Találatok a következő kifejezésre: A méhszájam könnyen elérhető, (11 db)

Jól tudom, hogy ovulációkor a méhszáj könnyen elérhető és nyitott, utána nehezen elérhető és kemény a mensisig?

Mensiskor szintén lejebb vándorol puhább és nyitott. LEHET HOGY NEM JÓL TUDOM?

Legjobb válasz: Gond lenne egy baba? Mert a tünetek stimmelnek.-9 A méhszáj talán menseskor valóban kicsit másabb, de én még nem hallottam arról, hogy nyitva van. De lehet én tudom rosszul. csinálj 4-5 nap mulva még egy tesztet és menj dokihoz, fõleg, ha nem jön meg.

Gond lenne egy baba? Mert a tünetek stimmelnek.-9 A méhszáj talán menseskor valóban kicsit másabb, de én még nem hallottam arról, hogy nyitva van. De lehet én tudom rosszul. csinálj 4-5 nap mulva még egy tesztet és menj dokihoz, fõleg, ha nem jön meg.

Trhesség esetén milyennek kell lennie a méhszájnak könnyen elérhetőnek vagy nagyon fent? Milyen folyás szokott ilyenkor lenni?

Legjobb válasz: A méhszáj zárt, kemény és nehezen elérhetõ vagy középen érzed. Ez azért van mert így védi a magzatot a felszálló fertõzésektõl. Ilyenkor leginkább szárazság vagy krémes állagú nyálka szokott lenni.

A méhszáj zárt, kemény és nehezen elérhetõ vagy középen érzed. Ez azért van mert így védi a magzatot a felszálló fertõzésektõl. Ilyenkor leginkább szárazság vagy krémes állagú nyálka szokott lenni.
hidd el, ha babás leszel, nem a méhszájad keménységérol fogod tudni.Szerintem nem nagyon jo dolog, ha tapogatod, hiszen megsértheted a méhszájadat, vagy lehet egy kis piszok a kormod alatt is.

Nyitott, könnyen elérhető méhszájjal mensi előtt 2 nappal lehetséges, hogy mégis sikerült a baba? Mármint a méhszáj állapota olyan.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy megfertõzheti magát, a pénisz sem steril...:S "Csak" tiszta, mint a méhszáj gazdájának a keze. Miért ne lehetnél babás ilyen méhszájjal is? Hallottam már ilyesmirõl, nem szentírás, hogy fent és zártnak kell lennie. Azaz kivételek mindig vannak.

Nem hiszem, hogy megfertõzheti magát, a pénisz sem steril...:S "Csak" tiszta, mint a méhszáj gazdájának a keze. Miért ne lehetnél babás ilyen méhszájjal is? Hallottam már ilyesmirõl, nem szentírás, hogy fent és zártnak kell lennie. Azaz kivételek mindig vannak.
Kedves elsõ válaszoló, hüvelykúpot, tablettákat hogyan raksz fel magadnak a kezed nélkül? :)
...már csak egy kérdés. Ki állította, hogy a kérdezõ éppen menstruál? Az én orvosom sem szokott hülyeséget beszélni, ezzel együtt megtanított a méhszáj higiénikus vizsgálatára, a hüvelyváladék vizsgálatával együtt. Laikusnak is lehet annyi sütnivalója, hogy a pénisz sem steril, és hogy tiszta kézzel nyúl a hüvelyébe, ha szükséges.
1.vagyok:egy szakember nem beszél hülyeséget, hölgyeim.Menzesz alatt nyitva a méhszáj, ilyenkor a szex sem nagyon javasolt, mert nagy a fertõzésveszély!!Kúpot meg menzesz alatt nem szokás felrakni...utána a méhszáj zárul, és lehet dugdosni mindenfélét.Laikusok ne írjanak téves infókat, azt kérném.Így csak bajt okozhatnak vkinek.Egy méhgyulladás nem vicc.
Bocs, hogy megkérdezem, de Te felnyúlkálsz magadnak? Ha nyitva van, azonnal megfertõzheted magad-és az nem használ, ha van baba, ha nincs!Várj még 2 napot, és ha nem jön meg, tesztelj.Az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Csak érdekel. Hüvelykúpot tologatok fel és így muszáj felnyúlni. Amúgy az fertõtlenít is. Magába a méhszájba nem nyúlok bele csak amikor hozzáérek lehet érezni hogy a felületén van-e valami kis rés. 1-2 mm.
Jó egészséget a felnyúlkáláshoz-pláne aki csak úgy magától teszi-nem mindenkinek van ám ilyen orvosa...
A kérdező hozzászólása: :( Ne civakodjatok már. Elsõ válaszoló. Amikor valaki kúpot nyom fel, érzi, hogy milyen a méhszája anélkül hogy vizsgálgatná saját magát. Lehet nem tudja pontosan hogy mit kell érezni, és oda se figyel az ember. Úgy tudom, hogy a helyes kúphasználat arról szól, hogy a méhszájhoz, vagy a melé felhelyezni tiszta kézzel a bogyót. Régebben én is felháborodtam, hogy miért nyúlkál valaki, ma már tudom, de bár ne tudnám. Ha kismama leszek eszembe nem jut majd méhszájhoz nyúlkálni, annyira nem vagyok hülye. :) És igen, vannak olyan orvosok, akik segítenek megtanulni az önvizsgálatot, pont azért, hogy el ne "rontsunk" valamit. A kérdésemre csak részben kaptam választ... ;)

Szerintetek a méhszájvizsgálatnak magunknak van értelme? Tényleg igaz, ha baba van, alig elérhető a méhszáj, na mensi akkor könnyen elérhető?

