Találatok a következő kifejezésre: A méz Van (197 db)

HOl tudnám letölteni az Érzékek kertje társasjátékot? Mert nekem csak a kérdések vannak meg és a tábla ahol a mező van azt sehol sem tudom letölteni!

Legjobb válasz: keress rá itt az oldalon, van egy másik kérdés, az a címe,hogy honnan tudok letölteni erotikus társasjátékot, és ott van cím is pont ehhez.

keress rá itt az oldalon, van egy másik kérdés, az a címe, hogy honnan tudok letölteni erotikus társasjátékot, és ott van cím is pont ehhez.
http://www.szextarsasjatekok.hu/files/erzekek_kertje.rar Egyébként sokan árulják is, majd odaírják hogy szabadon terjeszthetõ XD XD

A méznek van szavatossági ideje?

Mármint a termel?i mézre gondolok, nem a boltokban kaphatóra.van itthon egy üveggel, de nem emlékszem mikor lett véve, már meg van kristályosodva, viszont illatra nincs semmi különbség,olyan mint a "folyós" amit most vettem.

Legjobb válasz: Elvileg nincs néha kicsapódik a cukor belõle de semmi baja nem lesz kóstold meg ha jó az íze akkor jó

Elvileg nincs néha kicsapódik a cukor belõle de semmi baja nem lesz kóstold meg ha jó az íze akkor jó
Nyugodtan használhatod. Ha azt szeretnéd, hogy ne legyen kristályos, tedd az üveget egy vizzel töltött edénybe és kezd felmelegiteni a vizet. Addig csináld mig folyóssá nem válik a méz.
A termelõi méz nem romlik meg, ugyanúgy mint a cukor. Max. megkristályosodik, de mikróban, vagy meleg vízben újra elfolyósodik. A sok bolti félig sem méz viszont megromolhat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!Ilyen dolgokat soha nem veszek boltban!még 1* köszi nektek
Nem, mert 7x7 49, páratlan szám, vagyis egy csiga nem tud mezõt cserélni.
A kérdező hozzászólása: köszi!


Mi az a mező iskola? Milyen? Ott mit csinájnak? Egyáltalán van ilyen?

Legjobb válasz: Nem inkább mezõgazdasági? Nálunk azt hívjuk mezõnek. xD

Nem inkább mezõgazdasági? Nálunk azt hívjuk mezõnek. xD
jokeR. : Igen-igen. Azt hiszem az az elsõ óra szokott lenni. De elég sokan megbuknak belõle.
Van egy rövid elméleti képzés pl. hogyan kell kapálni, ásni, stb. utána pedig kikerülsz egy gazdához, ahol ezt kell csinálnod. Rendes órarended lesz. 6 órakor kezdõdik a suli általában óltakarítással... De vigyázz! Már a második napon számonkérés van (be kell mutatni hogy is csinálod a dolgokat...)!
Vannak ott rendesen tantárgyak is, de egy mezõs gyerek mondta, hogy szoktak menni pl. tehé[email protected] lapátolni.:D
Hát igen, a [email protected]átolás kemény dolog, nem szabad levegõt venni. Fele diák biztos összeeesik az oxigénhiányban, ráadásul arccal a lepénybe.

A juharszirupnak van lejárati ideje? Avagy a mézhez hasonlóan hosszú ideig eláll?

Legjobb válasz: A juharszirupnak van lejárati ideje, de az is sokáig eláll a hûtõben. A méz is sokáig eláll. Általában a boltokban kapható méz is rendes méz mert a kis termelõktõl megveszik a nagy boltok és azok árulják. Sõt sokat visznek ki külföldre is boltokba. Méhészkedõ ismerõseim vannak.

A juharszirupnak van lejárati ideje, de az is sokáig eláll a hûtõben. A méz is sokáig eláll. Általában a boltokban kapható méz is rendes méz mert a kis termelõktõl megveszik a nagy boltok és azok árulják. Sõt sokat visznek ki külföldre is boltokba. Méhészkedõ ismerõseim vannak.
Rá van írva az üvegre. De annál tovább is eláll, tapasztalatból írom.
A juharszirupnak van, de a méznek egyáltalán nincs lejárati ideje, évszázadokig eláll. Max. a bolti méznek lehet baja, ha a mézen kívül más is van benne...

A mézben vagy a cukorban van több kalória?

Legjobb válasz: A méz is alapvetõen cukor, tehát ugyanannyi van benne. Illetve, a méznek csak 80-90 %-a cukor, ezért ugyanakkora édesítõhatás eléréséhez több kell, mint cukorból, tehát ugyanott vagyunk. És akkor még nem beszéltem arról, hogy a Magyarországon forgalmazott mézek 80-90 %-a hivatalosan elismerten is cukorból készült hamisítvány.

