Találatok a következő kifejezésre: A múlt kedden (58 db)

Minden hónapban ugyanakkor kezded szedni, tehát te mostantól mindig hétfõn veszed be az utolsót, kedden az elsõt. Én is pont így szedem.
Akkor a múlt hónapban valamit elszámoltál, mindig ugyanazon a napon kell abbahagyni, és ugyanazon a napon kell elkezdeni! Vegyél magad elé egy naptárt, számold le a hétfõtõl a 7napot-a hétfõt ne számold, hisz ott még vettél be-és akkor te is látni fogod, hogy a kedd a 8. nap. És ez hónapról hónapra így kell hogy legyen, hétfõn fogy el, és következõ kedden kezded!

Múlt kedden jött meg a menstruációm és még ma is jön belőlem vér. Miért lehet ez?

Tudom, hogy mindig az az els? tanács, hogy orvoshoz menjek, de el?bb meg akartam itt kérdezni, hátha volt valakinek ilyen, vagy tudjátok, hogy ez normális-e stb.

Legjobb válasz: 10 nap után menj orvoshoz. Egy hét még normális.

10 nap után menj orvoshoz. Egy hét még normális.
A kérdező hozzászólása: Ok. Remélem, elmúlik. Gondoltam, hogy lehet, hogy azért ez a nagy meleg is bekavar, de nem tudom, ebben lehet-e valami...
Ez még lehet normális, nekem fiatal koromban 8-10 nap is volt, de csak 45-60 naponta jött meg. Semmi bajom nem volt tõle.
Lehet a melegtõl is, de egy hét az idõtõl függetlenül is normális, viszont 10 nap után mindenképpen menj orvoshoz. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nekem ugyanez volt a múlt hónapban. Késett három napot, aztán további három napig épp csak pecsételt, majd elkezdtem rendesen vérezni, és még 7 napig rendesen jött, mielõtt elmúlt. Elõtte világéletemben pontosan jött, és csak 5 napig tartott. Egyelõre a franciaországi biciklitúrára fogtam (utazás elõtti izgalom, aztán meg hõség és fizikai megerõltetés), de ha a következõ megint nem lesz normális, megyek dokihoz.

üdv émásztól ma jött egy fizetési felszólító 16 ezer forintról ám még a múlt héten (kedden) feladtam nekik z említett összeget most akkor mi van?

Nem ért volna még oda? Az az igazság h kis faluba lakom és émász 60km-re van innen feleslegesen meg nem karok bemenni mi legyen? Hívjam fel ?ket? Vagy mi?

Legjobb válasz: holnap hívd fel õket...

holnap hívd fel õket...
van a levelükbe valami olyasmi hogy ha már befizetted akkor tekintsd tárgytalannak a levelet.de azért hívd fel õket és a befizetést bizonyító számlát küld el valahogy faxon:D
Hívd fel õket és kérdezd meg mit kínlódnak? Én már nagyon utálom közmûveket.Bucira szopatják az embereket. Rohhadjon meg mind!
Faxold át nekik.
Ha feladtad, akkor semmi.Ne törõdj vele, majd beérkezik a pénz, csak a bank még ül rajta egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm holnap felhívom õket
A postán befizetett pénz 3-4 nappal késõbb ér a címzetthez. A felszólítás kinyomtatásától 3-4 nap, mire postán megkapod a levelet. Ha ezt összeadod, akkor pont kijön, hogy elõbb küldték el a levelet, mint ahogy a pénzt megkapták volna.
Pontosan, ahogy az utolsó írta. Nézd meg a leveleden a keltezési dátumot, a feladási dátum 3-4 nappal késõbbi. A posta befizetéseknél 3-5 nap, hogy beérkezzen a számlára a pénz, de aznap le sem könyvelik a folyószámládra. Így könnyen elõfordulhat, hogy a feladástól számítva csak kb. 2 hét múlva könyvelik rá a folyószámládra (tekintve, hogy hétvégén nem dolgoznak) Ha már befizetted az összeget, nem kell semmit tenned (benne is van a levélben, hogy amennyiben már rendezted, tekintsd tárgytalannak)

Ha nincs semmi terhessegi tunetem (csak pozitiv tesztek es menzesz elmaradas) akkor elhalt a terhesseg? Mult kedden kellett volna megjonnie! 19. Napon volt ovum 28 napos ciklusbol!

dokim szerint megeshet mert nincs semmi tunetem a terhessegre... 2 mmes valamit latott mehen belul, sargatest van... Hetfon tesztelnem kell hogy erosodik-e a csik... Harmadik terhessegembol lenne o a masodik baba... Elso ket alkalommal teszt se kellett mert mindig megvolt a mellfajdalom es hanyinger.Most semmi nincs! 3.an kontroll...

