Találatok a következő kifejezésre: A méhszáj vagy zárt (88 db)

Terhességi cukros vagyok, pénteken be kell feküdnöm és megindítják a szülést a Sote I-n, de a méhszájam teljesen zárt. Mire számíthatok?

Legjobb válasz: Kaphatsz mehszaj erlelo zselet, tablettat, korhaza valogatja, h megerjen es megnyiljon a mehszaj, utana oxitocin es burokrepesztes. Minden jot!

Kaphatsz mehszaj erlelo zselet, tablettat, korhaza valogatja, h megerjen es megnyiljon a mehszaj, utana oxitocin es burokrepesztes. Minden jot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Volt már valakinek ilyen tapasztalata a Baross u-i klinikán?

Ha a dpo. Utáni 7. napon alacsonyan van a méhszáj és zárt, akkor még lehet baba, vagy akkor visszább húzódott volna?

Legjobb válasz: Nekem is alacsonyan volt és zárt egészen a nem várt napjáig,aztán lassan húzódott feljebb,terhes voltam.

Nekem is alacsonyan volt és zárt egészen a nem várt napjáig, aztán lassan húzódott feljebb, terhes voltam.
Szerintem meg ne vizsgáld magad, az nem a te dolgod, nehogy valami fertõzést kapj..!!!

29re vagyok kiírvi, de a babúci még nagyon jól érzi magát odabent. Ha a méhszáj teljesen zárt még mindig, mennyi az esélyem hogy időre megszülök?

Már nagyon szeretném látni a picifiam:)

Legjobb válasz: Én is 29-re vagyok kiírva a helyzetem ugyan az mint a tied nekem azt mondta az orvosom, hogy attól mert zárt a mészájam bármikor beindulhat a szülés! Ne aggódj minden oké lesz! Boldog babavárást

Én is 29-re vagyok kiírva a helyzetem ugyan az mint a tied nekem azt mondta az orvosom, hogy attól mert zárt a mészájam bármikor beindulhat a szülés! Ne aggódj minden oké lesz! Boldog babavárást
A zárt méhszáj semmit sem jelent.Engem túlhordással befektettek.(Komoly két nappal voltam túl, és teljesen probléma mentes várandósság.)Este 7 körül megnézett a doki, mert szaporodtak a jóslók.C3000.Majd hajnali 3kor megszületett a lányom.Tehát annak csak be kell indulni és megy minden rendben.Teljesen mindegy, hogy én most túl hordtam, mint szülés után kiderült még akár maradhatott is volna egy hetet, mert csúszásban volt a naptárhoz képest az érettsége.


27 hetes vagyok, itt-ott görcsölget a hasim. Remélem, hogy jol müködik a méhlepény, mert orvos nem mondott semmit. Remélem a méhszáj is zárt? Hogy tudom elérni hogy azis maradjon?

Legjobb válasz: Jajj, nyugodj meg, ne idegeskedj és pihenj sokat!Magne B6 napi 3x2.A méhlepényed ha nem jól mûködne, nem itt kérdezõsködnél róla, hidd el!Nekem sjnos volt problémám vele, de bent tartottak a kórházban. Méhszáj erõsebb görcsökkel szokott kinyílni (jósló), de ne emelj és ne hajolj. 32h km :)

Jajj, nyugodj meg, ne idegeskedj és pihenj sokat!Magne B6 napi 3x2.A méhlepényed ha nem jól mûködne, nem itt kérdezõsködnél róla, hidd el!Nekem sjnos volt problémám vele, de bent tartottak a kórházban. Méhszáj erõsebb görcsökkel szokott kinyílni (jósló), de ne emelj és ne hajolj. 32h km :)

Beágyazódás után már zárt a méhszáj, vagy csak később "záródik össze"? Mikor?

Legjobb válasz: Beágyazódás után nem sokkal záródik.

Beágyazódás után nem sokkal záródik.

Hányadik hétig lehet házas életet élni? Én 20 hetes vagyok, de már egyre inkább fáj az alhasam, amikor orgazmusom van! A méhszáj jól zárt, de félek a vetéléstől!

Legjobb válasz: Én 36 hetes vagyok és még mindig.Ugy tudom hogy amég az orvos nem rendelkezik másképp vagy neked nem kellemetlen,addig lehet.A 2.ik trimeszterben én is sokszor bekeményedtem orgazmus után pár percre,lehet azt érzed?

Én 36 hetes vagyok és még mindig.Ugy tudom hogy amég az orvos nem rendelkezik másképp vagy neked nem kellemetlen, addig lehet.A 2.ik trimeszterben én is sokszor bekeményedtem orgazmus után pár percre, lehet azt érzed?
Ha fájdalmaid vannak mindenképp jelezd az orvosnak, de szerintem végig, kivéve, ha az orvos nem tilt el.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy beindul magától a szülés.
Szia!Én is az voltam, pánikbeteg!Nekem is be kellett feküdni, és csak a második héten , császároztak meg:befekszel és megfigyelnek, nst, meg uh, mindennap lesz, és ha nem indul be akkor megindítják!nekem 1 hetet vártak és a második héten megcsászároztak! 6 hetes baba anyukája!
Lehet, hogy mesterségesen fogják beindítani a szülést. Szerintem az nem gond, hogy pánikbeteg vagy, attól még természetes úton szülhetsz. Bár, ez attól is függ, mi az, ami neked a nagyobb félelmet jelenti. Fel a fejjel! Nem lesz ám semmi baj! :) Kitartást!
Én márc.21-re voltam kiírva, 25-én befektettek, semmi jele nem volt a szülésnek.még az nap éjfélkor arra ébredtem, hogy elfolyt a magzatvizem, 26-án reggel 6 órakor meg volt a kisfiam, pedig én is attól paráztam, hogy indítani fogják vagy megcsászároznak.Ezzel, csak azt akarom mondani, hogy még bármi történhet.

