Találatok a következő kifejezésre: A múlt volt (720 db)

Vigyem orvoshoz? Lehet ebből valami szövődmény később? Kislányom fél éves múlt. Kicsit náthás volt a múlt héten, de semmi komoly. Nem volt lázas, nem volt nyűgös, csak folyt a nózija.

Adom neki a Cebiont,meg kamillateát,most adtam egy pár napig köményt is,mert hurutoldó,mert kicsit mintha slejmes váladéka lenne amikor bukik.

Legjobb válasz: ill.ha nem viszem orvoshoz,és nem is múlik a nátha,meddig maradhat így,hogy nem kap gyógyszert rá?

A kérdező hozzászólása: ill.ha nem viszem orvoshoz, és nem is múlik a nátha, meddig maradhat így, hogy nem kap gyógyszert rá?
mi voltunk korházba kruppal, és a hurutra nem adnak semmit csak orr szívás!( a piciknek)
Csak orrszivás, és a piciknél jóval tovább tart egy ki nátha mint nálunk felnõtteknél, figyelj h ne kapkodjon a füléhez mert akkor rámehet a nátha...ha kevesebbet eszik jóval akkor lehet fáj a torka....illetve ha lázas akkor menj dokihoz...addig õ se tud mit tenni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szivogatom a nóziját, van Sterimarunk is, meg egy homeos orrspray is, akkor várunk.Mégegyszer köszi

A ciklusom 11-dik napján vagyok. A múlt hónapban a mensim nagyon kevés volt és az is csak barna. Tesztet nem csináltam mert uh-nál a doki azt mondta vékony a nyálkahártyám. Viszont a tüneteim nem múlnak azóta sem.Lehet a múlt hónapban sikerült?

S?t inkább szaporodnak. A párommal elég s?r?n együtt voltunk. Lehetséges esetleg hogy a mensi el?tt sikerült teherbeesnem és a doki még nem látott semmit viszont a mensim már azért nem volt az igazi?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen és én is voltam dokinál, nekem is azt mondta, hogy vékony a nyálkahártya, és mutatta az Uh-n hogy milyen csíkott kell látni, ez jelzi, hogy levált. Én is nehezen fogadtam el, csináltam tesztet is, annál is nehezebb volt elfogadnom, mivel a mensi alatt is 37 fok volt a hõm, és utána pár nappal kezdett csak el csökkeni, majd lement ahogy szokott.

Szia! Nekem is volt ilyen és én is voltam dokinál, nekem is azt mondta, hogy vékony a nyálkahártya, és mutatta az Uh-n hogy milyen csíkott kell látni, ez jelzi, hogy levált. Én is nehezen fogadtam el, csináltam tesztet is, annál is nehezebb volt elfogadnom, mivel a mensi alatt is 37 fok volt a hõm, és utána pár nappal kezdett csak el csökkeni, majd lement ahogy szokott.

Campylo bacis fertőzés. Nekünk hasmenés, láz volt. A székletben volt kimutatható. Hány nap alatt múlik el? Kaptunk rá antibiotikumot is.

Legjobb válasz: ha voltál dokinál és kaptál antibiotikumot, miért nem tõle kérdezted meg hogy hány nap alatt múlik el??

ha voltál dokinál és kaptál antibiotikumot, miért nem tõle kérdezted meg hogy hány nap alatt múlik el??
nekem a fogigátló után rendesen beállt, a múlt hónapban (az volt a 6. hónap, hogy abbahagytam) meg a 32. napon volt pé-m és a 45. napon jött meg.
szóval csak annyit akartam mondani, hogy nincs baj, ne aggódj. ja, és még lehet pé-d ebben a hónapban is.

7 hetes vagyok, és ma csináltam megint egy tesztet. Mintha halványabb lenne a csík, mint a múlt héten. Ez baj? Múlt héten már szívhang is volt.

