fiú legyen. A férje kávét is ivott 1/4 órával aktus elõtt, hogy gyorsabbak legyenek a fiú spermák. Elsõ hónapban összejött nekik, és meg is maradt. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet. Drukkolok, hogy minél elõbb sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletet, benne van a pakliban és a kávét kipróbáljuk! Bízom benne hogy mihamarabb összejön a baba minden gyerekre vágyó kapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: Megjött :( Úgyhogy most azt derítem ki hogy miért volt pozitív a teszt ha mégsem terhesség. De remélem mihamarabb ki tudom deríteni. Nem az elsõ hónap hogy pozitívat produkáltam és mégsem lett baba, de kb 1 éve nem volt ilyen. De voltam már több orvosnál is akik azt tudták a véreredményembõl kihozni hogy hormon problémám van, de arra eddig senki sem gondolt hogy nem lehet-e az hogy teherbe esek csak a szervezetem nem tudja megtartani. Most innen közelítem meg a problémát.
na mi a helyzet???
A kérdező hozzászólása: Kedves válasz adók azt hiszem meg fog jönni, úgyhogy ez a hónap is hiába való volt! 41 hónap sikertelenség után nem tudom hogy merjek-e még valamiben bízni!
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a dokimmal aki azt mondta hogy nem csináltam rosszat! Tegnap kellett volna megjönnie de ugyebár tegnap reggel lett egy halvány pozitív tesztem, émelygek mindentõl, hõhullámaim vannak, és egy kicsit fáj a pocakom olyan enyhe érzés mintha megakarna jönni! Félek remélem nem jön meg! Maria Romed tesztet csináltam, vélemény róla?
Nem hiszem!Ilyen korai terhességnél még az alkohol sem hat, mert még nem vagytok összeköttetésben, szóval nem hiszem hogy árt neki!De nem kérdezted a dokit?Õ csak többet tud errõl! 2. voltam
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a nõgyógyászommal, aki megerõsített benne hogy nem voltam hülye mert fájdalmas volt ez a folyás. De egy kúp már enyhítette a tüneteket, bocs hogy nem írtam le teljesen a folyással járó tüneteket így érthetõ volt a minõség jelzõ! Sajnos semmi más tünetem nincs csak az hogy nem jött meg, halványka pozitív teszt, és kicsit duzzadtak a melleim. Elsõ terhességem lenne amit több mint 3 év sikertelen próbálkozás elõz meg. Csak megijedtem hogy most meg valami fertõzés miatt nem jön össze a baba. Szóval így már többet tudok így ennek jegyében szerintetek ártottam a babának ha van persze a kúppal?
hülye vagy? vagy mi már elnézést a folyás a terhesség egyik tünetet!!! indokolatlanul ne kúpod magad!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!