Találatok a következő kifejezésre: A múltkor együtt (27 db)

Ne tökölj ennyit, ha tetszik neked, akkor mond meg neki Te, nincs ebben semmi szégyellnivaló.
ki az megmondom neki szívesen :D

A barátnõmmel 1 éve vagyunk együtt. Õszintének tûnik a múltjával kapcsolatban és engem ez egy mérték után nagyon elkezdett zavarni. Hogyan tudnám elfogadni magamnak a múltját?

Olyanokat mesélt, hogy hány fiúval volt, meg camsexelt stb. Engem az utóbbi dolog zavar a legjobban. Mit kezdjek ezzel a dologgal? Undorító módon megnéztem neki a facebook üzeneteit de semmi nyoma annak hogy most csinálná vagy hogy megcsalna vagy bármi ehhez hasonló. A kapcsolatunk is kiegyensúlyozott és boldog. Csupán a múltja zavar nagyon. Igaz, Õ is bánja. De én nem tudom túltenni magam. Bocsi ha esetleg zavarosan fogalmaztam, de valamennyire idegbõl írtam ki magamból ezeket a sorokat. 18 éves.

Legjobb válasz: A múltja elõtted volt. ÉS a múltjával együtt kell elfogadnod, vagy sehogyan. Egyébként mást nem is tehetsz

A múltja elõtted volt. ÉS a múltjával együtt kell elfogadnod, vagy sehogyan. Egyébként mást nem is tehetsz
A múltján már nem tudsz változtatni, ahogyan õ sem. Azt írod, bánja - képzeld el, neki milyen küzdelem lehet elfogadnia önmagát, és túltennie magát a hibáján! Megbánta, amit tett, bizonyára te is követtél el életedben olyan dolgokat, amiket ha tehetnéd, ma már máshogyan csinálnál. Azzal törõdj, milyen ember õ most, milyen a kapcsolatotok, hiszen ez számít igazán.
A múltjával csak annyiban érdemes foglalkozni, hogy jobban megismerd a személyiségét. Milyen személyiség képe rajzolódik ki? Vajon folytathatja-e azt az életmenetet, ami a múltjában már szerepelt.
Ha õ is bánja, akkor valószínûleg ez egy olyan hiba volt az életében, amit többször nem fog elkövetni. Kamaszkorunkban sokan csinálunk butaságokat, kipróbálunk dolgokat, kíváncsiságból, vagy hagyjuk, hogy mások belevigyenek. Mire felnövünk, jó esetben tanulunk ezekbõl a dolgokból. Nézd úgy, hogy õ elõtted már túlesett az "éljük ki magunkat, próbáljunk ki dolgokat" legvadabb szakaszán, ami a számodra csak jó lehet, hiszen mindezek után, õ is felnõtt, megérett, és téged választott egy tartós párkapcsolatra partneréül. Vagyis valami olyat nagyon meg tudsz adni neki, amit a korábbiak biztos, hogy nem.
milyen jogon nézel bele az üzeneteibe???? miért nem bízol benne? na éééés? 16 évesen én is ezzel szórakoztam, h más pasik farkát bámultam cam-ban.... és?:D most akkor mi van?:D ne viccelj már, nõjj fel!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. A mai napom ezzel ment el hogy nyugtatgattam magam. Én sem voltam tökéletes ez tény és való. De más dolog több pendrive-ot beledugni egy USB csatiba vagy egy pendrive-ot több USB-be... Amikor a 4. kommentelõ hozzászólását olvastam akkor hagytam fel teljes nyugalommal ezzel a bolhából elefántot felfogásomat. Egyébként igen, szégyellem magam hogy beleolvastam a személyes dolgaiba, soha többé nem teszem, igaz csak egyszer tettem meg de ez nem mentség. Köszönöm a válaszaitokat!

A párommal fél éve vagyunk együtt. Minden szép és jó. Kedves velem, sose csalna meg, egy imádni való pasi! Jobbat nem is kaphatnék! De féltékeny vagyok a múltjára! Lehet hogy beteg vagyok?

