Találatok a következő kifejezésre: A méhszájam kemény, (47 db)

Ha a mensis napján (nem jött meg) a méhszáj kemény és alig elérhető, akkor meg fog jönni vagy nem?

Ma negativ a teszt de majd meg ismétlem. A méhszájjal nem vagyok tisztába. Köszönöm!

Legjobb válasz: Olyan tesztet vegyél ami a kimaradás utáni napon már kimutatja az esetleges terhességet.pl.lily Csak az tudom írni,hogy én terhes vagyok,de a nõgyógyász nem azt nézi,hogy a méh kemény-e,hanem azt,hogy terhesség miatt fel van puhulva.

Olyan tesztet vegyél ami a kimaradás utáni napon már kimutatja az esetleges terhességet.pl.lily Csak az tudom írni, hogy én terhes vagyok, de a nõgyógyász nem azt nézi, hogy a méh kemény-e, hanem azt, hogy terhesség miatt fel van puhulva.

Ha valaki terhes akkor a méhszáj kemény és nehezen elérhetö?

Legjobb válasz: Ebben a pár napban,már volt egy pár ilyen kérde´s.Ìrd be a keresöbe,és megkapod a választ. Egyébként én nem szoktam magymnak "vizsgálni".ez inkább az orvos dolga. 32hetes kismama.

Ebben a pár napban, már volt egy pár ilyen kérde´s.Ìrd be a keresöbe, és megkapod a választ. Egyébként én nem szoktam magymnak "vizsgálni".ez inkább az orvos dolga. 32hetes kismama.

A mehszajam alacsonyan van es kemeny a menszezem kesik 19 napja tobszor is teszteltem de negativ. Akkor terhes vagyok vagy menszez elott is a mehszaj alacsonyan van es kemeny?

Legjobb válasz: terhesen a méhszáj magasan lenne, alig elérhetõen. Valószínûleg elõbb-utóbb meg fog jönni, de 19 napja késik?? az nagyon sok idõ, máskor is késett már ennyit?

terhesen a méhszáj magasan lenne, alig elérhetõen. Valószínûleg elõbb-utóbb meg fog jönni, de 19 napja késik?? az nagyon sok idõ, máskor is késett már ennyit?
A kérdező hozzászólása: nem kessett ennyit 6 honapja szultem de nem szoptatok
A méhszáj vizsgálata hasonlóan a hõmérõs módszerhez csak akkor ad hasznos információt ha 2-3 hónapja már követed a ciklusok alatt minden nap. Írtad, hogy szültél de azt nem hogy a ciklusod beállt e már rendszeresre. Ha nem védekeztetek lehetsz terhes is, bár közel 3 hetes késéssel szerintem a teszt kimutatná a terhességet. A nõgyógyászodat szerintem keresd fel hiszen biztosat csak õ fog tudni mondani.

Nehéz szülés várható ha kemény a méhszáj? Vagy az gyorsan felpuhulhat?

Legjobb válasz: Nekem is kemény volt és nagyon fent volt a méhszájam.Azt csináltatták velem,hogy mintha szülnék nyomnom kellett teljes erõbõl.Ezt hívják próbanyomásnak.Felpuhult és azonnal el is tünt a méhszájam:-)Nem volt ördöngösség:-)

Nekem is kemény volt és nagyon fent volt a méhszájam.Azt csináltatták velem, hogy mintha szülnék nyomnom kellett teljes erõbõl.Ezt hívják próbanyomásnak.Felpuhult és azonnal el is tünt a méhszájam:-)Nem volt ördöngösség:-)
Erre én is kiváncsi lennék...Szombatra vagyok kiírva, de sehol semmi jel eddig:S
Azt nem tudom, hogy van-e összefüggés, de én elég hosszasan vajúdtam. 4 nappal túlhordtam a babámat, elõzõ nap még semmi jele nem volt hogy én szülni fogok másnap, 3000-es méhszájérték, zéró jóslók. Reggel 6-tól szépen sûrûsödõ fájásokból lett éjfélre meg. Mondjuk ebbõl az utolsó 5 óra volt nehéz, ami elõtte volt, az simán viselhetõ. Van két barátnõm, akik valahogy az utolsó hetekben rejtetten vajúdtak, ha van ilyen fogalom, mert hetekkel korábban elkezdtek tágulni, rövidülni..így nekik maga a szülés az elsõ fájástól csak 3-4 óra volt. Ugyanúgy elsõ gyerek mindegyikünknek. De szerintem ezen nem kell parázni, nekem jó volt így, egy nap alatt "lezavarni" az egészet :)
A kérdező hozzászólása: Én keddre voltam. 3cm-re nyitva vagyok, de még kemény a méhszájam. :(

Ha könnyen elérem a méhszájamat és kemény az mensit jelez? A napokban nem kéne megjönnie...

Legjobb válasz: Pé.-kor a méhszáj fent van, nyitott, és puha. Terhesség esetén általában fent marad, zárt (így áll ellen a fertõzéseknek), és kemény. Menszi elõtt kb. 1 héttel leszáll, kemény lesz, és zárt. Menszi elõtt egy nappal általában megint felhúzódik, és ugyanúgy meglágyul, mint pé.-kor. De ez csak általános, egyébként meg emberfüggõ.

Pé.-kor a méhszáj fent van, nyitott, és puha. Terhesség esetén általában fent marad, zárt (így áll ellen a fertõzéseknek), és kemény. Menszi elõtt kb. 1 héttel leszáll, kemény lesz, és zárt. Menszi elõtt egy nappal általában megint felhúzódik, és ugyanúgy meglágyul, mint pé.-kor. De ez csak általános, egyébként meg emberfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen...

