Találatok a következő kifejezésre: A múlt a mensi közben (4 db)

A mensim 1 hete mult el, mensi elött közbe meg utána is együtt voltunk párommal, párnapja hányingerem van, krémes folyásom, a mellbimbo udvaromon fehér kis dudorok vannak, ez lehet baba?

http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d..

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél.Tényleg túl korai lenne.Ált. az 5-6. héten lehet érezni, a terhesség jeleit.De persze akadnak kivételek.Nálad biztos nem az.Nem lehet, hogy gyomorrontás vagy ilyesmi???

Nem hiszem, hogy terhes lennél.Tényleg túl korai lenne.Ált. az 5-6. héten lehet érezni, a terhesség jeleit.De persze akadnak kivételek.Nálad biztos nem az.Nem lehet, hogy gyomorrontás vagy ilyesmi???
Biztos nem.Még nagyon korai lenne a tüneteket érezned.Van akinek mensi után van a peteérése de akkor is csak legalább3-4 hét múlva vannak jelek.Most van peteérésed és az érzed.A görbéd szerint igen.A hányinger pedig annyi más októl is lehet.Talán bujkál benned valami vírus.

Volt egy pici vérzésem múlt hét előtti pénteken, meg aznap este zuhanyozás közben is egy kevés, de azóta semmi. A mensimnek 20-án kellett volna megjönnie, ma már 27-e van, de még mindig semmi.Ennek ellenére lehetek terhes?

Fájnak a melleim kissé puffadt vagyok.Kérlek adjaok tanácsot,nagyon félek,hogy teherbe estem.

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!

Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!
Én a helyedben vennék egy tesztet, ezt már kimutatja, ha meg nincs baba akkor megnyugodhatsz. A pici vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, mikor volt a peteérésed nem tudod? mert onnan számolj 14 napot akkor kell megjönnie! majd írd meg az eredményt!

A múlt hónapban a mensi közben 1-2 napig barnáztam, most meg olyanok a melleim, mintha meg akarna jönni, de még van bő 1 hét a (nem) várt mensiig. Folyásom is van. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: mérd már meg a hõdet. most is megmérheted mert amikor én babas voltam ilyenkor is fennt volt.ird le mennyi

mérd már meg a hõdet. most is megmérheted mert amikor én babas voltam ilyenkor is fennt volt.ird le mennyi
multhonapban a menzi megvolt rendesen?
A kérdező hozzászólása: Kb.3napig rendesen 2napig barnáztam is aztán vége.Már nagyon szeretnénk Babát.Mindjárt megmérem a hõm!!
A kérdező hozzászólása: 36, 6 Ez kevés nem?Majd reggel!
A kérdező hozzászólása: Most a nyelv alatt mért hõm 36, 9 digitálissal!Ez jót jelent?Talán összejött??Köszike
a hõd az rendben .Igen lehet baba is. Gratula.Szerintem vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: Oké!Reggel tesztelek!Köszike.
A kérdező hozzászólása: Negetiv lett sajna:(((

8 napja múlt el a mensim. De elötte is közben is, és még mindig fáj a mellem (nyilaló fájdalommal) és nem jó a közérzetem se. Nem értem mi ez? Lehet, h baba van a dologban?

Legjobb válasz: Adtol függ hogy mijen álaggu volt,ha megszokott mennyiség és szine volt akkor nem valoszinü hogy baba van a dologban.Én azt mondom ha nem akarsz a dokihoz menni még akkor tesztelj egyet,adtol megnyugodsz,és ha a mellfájásod nem mulik, el kell menni dokihoz.

Adtol függ hogy mijen álaggu volt, ha megszokott mennyiség és szine volt akkor nem valoszinü hogy baba van a dologban.Én azt mondom ha nem akarsz a dokihoz menni még akkor tesztelj egyet, adtol megnyugodsz, és ha a mellfájásod nem mulik, el kell menni dokihoz.
nekem is volt ilyen, de baba nem volt. pedig a dokim is mondta, hogy gyanús... teszteltem és negatív lett, aztán a cicifájás is elmúlt. szerintem semmi különös, csak van ilyen, nem hiszem, hogy baba lenne, ha a mensid olyan volt, mint szokott.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.Csak annyit fûznék még hozzá, h már a derekam is nagyon azóta.Még nem teszteltem...megfogadtam, h nem fogok többé mert már annyira szeretnénk a poz. lenne...De megyek orvoshoz 22.-én...majd kiderül...
Szia! Na mit mondott az orvos? Nekem is hasonló tüneteim vannak így duplán is érdekel :) Majd írd meg. Remélem lehet gratulálni.
A kérdező hozzászólása: Köszike de nincs semmi jó hir...illetve az a jó, hogy nincs semmi bajom egészséges vok!Most hõmérõznöm kell a dokim szerint...remélem ez bejön!Szióka
Sajnálom, hogy nem babától volt, de remélem legközelebb összejön. Én nagyon drukkolok neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!