Találatok a következő kifejezésre: A ma napos (411 db)

Ma kezdem a 90 napos diétát. Ha nem reggeliztem az baj?

mert már nincs id?m rá, hogy vegyek gyümölcsöt, de minden más van (ebédre csináltam húsos kajcsit). de holnaptól reggelizek csak ma nem tudok. nagy baj így elkezdni? vagy annyira nem számít még az els? nap? de ma mindenképp elakarom kezdeni....

Legjobb válasz: Bár reggelizni kell, egy kihagyott reggeli nem a világ. Egy nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet. Ami viszont nagy baj, hogy te is bedõltél enneka 90 napos hülyeségnek. A fogyókúra lényege a szénhidrátfogyasztás csökkentése (nem megszüntetése!). A 90 napos alatt viszont 4 napból 3 napon csak szénhidráttal tömöd magad, egyedül a fehérjenapon táplálkozol kb. normálisan. A keményítõ és a gyüm.cukor is szénhidrát. Egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül.

Bár reggelizni kell, egy kihagyott reggeli nem a világ. Egy nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet. Ami viszont nagy baj, hogy te is bedõltél enneka 90 napos hülyeségnek. A fogyókúra lényege a szénhidrátfogyasztás csökkentése (nem megszüntetése!). A 90 napos alatt viszont 4 napból 3 napon csak szénhidráttal tömöd magad, egyedül a fehérjenapon táplálkozol kb. normálisan. A keményítõ és a gyüm.cukor is szénhidrát. Egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, de szerintem nincs igazad. sok ismerõsöm csinálta már, mindenfélét lehet enni benne. húst, zöldséget, gyümölcsöt, tojást, sajtot, tejet, tésztát, sütit, csokit és még sorolhatnám. én sok helyen utánaolvastam, hogy mennyire egészséges, mennyire ajánlják, ki mennyit fogyott, kinek mennyire vált be és általában a válaszok 90 %-a pozitív. szóval szerintem jobb, mint egy olyan diéta, ahol az ember koplal és csak vizet iszik meg répát majszol egész nap. és különben is. a mai világban mi az egészséges? és hány ember él egészségesen? kb 20%? talán még annyi sem. szóval én maximálisan mellette vagyok.
lényegtelen, hogy nekem igazam van-e a lényeg az eredményben lesz - te viseled a következményeket igazad van, ma már a legtöbb dolog egészségtelen, de azok között is ki lehet választani a legkevésbé egészségtelent de ez a "diéta" kb. egy szinten van a koplalással, vagyis egyikre sem beszélnélek rá attól, hogy a finomított lisztet és cukrot szénhidrátnapon eszed, még ugyanolyan egészségtelen, mintha diéta nélkül eszed, és ugyanazokat a következményeket okozza a szervezetben, vércukorszint és elhízás tekintetében attól, hogy "lehet" enni, még nem lesz egészséges és nem fog kevésbé hízlalni
alapismeretek: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 A 90 napos meg agyrém. Egyszer láttam egy ilyen blogot, egész nap mákos tésztát, meg süteményt evett. Ez valami hízókúra?
:OO A 7 napos szünet a menstruáció ideje. Dehát.. ott a betegtájékoztató, édesem! Komolyan az ilyenek miért szedik??
Bele van írva a betegtájékoztatóba (tudod, a papír a dobozban, amit ilyen szép nagyra szét lehet hajtogatni, és betûk vannak rajta), hogy a "szünetben való vérzés" a menstruáció, egészen pontosan a megvonásos vérzés. Legközelebb a következõ "szünetben" fog megjönni. 18/f
Igen a szünetben volt a megvonásos vérzés. Jó esetben a következõ 7 napos szünetben lesz a következõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a válaszokat!azért kérdeztem mert a tajekoztatoban kétértelmû választ adtak

Én is csinálom a 90 napos diétát és ma tartottam a második lénapot. Most is és az elsőnél is fázom este felé? A többi napon ilyen nincs, csak a lénapon. Más problémám nincs jól érzem magam!

Legjobb válasz: Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Elõtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhetõ volt a testhõmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Elõtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.

Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Elõtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhetõ volt a testhõmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Elõtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.
Ez az energiahiányos állapot jele. Alapesetben a szervezet megszokja, hogy van energia utánpótlása. Ha éhezik, akkor is át tud állni "takarék üzemmódra". DE! A szervezet nem képes egyik napról a másikra váltani, ha hirtelen szinte nulla energiát viszel be, pl ilyen lénappal, akkor ahhoz nem tud elég gyorsan alklamazkodni. Ha sokáig csinálnád, akkor (relatíve) nem lenne nagy gond, beállna a takarékba, de így rettenetesen küszködik, de így, hogy egyik nap van bõven, a másik nep semmi, ezzel nem tud mit kezdeni... Azt gondolom nem kell kifejteni, hogy ez milyen nagy ostobaság, és egézségtelen. Mindemellett mégcsak nem is a zsírszövet bomlik ilyenkor, hanem az izom...
Szia! A kérdésed abszolút jogos. Én is a 90 napost csinálom, ma vagyok az 50. közepén. Mióta diétázom, állandóan fázom. Azelõtt pedig mindig melegem volt. Sokkal jobb borzongani, mint úgy érezni, vagy megsülsz. Ja, és kitartás.
A kérdező hozzászólása: Kellemesen fûtött szobában vagyok, rétegesen felöltözve. Tapasztalt már valaki hasonlót?
én utálom a hideget, inkább legyen melegen, minthogy fázzak.
A kérdező hozzászólása: Én csak a lénapokon fáztam eddig. A többi napon minden rendben van. Én ma a 44. napnál tartok. Köszi. Neked is kitartást és sok sikert kivánok!
Én tegnap csináltam eloszor és utoljára a lénapot, tobszor nem is fogom.Éjjel alig tudtam aludni az éhségtol, reggel meg fájt a gyomrom.Szerintem, ha valaki rendesen betartja a diétát, a kajálást nem viszi túlzásba, az is boven elég, nem kell hozzá víznap.csak szenvedés.
A kérdező hozzászólása: Bocs nem kérdezem, hanem közlöm, hogy fázom!
Nem tudom, én kicsit kómás voltam este. Ekkor a legnehezebb, ezért gyorsan feküdj le:) Ja és sok teát igyál.
Látom, hogy régebbi ez a bejegyzés, de hátha kapok választ... :) Lénapon azért lehet gyümölcsöt enni reggelire, vagy még a gyümölcsöt is el kell hagyni? (Nekem holnap lesz az elsõ lénap... :) )

Ma kezdtem a 90 napos diétámat! Ki tart még velem? ( fehérjenapon mit lehet enni ebéd és vacsi között?

166cm/68 10 kilótól kéne megszabadulnom nyárig. Fehérjenappal kezdtem. Eddig ettem 2 almát meg egy negyed darabka uborkát. Mivel középiskolás vagyok 3 órára fogok kb hazaérni, és nem tudom mit dobjak össze ebédre meg vacsorára. Valami tipp? Jah és fehérjenapon ehetek a két étkezés között krémtúrót? ( vaníliás változatot) vagy valami joghurtot? ( gyümölcsöset)?

Legjobb válasz: veled tartok akkor ma fehérje nap van ok holnap mi lesz bocsi de nem nagyon vagyok vele tisztában elmagyarázod ?

