Találatok a következő kifejezésre: A méz a termékenységet (2 db)

A méz jó a termékenységre? Most kezdtem el inni a cickafark teát is.

Lehet a kett?t egyszerre alkalmazni?

Legjobb válasz: bármit lehet együtt használni , ami nem gyógyszer... a méz maximum vitaminbombának, tápanyagnak jó, de a termékenységre csak közvetett hatása van, olyan mntha simán vinnéd be a vitaminokat gyümölcsbõl..mindenesetre jobb mint a cukor. E-vitamin azonban fontos lehet a sejtmegújuláshoz, ezáltal frissíti a a méh és környezete sejtjeit is..

bármit lehet együtt használni , ami nem gyógyszer... a méz maximum vitaminbombának, tápanyagnak jó, de a termékenységre csak közvetett hatása van, olyan mntha simán vinnéd be a vitaminokat gyümölcsbõl..mindenesetre jobb mint a cukor. E-vitamin azonban fontos lehet a sejtmegújuláshoz, ezáltal frissíti a a méh és környezete sejtjeit is..
a méhpempõ jó a termékenységre! én egyszerre szedem mindkettõt.
jó a méz!

A méz segítheti a termékenységet?

Legjobb válasz: hát én aloés méhpempõ tabit szedek, és az erre nagyon jó.

hát én aloés méhpempõ tabit szedek, és az erre nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: hallottam a méhpempõrõl de magában a méz is lehet olyan hatékony?folsav tablettát is szedek.remélem összejön a bébi!azért ha van más tanács is szivessen veszem.köszi
én az aloés méhpempõt, az aloés berry gélt, és a teát iszom. szerintem ezek nagyon fontosak. ja és persze a folsav az is.
A méz az önmagába nem elég a megtermékenyitéshez, szerintem kel hozá egy férfi is:-)
A kérdező hozzászólása: A FÉRFI IS MEGVOLT HOZZÁ OLYANNYIRA HOGY MÁSFÉL ÉVES MÚLOTT A KISFIAM!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!