Találatok a következő kifejezésre: A múlt egyetlen (2 db)

A múlt hónapban egyetlen egyszer voltam a párommal, így az esetleges teherbeesés dátuma teljesen biztos. Ennek 17 napja. A mai tesztem negatív. Mikor lenne érdemes újra tesztelnem?

Legjobb válasz: Egy hete le akar szakadni a derekam,munka közben egyre jobban fáj a hasam,ami aztán múlik,nagyon bö,sürü,halvány folyásom van.

A kérdező hozzászólása: Egy hete le akar szakadni a derekam, munka közben egyre jobban fáj a hasam, ami aztán múlik, nagyon bö, sürü, halvány folyásom van.
Nem jött meg?Vagy még mensi elõtt vagy?Nem írtad. Amúgy 17 nap után már két csíkos szokott lenni a teszt.Legrosszabb esetben is olyan 4-5 nap után beágyazódik, tehát már 10 napja termeli a szervezeted a hormonokat...Ha még nem jött meg, akkor várjál türelemmel még egy hetet, és ha akkor is negatív, akkor nem hiszem, hogy babás vagy.
A kérdező hozzászólása: Bocsi igaz nem írtam!! 5 napja késik.
Sztem van esély rá, 3 nap múlva tesztelj újra.Szorítok!
Igen nagyon nagy rá az esély!De sztem már kiderült , remélem sikerült neked is!:) Én szoritok neked!

Ez az? Mit jelent az, hogy megkesett beszedfejlodes? A lanyom 3 eves mult es nem akar beszelni. Soha nem mondott egyetlen szot sem igazan. Betuket ismetelget, de azt is ritkan. Irnatok egy par szot, hogy a ti csemetetek, hogy viselkedett?

Elore is koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Az öcsém volt ilyen. Évekig meg sem szólalt, csak az E betût mondogatta, közben mutogatott, hogy mire gondol. 3 évesen egyszer csak hirtelen megszólalt, de nem kérdezett, komplett véleménye volt a világról. :) Igaz, sokszor ki kellett javítani. Ma már a doktoriját csinálja matekból, és havi 1 millát keres!

Az öcsém volt ilyen. Évekig meg sem szólalt, csak az E betût mondogatta, közben mutogatott, hogy mire gondol. 3 évesen egyszer csak hirtelen megszólalt, de nem kérdezett, komplett véleménye volt a világról. :) Igaz, sokszor ki kellett javítani. Ma már a doktoriját csinálja matekból, és havi 1 millát keres!
OFF: más amúgy minden rendben van a lánykáddal?
Kétnyelvû gyerekeknél elõfordul, hogy késõbb tanulnak meg beszélni.Ha legközelebb Magyarországon, akkor feltétlenül vigyétek el logopédushoz/gyógypedagógushoz, aki megnézi, biztos ami biztos. Budapesten a FejlesztõHázban jó szakemberek dolgoznak. Az egyik kolléganõm gyereke is oda járt, és 1 hónap alatt beindult a beszéde.
Ismerek egy kislányt, aki 4 évesen még nem beszélt. Semmit. Aztán egyik napról a másikra folyamatosan és tisztán, teljes mondatokban közölte a gondolatait. Nagyon édes volt, egyébként negyedik gyermek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Angliaban elunk.Mar voltunk vizsgalatokon, de nem talaltak igazabol semmit.Meg Budapesten Marciusban amikor voltunk dokinal, akkor meg nem volt 3 eves a lanyom, akkor azt mondtak, hogy szandekosan nem beszel.Csatlakozom az elottem szolohoz, mar nagyon varom en is hogy megszolaljon es jo volt olvasni, hogy van meg remeny, hisz nem o az egyetlen aki keson szolal meg es semmi baja!:-)
Mar akkor megnyugodnek, ha az elottem szolok torteneteinek felet elnenk at. Fiam most lesz 4 eves, es meg mindig nem hajlando beszelni. Mivel mindenben megkesett, igy mozgassal probaltak fejleszteni, de nem volt sok eredmenye. Most fogjuk elkezdeni a logopedusnal a foglalkozasokat. Kivancsi lennek, milyen, amikor beszel.
Az én egyik rokonom gyereke 5 és fél éves koráig egy kukkot nem szólt, csak mutogatott. Már mindenki hülyére aggódta magát, vizsgálgatták össze-vissza, de nem találtak nála semmit. Aztán egyik pillanatról a másikra megszólalt, összetett mondatokban beszélt, szépen, tisztán. Ilyen is van. Biztosan lusta volt...:)
Az én 3, 5éves fiam is nehezen kezdett el beszélni.3 évesen alig beszélt, és amit mondott az is csak nekem volt érthetõ.(azért volt érthetõ is)Én járok vele egy fejlesztõházba, és ott megnézettem, de semmi eltérõt nem találtak nála.Most ovis és szépen kezd tisztulni a beszéde.De azt mondták a szakemberek, hogy ha 3-4 hónapon belül-ovi kezdés után-nem javulgat akkor ismét megnézik.Szerintem te is mindenképpen keress fel egy szakembert.Budapesten laksz?
mivel betûket ismétel, akkor gondolom a hallásával nincs gond.Érdemes lenne elvinni logopédushoz.Valamennyit már kéne beszélnie.Három éves korukig nem foglalkoznak vele, de utána már érdemes utána járni a dolognak.az én fiam két éves õ még csak 5 szót mond kb.Anno itt volt egy otthonlévõ logopédus anyuka, aki válaszolt a kérdésekre.Keress rá, hátha megtalálod, de ha van a környéketeken logopédus, akkor szerintem vidd el a kislányodat.
A lányod nem az UVB-76-ból jött? Majd beszélni fog ha magyarországra mentek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!