veled tartok akkor ma fehérje nap van ok holnap mi lesz bocsi de nem nagyon vagyok vele tisztában elmagyarázod ?
A kérdező hozzászólása: tessék ittvan : http://dieta-abc.hu/90_napos_etelek.php
Az almában és az uborkában hol a fehérje? A krémtúró meg a gyümölcsjoghurt "szuper" ötlet, tele van cukorral, vagyis szénhidráttal. Fehérja a húsban van.
Fehérje.
hogy lehet véletlenül kettõt bevenni?
Ne hagyj ki késõbb egy szemet sem!Ha többet vettél be, lehet, hogy hányni fogsz vagy vérzésed lesz.Kérdezd meg holnap a dokidat mindenképp, de az nem megoldás, hogy a következõ napokban kihagysz bármikor is egy szemet.Nem szabad!
Szerintem le van írva a tájékoztatóban. Ha nincs, akkor meg hívd fel a dokid. De 8 napos szünetet nem szabad tartani.
holnap vedd be a kovetkezot es folytasd amig el nem fogy a level. igy 1 nappal korabban kezded a szunetet. nem lesz semmi bajod.
Nyilván azt hitte még nem vette be, aztán hirtelen ráeszmélt, hogy hoppá mégis. Mondjuk szerintem is elég ritka az ilyen, feltételezem, hogy a tájékoztató sincs felkészülve erre az esetre. :-) Egyébként szerintem is: ne hagyj ki semmit! Egy nappal hamarabb vége lesz most a ciklusnak. Addig meg kérdezz meg akár dokit is, bár szerintem õ is ezt fogja mondani. Esetleg megspékelve azzal, hogy abbahagyás környékén használjatok kiegészítõ védekezést(gumit), és akkor már tényleg nem lehet gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, így volt, felébredtem és nagyon kómán bevettem egy szemet majd visszaaludtam és mikor másodszor is felkeltem már nem emlékeztem rá, hogy bevettem az aznapit. Szexuális életem jelenleg nincs, úgyhogy terhességtõl nem kell tartani, a lényeg az lenne, hogy valahogy szeretnék "visszaállni" arra, hogy a gyógyszert napok szerint szedem. (tehát hétfõn a hétfõi szemet)
Hát szerintem visszaállni az már csak az adott levél elfogyása után fog. Akkor majd helyesen kezded meg az újat, addig meg extrán figyelsz a nap eltolódás miatt. :) Bár ha nincs szex, akkor olyan nagy vész emiatt nem lehet.

Elkezdtem a 90 naposat. Ma gyümölcsnapom van. Hiányzik a sok finom étel, túrós-tészta, rakott krumpli, pörköltek. Milyen más módszerekkel lehet még fogyni? Gondolom másik is fogytak, 90 napos diéta nélkül.

5-8 kg.ot szeretnék fogyni.Nincs baj az alakommal, de a fenekem és a lábam nagyon csúnya,, hájas, narancsb?rös.Napi torna meg van.Szerintem ehhez nem kell ennyire drasztikus diétát választanom.Szerintetek?Hogyan dolgozzam le a feleseget fenék-combról?

Legjobb válasz: Elnézést javítom:"Gondolom mások is'

A kérdező hozzászólása: Elnézést javítom:"Gondolom mások is'
Norbi Update...nekem -37 kilót hozott:) 21/F
elozo: neten hol lehet megkapni a norbit? es mennyi ido alatt fogytal annyit? gratulalok!
ne kidolgozott diétát csinálj, hanem csinálj magadnak egyet! ésszerûbb, ha elhagyod a fehér lisztes dolgokat meg a mûkajákát, nagyon sok zöldség-gyümölcs és víz! ha nem fogasztasz finomított cukros dolgokat, és sok rostot, vizet viszel be a szervezetedbe, akkor a narancsbõr is javulni fog. na meg torna v futás:) sok sikert!
159/60 hova akarsz fogyni? elég ez.. ne akarj úgy kinézni mint egy anorexiás
A kérdező hozzászólása: Meglehet, hogy az adatok aránya szerint jó így, de hidd el nem szép.Deréktól felfelé nincs baj, de lefelé teljesen vastag, aránytalan a felsõtestemhez.Ráadásul narancsbõr.Ezért
ilyen hozzáállással semmilyennel
A kérdező hozzászólása: De okos vagy!végig gyümölcsöt ettem, és még egyszer sem bûnöztem.Egyszerûen csak felmerül bennem a kérdés, mikor nem bírom..de persze itt mindenki mindenben nagyon okos.

Ma kellett volna hogy megjojjon, de mivel tav kapcsban elek es a parom itt van ezert bevettem meg 1fog gatlot (most vegeztem a levellel) most utana hogy csinaljam a 7 napos kihagyast? Holnaptol?