A méz is alapvetõen cukor, tehát ugyanannyi van benne. Illetve, a méznek csak 80-90 %-a cukor, ezért ugyanakkora édesítõhatás eléréséhez több kell, mint cukorból, tehát ugyanott vagyunk. És akkor még nem beszéltem arról, hogy a Magyarországon forgalmazott mézek 80-90 %-a hivatalosan elismerten is cukorból készült hamisítvány.
Mi is termelõtõl vesszük, õ mondta, hogy a méz, akkor minõsül hivatalosan is méznek, ha 10% (ha jól emlékszem) alatt van a cukortartalma. Szóval a mézben kevesebb a kalória.
A steviat probald meg. Az tremeszetes anyag es nem terheli meg a szervezetet. Egyebkent meg a teaba nem kell cukor. Az elozohoz irnam meg, hogy a mez nagy resz akkor is cukorbol all, ha az termeszetes mez. Ez nem 10 %, hanme 80-90,
A kérdező hozzászólása: Termelõtõl veszünk, nem hamisítvány. Csak azért kérdezem, mert mostanában eléggé rákaptam a teázásra, és elég sok cukrot viszek be így a szervezetembe, mivel lehetne esetleg helyettesíteni? Az édesítõszer elég egészségtelen, nem?

A Győri Audi ETO KC játékosai miért nem játszanak a fekete mezükben? Mindig a zöldben vannak.

Legjobb válasz: Hát hazai meccsen általában zöld-fehérben játszanak és most a BL-ben sem kell sötét színû mez mert a Lipcsének kék a Krimnek arany meg talán kék a mez színe. Egyedül a Larviknak fehér de ott is a zölet használták. Tavaly tényleg elég sokat volt rajtuk a fekete mez.

Hát hazai meccsen általában zöld-fehérben játszanak és most a BL-ben sem kell sötét színû mez mert a Lipcsének kék a Krimnek arany meg talán kék a mez színe. Egyedül a Larviknak fehér de ott is a zölet használták. Tavaly tényleg elég sokat volt rajtuk a fekete mez.
A kérdező hozzászólása: értem :) Pedig nekem a fekete jobban tetszik! :)
Nekem is jobban tetszik a fekete mezük:) De a Gyõri klub színe a zöld, ezért játszanak abban.
Hello En szeretem a zold mezuket, nekunk is hasonlo zold feher parositassal van :) es mondhatni gyoztes mez! :)

Olvastam, hogy a méz jót tesz az ajaknak. De mi van az arcbőrrel? Arra is jó hatással van?

Legjobb válasz: Én 10 éve minden héten 1 alkalommal mézzel kenem be bokátol felfelé.Hétfõ esténként. Egy órát állok,és 52 évesen 40 nek mondanak.szerintem bevált.

Én 10 éve minden héten 1 alkalommal mézzel kenem be bokátol felfelé.Hétfõ esténként. Egy órát állok, és 52 évesen 40 nek mondanak.szerintem bevált.
En tojássárgáját, mézet, olivaolajat összekeverek és rákenem az arcomra.Hagyom 10-15percig(tovább is hagyhatod) utána lemosom. Szép lesz tõle az arcbõr.
:) Hogy állsz 1 órát, válaszoló?A testeden hagyod annyi ideig és állva maradsz addig, nem unalmas, vagy fõzöl stb.addig?
Ha tudsz angolul akkor ajánlom figyelmedbe: https://www.youtube.com/watch?v=Q-Hksg8B4cQ Rövid válasz: igen jót tesz neki, puhább lesz tõle és más kedvezõ hatása is van.
Bocsi, de nekem egy kérdésem lenne. Ha mézzel bekenem az arcom és rajta hagyom akkor okoz zsírosodást? Gondolom akinek száraz arcbõre van többszörösen is elõnyös. De aki kamasz korban van annak nem biztos, igaz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. (:

A mézes pálinka hogy készül? Csak hozzákeverik a pálinkéhoz a mézet? Ha igen, akkor van itthon fél liter barackpálinkám, kb mennyi méz kell hozzá?

Legjobb válasz: Igen, úgy. Csak simán összekeverik a mézzel a pálinkát! Ízlés szerint! Tegyél hozzá amennyit gondolsz, aztán kóstold meg, ha nem jó, akkor tegyél még hozzá annyit amennyire neked megfelelõ lesz! :)

Igen, úgy. Csak simán összekeverik a mézzel a pálinkát! Ízlés szerint! Tegyél hozzá amennyit gondolsz, aztán kóstold meg, ha nem jó, akkor tegyél még hozzá annyit amennyire neked megfelelõ lesz! :)
karaj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!