Találatok a következő kifejezésre: A múlt volt barnázásom, (16 db)

A mult havim:20-an barna folyasom volt, 21-en vereztem, de estere mar semmi nem volt. Masnap megint barna folyasom volt, es 4-napig tartott. Voltam dokinal, megvastagodott mehnyalkat latott, es van egy pici gombas fertözesem is. Mi volt ez a barnazas?

Ezek ellenere lehetek babas?

Legjobb válasz: Nálam ugyanez a helyzet, sajnos. Én sem tudom, mi lehet. Mindenesetre furcsa. Szerinted lehet terhesség? Mit mondott pontosan a doki?

Nálam ugyanez a helyzet, sajnos. Én sem tudom, mi lehet. Mindenesetre furcsa. Szerinted lehet terhesség? Mit mondott pontosan a doki?
A kérdező hozzászólása: Pontosan azt mondta hogy minden esely megvan a babara de biztosat nemtud mondani.Mivel hogy a mensimig meg bö eggyhet van vissza, a megvastagodott mehnyalka utalhat babara.Teszteltem es halvany de tenyleg nagyon halvanyat de pozitivat mutat.A fertözes nem befolyasolja a teherbeesest! Emiadt ne aggodj! te teszteltel mar? Erzel valami terhessegre utalot?

Tisztelt doktor úr! Én 1997 szeptember 17-én szültem azota nem. 4 gyermekem van 18 éve van egy miomám azt mondta a nőgyogyász, hogy el van sorvadva. A múlt hónapban volt vérzésem a januári hónapban időre meg jött, de csak véres barnázásom volt, nem tudom

Tisztelt doktor úr! Én 1997 szeptember 17-én szültem azota nem. 4 gyermekem van 18 éve van egy miomám azt mondta a nőgyogyász, hogy el van sorvadva. A múlt hónapban volt vérzésem a januári hónapban időre meg jött, de csak véres barnázásom volt, nem tudom mi az oka. A terhesség az ki van zárva, sajnos én 14 éve nem tudok teherbeesni. Volt 2 éve hogy 8 hétre kimaradt a vérzésem, elmentem orvoshoz, de csak gyógyszert írt fel, norcolutot. Sajnos el vagyok keseredve és még annyit: izületi betegségem is van, meg 8 éve pikkelysömöröm is. Várom válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében egy igen összetett problémáról van szó. Javaslom, hogy a leleteivel keressen fel egy endokrinológust! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében egy igen összetett problémáról van szó. Javaslom, hogy a leleteivel keressen fel egy endokrinológust! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Lehetett beágyazódás? A múlt hétvégén görcsölt a hasam, kifejezetten ott középen, a köldökömnél, úgy, mintha megjönne. Már akkor késett 6 napot, és azóta is késik. Utána három napig volt nagyon enyhe barnázás, és egyszer egy csepp híg vér is.

Azóta semmi. Mi lehetett ez? Meg fog jönni?Ja, és a görcsöléses id?szakban 4-5 napig a mellem is nagyon érzékeny lett, azóta talán kicsit enyhébb, de nem múlt el.

Legjobb válasz: Teszteltél már? Elég sokat késik a menzid ahhoz, hogy a teszt bizti eredményt mutasson!

Teszteltél már? Elég sokat késik a menzid ahhoz, hogy a teszt bizti eredményt mutasson!

A múlt héten volt barnázásom, de a dokim szabin van, másnál nem voltam. Azóta semmi nincs, sokat pihenek. Elhalhatott-e a 7 hetes magzatom? Tüneteim azóta is vannak /hányinger, mellfeszülés. /

Legjobb válasz: Ha már nincs barna folyásod és a hasad sem fáj, akkor valószínûleg rendben vagy. Ha vetélésre kerülne sor, az nagyon nagy mértékû vérzéssel és hasi görccsel jár. Én 7 hetesen elvetéltem, így pontosan tudom a tüneteket... Boldog babavárást!

