Találatok a következő kifejezésre: A ma hőm (600 db)

42napra jött meg a mensesem. Hőm menseskor 36.2volt.5napig tartott. Következő két napon 36.7 volt a hőm. Ma pedig megint 36.2. Lehetséges, hogy amikor 36.7volt a hőm akkor volt peteérésem? Közvetlenül menses után.

Legjobb válasz: Nem mindenkinek van középidõben peteérése,de inkább vegyél ovu tesztet,vagy ovu mikroszkópot,mert a hõmérõzés nem igazán megbizható.20 hetes kismami

Nem mindenkinek van középidõben peteérése, de inkább vegyél ovu tesztet, vagy ovu mikroszkópot, mert a hõmérõzés nem igazán megbizható.20 hetes kismami

Van 2 halvany pozitiv tesztem a tegnap elott csinaltam oket, akkor volt a reggeli hom 37. 0 es ma reggel a hom 36.8 lett, holnap akarok reggel megent tesztelni, szerintetek rosszat jelent hogy le esett a hom?

Legjobb válasz: Szia! Én nem tulajdonítottam figyelmet a hõmnek. Most is, van hogy 36.8 vagy 37.2. De ezeket akkor mértem, mikor azt hittem be fogok lázasodni! Ha pozitív a teszt, s nem vérzel/ véreztél, aggodalomra semmi ok! 18+2hkm

Szia! Én nem tulajdonítottam figyelmet a hõmnek. Most is, van hogy 36.8 vagy 37.2. De ezeket akkor mértem, mikor azt hittem be fogok lázasodni! Ha pozitív a teszt, s nem vérzel/ véreztél, aggodalomra semmi ok! 18+2hkm
A vérzésed kimaradt már? A hõmérséklet esése - fõleg ilyen minimális - nem jelent bajt. Ha a tesztcsík erõsödik, akkor nincs semmi probléma. Általában azért nem szokták a vérzés elõtti tesztet javasolni, mert a kezdõdõ terhességeknek bizonyos hányada megszakad még az elõtt, hogy vérzés kimaradást okozna. Ezekrõl nem is tud sokszor az ember. Aki túl korán tesztel halvány pozit, az örül, és bizakodik, aztán pedig nagy csalódás, ha mégis megjön a mensi, és véget is ér vele a dolog...
ennyire nem kell beparázni mindentõl, dehogy jelent rosszat:) nekem fel se ment a hõm:) 14 h - ikreks - km

Most mértem a hőmet hüvelyben 37, 3C tudom nem a reggeli hőm. Ma reggel teszteltem negatívat, holnapra nem várom! Van még esélyem? Volt r valaki hasonló helyzetben és utána pozitivat tesztelt?

Legjobb válasz: 3hétig méregettem igy mint te,nem reggel és végig joval 37 fölött volt a höm,majd megjött,Az ébredés utáni a beszámithato adat,mert éjszaka a hormonok uralkodnak,nem pedig az izmaid mint napközben.

3hétig méregettem igy mint te, nem reggel és végig joval 37 fölött volt a höm, majd megjött, Az ébredés utáni a beszámithato adat, mert éjszaka a hormonok uralkodnak, nem pedig az izmaid mint napközben.
én anti hõ párti vagyok, szerintem még nagyon korán csináltad a tesztet, még csak 40% az esély rá, hogy pozitív legyen a teszt, akkor is ha babás vagy, szorítok, hogy pozitív legyen a teszt.

Ma vagyok a 23. napon és eddig 36.8-36.9 volt a reggeli hőm, ma meg 37.1 re "megugrott". Ez jelenthet jót, igaz?

Bízom benne, hogy ez már jele valaminek. :-) Viszont ami kicsit "ijeszt?" hogy elkezdett tompán nyomni a hasam.

