Találatok a következő kifejezésre: A ma hőm 36.8 volt, de (12 db)

A ma reggeli hőm 36.8 volt, de délután volt egy kevés barna folyásom. Ez már azt jelenti, hogy nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: szerintem meg fog jönni, de ne legyen igazam...tegnap milyen volt a hõd? Mikor kellene megjönnie a mensidnek?

szerintem meg fog jönni, de ne legyen igazam...tegnap milyen volt a hõd? Mikor kellene megjönnie a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: A tegnap elõtti hõm 37 volt. És tegnapra vártam, hogy megjöjjön.
ma reggel mennyi?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 36.6 volt, de eddig nem ebben az idõben mértem. Eddig ma még semmilyen folyásom nem volt és menszi érzéseim sincsenek.
Kevés barnás folyást okozhatja kisebb hüvelyi gyulladás is, különösen, ha másnapra el is múlt. Tehát, még van esély. Drukkolok!

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem, 36, 5 volt.
Szia! Gondolom 37, 5-t akartál irni. Szerintem meg fog jönni ha a hõd leesett 36, 5-re. Nálam legalabbis igy szokott lenni.
Szia! attól függ, hogy mennyi az alaphõd.Az a lényeg , hogy annál (az alaphõnél , amit ha a mensi elsõ napjától mérsz)0, 3-0, 5 feljebb legyen, és úgy is maradjon, akkor lehetsz babás. Tesztet szerintem akkor érdemes csinálni, ha nem jön meg.

Tegnap jött meg mensim 36, 8 volt a hőm de ma 36, 9 nem leesnie kéne ha megvan?

Legjobb válasz: Le fog esni ne aggódj az az egy tized semmit nem jelent.

Le fog esni ne aggódj az az egy tized semmit nem jelent.
Elsõ vagyok most néztem nekem még olyan is volt hogy megjövés elõtt leesett aztán 2 napra rá 1 tizedet majd még egy nap múlva 2 tizedet emelkedett, majd aztán állt vissza rendesen az alaphõm.van ilyen ne aggódj.Rendezõdni fog.

2 napja megvan, de a hőm még mindig fent van. Tegnap 36, 8 volt, ma 36, 9. Miért?

Legjobb válasz: Nekem is van, hogy csak a mensi végére esik le. Normális.

Nekem is van, hogy csak a mensi végére esik le. Normális.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes... De a görbém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a52619.. Lehet, hogy azt 36, 5-öt nem kéne figyelembe venni, de már máskor is volt, hogy 1 órával elõbb mértem és nem kaptam ilyen kiugró értéket.
Nem vagy babás véletlen? Én csinálnék mostmár egy tesztet...
A kérdező hozzászólása: Még mindig 36, 9... Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy normális volt-e. Volt vérzésem, de fele olyan erõs sem, mint szokott. És ma már szinte semmi sincs, pedig 7 napig szoktam menstruálni. Na mindegy, a jövõhéten úgyis megyek dokihoz, csak szeretnék megnyugodni. :S Köszi a választ!
Szerintem nem. Ha normális volt a mensid és biztosan nem vagy terhes, akkor ne aggódj, mensi végére majd lemegy!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nem baj, hogy még mindig fent van? Ráadásul tegnap el kellett kezdeni a clostit is.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen! :)
Ne aggódj! Nekem volt már hogy mensi elõtt 2 nappal megindult lefelé, mensi napján hirtelen leesett, mensi idején folyamatosan ment lefelé ill. hogy csak a végén esett le. Ez mind belefér.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszi! Csak nekem a ciklus elsõ két napja eddig mindig kimaradt mérésileg, a 3. napon pedig mindig 36, 3 körüli hõt mértem. Furcsa volt, hogy lemegy fél fokot, de akkor majd kiderül holnap.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/92038810751bf782a52619.. Arra is gondoltam, hogy esetleg a Proverátórl, de az ezt megelõzõ ciklusomban is csak attól jött meg, és itt a 3. napon már normál a hõm.

Reménykedjem vagy sem? Minden hónapban kiírom a tüneteim, de úgy látszik én a maradék 1%-ba tartozom, aki sose lesz terhes magától. Ma kellett volna megjönnie, de nem jött. Reggel 36, 8 volt a hőm.

A petefészkem ezzel egyid?ben nagyon elkezdett szúrni, órákon át tartott. Aztán pár óra pihi után a jobb oldali szúrkált de csak picit. Egész nap úgy érzem, hogy görcsölök de mégsem, mert semmi sincs viszont nagyon nagyon feszült vagyok, ami nem jellemz? rám. Nos? Szerintetek? Vagy megint trifázisos tüneteim vannak?