Ha már nincs barna folyásod és a hasad sem fáj, akkor valószínûleg rendben vagy. Ha vetélésre kerülne sor, az nagyon nagy mértékû vérzéssel és hasi görccsel jár. Én 7 hetesen elvetéltem, így pontosan tudom a tüneteket... Boldog babavárást!
Szia. Nyugi, semmi baj nincs. Én 11 hetesen barnáztam, sõt, volt hogy piros vér is jött. Most 20 hetes vagyok, és a baba szépen fejlõdik. Akkor a doki két hétre eltiltott a házasélettõl, pihenni kellett. Pihenj te is sokat, kíméld magad, és egy idõre függesszétek fel a házaséletet. És ha legközelebb mész a dokihoz, említsd meg neki! Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Azért nem voltam a múlt héten dokinál, mert ez pénteken este történt, õt meg nem tudtam elérni.Az elsõ terhességem 12 hetesen elhalt /teljesen tünetmentes volt/, abortuszt kellett végezni. A következõ terhesség alatt is barnáztam, a fiam 5 éves, ez a 3. terhességem.
hány hetes vagy?mert ha nagyon az elején jársz és kevés a barnázás akkor semmi gond mert az a tisztulás jele.gondolok itt arra hogy a menszi helyett jelentkezik.
nekem a dokim, azt mondta ameddig van hányás, hányinger addig élõ a terhesség.....minden más tünet meg marad egy ideig, kivéve ezt...ugy hogy nyugalom!!!!!! 36 hetes kismama
És az nem igaz, hogy a vetélés mindíg tünetekkel jár, én amikor elvetéltem, semmi tünetem nem volt, ultrahangon derült ki. És a tünetek is megvoltak még 1-2 hétig.
Valószínûleg nincs semmi baj, de biztosat csak orvos tud mondani. Miért nem mentél a múlt héten? Ilyen korban gyakori a barnázás, de tudod, jobb félni... Mikor mész legközelebb dokihoz?
Barnázás az elején lehet még hormonális hatásra is, a szervezeted emlékszik, mikor szokott megjönni, de viszont lehet annak a jele is hogy sárgatesthormont kell szedned, és ezt jelzi a tested.Mivel én nem vagyok orvos, csak azt mondanám, szerintem azért nézesd meg magad, te is megnyugszol.Nekem pl. tablettát kellett rá szednem, és jó hogy idõben mentem, ezzel nem megijeszteni akarléak, csak segíteni, hogy az orvos a biztos! 36 hetes kismama
Még valami: ha megint elõfordulna, pihenj sokat és fordulj orvoshoz! :)
A kérdező hozzászólása: Voltam ma dokinál, mert megint barnáztam.Az uh-on minden rendben van, 11 mm az embrió, de 7 hetet és 2 napot írtak rá. Ezt nem értem, mert két hete voltam hétfõn, és akkor 6 hét volt rajta, meg a múlt héten 10 mm. volt a pici, akkor lassan fejlõdik? Rendben van? Egy hét múlva vissza kell mennem megint uh-ra. Féljek valamitõl?

Volt barnázásom a múlt hónapba, de a doki azt mondta így is védett a gyógyszer. Ez tényleg így van?

Cypromixet szedtem,és gyengének bizonyult most váltottam diane35re.a barnázás után rendesen meg is jött,de most mégis olyan nagynak érzem a hasam

Legjobb válasz: Hát sz.tem az itt válaszoló 99,9%-a nem tud okosabbat mondani mint a doktor... Valószínû a fájásod a gyógyszerváltástól van