Legjobb válasz: Hát nekem semmi tünetem nem volt úgy a 8-9.hètig, akkor aztán csõstûl jött minden.

Hát nekem semmi tünetem nem volt úgy a 8-9.hètig, akkor aztán csõstûl jött minden.
szerintem nem jelent semmit hogy nincs tüneted!!! lehet késõbb jönnek... de az is lehet semmi nem lesz, és csak élvezni fogod a terhességed :) drukkolok hogy minden okés legyen :)
dehogy jelenti azt. Vannak nõk akiknek az elsõ tünete az amikor elkezd nõni a pocakja. Nem ezen mulik hogy egészságes-e a magzat.
nekem meg NEM volt egyáltalán semmi tünetem (se hányinger, se mellfájdalom, sem fáradtság, sem semmi, csak a teszt... úgy rettegtem minden uh elõtt), a 28. hétben vagyok.
Ma léptem a harmadik trimeszterbe. Az ég világon soha semmilyen terhestünetem nem volt. Nõ a hasam, és nincs mensim, ennyi. Nem is értem az orvos mit gondolt, amikor ezt mondta neked?
A kérdező hozzászólása: hát ez nekem mindenesetre furcsa... Nekem mikor még a tesztek negatívak voltak már úgy fájt a mellem, hogy õrület volt! Olyan hihetetlen, hogy nem feltétlen jár ezzel a terhesség...
Szia. Nekem semmi bajom nem volt a 11 . hétig...aztán utána....arról jobb nem beszélni...addig örülj, amíg így érzed magad!!!
A kérdező hozzászólása: legyen igazad! Igazatok! :) Azért lehet biztosabbnak érezném a dolgot!
#1vagyok. Addig semmi. Minden uh elött aggódtam én is. A dokit is kérdezten hogy nem kellett volna már érezni a tüneteket...mindig azt mondta majd jön az is ne aggódjak. És jött is...Szerencsére már túl vagyok rajta. 15+4 hkm
A kérdező hozzászólása: háát :) Most már egy kicsit bizakodok, hogy akkor rosszat nem jelent :) Csak ijesztõ, hogy tényleg semmi nyûgöm nincs és így tényleg hihetetlen, hogy van ott valami vagy valaki... Na mindegy, a mai délutáni tesztem pozitív és erõsebb pozitív mint a hétfõ délutáni... Holnap egy reggeli teszt és hétfõn is aztán megnézzük, hogy mi van azzal a csíkkal...
Ne izgulj, nekem sem volt a lányommal semmi tünetem, csak a pozitív teszt és a menzesz elmaradása. Se hányinger, se mellfeszülés, se szurkálás, semmi. Remélem, nálad is minden rendben lesz!
Nekem se volt semmilyen tünetem most 1 éves a kisfiam :) Nyugi és jó egészséget nektek!!Ne idegeskedj az nem tesz jót!
A kérdező hozzászólása: Hat akkor most egy kicsit kezdek megnyugodni... :)
A kérdező hozzászólása: Se mellfajdalom se emelyges vagy hanyinger?
Nekem egy deka tünetem nem volt se a lányommal (2 éves), se most (29 hetes)!

A mult hét kedden feladott csomag postán Angliából, mennyi nap alatt fog ide érni Magyarországra?

Legjobb válasz: Attól függ hogy adta fel. Azt tudom hogy egy sima levél 5-8 nap alatt ér oda. Gyorsaságival 3 nap. A csomag ha simán van feladva akár 1- 2 hét is lehet..

Attól függ hogy adta fel. Azt tudom hogy egy sima levél 5-8 nap alatt ér oda. Gyorsaságival 3 nap. A csomag ha simán van feladva akár 1- 2 hét is lehet..
A tapasztalatom szerint ez nagyon eltérõ lehet, volt már 3 nap is, és 3 hét is. De átlagban 1 hét alatt megvan. Mióta a Malév becsõdölt, lassabb lett a dolog, mert London- Budapest között kevesebb gép jár, és így kisebb az áteresztõ kapacitás. Szóval 2 hét után kezdj csak aggódni. Decemberhez közeledve Angliában belül is megnõ a forgalom, szóval ez is lassíthatja a csomag haladását országon belül.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszotokat, elméletileg itt van pesten már a csomag mert vissza jeleztek a feladonak, hogy volt egy kis elakadás, és péntekig kézbesitik.