Legjobb válasz: Nem!mert lehet ,hogy a múltheti teszted érzékenyebb teszt volt mint a mostani!Többféle teszt van!!!Van 10-es érzékenységû meg 50 -es érzékenységû is!De ha még egyforma is a két teszt ,akkor is elõfordulhat,hogy az egyiket monjuk reggel a másikat meg este csináltad így nem volt egyforma a vizeletben a hcg mennyisége!Üdv:26 hetes kismama

Nem!mert lehet , hogy a múltheti teszted érzékenyebb teszt volt mint a mostani!Többféle teszt van!!!Van 10-es érzékenységû meg 50 -es érzékenységû is!De ha még egyforma is a két teszt , akkor is elõfordulhat, hogy az egyiket monjuk reggel a másikat meg este csináltad így nem volt egyforma a vizeletben a hcg mennyisége!Üdv:26 hetes kismama
szerintem ne parázd túl magad. ha volt szívhang akkor minden oké. felejtsd el a teszteket és élvezd a terhességet. gratulálok :D
Szerintem se tesztelj, mert ezzel csak idegesíted magad (lásd a mostani példa). Minden rendben van a babáddal, nyugodj meg és élvezd a terhességet, mert gyorsan a végére érsz!

Van különbség a múlt megítélés szempontjából annak, ha egy nőnek volt sok pasija, vagy ha egy férfinek volt sok nője?

Legjobb válasz: Általában van. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor ribi. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor élvezte az életét micsoda királyság! Ha 1 csávónak sok csaja volt - mekkora lazaság ultrakirály. Mondjuk ha 1 csávó sok csajjal kefélt összevissza akkor ott elég nagy esélye lehet annak, hogy laza 10-15 év múlva kopogtat egy kislány/kisfiú az ajtótokon, hogy "szia apu"... :D

Általában van. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor ribi. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor élvezte az életét micsoda királyság! Ha 1 csávónak sok csaja volt - mekkora lazaság ultrakirály. Mondjuk ha 1 csávó sok csajjal kefélt összevissza akkor ott elég nagy esélye lehet annak, hogy laza 10-15 év múlva kopogtat egy kislány/kisfiú az ajtótokon, hogy "szia apu"... :D
A kérdező hozzászólása: De akkor jól gondolom, hogy csak a nõkre lehet ez negatív jelzõként mondani?
A kérdező hozzászólása: *ezt
nem, szerintem mind kettõ gáz. Az ilyeneknél valami érzelmi defekt van
Mindkettõ GÁZ!

A múlt honapban 3 napig volt meg a menszeszem és kevés is volt, meg általában 4-5 napig szokott tartani, ebben a hónapban viszont már két hetet késik. Nem görcsölök nincs semmi panaszom viszont húzodik a hasam két oldalt. Terhes vagyok?

Voltam a héten élmény fürd?ben és sokat voltam vízben akkor nem éreztem a hasam de most egyre jobban, lehetséges hogy babát várok? Ovulációs csíkkal meg lehet tudni? Írjatok please!

Legjobb válasz: Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!

Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem várok babát, hanem leállt a menszeszem és most hormon potló gyógyszert kell szednem.Valami tippettek hogy mitõl lehet?

Ma sűrű barnás folyásom volt, mint mielőtt meg szokott jönni, de a múlt héten menstruáltam. Mitől lehet ez?

Nagyon szeretnénk babát, és ma megint itt körözött a gólya a házunk felett! Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, de ha a múlt héten menstruáltál, nem valószínû, hogy terhes lennél. Szerintem. Meg a barnás folyás egyébként sem babára szokott utalni.

Hát nem tudom, de ha a múlt héten menstruáltál, nem valószínû, hogy terhes lennél. Szerintem. Meg a barnás folyás egyébként sem babára szokott utalni.
Ha a múlthéten mensiztél, nem hinném sajnos a babát, esetleg kis hormonzavar, nem tudom szedtél e gyszert, és ha igen , mikor hagytad abba, esetleg az.Ha visszatérõ, azért járj utána, és szorítok a mielõbbi sikerekhez:-)
A kérdező hozzászólása: Már 4 hónapja nem szedek gyógyszert. Azóta próbálkozunk. De már nem csak középidõben, mert eddig úgy nem jött össze.
Esteleg vannak peteérést kimutató tesztek a gyszertárakban.
Lehetséges, hogy peteérésed van! Használjátok ki, mert peteéréskor az ilyen vérezgetés, barnázás extrém termékenységre utal! De még nem baba miatti az biztos, viszont lehet belõle!

Én 1983-as születésű vagyok. Jobb volt a múlt rendszer? Vissza hoznál a KMK?

Legjobb válasz: Más volt, de nem volt jó. A baj hogy azóta még rosszabb! Szóval ha relatív kérded, akkor jobb volt. Sok hiányossága volt, de egy átlag magyar, aki akart haladni és munkájából jól élni az képes volt rá. Ma a munkának semmi értéke.