Ha teljesen zárt és kemény a méhszáj (15 hetesen) és mégis volt egy barnás pecsételésem, akkor ilyenkor az honnan jön? Mi okozhatja?

Voltam dokinál,kitörölgette és azóta sem volt,megnézte uh-val és bent is minden rendben. Nem értem akkor az ilyesmi mit?l van.

Legjobb válasz: Kemény a méhszáj? A vérzés jöhet a hüvelybõl is bárhonnan, rengeteg kis hajszálér van, ami ilyenkor sokkal hamarabb megsérülhet (több vér lesz terhesen a szervezetünkben). De nemcsak a hüvelyben, a méhszájtól is indulhatott, és azért barnás, mert mire kijut,már alvad. Emiatt nem kell aggódni, a doki szólt volna, ha bármi baj lenne.

Kemény a méhszáj? A vérzés jöhet a hüvelybõl is bárhonnan, rengeteg kis hajszálér van, ami ilyenkor sokkal hamarabb megsérülhet (több vér lesz terhesen a szervezetünkben). De nemcsak a hüvelyben, a méhszájtól is indulhatott, és azért barnás, mert mire kijut, már alvad. Emiatt nem kell aggódni, a doki szólt volna, ha bármi baj lenne.
Múlt héten voltam 15 hetes. Nekem nem barnás volt, hanem véreztem. Voltam ultrahangon, meg is vizsgált, de nem talált semmit, hogy mitõl volt. Írt fel Rutascorbint. Boldog babavárást!
Szia, Ilyenkor pillanatok alatt megpattannak a picike hajszálerek, és onnan jöhetett. Ennyi történhetett.

Tegnap délután a méhszájam lent volt, puha és nyitott, estére már fent volt kemény enyhén nyitott, ma van nemvárt napja most zárt kemény és nagyon nehezen elérhető, száraz vagyok pedig sose szoktam száraz lenni mensinél, görbe lent, lehet baba?

http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d..

Legjobb válasz: Nekem múlt hónapban a nemvárt elõtt kemény, nehezen elérhetõ volt, ebbe a hónapban pedig enyhén nyitott, nehezen elérhetõ és félig puha volt, és így is megjött, és száraz voltam! Nekem a nemvárt 2. napján megy le a hõm!:( Drukkolok, hogy baba legyen neked!:)

Nekem múlt hónapban a nemvárt elõtt kemény, nehezen elérhetõ volt, ebbe a hónapban pedig enyhén nyitott, nehezen elérhetõ és félig puha volt, és így is megjött, és száraz voltam! Nekem a nemvárt 2. napján megy le a hõm!:( Drukkolok, hogy baba legyen neked!:)

Menses előtt puha vagy kemény a méhszáj?

Legjobb válasz: kemény és zárt és jól elérhetõ.

kemény és zárt és jól elérhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Kedves elsõ! Abban igazad van, hogy jól elérhetõ, de ha zárt lenne, akkor hogyan ürül ki a menstruációs vérzés? Sõt ilyenkor inkább puha, hiszen a szövetek ellazulnak, hogy le tudjon válni a méhnyálkahártya. A terhességet pedig az jelzi (amit az orvos is kézzel vizsgál), hogy a méhszáj kemény és zárt, magasabban van. Így óvja meg a babucit a fertõzésektõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó.
Nekem mensi elõtt egy nappal könnyebben elérhetõ, másnapra feljebb megy, és nehezebben elérhetõ. És mindig megjön:(
Picikét légy türelmesebb, tudom hogy nehéz.De ez a magadnak felnyúlkálás semmi jóra nem vezet még egy jó kis fertõzést is benyelhetsz.És ha baba az neki is árthat. Egy-két nap és kiderül.megjön-e.Ennyire nem szabad elõre parázni.
A kérdező hozzászólása: most estére már száraz lettem
Szia! Én se várom holnapra, de a hasam se úgy fáj, mint mikor meg szokott jönni!A méhszájamat én nem szoktam vizsgálni, most én se tudom, hogy mi van! Hátha nem jön meg neked, akkor csinálj majd egy tesztet!Mérd meg a hõdet, jó ilyenkor a hónaljadban is, 37 körülinek kell lennie!Ha 36, 5 alatti, akkor biztos megjön!De azért remélem neked lesz egy + teszted!Szoritok!
A kérdező hozzászólása: most mérjem emg este?nemcska reggeli érték nézhetõ?
Szia! Ha babás vagy, akkor bármikor méred a hõdet, mindig 37 körül lesz az elején, az biztos!
Szia! Bocsi, hogy kérdezlek, de csináltál tesztet?Vagy megjött?
A kérdező hozzászólása: nem jött meg várok pár napot még a tesztel
Szia! Hát én már nem tesztelek, mert reggel megjött!:( Neked kivánok egy + tesztet!És jól teszed, ha még vársz, biztosabb lesz az eredmény!Majd ird meg, kivi vagyok!:)

Látom sok a méhszájjal kapcsolatos kérdés. Én csak egy gombeszerű kemény és nagy dolgot érzek ha felnyúlok. Az a méhszáj?

Legjobb válasz: Igen, az. Vérzéskor és ovukor megnyílik, egyébként szorosan zárt.

Igen, az. Vérzéskor és ovukor megnyílik, egyébként szorosan zárt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Már kezdtem megrémülni (lehet furán hangzik) hogy nekem nincs :) Ezer hála :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!