Ott kezdődött az egész hogy megtudtam, lefeküdt az egyik barátnőmmel, vagyis már az előtt tudtam hogy összejöttünk volna. De már 1.5 éve! Azóta folyton kérdésekkel bombázom, de nem azért mert akarom, hanem kikényszerül belőlem!Kivel volt? Hol volt? Volt e valakivel a közös szobánkba rajtam kívül? Nem is akarok róla tudni mégis belehalok ha nem kérdezhetek rá! Ez rossz mert egész nap ezen rágódok! Persze közölte velem hogy nem szívesen beszél erről. Fogytam 3 kilót egy hét alatt! De eddíg nem érdekelt!Nem értem magam, miért rágódok ilyeneken!Ha tudtok valami okosat írjatok.

Legjobb válasz: hagyd a múltat, ennek semmi értelme!!!!!!

hagyd a múltat, ennek semmi értelme!!!!!!
felesleges a múlton rágódni és ezt egy olyan lány mondja neked aki kigyógyult ebbõl. mert én is ilyen voltam. de aztán rájöttem valamira: a párom engem választott és velem van. engem szeret és csak én kellek neki. õ sem törõdik a múltammal én sem az övével. a jelen a fontos.
Még csak nem is az, hogy felesleges, de semmi közöd hozzá, semmi jogod hozzá, hogy ez zavarjon!!! Szerintem az a baj, hogy túl kevés tapasztalatod van, és nem bírod helyén kezelni a dolgokat! Csak annyit tudok írni, hogy nõlj fel és csak hogy tudd, ezzel könnyen kiábrándíthatod magadból a párod, úgy hogy jobb ha lenyugszol!
A féltékenység a saját önbizalom hiányából fakad. Egy pasi a kiegyensúlyozott lányokat szereti, nem pedig az aggodalmaskodókat. A kötöttségektõl meg menekülnek. Ezek alapján nem vagy éppen jó helyzetben. Viszont, ha egy kis szemléletváltás segíthet: Ahelyett, hogy a pasit néznéd, hogy õ mennyire jó meg tökéletes, és izgulsz hogy elveszíted, nézd magát a kapcsolatot és annak minõségét. Mert az ugye már nem annyira tökéletes. Izgulsz, görcsölsz és ez nem jó. Tehát engedd el magad, mert végül is olyan dolog miatt problémázol, ami nem annyira jó neked. Ez lehet hogy furcsán hangzik, de próbálj így hozzá állni. Foglalkozz magaddal, ne vele, csinál, amit csinál. Ha így folytatod, akkor az a kapcsolat végét jelentheti, mert már idegesíted és ez rossz. Biztosan õ is féltékeny lenne, ha egyszer csak azt venné észre, hogy magaddal foglalkozol, barátnõzöl, és egy kicsit lesz.rod õt, mert ugye néha azt is kell. Ezzel a lépéssel fordítanál a helyzeten.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy tudom hogy jogtalanul féltékenykedek rá, mert az én múltam sokkal zûrösebb mint az övé.Tapasztalatom is van elég. És mondom eddíg ilyen nem volt soha!!! Hogy ennyire rá rezegjek a témára hogy már testileg hat ki! Tudom hogy ez rossz. Mert én sem szeretném ha faggatna! De olyan mintha egy belsõ hang azt mondaná hogy muszáj megtudnom, persze ha megtudnám az igazat arról ami érdekel és nem tetszene padlót fognék:/ De valahogy mégis beférkõzik a gondolat!! Szeretem Õt és Õ is engem, és nem is értem hogy miért rágódok ezen a dolgon... és ez bosszant a legjobban.
Kenyszergondolataid vannak, segitsegre szorulsz, menj el egy pszichoterapeutahoz (pszichiater, aki nem azzal kezdi, hogy tablettakat kell nyelned, hanem kognitiv sikon probalja megoldani ezt a problemsdat)
A kérdező hozzászólása: Gondolkodtam rajta! Próbálok magamon segíteni! Nem akarom a múltjáról faggatni, mert õ sem teszi!
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy lenyugszom egy darabig és utána újabb és újabb kérdés jut eszembe amin rágódhatok! Lehet hogy baj van az agyamban :D
Ugy ahogy mondod mindig keresel magadnak valamit amin ragodni vagy aggodni fogsz. Segitsegre van szukseged.

A Multi-tabs Immunot és a Pharmaton Vitalt lehet együtt szedni vagy inkább csak az egyiket?

