Találatok a következő kifejezésre: A múlt voltam 34. heti ultrahangon (1 db)

nem hiszem, hogy a pihenéstõl nagyobb lesz a baba. ezt még soha nem hallottam.
Írd le a bab mééreteit.Mi az hogy kissebb???Ha 2 és fél kiló körül van az már nem kicsi.
Nõvéremnek 35 hetesen 2300g, és nem mondta neki a doki, hogy kicsi, és feküdjön. Nekem a fiúk 36 hetesen 3 kg, illetve 3300 g voltak.
Szia szerintem, az nagy hülyeség hogy a pihenéstõl fog nõni a baba.Meg nem minden baba egyforma nagyságú.Lehet hogy a te babád az utolsó 4 hétben fog legtöbbet hízni és nõni.Nekem is mindig más mondnak, elõsször hogy kicsi a baba, most meg áttlagnál felüli a méretei.Sokszor téved az UH.Ezen nem kell aggódni!!!Mi sem vagyunk egyformák.Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, az hatásosabb mint a pihenés.Boldog babavárást!!!33hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: BPD 80 mm, Tad 83mm, FL 62 mm, de a súlya az nincs rajta a leleten. Szóval kicsit megijedtem!
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. itt nézd meg a méreteket, szerintem egyáltalán nincs nagy eltérés.hogy a sok pihenéstõl pedig nõne a gyerek, ilyet még én sem hallottam. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 itt is megnézheted ne aggódj további boldog babavárással teli heteket é s boldog babázást


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti hogy vásároltok be kisbabával/kisbabákkal?

Azon gondolkozom, amikor megszülök, hogy fogok vásárolni?

4

Aggódom! 4-5 hetes vagyok, de majdnem egész nap görcsöl a hasam, fáj a derekam. Minden rendben?

Második babám, az elsővel semmi bajom nem volt. Most viszont folyamatosan görcsöl a hasam, a derekam, mintha feszítene. Ez normalis ? Csak jövőhéten megyek dokihoz, magnéziumot szedek. Ha pihenek, akkor enyhül, vagy elmúlik.

1

Kényszerbeteg kismamák! Volt akit emiatt hagytak el terhesen?

12 év,2 szép gyerek és egy 3 dik a pocakban amit mind a ketten akartunk,most itt állok 7 hónapos terhesen egyedül.Tudom,hogy én vagyok a hibás mert eddig is volt kényszerbetegségem ,de a gyógyszerekkel,orvossal,munkával nagyon jól karbantartottam.De most,hogy 7 hósan itthon egyedül 2 gyerekkel úgy hogy apa külföldön van nem bírtam és valóban a kérése ellenére hívtam napi 3-4 szer telefonon.Ezért elhagyott,borzalmasan fáj,hogy annyira magányosnak érzem magam és elüldöztem a férjemet,most meg egyedül maradtam 3 gyerekkel.Ki hogy éli meg,ha terhesen elhagyják?Semmi segítségem nincs, nincsenek szülők akik segítsenek,most még rosszabb úgy érzem tönkre teszem a gyerekeim életét is.Annyira nem értem a férjemet sem,tudott a betegségemről és most mégis 1 hónap alatt rájött,hogy nem bírja és nyugalomra van szüksége.

4

Tippelos? Szerintetek:het, nem?

http://kepfeltoltes.hu/131026/Photo0312_www.kepfeltoltes.hu_..

9

11 hetes vagyok. Igaz, hányni nem hányok, de folyamatosan rossza a gyomrom. Nem tudok se enni, se inni. Ti miket ettetek, ittatok, amitől nem lettetek rosszabbul vagy esetleg segített a rosszulléten?

3

Mi történik, ha egy állapotos nő 12. vagy 18. heti genetikai vizsgálatán kiderül, hogy nagy valószínűséggel sérült a baba?

Abortusz lehetséges még ebben a terhességi szakaszban is?

10

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!