Találatok a következő kifejezésre: A méhszájam kemény, és alig (6 db)

Ha a mensis napján (nem jött meg) a méhszáj kemény és alig elérhető, akkor meg fog jönni vagy nem?

Ma negativ a teszt de majd meg ismétlem. A méhszájjal nem vagyok tisztába. Köszönöm!

Legjobb válasz: Olyan tesztet vegyél ami a kimaradás utáni napon már kimutatja az esetleges terhességet.pl.lily Csak az tudom írni,hogy én terhes vagyok,de a nõgyógyász nem azt nézi,hogy a méh kemény-e,hanem azt,hogy terhesség miatt fel van puhulva.

Olyan tesztet vegyél ami a kimaradás utáni napon már kimutatja az esetleges terhességet.pl.lily Csak az tudom írni, hogy én terhes vagyok, de a nõgyógyász nem azt nézi, hogy a méh kemény-e, hanem azt, hogy terhesség miatt fel van puhulva.

A méhszájam nagyon kemény, és alig érem el. Az alhasam rettenetesen érzékeny, a mensi pedig 2-3 napmúlva esedékes. Van olyan teszt, ami már most is kimutathatja a terhességet? Szerintetek terhes lehetek? Peteérésem pedig 13-án volt.

Legjobb válasz: A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.

A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.

Tesztjeim pozik! A méhszájam alig elérhető és kemény! De barnázok! Ilyenkor mi van? Tapasztalatok? Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Nálam dettó ez volt. Elmentem dokihoz. Én micogal-t kaptam és egy nap után elmúlt. Mindenképpen menj el orvoshoz.

Nálam dettó ez volt. Elmentem dokihoz. Én micogal-t kaptam és egy nap után elmúlt. Mindenképpen menj el orvoshoz.
Jogos az ijedtség! Rögtön menj orvoshoz, ügyelet van, el kell, hogy lássanak! Én nem mentem rögtön, egy barna pötty után, utána meg már késõ volt...
Elképzelhetõ a barnázgatás az elején.Nekem is volt de csak egy napig, igaz akkor még nemtudtam hogy baba lesz.Utánna is volt akkor kaptam utrogestant és meg is szûnt.Ha nincs görcs akkor szerintem nem gond.De én azért a biztonság kedvéért szólnék egy orvosnak.Biztos ami biztos.
Semmi esetre ne várj a dokival!!!!!! Remélem, azóta már voltál, és minden OK!?? Semmilyen vérzés, barnázás (az is vérzés) nem normális a terhesség alatt!
Ilyenkor az elején még tisztulsz ki és attól is lehet.Nekem méhszájsebem lett és még a mai napig van.Azért a biztonság kedvéért menj el uh-ra persze ha már 2hete késik(addig ugysem látszik).Pihenj nagyon sokat!!!!Türelem.37hetes
nekem nem barnázgatásom volt, vérezgetésem, fõleg az elején, de az 5. hónapban is elõfordult, minden indok nélkül. szerintem terhesség alatt bármikor elõfordulhat hasonló, de orvost keress fel, az a biztos, de nyugi, nem lesz semmi!
Nekem enyhe barnázás volt 1 napig az elején. Nem mentem dokihoz, mert magától elmúlt. Azóta 8 hetes vagyok. Ha nincs görcs és nem sok a barnázás várhatsz még a dokival. Pihenj és ha van otthon szedj magnéziumot, esetleg palástfû teát.

Tesztjeim pozik! A méhszájam alig elérhető és kemény! De barnázok! Ilyenkor mi van? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Biztosan van több elõzményed is.Külömben irány a doki.

Biztosan van több elõzményed is.Külömben irány a doki.
Én mindenképpen orvost javaslok. Akárki akármit is mond, a terhesség alatti bármilyen nemû vérzés kivizsgálást igényel. Nem mondom, hogy gond lesz, ne is legyen, de nézesd meg magad, semmi baj :) Gratulálok a pozitív tesztedhez :)

A nagyon puha méhszáj mit jelenthet? Eddig akárhányszor néztem kemény volt és középen! Most nagyon puhának érzem és alig elérhető! A ciklusom 26. -napján vagyok!

A h?m 36.7, 36.8, 36.8, 36.9 volt a napokban. köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Például mielõtt megjön akkor is felpuhul,hogy könnyebben távozzon a vér+ egyéb. 26. napodon elkezdhetett már felpuhulni..de épp függhet a hõmérséklettõl, a kezed hõjétõl, . Ez önmagában nem jele a terhességnek..a dokik a méhfelületének redõzöttségébõl sejthetik a terhességet, de nem améhszáj állapotából, aztán küldenektovábbi vizsgálatra. De már nem kell sokáig türelmetlenkedni, hiszen ha jól gondolom pár nap és körbeér a ciklusod..akkor minden kiderül.

Például mielõtt megjön akkor is felpuhul, hogy könnyebben távozzon a vér+ egyéb. 26. napodon elkezdhetett már felpuhulni..de épp függhet a hõmérséklettõl, a kezed hõjétõl, . Ez önmagában nem jele a terhességnek..a dokik a méhfelületének redõzöttségébõl sejthetik a terhességet, de nem améhszáj állapotából, aztán küldenektovábbi vizsgálatra. De már nem kell sokáig türelmetlenkedni, hiszen ha jól gondolom pár nap és körbeér a ciklusod..akkor minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: szia! nem lett baba mensi lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
szia!Lett babád belõle?

Jövő hét csütörtökön nem kellene megjönnie, a méhszájam alig kitapintható zárt, és kemény, sűrű testápoló szerű folyásom van, a mikroszkópom vegyes mintázatot mutat, utalhat ez terhességre?

Legjobb válasz: mérd meg a hõdet,ha 37 körüli akkor igen utalhat terhességre.ha nemtudod eldönteni hogy az a hõ amennyit mértél az jo e akkor ird meg hogy mennyi a hõd.

mérd meg a hõdet, ha 37 körüli akkor igen utalhat terhességre.ha nemtudod eldönteni hogy az a hõ amennyit mértél az jo e akkor ird meg hogy mennyi a hõd.
A kérdező hozzászólása: Mindegy hogy mikor mérem meg a hõmet, vagy reggeli hõmérséklet kell?
nem!!! mindig egy idõben kell mérni, ha azt akarod tudni, hogy mikor van a peteérésed.de ha most megméred és valamivel több mint szokott, többet tudsz meg.mert ha valamivel föntebb van pl.37 akkor lehetséges hogy babad lesz. mérd meg, és ird le hogy mennyi
A kérdező hozzászólása: Szia!Megmértem tegnap este is, meg ma reggel, és 36, 9 volt!Szerinted?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!