HELP Még múlt kedden fociztam és meghúztam a lában (kép mellékelve) ha megyek úgy nem fáj, de viszont ha a labdába rúgok majd leszakad, és meccsem lenne hétvégén mit csináljak?

http://kepfeltoltes.hu/110830/MBT1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg pont ott. Valami segítség, mit csináljak? Mert már egy hete igy van és...elegem van... köszönöm

Legjobb válasz: mi lenne ha elmennél orvoshoz..? lehet komolyabb, minthogy meghúztad nem?

mi lenne ha elmennél orvoshoz..? lehet komolyabb, minthogy meghúztad nem?
Szerintem is nézesd meg.Bár a párom még mielõtt összejöttünk , elõtte esett le a lépcsõn, és õ is pont ott húzta meg.Lett is ott egy kis hupli.Még rá kb két hónapra is érezte.Mára már elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem annyira nem komoly, de ink a meccset kihagyom pihentetni. Csak annyi vt h rugdostunk kapura edzés elõtt és ahogy elrugtam meg is huzódott:|

Látta valaki múlt kedden a HBO-n a True blood negyedik részét?

Legjobb válasz: Igen, én láttam:) Sõõt már az egész évadot és imáádom:)

Igen, én láttam:) Sõõt már az egész évadot és imáádom:)

Kihúzott fog helyére Bionet-Biyovis Aktív Balzsam, a ‘csodabalzsam’rakható? Mult Kedden huzták ki már nem fáj csak csupán az inyem kivülről!

Legjobb válasz: Ha nem is a fog helyére, kívülre az ínyre kenheted, gondolom éjszakára lenne a legértelmesebb. Viszont egy jó szájvízzel öblögetni is jó megoldás ilyenkor.

Ha nem is a fog helyére, kívülre az ínyre kenheted, gondolom éjszakára lenne a legértelmesebb. Viszont egy jó szájvízzel öblögetni is jó megoldás ilyenkor.

A mult hét kedden feladott csomag postán, mikor ér haza Magyarországra? Hány nap alatt?

Legjobb válasz: Honnan küldted? Mert nem mindegy, hogy Ausztria vagy Ausztrália volt, ahol feladtad, hogy csak két végletet emlitsek. Európán belül a csomagok másnap vagy legkésöbb harmadnap megérkeznek MO-ra a központi elosztóba, de onnantól kezdve az akármeddig tarthat, amig a magyar posta kiszállitja.

Honnan küldted? Mert nem mindegy, hogy Ausztria vagy Ausztrália volt, ahol feladtad, hogy csak két végletet emlitsek. Európán belül a csomagok másnap vagy legkésöbb harmadnap megérkeznek MO-ra a központi elosztóba, de onnantól kezdve az akármeddig tarthat, amig a magyar posta kiszállitja.
A kérdező hozzászólása: igen, ezt elfelejtettem irni, angliábol küldik.
A kérdező hozzászólása: volt rá befolyással most a nov 1-je, akkor ma vagy holnap meg kell kapnom?

8 hónapos múlt a lányom, kedd óta beteg, taknyos, de láza nincs, nem köhög. Mikor vihetem ki a levegőre aludni?

Várjak még vele? Még mindig szívom az orrát, el van szegénynek dugulva, de más probléma hála Istennek nincs. Idáig nagyon rossz id? volt, ma már kicsit jobb, ha holnap még melegebb lesz, kivihetem, vagy még várjak, míg el nem múlik a nátha?

Legjobb válasz: A friss levegõ jó a náthára.Szerintem bátran kiviheted.

A friss levegõ jó a náthára.Szerintem bátran kiviheted.
Mi ugyan ebben a cipõben járunk. A doktornõnk azt mondta, hogy nyugodtan ki vihetem, ha nincs láza. Ennyi... Tehát irány a szabad ;) Üdv: egy 9 hónapos kislány anyukája
Ha nem lázas, vidd ki, jót tesz neki a friss levegõ. Az orrdugulásnak használ is a hûvös levegõ (bár nálunk most már kezd egész jó meleg lenni :) Jobbulást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!