Találatok a következő kifejezésre: A múltkori láttam, hogy (2 db)

Nincs meg valakinek véletlenül a zöld zacskós Kotányi mézeskalácsfűszeren szereplő recept? Ma láttam, hogy idén változott a design és vele a recept is, sajnos. Nekem a múltkori nagyon bevált, nem szívesen változtatnék. Sajnos nem írtam fel sehová.

Legjobb válasz: remélem ez az ! tavalyról maradt 1 zacskó ez van rajta: 550gramm rozsliszt 150gramm sima liszt 70gramm cukor 4gramm szódabikarbóna 1tojás a kenéshez 1 tojás a tésztához 30ml víz 1scomag füszerkeverék 650gramm méz A lisztet a cukrot a mézet,szódabikarbónát,1 tojást a vizet és a füszerkeveréket jól össze dolgozzuk,hogy sima tésztát kapjunk.1 éjszakára a hütöbe teszük. a tésztát kinyujtjuk,és kisszaggatjuk. A formák tetjét megkenjük a tojás fehérjével. majd megszorjuk mandulával,vagy dióval. 170C-on sütjük..

remélem ez az ! tavalyról maradt 1 zacskó ez van rajta: 550gramm rozsliszt 150gramm sima liszt 70gramm cukor 4gramm szódabikarbóna 1tojás a kenéshez 1 tojás a tésztához 30ml víz 1scomag füszerkeverék 650gramm méz A lisztet a cukrot a mézet, szódabikarbónát, 1 tojást a vizet és a füszerkeveréket jól össze dolgozzuk, hogy sima tésztát kapjunk.1 éjszakára a hütöbe teszük. a tésztát kinyujtjuk, és kisszaggatjuk. A formák tetjét megkenjük a tojás fehérjével. majd megszorjuk mandulával, vagy dióval. 170C-on sütjük..
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az!!! Nagyon szépen köszönöm!!!

A múltkori ultrahangon láttam, hogy a baba arca előtt megy át a köldökzsinór, ugye nem tekeredik a nyaka körül?

33. hétben vagyok, másfél hete voltam az uh-n, az orvos nem mondta hogy valami baj lenne, azt mondta minden ok. De én picit izgulok, nem is volt befordulva, nem tudom most be van-e. Úgy hallottam ha a köldökzsinórba belegubancolódik nem tud befordulni. Majd csak egy hét múlva megyek a dokihoz, a magzatmozgást számolom, csak nem lesz gond.

Legjobb válasz: Nem lesz semmi gond!Nem kell a legrosszabbra gondolni.A köldökzsinór úszkál a magzatvízben ide-oda.Nem tekeredik a nyaka köré,de ha valami változást észlelsz a mozgásba,azonnal értesítsd a dokidat.Boldog hátralevõ heteket kívánok!22 hetes kismami

Nem lesz semmi gond!Nem kell a legrosszabbra gondolni.A köldökzsinór úszkál a magzatvízben ide-oda.Nem tekeredik a nyaka köré, de ha valami változást észlelsz a mozgásba, azonnal értesítsd a dokidat.Boldog hátralevõ heteket kívánok!22 hetes kismami
Szia!!Nekem a 4Ds uh-on volt az arcocskája elött a köldökzsinór. De a vizsgálat végére már el is tûnt onnan!!Nyugodj meg, nem lesz semmi baj!!Amúgy azt érzed, ha megfordult, pl: a bordáidnál érzed a rúgásokat, néha hírtelen pisilhatnékod van, és csíp a hólyagod.... Ha érzed a bordáidnál a babót, akkor tuti befordult!!Sok szerencsét, és vigyázz magatokra!!32hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!