Találatok a következő kifejezésre: A méhszájseb a teherbeesést (3 db)

Ha volt méhszájsebem, amit megműtöttek (leégették), kisebb esélyem van a teherbeesésre?

Általánosságban kérdezem. Biztos hogy vannak n?k akiknél nem befolyásol, lehet nálam sem. De közre játszhat ha valakinek volt méhszájsebe, hogy nehezen esik teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 szor mûtötték a méhszáj sebemet mert rákos sejteket találtak benne. Nekem nem volt ez hátrány. 4 gyönyõrû és egészséges lányom van! Szerintem ha jól sikerül a mûtét ez nem lehet hátrány!

Szia! Nekem 3 szor mûtötték a méhszáj sebemet mert rákos sejteket találtak benne. Nekem nem volt ez hátrány. 4 gyönyõrû és egészséges lányom van! Szerintem ha jól sikerül a mûtét ez nem lehet hátrány!

A méhszájseb befolyásolhatja a teherbeesést?

Egy ici pici sebet talált a doki a jövö héten megyek fagyasztásra,akkor most a baba projektet szüneteltetni kell?

Legjobb válasz: Szerintem addig amíg be nem gyógyúl szüneteltesd a próbálkozást. Legalábbis én ezt tenném. Biztos ami biztos nehogy valami baja legyen.De a legjobb az,ha az orvost kérdezed meg.

Szerintem addig amíg be nem gyógyúl szüneteltesd a próbálkozást. Legalábbis én ezt tenném. Biztos ami biztos nehogy valami baja legyen.De a legjobb az, ha az orvost kérdezed meg.

A nődokim méhszájsebet talált a méhemen. Gátolhatja a teherbeesésemet?

Legjobb válasz: Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, nekem azt mondta, hogy ez nem jelet problémát! Csak annyit mondott, hogy a citológia eredménye határozza meg, hogy mi a további teendõ.

Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok, nekem azt mondta, hogy ez nem jelet problémát! Csak annyit mondott, hogy a citológia eredménye határozza meg, hogy mi a további teendõ.
Nem gátolja. Sok nõnek van méhszájsebe. Csak óvatosabbnak kell lenni úgy általában, és félévente járni rákszûrésre.
Nekem is volt évekkel ezelõtt, de egy egyszerû lézeres mûtét során "leégették" és szerencsére azóta semmi probléma. Tudom mindenkinek ajánlani!
Nekem évek óta van egy kis méhszájsebem. A doki azt mondta semmit ne csinálja, vagyis a szokásos hüvelyöblögetés és néha intimkúp (floragin) használata szükséges, mely visszaállítja a pH-t és a természetes baktériumokat. Néha leecseteli, de ennyi. 11 hós kisfiú anyukája.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!