Legjobb válasz: Bõven elég az egyik. Az ilyen fertõzéses idõdszakban inkább a Multi-tabs Immuno-ból csinálj egy kúrát.

Bõven elég az egyik. Az ilyen fertõzéses idõdszakban inkább a Multi-tabs Immuno-ból csinálj egy kúrát.
Vágd fejen egy lapáttal!!! :)
Hagyd el, nem vicc.Máshogy nem fogja megérteni, hogy mit veszíthet.Talán ez ad neki akkora pofont, hogy ne a múltban éljen.
Tuti magából indúl ki, teremtsd le emiatt, vagy ha nem akkor önértékelési zavara van! Az ilyen típusú emberek általában , fölényesek zsarnokoskodók. Az sem kizárt, hogy õ most is csal téged , és csak ködösít, meg terel!!
Ez az önbizalomhiány jele. Amúgy szerintem is jobb lenne elhagyni, mert az ilyen beteges féltékenykedõk nem tudnak megváltozni soha
A kérdező hozzászólása: köszi.de a lapátos dolgon kivül mindent megcsináltam.kidobtam de felhivott hogy megváltozik ....soha nem jött össze a szakitás nagyon szeretm ennek ellenére...
Hát én is pont ezeket tanácsolnám és ezen a véleményen vagyok mint az elõttem szólók.

A Multi-tabs Immuno Kid-et lehet együtt adni a Multi-tabs Omega 3-mal?

Próbáltam utánajárni itt a neten, de sehol nem találtam err?l infót. Az Immuno Kidet szedi a gyerek, csak szeretnék még neki Omega-3-at is adni. A kérdés tk. az, hogy a Multi-tabs Omega-3 is egy multivitamin plusz kiegészít?vel, vagy csak magában Omega-3, ami mellé kell még a vitamin is?

Legjobb válasz: Szia! Nekem azt mondta a dr nõ,hogy vagy az egyik,vagy a másik! Kettõt egyszerre nem szabad!

Szia! Nekem azt mondta a dr nõ, hogy vagy az egyik, vagy a másik! Kettõt egyszerre nem szabad!

Min. Mekkora akváriumban tartható együtt a buldog és a multi, vagy a similis és multi csigasügér?

Legjobb válasz: Én is csigasügerezek és érdekelt a válasz, ezt találtam az akvarisztika. hu-n. Aztamindenit fórumtárs írásának részlete: "Ha kétféle csigasügér tetszik, akkor megfelelõ hely mellett 2 faj is meglehet egymás mellett. Szerintem erre a 100*50-es alapterületû akvárium alkalmas lehet, csak a két sarkot kell kialakítani nekik, sziklákkal akár egy kicsit elválasztva." Lényegében az alap terület a lényeg nem kifejezetten a liter (jó mondjuk össze függ).

Én is csigasügerezek és érdekelt a válasz, ezt találtam az akvarisztika. hu-n. Aztamindenit fórumtárs írásának részlete: "Ha kétféle csigasügér tetszik, akkor megfelelõ hely mellett 2 faj is meglehet egymás mellett. Szerintem erre a 100*50-es alapterületû akvárium alkalmas lehet, csak a két sarkot kell kialakítani nekik, sziklákkal akár egy kicsit elválasztva." Lényegében az alap terület a lényeg nem kifejezetten a liter (jó mondjuk össze függ).

Cebion multi mellé lehet adni a sima cebion cseppeket? Sok a kettő együtt? Kinek mi vált be immunerősítőnek?

Legjobb válasz: A multivitaminokban általában elég kevés a vitamin, a Cebion csepp pedig az, tehát mehet a kettõ együtt. A C vitamin ebben a taknyos idõben nem árt, max. ne adj a kicsinek csak az elõírt dózis felét.