Legjobb válasz: hát én össze-vissza hõmérõztem, de ha te tudod hogy kell akkor aztis tudnod kell, hogy ez minek a jele! szerintem várj egy hetet és ha nem jön meg lehet tesztelni, addig azért figyelj az egészségedre, mert ki tudja!

hát én össze-vissza hõmérõztem, de ha te tudod hogy kell akkor aztis tudnod kell, hogy ez minek a jele! szerintem várj egy hetet és ha nem jön meg lehet tesztelni, addig azért figyelj az egészségedre, mert ki tudja!
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, mert kb. 5 napja mérem. :P

Ma vagyok a 24.-dik napon. A reggeli hőm 8 napja stagnál 36, 6 fok, ma reggel viszont 36, 8 volt. Jelenthet babát? Mitől lehet?

A melleim nagyobbak,de nem fájnak,néha bele-bele szurogat,mensis érzéseim többször voltak,derékfájás van.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg pár nap múlva, csinálj egy tesztet, az a tuti, akár lehet baba is. :) (Én nem bírnám ki, ha a helyedben lennék, vasárnap reggel tesztelnék egyet, hátha látszik valami.)

Ha nem jön meg pár nap múlva, csinálj egy tesztet, az a tuti, akár lehet baba is. :) (Én nem bírnám ki, ha a helyedben lennék, vasárnap reggel tesztelnék egyet, hátha látszik valami.)
A kérdező hozzászólása: Szia!Már túl vagyok rajta, nem bírtam várni, csináltam ma reggel 1-et, de egyértelmûen negatív.:(
Ne szomorkodj, még korai, hogy kimotassa a teszt! Ebbõl még lehet baba.

Ma a derekam majd leszakad a reggeli hőm is 37 fok volt. Ma kellet volna nem megjönni, sajna valami nyalkás barnás pirosas valami jön de csak nagyon kevés. 6 órája volt egy-két csepnek megfelelő. Lehet a baba?

Már mindenre gondoltam el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: A hõd nagyon jó, holnap reggel tessék csinálni egy tesztet... :-) Drukkolok...

A hõd nagyon jó, holnap reggel tessék csinálni egy tesztet... :-) Drukkolok...
szia, szerintem meg fog jönni.ne keseredj el, hátha következõleg sikerül.a barnás-pirosas valamibõl álltalában menzi lesz, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Most jelenleg nincs semmi de a derekam..... nagyon fáj.

Mikor van OVULÁCIÓ? Mikor leesik a hő, akkor már kiszabadult a petesejt, vagy most hogy van ez a hőmérőzés? Hasgörcseim megszüntekreggelre, ma 36, 4-et mértem, előtte 36, 8volt mindig a reggeli hőm.

Csak nem értem,mert ma már több a hüvelyváladékom s?r? krémes(nekem sosem tojcsis),a méhszájam zárt kemény nehezen elérhet?.Sokan azt írják,hogy most kell együtt lenni a párommal.De mi 3napig mostanáig együtt voltunk,ma nem tudunk együtt lenni..Szerintetek beérhetnek,vagy elélhetnek addig a kiskatonák mire odaér a petesejt?

Legjobb válasz: Amikor leesik a hõ, az a tüszõrepedés. Amikor újra megnõ, az a peteérés, a pete kiszabadulása. Nekem akkor sikerült, amikor épp lent volt a hõm. Fiú lett. Nem akarlak elkeseríteni, de a 3 nap nagyon sûrû. Két naponta jobb együtt lenni, mert a sperma ekkor jobb minõségû. De azért szorítok! Ha ma nem tudtok együtt lenni, akkor holnap pont jó lenne! Hátha menni fog!