Hát sz.tem az itt válaszoló 99, 9%-a nem tud okosabbat mondani mint a doktor... Valószínû a fájásod a gyógyszerváltástól van
Szia!Én ugyanígy voltam, nekem is aztmondta hoyg véd így is! De azon gondolkozz el, hogy nem hánytál e vagy nem volt e hasmenésed, ha nem akkor egyszerûen csak kevés volt. Te hogy kezdted a következõt? És mit mondott hat rögtön vagy várj valamennyit? Én attól tartok hogy esetleg kevesbb lesz vagy nem is jön meg! Ja és nekem is fájt a hasam, szúrkált a petefészkemnél, sõt a mellem is fájdogált. Én az elõzõ tablettám meliane utáni szünet végén a 8. napon kezdtem szedni az újat, (yadine) és aztmondta hogy rögtön védve vagyok! Kérlek válszolj, hogy te hogy kezdted az újat szedni és majd mikor megjön volt e változás?? Köszi! Szia!
A kérdező hozzászólása: Szia Én is a 8.napon kezdtem, nekem is azt mondta a doki, hogy rögtön véd, de mivel látszott rajtam azt mondta , hogy á maximum akkor is egy hetet!de mi azóta nem is csináltuk, csakis gumival, mert megtámadott valami makacs gomba, na mindegy ez már más téma és nagyon bonyolult:) és annyira hiányzik már az az igazi szex:(:(
Mi van az egy héttel? A második válaszoló vagyok, mi is védekeztünk. Ma kellene megjönnie, de félek mi lesz mert fura hogy nem nagyon fáj semmi sem, csaka fejem! Meg talán picikét a mellem. Neked milyen volt a mensi az új gyógyszerrel?
A kérdező hozzászólása: egy hetet kelet várni, nekem még nem jött meg de valószínüleg kevesebb lesz!ma volta ujra dokinal mert gombás vagyok, felírt egy halom gyógyszer:S
Nekem tegnap megjött végre, végülis idõben is és képpzeld még több is, ugynais nekem írtó kevés volt a melianeval:S!Ezért is féltem mert csak barna valami volt nem pedig vér. De most vérzemakkor gondolom nem vagyok terhes. Bár visszatértek a görcsök, ebben gyengébb az új tabi de lehet csak most az elsõ hónapban.Furcsa de most örülök a görcsöknek mert így tudom hogy tényleg mensi:) !

Van itt olyan aki barnázásra nem kapott semmilyen gyógyszert? Minden rendben volt végül? Mennyi idő alatt múlt el a barnázás?

És hány hetesek voltatok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt többször is barnás folyásom. Elõször kb.13-14 hetesen 1-2 napig! Aztán elmúlt. Következõ hónapban megint volt, és ez még egyszer megismétlõdött!Nem volt nagy mennyiség és 1-2 napon belül elmúlt minden alkalommal! Mindig megmondtam az orvosomnak, aki nem írt rá semmit, és szerencsére nem is volt gond! Aztán 27 hetes voltam, mikor vér volt a vizeletemben ,akkor megint megvizsgált és kiderült hogy egy csúnya hüvely gyulladásom van, erre már kaptam hüvelytablettát! Akkor véreztem is 3 napig!Szerencsére helyre jöttem! Most 35+2 hetes kismama vagyok!Szóval nem volt egyszerû!Nagyon izgultam mindig, de a dokim rendes volt, meg a szülésznõm is és megnyugtattak!

Szia! Nekem volt többször is barnás folyásom. Elõször kb.13-14 hetesen 1-2 napig! Aztán elmúlt. Következõ hónapban megint volt, és ez még egyszer megismétlõdött!Nem volt nagy mennyiség és 1-2 napon belül elmúlt minden alkalommal! Mindig megmondtam az orvosomnak, aki nem írt rá semmit, és szerencsére nem is volt gond! Aztán 27 hetes voltam, mikor vér volt a vizeletemben , akkor megint megvizsgált és kiderült hogy egy csúnya hüvely gyulladásom van, erre már kaptam hüvelytablettát! Akkor véreztem is 3 napig!Szerencsére helyre jöttem! Most 35+2 hetes kismama vagyok!Szóval nem volt egyszerû!Nagyon izgultam mindig, de a dokim rendes volt, meg a szülésznõm is és megnyugtattak!
10 hetesen nekem is volt. Mielõtt gyógyszert kezdtem el szedni, nagyon felment a lázam. Úgyhogy a bigyószedés elmaradt, barnázásra legalábbis. Valami vírus volt, doki szerint amiatt volt a barnázás is.
nekem 5 hetesen volt barnázásom, majdnem 1 hétig.doki nem adott rá semmit, nem is mondott semmit.rndesen be voltam parázva egy ideig.azóta már megszültem.41.héten, egészséges nagyfiút, most 2 éves és egy igazi rosszcsont :)
Nekem többször is volt az elején (utolsó a 12. héten), napi 3*1 E-vitamint és magnéziumot kellett rá szednem, gyógyszert nem. Ágynyugalom volt még elrendelve :) Minden alkalommal teljesen elmúlt két-három nap után. Most a 37. hétben járunk, remélem minden rendben velünk :)
4.héten kezdõdött, 2hétig tartott. 6.héten orvos is megvizsgált, kisebbnek érezte a méhemet, mint aminek kellett volna lennie , elküldött másnap u.h.-ra (a papírra rá volt írva "missed ab?", gondolhatod hogy féltem). Uh-n minden rendben volt. Semmit nem írt fel. 8. héten ismét barnáztam, kb egy hétig. Most 2 éves a lányom.