A multivitaminokban általában elég kevés a vitamin, a Cebion csepp pedig az, tehát mehet a kettõ együtt. A C vitamin ebben a taknyos idõben nem árt, max. ne adj a kicsinek csak az elõírt dózis felét.
Elsõ vagyok: én egyébként Béres cseppet adok 27 hós fiamnak és mellé a Cebion cseppet.
Én adom mellé a cebion c vitamint. Számold ki te is, én kiszámoltam, hogy mennyi a c vitamin a kettõben együtt és mennyi a c vitamin szügséglete a gyereknek. ezek az információk mind rajta vannak.
Szia!Én is a cebion multit adom a gyerekemnek.Csak ha antibiotikumot kap akkor kell abbahagyni a multit és adni a cebion c vitamint.Majd miután az antibiotikumot abbahagyod újra mehet a cebion multi.Gyerekorvos és gyógyszerész is ezt mondta.

Multkor együtt voltunk a pasimmal, kiszakadt a gumi. De megjött. Akkor nem lehetek terhes ugye?

Legjobb válasz: nem valószínû. De nem is kizárt. (felelõtlenség volt, hogy nem mentetek 72 órás tablettáért. Terhes is lehetnél)

nem valószínû. De nem is kizárt. (felelõtlenség volt, hogy nem mentetek 72 órás tablettáért. Terhes is lehetnél)
Terhesség alatt is megjöhet a menzeszed, van, akinek töb hóapig is megvan. Ha baleset történik, akkor AZONNAL be kell szedni a 72 órást, ha nem akarsz gyereket.
Nem mindenféleképp garancia az hogy megjött.Anyukámnak is megjött mikor már 3 hónapos volt velem.
Nyugi, nem vagy terhes.
Szia! Sajnos ettõl független 99%-ban terhes is lehetsz... Mikor megfogant a picim, az elsõ hónapban megjött... és mondta a doki, hogy ez menstruációs vérzés, hogy tuti nem vagyok terhes, mondtam neki, kérnék egy uh-t is. Oké, délutánra mentem ultrahangra és kiderült, hogy 5 hetes és 4 napos terhes voltam, rengeteg ismerõsömnek megjött a menstruációja terhessége alatt, legjobb barinõm is menstruált az elsõ 3-4 hónapban.... HA nem szeretnél babát, menj el mielõbb nõgyógyászhoz, max elveteted... amit nagyon ellenzek... Én is nagyon féltem, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, de az még nagyobb felelõtlenség lett volna, ha megölök egy életet bennem, aki ami az én gyermekem és testem... Szóval, ha dugni akarsz. azt is felelõsséggel tedd... Nem véletlen mondják, hogy a sexhez is fel kell nõni és meg kell érni... hát ezért, a baba miatt... és a sexet azért találták ki, hogy szülessünk! - nem ellenzem a sexet, ne értésetek félre, csak ehhez is ész kell... 23 éves friss anyuka :) ( 5 hónapos a kislányom :) :P
A kérdező hozzászólása: elmentünk 72órásért korházba még aznap/péntek délután/5kor (4körül történt az eset) és nem adtak tabit.....
Ne aggódj már, mondom, hogy nem vagy terhes!
Nos, 50-50! A feleségemnek "megjött", s 4, 5 hónapra a kislányunk is megszületett! Deni-papi
Na, ugye, hogy nem vagy terhes!

Multi Maca tablettát hol lehet kapni, mennyibe kerül, mennyire hatékony, nagyobb esélyem lehet a teherbe esésre, ha a párommal együtt szedjük? Miben segít?

(egy másfél éve próbálkozó házaspár)

Legjobb válasz: Figyi írok privit jó? És bõvebben ott Jó?

Figyi írok privit jó? És bõvebben ott Jó?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
szia.barátnõm túl 5inszemen, és 3lombikon, kipróbálta ezeket a termékekeket!egy évig szedte, de még csak a ciklusa sem rendezõdött tõle!nem akarlak elkeseríteni, de ezek a szerek, az aloe gél, meg a multi maca inkább csak immunerõsítõk, segítenek a szervezeted erõsítésében!barátnõmnek is azt igérte a foreveres, aki ezt a terméket árusítja, hogy tuti hogy baba lesz!mellesleg nem is olcsó dolgok!ha hiszel benne próbáld ki!õ is hitt, mégsem segített!az orvosa is megmondta, hogy ez nem abban segít hogy teherbeesenn, hanem csak erõsít!és õk is szedték mindketten!hát én ennyit tudok róla mondani!innentõl te döntsd el, mit szeretnél!mellesleg elég szépen tudnak róla szónokolni akik árusítják!sok szerencsét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!