Találatok a következő kifejezésre: A múltkor és valami nagyon (4 db)

A múltkor megölelt, és valami nagyon furcsa érzés tört fel bennem. Mi lehetett ez?

Van egy srác, aki kb. egy fél évig tetszett, évfolyamtársam a suliban, és jóbarátok is lettünk. Közben neki is voltak kapcsolatai meg nekem is (ami már 10 és fél hónapja tart). A múltkor megölelt, és utána folyamatosan vigyorogtam, nagyon boldog voltam. Amikor éreztem a testét, meg utána a kezét a derekamon... olyan jó érzés volt... Miért történhetett ez? Nem akarom elhagyni a barátomat, mert szeretem, de ez a régi srác is...

Legjobb válasz: sztem mérlegeld a dolgokat-régi v új. + tisztázd magadban és talán vele is h mi van, de elsõsorban magaddal. kicsit legyetek külön sztem, úgyértem kevesebbet legyél vele, aztán kiderül. lehet h csak kis fellángolás v iesmi, ez egy hosszab kapcsolatban elõfordul..

sztem mérlegeld a dolgokat-régi v új. + tisztázd magadban és talán vele is h mi van, de elsõsorban magaddal. kicsit legyetek külön sztem, úgyértem kevesebbet legyél vele, aztán kiderül. lehet h csak kis fellángolás v iesmi, ez egy hosszab kapcsolatban elõfordul..
A kérdező hozzászólása: De az évfolyamtársam nem tudja, hogy ezt éreztem... és igazából nem is mondanám el neki... A barátom és õ pedig jóban vannak (rajtam keresztül ismerték meg egymást, de maguktól barátkoztak össze). Remélem megoldódik. A barátomnak nem merném elmondani, biztos, hogy eltávolodna tõlem. Megpróbálom egoldani minél hamarabb. Köszi a választ!
Szerintem Urelegancia Tuberózis. Súlyos és gyógyíthatatlan. Az arcizmaid görcsbe rándulnak, a gyomortartalom a leggyengébb ingerlésre is fel akar törni, nomeg elkezdesz hülyeségeken gondolkodni... Szerintem ugorj...
S4L3M voltam
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnállak.
Köszi ez megható :P
A kérdező hozzászólása: Már nem azért, de én nem szoktam az embereket kigúnyolni! Akármekkora hülyeséget kérdeznek vagy csinálnak. De úgy látom ez a te agykapacitásodat meghaladja. Köszi a választ! :)
Ne tökölj ennyit, ha tetszik neked, akkor mond meg neki Te, nincs ebben semmi szégyellnivaló.
ki az megmondom neki szívesen :D

37 het hetesek multunk. Tegnap este es ma miota felkelltem nagyon szurkal ott lent. Jelent ez valamit? Mi a kulombseg a joslo es a mehosszehuzodas kozott?

Este nagyon aktiv volt a babam.Ma meg nem igazan de azert bejelentkezik.

Legjobb válasz: Mi 36+6 hetesek vagyunk és ma az én babóm is kevésbé aktív,lehet,hogy front van.A szurkálás lehet attól,hogy nyílogat a méhszájad vagy esetleg a baba feje mnet lejjeb és nyom valami ideget.Mindkettõ normális jelenség ebben a terhességi korban.

Mi 36+6 hetesek vagyunk és ma az én babóm is kevésbé aktív, lehet, hogy front van.A szurkálás lehet attól, hogy nyílogat a méhszájad vagy esetleg a baba feje mnet lejjeb és nyom valami ideget.Mindkettõ normális jelenség ebben a terhességi korban.


szorongás, lehet elmebetegség, kamaszhiszti.. teszteld le magad hogy kiderüljön hány éves is vagy?
Nem tudom.
csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz
Egyetértek az elõttem szólóval, fontos lenne tudni a korodat. Mindenesetre a legvalószínûbbnek azt tartom, hogy sok rossznak ítélt dolog történt veled, ezért vagy szomorú. A stresszesség szerintem a dolgokhoz való hozzáállásodat is tükrözheti. Nézd meg mi az, ami örömet szerez és foglalkozz azzal. A félelmeidet csak úgy tudod legyõzni ha szembemész velük. Olvass a pozitív gondolkozásról vagy könyveket, vagy a neten található cikkeket.
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok, ha erre vagytok kíváncsiak.
én imádok a multban élni, sokkal jobb, kellemesebb dolgokat tapasztaltam mindentéren mint most, amúgy most sincs mi mi miatt panaszkodnom....a többi viszont gáz, amit felsoroltál...szóval legegyszerûbb ha nem zárkózol be, hanem szembenézel a dolgokkal..kb
26 évesen már felnõttkorú vagy. Nem szégyen segítséget kérni, ha nem megy egyedül, akkor tedd meg! Akár a szüleidtõl, akár a barátaidtól. Mindenekelõtt pedig figyelmedbe ajánlanám Lousie L. Hay - Éld az életed címû könyvét. Nekem sokat segített, pedig én alapból nem voltam negatív. Figyelj oda a gondolataidra, mert azok befolyásolják a tetteidet. És élj a "mában"! A múlton már nem tudsz változtatni, a jövõt meg nem ismered. A jelenben tudsz tenni, tegyél magadért!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!