Találatok a következő kifejezésre: A méhszájam könnyen elérhető, és (5 db)

Jól tudom, hogy ovulációkor a méhszáj könnyen elérhető és nyitott, utána nehezen elérhető és kemény a mensisig?

Mensiskor szintén lejebb vándorol puhább és nyitott. LEHET HOGY NEM JÓL TUDOM?

Legjobb válasz: Gond lenne egy baba? Mert a tünetek stimmelnek.-9 A méhszáj talán menseskor valóban kicsit másabb, de én még nem hallottam arról, hogy nyitva van. De lehet én tudom rosszul. csinálj 4-5 nap mulva még egy tesztet és menj dokihoz, fõleg, ha nem jön meg.

Gond lenne egy baba? Mert a tünetek stimmelnek.-9 A méhszáj talán menseskor valóban kicsit másabb, de én még nem hallottam arról, hogy nyitva van. De lehet én tudom rosszul. csinálj 4-5 nap mulva még egy tesztet és menj dokihoz, fõleg, ha nem jön meg.

A méhszájam nagyon könnyen elérhető, és kemény. Ez mitől lehet?

A menstruációmnak március 3-án kell megjönnie.

Baj ha kb.4 hetes terhessegnel konnyen elerheto, es nyitott a mehszaj? Ez mire utalhat?

nemvart utan egy nappal delutan eros pozitivat teszteltem nem szoktam nyulkalni meg tapogatni de szinte teljessen lent van a mehszaj

Legjobb válasz: szerintem kérdezd a dokit és nem magadat tapogasd!

szerintem kérdezd a dokit és nem magadat tapogasd!
Szia, ahogy írta elöttem a válaszoló én inkább örülnék a pozi tesztnek, felhívnám a dokit bejelentkeznék elsõ látogatásra és nem nyúlkálgatnék magamnak. 19 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat... Persze megyek az orvoshoz de csak holnap tudok menni leghamarabb, ezert gondoltam hatha tudtok valami okossat modani. Nem nyulkalok, kulonben harmadik baba...

Már hónapok óta vizsgálom a méhszájamat és most lehet hogy sikerült. Egy nap a mensisig és nem érrem el, ilyenkor midig könnyen elérhető. Ez terhesség?

A második babát szeretnénk az elsöt is igy vettem észre mielött a teszt ki mutatta volna .

Legjobb válasz: Lehetsz terhes.Csinálj tesztet, ha már késik.Sok sikert.

Lehetsz terhes.Csinálj tesztet, ha már késik.Sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!