Legjobb válasz: Én senkit nem szeretnék megsérteni, de azért ezt a vizsgálatot szerintem mégis egy orvos végezze el. Elhiszem, hogy sok nõ nagyon szeretne babát,-köztük én is-, de, hogy ezért magamat vizsgálgassam. Én nem látom értelmét, másképp is meglehet tudni, ha sikerült a baba!

Én senkit nem szeretnék megsérteni, de azért ezt a vizsgálatot szerintem mégis egy orvos végezze el. Elhiszem, hogy sok nõ nagyon szeretne babát, -köztük én is-, de, hogy ezért magamat vizsgálgassam. Én nem látom értelmét, másképp is meglehet tudni, ha sikerült a baba!
5+5 hetes babás vagyok. Múlt héten, amikor nyomtam a kúpot úgy éreztem lent van a méhszáj és kinyílt. Pánikba rohantunk az orvoshoz, sírva mondtam neki, hogy kinyílt a méhszájam és úristen mi lesz most. Megultrahangozott, majd odaadta az elsõ képet a babánkról. Ennyit a nyitott méhszájról... Azt mondta, minden a legnagyobb rendben van.

Ha elérhető könnyen a méhszájam akkor nincs baba? Vagy milyennek kel lennie baba esetén?

Legjobb válasz: Szerintem saját magadnak a méhszájad állapotából nem tudod megállapítani, hogy terhes vagy-e. Inkább vegyél tesztet.

Szerintem saját magadnak a méhszájad állapotából nem tudod megállapítani, hogy terhes vagy-e. Inkább vegyél tesztet.
Szia. Elõttem szólóval egyetértek, arról nem is beszélve, hogy a felesleges "felnyúlkálással" tönkreteszed a hüvelyflórádat, és még összeszedhetsz egy jókora fertõzést is.Teljesen felesleges.Még teljesen sterilnek mondott kézzel is nagyon könnyen megesik a baj.Arra való a teszt, valamint a naptár figyelése, abból megtudod, terhes vagy-e.Ha kimarad a mensid, kimaradás utáni 4.-5.nap tesztelj, és 90%-os eredményt kapsz.Bocs az off-ért.Lizy
Egyetértek az elõttem szólókkal!! Bár én is nyúlkáltam.... egyébként baba esetén középen van, vagy nehezen elérhetõnek és zártnak kell lennie! De magadnak ezt nem lehet jól megállapítani! Hány napod van még mensiig? Dory

A méhszájam tapintható, könnyen elérhető, kemény. Ez utalhat terhességre?

A h?m napok óta 37 kürl van! A mensim csak hét vége felé nem jön meg! :) Egyéb tünetem nincs! Bár s?r?bben járok pisilni, és a folyásom is több, mint szokott lenni! Lehet reménykedni?

Legjobb válasz: Ez menstruáció elött is így van, de jõvõhétrelegyen otthon teszted és kiderül. lehet reménykedni.:D

Ez menstruáció elött is így van, de jõvõhétrelegyen otthon teszted és kiderül. lehet reménykedni.:D
Szia! Ne tapogasd magad, még összeszedsz valami fertõzést, amit ugye nem szeretnél! Ahogy az elõttem szóló irja jövõhéten kiderül.Türelem!

A méhszájam nagyon könnyen elérhető, és kemény. Ez mitől lehet?

A menstruációmnak március 3-án kell megjönnie.

Baj ha kb.4 hetes terhessegnel konnyen elerheto, es nyitott a mehszaj? Ez mire utalhat?

nemvart utan egy nappal delutan eros pozitivat teszteltem nem szoktam nyulkalni meg tapogatni de szinte teljessen lent van a mehszaj

Legjobb válasz: szerintem kérdezd a dokit és nem magadat tapogasd!

szerintem kérdezd a dokit és nem magadat tapogasd!
Szia, ahogy írta elöttem a válaszoló én inkább örülnék a pozi tesztnek, felhívnám a dokit bejelentkeznék elsõ látogatásra és nem nyúlkálgatnék magamnak. 19 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat... Persze megyek az orvoshoz de csak holnap tudok menni leghamarabb, ezert gondoltam hatha tudtok valami okossat modani. Nem nyulkalok, kulonben harmadik baba...

Már hónapok óta vizsgálom a méhszájamat és most lehet hogy sikerült. Egy nap a mensisig és nem érrem el, ilyenkor midig könnyen elérhető. Ez terhesség?

A második babát szeretnénk az elsöt is igy vettem észre mielött a teszt ki mutatta volna .

Legjobb válasz: Lehetsz terhes.Csinálj tesztet, ha már késik.Sok sikert.

Lehetsz terhes.Csinálj tesztet, ha már késik.Sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!