Mi a véleményetek a duphastonról? Tegnap óta barnázok és ezt írta fel a dokim 3*1-et. Kinek mennyi volt az adagja, mikorra múlt el a barnázás, minden renben van a babával, kiderült mi okozta?

Legjobb válasz: Én is 3*1 duphastont kaptam barnázásra. Nekem nem volt vele szerencsém, így is elvetéltem. Következõ terhességemnél mondtam, hogy csak ezt ne. Tudom, hogy nem ezen múlott, de mégis másik fajta gyógyszert kértem.

Én is 3*1 duphastont kaptam barnázásra. Nekem nem volt vele szerencsém, így is elvetéltem. Következõ terhességemnél mondtam, hogy csak ezt ne. Tudom, hogy nem ezen múlott, de mégis másik fajta gyógyszert kértem.
Szia én 2x1 duphastont szedtem a 13.hét végéig.Azért kaptam mert volt két vetélésem.Ha progreszteron hiány miatt barnázol akkor segít.Nekem legalább is segített most vagyok 26 hetes eddig minden rendben van.Szorítok.
Szia. Én is 2*1 et szedtem kb. a 14. hétig, mert nem csak barnázgattam, hanem egyik délelõtt felálltam a székrõl és határozottan elöntött.ekkor kb 7 hetes voltam. Azonnal rohantunk a dokihoz, aki ezt írta fel, mert elméletileg ez magzaterõsítõ vagy valami ilyesmi, de a lényeg, hogy vetélés ellen szokták felírni. Nekem kb. 3-5 nap szedés alatt teljesen elmúlt a barnázás. Most 29 hetes vagyok és a babával semmi gond. Eleven, nagy és egészséges :)
Szia. Én 8 hetesen kaptam a duphaston gyógyszert, mert én is barnáztam. 6dobozzal szedtem be belõle összesen. Egy hétig tartott a barnázásom, utána elmúlt. Fokozatosan kellett csökkentenem az adagját. 5dobozt 3*1-esével szedtem, majd az utolsó doboz felét 2*1, és a másik felét pedig napi egy szem. Most fogyott el 4napja, az utolsó szem. Nekem a dokim azt mondta, mikor megkérdeztem tõle, hogy vissza jöhet-e a barnázásom, ha a sárgatesthormon miatt volt a barnázás, akkor már nem, hisz már nagyobb a terhesség, de ha nem az volt az oka, akkor visszajöhet. Próbálok pozitívan állni hozzá, hogy nem fog visszajönni. Eddig minden rendben a terhességemmel, holnap 4D-re megyek, remélem ott is minden rendben lesz. Remélem nálad sem lesz semmi gond, én drukkolok neked. Boldog babavárást.
Elõzõ vagyok, elfelejtettem írni, hogy 17hkm vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Örülök, hogy több pozitív élmény is volt a barnázás ellenére. Szép babavárást mindenkinek és jó egészséget! :)
A kérdező hozzászólása: Teljesen elmúlt a barnázásom már 2 napja semmi (3 nap gyógyszerszedés után). Holnap kell az adagot 2*1-re lecsökkentenem. Remélem minden rendben lesz!

Késett 2 napot, másfél napig volt sötétebb vérzés, és 2 nap barnázás. Nekem ilyen még nem volt, vérrel jött meg és ugy is mult el. Clostyt szedtem öt napig 1*1-et. Lehet az miatt? Telefonáljak a dokimnak?

Legjobb válasz: Ha megnyugtatna, akkor szerintem telefonálj neki. Valószinûbb, hogy okosabb dolgot mond bármelyikünknél. Egyébként tesztet nem csináltál?

Ha megnyugtatna, akkor szerintem telefonálj neki. Valószinûbb, hogy okosabb dolgot mond bármelyikünknél. Egyébként tesztet nem csináltál?
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam tesztet, mert babára nem gyanakszom, mivel nincs semmi tünetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!