Találatok a következő kifejezésre: A méhszájam könnyen elérhető, kemény (4 db)

Jól tudom, hogy ovulációkor a méhszáj könnyen elérhető és nyitott, utána nehezen elérhető és kemény a mensisig?

Mensiskor szintén lejebb vándorol puhább és nyitott. LEHET HOGY NEM JÓL TUDOM?

Legjobb válasz: Gond lenne egy baba? Mert a tünetek stimmelnek.-9 A méhszáj talán menseskor valóban kicsit másabb, de én még nem hallottam arról, hogy nyitva van. De lehet én tudom rosszul. csinálj 4-5 nap mulva még egy tesztet és menj dokihoz, fõleg, ha nem jön meg.

Gond lenne egy baba? Mert a tünetek stimmelnek.-9 A méhszáj talán menseskor valóban kicsit másabb, de én még nem hallottam arról, hogy nyitva van. De lehet én tudom rosszul. csinálj 4-5 nap mulva még egy tesztet és menj dokihoz, fõleg, ha nem jön meg.

A méhszájam tapintható, könnyen elérhető, kemény. Ez utalhat terhességre?

A h?m napok óta 37 kürl van! A mensim csak hét vége felé nem jön meg! :) Egyéb tünetem nincs! Bár s?r?bben járok pisilni, és a folyásom is több, mint szokott lenni! Lehet reménykedni?

Legjobb válasz: Ez menstruáció elött is így van, de jõvõhétrelegyen otthon teszted és kiderül. lehet reménykedni.:D

Ez menstruáció elött is így van, de jõvõhétrelegyen otthon teszted és kiderül. lehet reménykedni.:D
Szia! Ne tapogasd magad, még összeszedsz valami fertõzést, amit ugye nem szeretnél! Ahogy az elõttem szóló irja jövõhéten kiderül.Türelem!

A méhszájam nagyon könnyen elérhető, és kemény. Ez mitől lehet?

A menstruációmnak március 3-án kell megjönnie.
A kérdező hozzászólása: és akkor most?
A kérdező hozzászólása: Helo! Akkor nem, de utána április 15-én pozitív lett a teszt :) Már fél éves a fiam, és gyönyörû, nyugodt baba! Köszönöm hogyí érdeklõdtél!!!:)
A terméketlen napokon a méhnyak a hüvelyben alacsonyan helyezkedik el, orrhegy tapintatú, vagyis kemény (K), és a méhszáj zárt; termékeny napokon a méhnyak a hüvelyben magasan van, ajak tapintatú, vagyis puha (P), és a méhszáj nyitott.
Szia! Szerintem ha zárt és kemény az jó, viszont ha könnyen elérhetõ az inkább a mensit jelzi. Terhesség esetén inkább középen vagy teljesen felhúzódva helyezkedik el. Valamilyen más tüneted nincs?
A kérdező hozzászólása: derékfájás, mellérzékenység, megnövekedett étvágy, ritkán hõhullámok, asszem ennyi
Hát igen, ez még mindig lehet mensi és baba is, de bízzunk az utóbbiban. Nincs otthon ovulációs teszted? Az picit hamarabb kimutatja a terhességet. Az a lényeg, hogy reggeli vizeletbõl kell ilyenkor csinálni és legalább két napig, így meg tudod állapítani, hogy erõsödött-e a tesztcsík. Ha igen, akkor pár nap múlva csinálhatsz terhességi teszet (pl. Clearbluet, ami drága ugyan de megbízható és nagyon érzékeny, a nemvárt elõtt akár 4 nappal is kimutathatja a terhességet) is, az lesz a tuti. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: ovu tesztet még soha nem csináltam...akkor reménykedek tovább :) köszi
na, terhes lettél?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!