Legjobb válasz: Trifázisos GÖRBE van, trifázisos tünetek viszont... Lemaradtam valamirõl, ez egy új szakzsargon itt a Teherbeesés topicban? Én is minden áldott alkalommal megírom, hogy a terhesség elsõ jele a kimaradó vérzés, majd utána a pozitív teszt. A többi tünet esetleges, mert ahány nõ, annyiféle tünt és terhesség. A tüneteid bármit jelenthetnek, amíg meg nem jön, vagy pozitívat nem tesztelsz. Akkor fogod tudni csak, hogy mit is jelentettek.

Trifázisos GÖRBE van, trifázisos tünetek viszont... Lemaradtam valamirõl, ez egy új szakzsargon itt a Teherbeesés topicban? Én is minden áldott alkalommal megírom, hogy a terhesség elsõ jele a kimaradó vérzés, majd utána a pozitív teszt. A többi tünet esetleges, mert ahány nõ, annyiféle tünt és terhesség. A tüneteid bármit jelenthetnek, amíg meg nem jön, vagy pozitívat nem tesztelsz. Akkor fogod tudni csak, hogy mit is jelentettek.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, lemaradt. Reggel a bal oldali petefészkem volt.
szia nincs görbéd? az jo ha a höd fenn van ennyire..
A kérdező hozzászólása: Most nem csináltam, mert úgy voltam vele, hogy picit pihentetek......:-(

Ma vagyok a 25 napon kicsit leeset a höm az baj? Tegnap 36, 9 volt ma 36, 7 de 8 ora helyet 5 kor mértem . Utánna aludtam még 8:30ig és akkor 37 lett . A pém 18 -20 nap volt azt mondják!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..

Legjobb válasz: 32 33 naposnak tippelem a mostani ciklusom , a mult havi 29 napos volt!!

A kérdező hozzászólása: 32 33 naposnak tippelem a mostani ciklusom , a mult havi 29 napos volt!!
Szia! Ne aggódj, szerintem is 20.nap körül lehett a peteérésed, azóta szépen fenn van. Amiatt alacsony, hogy túl korán mérted, próbáld egy idõben. Ez az alacsony hõmérsékleted is jóval a peteérés elõtti hõmérséklet felett van, úgyhogy ez semmi gondra nem utal. Eddig olyan a hõd, amilyennek lennie kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ nagyon rendi vagy ugy izgulok mi lesz a vége!!!!! :)
Ez a hõleesés semmi, ne aggódj miatta! A lényeg hogy a cover line fölött van! Szerintem jó a görbéd!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ma vagyok a 27 napon sok változás még nincs tartom szépen a höm szerintettek mikor teszteljek 34 naposnak számolom a ciklusom!!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..
A kérdező hozzászólása: sajna ma megjött!!!!:((((

Ma vagyok a 28 napon, ma vagy holnap nem kellene megjönnie. A hőm eddig stabilan 37 fölött volt, ma reggel pl 37, 3, de mostanra 36, 8-ra leesett. Ezek szerint reggel meg fog jönni?

Legjobb válasz: hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)

hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)
Én úgy tudom, hogy mindig a reggeli hõ a mérvadó, nem a napközbeni!! tehát nincs veszve még a dolog! Sok sikert!
Én is úgy tudom, hogy a reggeli hõ számít. És egyéb tüneteid vannak? Én a 26. naponál járok, de már egy csomó jelem van a nem várt menstruációra ... pl. hasfájás, pecsételõ várzés, fejfájás ...

Minden reggel 8 körül mérem a hőmet. Eddig 36, 7 majd 36, 8, ez az elmúlt 4 napba emelkedik. De ma 9:30-kor mértem a hőmet és 37 fokos volt. Hihetek ennek vagy tényleg csak a szokásos időben mért hőmérséklet a pontos?

Egyébként a 21 napon vagyok ma.(a ciklusom)

Legjobb válasz: A hömérözést u´gy érdemes csinálni,hogy reggeli ébredéskor,felkelés nélkül kell mérni.

A hömérözést u´gy érdemes csinálni, hogy reggeli ébredéskor, felkelés nélkül kell mérni.
Szia! Nekem is tanácsolták hogy hõmérõzzek. Eddig még soha nem sikerült ugyanakkor megmérnem a hõmérsékletemet. Azért az kitünik a számokból, hogy melyik napon volt a legalacsonyabb és tüszörepedés után 37-37, 2 körül mozog. Ha a 9.3o az ébredésed és akkor mérted nem hiszem hogy gondot jelentene.
Szerintem keress fel egy dokit. Uh-val megnéznek és kiderül, hogy mi is a helyzet valójában.
A kérdező hozzászólása: El fogok menni, csak ugye várni elég rossz....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!