Más volt, de nem volt jó. A baj hogy azóta még rosszabb! Szóval ha relatív kérded, akkor jobb volt. Sok hiányossága volt, de egy átlag magyar, aki akart haladni és munkájából jól élni az képes volt rá. Ma a munkának semmi értéke.
Jobb volt, akkor kötelezõ volt dolgozni, most meg könyörögni kell még a leg alantasabb melókért is
Természetesen jobb volt. Volt a munkának becsülete, ha tisztességesen dolgoztál megvolt mindened, ma meg ha megszakadsz akkor is csak egy csicska maradsz.
Azt támogatnám, hogy kivizsgálják, hogy valaki nem akar (mert sajnos sok ilyen is van), vagy nem tud (ebbõl sajnos mégtöbb van) dolgozni. És aki nem is akar, azt inkább büntetném, mint támogatnám.
#túrórudi Hehehehe.... A KMK a közveszélyes munkakerülés rövidítése volt. :-) Pedro
A második kérdést nem értem.
""Azt támogatnám, hogy kivizsgálják, hogy valaki nem akar (mert sajnos sok ilyen is van), vagy nem tud (ebbõl sajnos mégtöbb van) dolgozni. És aki nem is akar, azt inkább büntetném, mint támogatnám. És hogy szûrnéd ki? Pld köteleznél embereket hogy annyiért dolgozzanak amibõl nem jönnek ki? Vagy hogy?
Mi mindened volt meg? Várhattál 5 évet egy autóra.
Menj orvoshoz! Amúgy ez már a 100+1. ilyen kérdés.
"Mi mindened volt meg? Várhattál 5 évet egy autóra." És te ma becsületes kétkezi munkával ugye öt nap alatt gyûjtöd össze egy autó árát. Ha kicsivel többet kapálsz naponta cseréled. Na ne röhögtess már...
Akkor sem 5-évente cserélték az emberek. Viszont ha megvolt rá a pénzed, akkor is 5 évet kellett várnod rá. Nem érted a különbséget?
#9: ennek konkrétan semmi köze ahhoz, hogy milyen politikai rendszer van. Apád azért fusizhatott (lol), mert az sem valódi cocializmus volt, hanem egy csökevényes kapitalizmus. A 3 házra meg nem verném magam, mert ez csak azt jelenti, hogy a fél gyárat kilopta.
Nem volt jobb a Kádár-rendszer, ez egy hamis és veszélyes nosztalgia. Az ország felelõtlen eladósítása nélkül Magyarország már csak a lengyelországihoz fogható szegénység, nyomor, üres boltok, enegrikorlátozások stb. közepette lett volna képes elvegetálni az 1980-as években, maga a rendszer már többet nem lett volna képes nyújtani önerõbõl.

A múlt héten 1x és tegnap nagyon rosszul voltam, hánytam, nem kívántam a kaját! A múlt hét elején alhasi fájdalmam volt, mintha meg akarna jönni! Néha mintha kívánósabb is lennék! A barátom szerint érzelmileg is érzékenyebb vagyok! Lehetek terhes?

Ma megjött a havim, és jókor, mert ma kellett hogy megjöjjön! 1éve bogyót szedek, és a barátommal is 1hónapja voltam együtt, külföldön dolgozik, és pont azon a héten volt itthon, amikor megvolt és végig csináltuk!

Legjobb válasz: Az alhasi fájdalom lehetett annak az elõjele, hogy hamarosan megjön. Ha megvolt a menstruációd és akkor voltatok együtt nem hiszem, hogy félned kéne. De jobb elõvigyázatosabbnak lenned. Attól, mert gyógyszert szedsz és megvolt a menstruációd még elõfordulhat, hogy terhes vagy. Azt tanácsolnám, hogy a menstruációd végén végezz el egy tesztet és menj biztosra. :)

Az alhasi fájdalom lehetett annak az elõjele, hogy hamarosan megjön. Ha megvolt a menstruációd és akkor voltatok együtt nem hiszem, hogy félned kéne. De jobb elõvigyázatosabbnak lenned. Attól, mert gyógyszert szedsz és megvolt a menstruációd még elõfordulhat, hogy terhes vagy. Azt tanácsolnám, hogy a menstruációd végén végezz el egy tesztet és menj biztosra. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!