Amikor leesik a hõ, az a tüszõrepedés. Amikor újra megnõ, az a peteérés, a pete kiszabadulása. Nekem akkor sikerült, amikor épp lent volt a hõm. Fiú lett. Nem akarlak elkeseríteni, de a 3 nap nagyon sûrû. Két naponta jobb együtt lenni, mert a sperma ekkor jobb minõségû. De azért szorítok! Ha ma nem tudtok együtt lenni, akkor holnap pont jó lenne! Hátha menni fog!
Bocs, de az elsõ elírta a sorrendet... A tüszõrepedés a vége a folyamatnak és a peteérés egy folyamat. A PETEÉRÉS NEM EGYENLÕ A PETE KISZABADULÁSÁVAL.Tüszõrepedéskor szabadul ki és a ciklus elsõ felében folyamatosan érik, növekszik. Hogy a tüszõrepedés pedig tényleg meg volt e azt majd 4 nap múlva tudod, ha holnap felmegy a hõd és fent is marad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Még azért írhattok, ha van vélemény:) Mennyi idõ alatt szabadul ki a petesejt a tüszõbõl, ha az megreped?
A pozitív ovuteszt ha jó idõben kapod el, jelzi az LH csúcsot ami azt jelenti ha minden jól megy 24-36 órán belül kiszabadul.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma reggelre 36, 9re felment a hõm.Ennek örülök.Csak azt nem tudom, hogy a kiskatonák meddig élmek el bennem..remélem megvárták a petémet még kiszabadult, mert tegnap nem tudtunk együtt lenni
A kérdező hozzászólása: (ja) 6-ra nem várom.
Kedves Kérdezõ! Önmagában 1 napi hõmérséklet értékébõl nem lehet következtetni semmire! Ha minden nap méred a hõdet, és felrajzolod grafikonra, akkor látod, hogy ovulácó után pár tizedet feljebb megy (ha terhes vagy, ott is marad, ellenkezõ esetben mensi elõtt 1 nappal, vagy mensi elsõ napján leesik). Ha valakinek ovu elõtt 36, 3 mondjuk a hõje, akkor 36, 7 lehet ovu után, az téves elképzelés, hogy csak 37 feletti hõ jelent terhességet, mert a saját szervezetedhez, alaphõdhöz kell viszonyítani, lényeg, hogy legyen meg a pár tized emelkedés a ciklus elõzõ feléhez képest. Szóval attól, hogy 36, 7 a hõd, még lehetsz terhes.

Ma kikapcsolták a T Homet de a samsung lcd tv -n azt írja van mpeg4 és be lehet hozni előfizetés nélkül is az alap csatornákat de hogyan kell ezt behozni?

Legjobb válasz: ha van saját, UHF/VHF antennátok, (tetõ vagy szoba az adó/lakóhelytõl függõen csatlakoztasd! (antenna nélkül, nem fog menni) majd automata keresés indítása, OK.

ha van saját, UHF/VHF antennátok, (tetõ vagy szoba az adó/lakóhelytõl függõen csatlakoztasd! (antenna nélkül, nem fog menni) majd automata keresés indítása, OK.

Szerintetek most babát várok? 22-re nem vártam és nem is jött, még ma sem, már a 31. napomon vagyok és négy napja 36.9-37 a reggeli hőm (alaphő 36.6) +cici duzzanat és bimbó érzékenység.

...az elöz? hónapban 32 napra jött meg de ez furcsa mert 3 napot késett és nem szokott,el?tte 30,29,28,29...tehát a ciklus.hu szerint átlagban 29 naposak a ciklusaim meddig várjak!

Legjobb válasz: Szia! Csinálj tesztet és írd meg, hogy pozitív lett :)

Szia! Csinálj tesztet és írd meg, hogy pozitív lett :)
Szerintem is tesztelj.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz!
Mikor tesztelsz?Drukkolok!Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!BOLDOGSÁG!!!Reggel csináltam egy tesztet de nem elsõ pisibõl és kitaláljátok hogy mi lett, egy nagy +!Köszönöm a drukkolást és remélem másnak is boldogságos lesz minden!Jövõhéten doki aztán majd felrakom az elsõ uh képet ha akarjátok! Mindenkinek nagyon drukkolok hogy mielõbb baba legyen, írjátok ám meg hogy mi van veletek!üdv és jó hétvégét!
Gratulálok és sok boldogságot.Vigyázz magadra.Üdv:Marcsi
Gratulálok, jó egészséget! Vigyázz Magatokra!
Jaj, de jóóó :) Nagyon-nagyon örülök! A lehetõ legjobbakat kívánom Nektek! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!