Találatok a következő kifejezésre: A méz ugyanúgy mint a (2 db)

A méz hízlal ugyanúgy mint a cukor?

Mert probálok mindent azzal ízesíteni. Kb napi 1 ev?kanál a norma.

Legjobb válasz: biztos sokkal jobb a méz, mint a cukor. egészségesebb.

biztos sokkal jobb a méz, mint a cukor. egészségesebb.
Egészségesebb mint a cukor, de ugyanúgy édes. Tehát ha cukrot akarod mellõzni, akkor a méz az elsõ, amit még ki kell iktatni...
Nyugodtan használd a mézet, ekkora mennyiségeben csak egészségesebb leszel tõle!!!
A méz jó a megfázás megelõzésére, a torokfájás kezelésére.Viszerek ellen az egyik legjobb természetes gyógymód a gesztenyeméz.Tény, hogy hízlal a méz, de napi egy evõkanál nem tartalmaz annyi kalóriát mintha ugyanezt a mennyiséget cukorból csipegetnéd el.Édesítõszerek meg mesterséges vackok, amik nem hiszem hogy rosszat tesznek.Nem tudom, hogy mi miatt vagy diétára fogva, de mindenképpen beszélj egy szakemberrel, hogy tényleg annyira súlyos a dolog, hogy napi egy EK méz nem fér bele.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) AZ lenne még a kérdésem, hogy ha egy játék (forza 4) 3.0-ra van kiírva de mivel 2011 novemberi a játék és az még megy 2.0-án is akkor ha 3.0-ra van kiírva akkor nekem az fog mûködni 2, 0-án?
Jatekaim.hu-n nézelõdj.
Nincs olyan ember aki ezzel foglalkozik. A gyárban nyomják a lemezeket, nem írják. Ja és szétcseszi az olvasófejet a másolt lemez.
Colin Konzol, Play Mania, Console Corner, itt megunt játékaidat is beszámítják, állapot szerint és hogy mennyire régi akár 3-4 ezret is érhet egy használt játék de általában a vásárolt játék árából leszámítják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor én nem is tudok játékot írni magamnak ugye? Mert nem hinném, hogy olyan írom van ami kell hozzá! Valaki nem tud olcsón játékokat?
DL 8.5 GB-os DVD lemez ! http://www.gold-media.hu/maxell-dvdr-dl-25-os-foliaban-85gb-8x Tessék, ilyen. ! De ezenkívül lehet Verbatim is , de a Maxell szerintem sokkal jobb .
A kérdező hozzászólása: Milyen az a 2 rétegû Dvd? Olyat hol lehet kapni?
Duplarétegû +-os lemez kell hozzá, ha lehetséges akkor Verbatim és fontos, hogy a géped flashelt legyen! Kedves utolsó, egyáltalán nem cseszi szét az olvasót..... 5 éve van Xboxom érdekes módon az olvasómnak még semmi baja....
Ja és csak akkor ha flash-elt a géped!
Nem fog menni mert dupla rétegû +os DVD-re kell írni az íród is dual layaer-es legyen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!