Találatok a következő kifejezésre: A múltkor és valami nagyon (5 db)

A múltkor megölelt, és valami nagyon furcsa érzés tört fel bennem. Mi lehetett ez?

Van egy srác, aki kb. egy fél évig tetszett, évfolyamtársam a suliban, és jóbarátok is lettünk. Közben neki is voltak kapcsolatai meg nekem is (ami már 10 és fél hónapja tart). A múltkor megölelt, és utána folyamatosan vigyorogtam, nagyon boldog voltam. Amikor éreztem a testét, meg utána a kezét a derekamon... olyan jó érzés volt... Miért történhetett ez? Nem akarom elhagyni a barátomat, mert szeretem, de ez a régi srác is...

Legjobb válasz: sztem mérlegeld a dolgokat-régi v új. + tisztázd magadban és talán vele is h mi van, de elsõsorban magaddal. kicsit legyetek külön sztem, úgyértem kevesebbet legyél vele, aztán kiderül. lehet h csak kis fellángolás v iesmi, ez egy hosszab kapcsolatban elõfordul..

sztem mérlegeld a dolgokat-régi v új. + tisztázd magadban és talán vele is h mi van, de elsõsorban magaddal. kicsit legyetek külön sztem, úgyértem kevesebbet legyél vele, aztán kiderül. lehet h csak kis fellángolás v iesmi, ez egy hosszab kapcsolatban elõfordul..
A kérdező hozzászólása: De az évfolyamtársam nem tudja, hogy ezt éreztem... és igazából nem is mondanám el neki... A barátom és õ pedig jóban vannak (rajtam keresztül ismerték meg egymást, de maguktól barátkoztak össze). Remélem megoldódik. A barátomnak nem merném elmondani, biztos, hogy eltávolodna tõlem. Megpróbálom egoldani minél hamarabb. Köszi a választ!
Szerintem Urelegancia Tuberózis. Súlyos és gyógyíthatatlan. Az arcizmaid görcsbe rándulnak, a gyomortartalom a leggyengébb ingerlésre is fel akar törni, nomeg elkezdesz hülyeségeken gondolkodni... Szerintem ugorj...
S4L3M voltam
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnállak.
Köszi ez megható :P
A kérdező hozzászólása: Már nem azért, de én nem szoktam az embereket kigúnyolni! Akármekkora hülyeséget kérdeznek vagy csinálnak. De úgy látom ez a te agykapacitásodat meghaladja. Köszi a választ! :)
Ne tökölj ennyit, ha tetszik neked, akkor mond meg neki Te, nincs ebben semmi szégyellnivaló.
ki az megmondom neki szívesen :D

37 het hetesek multunk. Tegnap este es ma miota felkelltem nagyon szurkal ott lent. Jelent ez valamit? Mi a kulombseg a joslo es a mehosszehuzodas kozott?

Este nagyon aktiv volt a babam.Ma meg nem igazan de azert bejelentkezik.

Legjobb válasz: Mi 36+6 hetesek vagyunk és ma az én babóm is kevésbé aktív,lehet,hogy front van.A szurkálás lehet attól,hogy nyílogat a méhszájad vagy esetleg a baba feje mnet lejjeb és nyom valami ideget.Mindkettõ normális jelenség ebben a terhességi korban.

Mi 36+6 hetesek vagyunk és ma az én babóm is kevésbé aktív, lehet, hogy front van.A szurkálás lehet attól, hogy nyílogat a méhszájad vagy esetleg a baba feje mnet lejjeb és nyom valami ideget.Mindkettõ normális jelenség ebben a terhességi korban.


szorongás, lehet elmebetegség, kamaszhiszti.. teszteld le magad hogy kiderüljön hány éves is vagy?
Nem tudom.
csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz
Egyetértek az elõttem szólóval, fontos lenne tudni a korodat. Mindenesetre a legvalószínûbbnek azt tartom, hogy sok rossznak ítélt dolog történt veled, ezért vagy szomorú. A stresszesség szerintem a dolgokhoz való hozzáállásodat is tükrözheti. Nézd meg mi az, ami örömet szerez és foglalkozz azzal. A félelmeidet csak úgy tudod legyõzni ha szembemész velük. Olvass a pozitív gondolkozásról vagy könyveket, vagy a neten található cikkeket.
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok, ha erre vagytok kíváncsiak.
én imádok a multban élni, sokkal jobb, kellemesebb dolgokat tapasztaltam mindentéren mint most, amúgy most sincs mi mi miatt panaszkodnom....a többi viszont gáz, amit felsoroltál...szóval legegyszerûbb ha nem zárkózol be, hanem szembenézel a dolgokkal..kb
26 évesen már felnõttkorú vagy. Nem szégyen segítséget kérni, ha nem megy egyedül, akkor tedd meg! Akár a szüleidtõl, akár a barátaidtól. Mindenekelõtt pedig figyelmedbe ajánlanám Lousie L. Hay - Éld az életed címû könyvét. Nekem sokat segített, pedig én alapból nem voltam negatív. Figyelj oda a gondolataidra, mert azok befolyásolják a tetteidet. És élj a "mában"! A múlton már nem tudsz változtatni, a jövõt meg nem ismered. A jelenben tudsz tenni, tegyél magadért!

Valaki segítsen. Az egyik barátom anyjával régen nagyon jóba voltam de múltkor összevesztünk és most a barátom mondta hogy kérjek bocsánatot és béküljünk ki. Valami tanács van? 17/L

Legjobb válasz: Hát ebbõl nagyon nem lehet tudni,hogy mi történt,de ha a te hibádból vesztetek össze akkor kérj bocsánatot tõle.

Hát ebbõl nagyon nem lehet tudni, hogy mi történt, de ha a te hibádból vesztetek össze akkor kérj bocsánatot tõle.
A kérdező hozzászólása: Az a barát az exem. Mikor szakítottunk az anyja örült meg minden. De a pasival barátok maradtunk, és meglepõen egyik legjobb haverom lett, közbe nekem van új barátom neki meg barátnõje. Az anyja nem túlzottan szerette ha hülyéskedek ezért megutált..
Hát nem tudom, de én akkor lehet hogy ez esetben hagynám, hogy mit gondol az anyja és nem kérnék bocsánatot..bár ez én vagyok. Viszont ha nem szeretnél feszültséget akkor elintézed egy bocsánatkéréssel és le van tudva az egész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!