30 hetes vagyok. Időnként az alhasamban meg a hüvelyemben nyilalásokat érzek. Pénteken voltam dokinál, a méhszájam teljesen zárt, a baba fejjel lefelé van. Mi lehet ez?

leginkább mozgás közben érzem, mármint amikor én mozgok, pl. séta dombon felfelé, felmosás közben, után...

Legjobb válasz: Szerintem a babód a fejével nyomja a szeméremcsontodat. Ne aggódj,nincs semmi gond,ez normális. Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Szerintem a babód a fejével nyomja a szeméremcsontodat. Ne aggódj, nincs semmi gond, ez normális. Boldog babavárást! 38 hetes kismami
Nekem is szokott ilyen lenni, állítólag egy ideget nyom meg a baba ilyenkor-pedig nekem nem is fordult még meg:(ne aggódj ez normális tünet, de nem jó ha sokat van.36hetes kismama

38 hetes vagyok! Tegnap voltam orvosnál és azt mondta hogy teljesen zárt a méhszáj, vajon mennyi időm van még ha zárt a méhszáj?

Legjobb válasz: Képzeld, én október 21-re voltam kiírva és 20-án még zárt volt a méhszáj. Este és éjjel elment a nyákdugóm, reggelre 1 ujjnyira tágult a méhszájam és napra pontosan megérkezett a kisfiam! :)

Képzeld, én október 21-re voltam kiírva és 20-án még zárt volt a méhszáj. Este és éjjel elment a nyákdugóm, reggelre 1 ujjnyira tágult a méhszájam és napra pontosan megérkezett a kisfiam! :)

36+1-hetes kismama vagyok! Teljesen zárt a méhszájam! Ez konkrétam mit jelent? Hogy húzom a 40. dik hétig, esetleg túlhordás is szóba jöhet?

Legjobb válasz: ez annyit jelent, hogy a "bejárat" a méhed felé teljesen zárt. A 3 méhszáj közül egyik sem kezdett el (még) kinyílni. A babó totál védve van:) Lehetséges a túlhordás is, de azért nem lehet biztosat mondani. Zárt méhszájjal is megindulhat a szülés, csak kisebb az esélye. Nekem a 30. héttõl nyílik lassan, de még semmi. 38 hetes km.

ez annyit jelent, hogy a "bejárat" a méhed felé teljesen zárt. A 3 méhszáj közül egyik sem kezdett el (még) kinyílni. A babó totál védve van:) Lehetséges a túlhordás is, de azért nem lehet biztosat mondani. Zárt méhszájjal is megindulhat a szülés, csak kisebb az esélye. Nekem a 30. héttõl nyílik lassan, de még semmi. 38 hetes km.
Bármi lehet, örülj neki hogy zárt vagy, ez a legjobb.Ha eljön az idõ ugyis alakul magától, lehet ettõl még elõbb is megindulhat a szülés, de akár túl is hordhatod, ez nem jelent semmit, csak azt hogy most minden oké, a babád védve van. Boldog napokat!
Szia! Még én is teljesen zárva vagyok, a 36. hétben járok, és a kislányommal 5 éve is végig zárt voltam, csak a méhnyak rövidült meg ( a 3-asból lett 2, aztán 1), aztán idõre született, csak kissé lassan tágultam, így most rásagítek és a 37-38. héttõl elkezdek homeós táguláskönnyítõ bogyókat szedni. Ezt te is megteheted, olvass utána itt, rengeteg ilyen válasz érkezett már! Kitartást és könnyû szülést 36hetes km
Szülés elõtt szûk 2 nappal még teljesen zárt voltam. Szülés elõtti este 1 ujjnyi volt, 10kor. Fél 4kor már megvolt a fiam. Semmit sem jelent. Idd a málnalevél teát, szedd a homeos bogyókat és ha itt az idõ se perc alatt kinyílsz. Sok sikert!
szia! a méhszáj pikk-pakk képes tágulni, teljesen zárt állapotról. a természet rendje az lenne, hogy a méhösszehúzódások kezdik tágítani a méhszájat (nem a tágulás jön elõször). szóval ne parázz, teljesen rendben vagy!
A kérdező hozzászólása: Mennyire jó a málnalevél tea?magamtól ihatom??mire jó?
Én a kiírt dátum elõtt három nappal szültem. Amikor az orvos elõször megvizsgált, akkor még teljesen zárt voltam, még a méhnyak sem volt megrövidülve. Fájásom sem volt. Azt mondta, hogy ebbõl egy darabig még nem lesz baba. Aham. Hazaértünk a vizsgálatról, abban a pillanatban beindultak a fájások. Három percesek voltak és nagyon erõsek egybõl. Három órát vajúdtam összesen és megszületett a fiam. Alig értünk vissza a kórházba. Szóval én azt mondom, hogy nem hátrány a zárt méhszáj az utolsó hetekben sem és nem jelez túlhordást, még hosszú vajúdást sem feltétlenül. Egyébként én ittam málnalevél teát és szedtem homeós bogyót a 36. héttõl. Nem tudom, hogy ennek köszönhetem-e a gyors szülést, de biztos, ami biztos, második babánál is élni fogok velük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!