Legjobb válasz: Nem értem. Miért kellett volna, hogy ma jöjjön meg, ha csak ma végeztél a levéllel? Ha befejezed utána 3-5 napra jelentkezik a megvonásos vérzés. Ha nem akarod, hogy megjöjjön, akkor kezd el szünet nélkül a következõ levelet. Ezt évente egyszer meg lehet csinálni. (Sportoltam, mi is így csináltuk nagy verseny elõtt.)

Nem értem. Miért kellett volna, hogy ma jöjjön meg, ha csak ma végeztél a levéllel? Ha befejezed utána 3-5 napra jelentkezik a megvonásos vérzés. Ha nem akarod, hogy megjöjjön, akkor kezd el szünet nélkül a következõ levelet. Ezt évente egyszer meg lehet csinálni. (Sportoltam, mi is így csináltuk nagy verseny elõtt.)
A kérdező hozzászólása: Késleltettem vagyis eltöltam 1 nappal, de nem akarom kihagyni ezt a hónapot azt akarom h jöjjön meg akk most jön a 7nap és után kezdjem el szedni a 8.napon???

Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek. Ma vettem volna be reggel az első darabot a 7 napos szünet után, de elfelejtette, és csak most este vettem be. Reggel kb.8kor szokom bevenni, és ma este 8kor vettem be. Lehet ebből vlmi probléma?

Köszi!

Legjobb válasz: szerintem nem. én is ezt szedem már 4 éve majdnem. volt már olyan, hogy elfelejtettem néha bevenni egy szemet, és nem is pótoltam, és semmi gond nem volt. de ha nagyon izgulós vagy, akkor ebben a hónapban használjatok gumit is, vagy megszakítás+krém/kúp.

szerintem nem. én is ezt szedem már 4 éve majdnem. volt már olyan, hogy elfelejtettem néha bevenni egy szemet, és nem is pótoltam, és semmi gond nem volt. de ha nagyon izgulós vagy, akkor ebben a hónapban használjatok gumit is, vagy megszakítás+krém/kúp.
El kell olvasni a tájékoztatót, minden gyógyszer mellé adnak... "12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Az utolsó, be nem vett tablettát, amilyen hamar csak lehet be kell venni, akkor is ha ez egy nap alatt két tabletta bevételét jelenti. A további tablettákat a szokásos módon kell bevenni. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges." Egy hét kiegészítõ védekezés. Szerintem elég világos.
azt számold bele, h 8 munkanap.
A kérdező hozzászólása: egyértelmû, nem vagyok debil. fel is van tüntetve h máig hozniuk kellett volna...
Jolvan, nem kell leharapni a fejem. :D Nem mindenki veszi számításba. :) Ha nagyon fontos, akkor fogyasztó védelem, de nem hiszem, h sok mindent elérsz vele.

Ma jött egy levelem, 16-án nem volt érvényes autópálya matricám (M1-sen mentem) (lejárt a 15 napos, megfeledkeztem róla) és büntetést kellene fizetnem, valami mód hogy ne kelljen? Ha muszáj fizetnem, lehet önkormányzaton segélyt igényelni?

Jelenleg munkanélküli vagyok,és kölcsönkérni sem tudok.

Legjobb válasz: Kérj részletfizetési lehetõséget. És tényleg nem bántani akarlak,de remélem erre azért már nem jár segély!!!

Kérj részletfizetési lehetõséget. És tényleg nem bántani akarlak, de remélem erre azért már nem jár segély!!!
Ha nem tudod kifizetni, ledolgozhatod, vagy leülheted börtönben, sajnos nincs más mód. Segélyt ilyenre nem kaphatsz.
szóval ha nem fizeted ki a 16ezret 30 lesz belõle. Ha munkanélküli vagy ráértél volna fõutat használni. Autópálya matricára is tellett, akkor büntetésre is teljen.
Te mekkora egy tahó vagy..... elõzõ hsz.
akkor is ez az igazság, nem bántásból mondom, hanem tanításból, ha ráér ne autópályázzon. Erre segély nem jár, ez olyan mintha tudnék itthon fürdeni a kádban mégis elmennék megfürdeni a wellness hotelben a jacuzziba, aztán segélyt kérnék hogy kifizessen a számlát
ha jól tudom egyben kell kifizetni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!