Találatok a következő kifejezésre: A méhszáj mik a tünetei Lehet (3 db)

ha nem pirosodik be akár baba is lehet csinálj egy tesztet
Baba, hormonprobléma, vékony nyálkahártya, vagy mégsem volt tüszõrepedés (ezt uh-n nézte a doki?). Hirtelen ennyi lehetõség jut eszembe. De biztos van más ok is.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam uh-n, csak abból gondolom, hogy megvolt a tüszõrepedés, hogy pé után emelkedett a hõm. Köszönöm a válaszokat!
Értem. Tesztet csináltál? Lehet megérné, hátha. :) Utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: 37-rõl 36.8-ra visszaesett a hõm. Ezért nem tesztelek még. De gondolom, innen már nem megy vissza 37-re. Utolsó válaszolónak köszönöm szépen.

A méhszáj sebnek mik a tünetei? Lehet így valaki terhes?

Legjobb válasz: a második válaszoló vagyok: Tapasztalatból beszélek (csak kerestem gyorsan alátámaztást szakember részérõl). Nekem is volt, amikor teherbe estem a kezelését abba hagyta az orvosom, szülés után megint csak nem foglalkoztunk vele. Magától lemúlt, helyre állt. Már eltelt két év, és most a második babámat várom.

a második válaszoló vagyok: Tapasztalatból beszélek (csak kerestem gyorsan alátámaztást szakember részérõl). Nekem is volt, amikor teherbe estem a kezelését abba hagyta az orvosom, szülés után megint csak nem foglalkoztunk vele. Magától lemúlt, helyre állt. Már eltelt két év, és most a második babámat várom.
Nekem semmi tünete nem volt, vizsgálat közben vette észre a dokim. Én akkor még nem terveztem gyereket. Anyukámnak viszont úgy derült ki a méhszájsebe, hogy fél évig sem esett teherbe. Szerintem nem zárja ki a terhességet, csak csökkenti az esélyét és így meghosszabbodik az idõ amíg a baba összejön.
Semmi tünete nincsen! Nem befolyásolja a therbeesést! "A méhszájseb gyakorlatilag minden esetben gyulladásból származik. Ilyenkor a méhszájat fedõ laphám elpusztul, és a helyét hengerhám foglalja el, ez úgy néz ki, mint egy horzsolt terület. Hosszú idõ alatt (1-2 év) a laphám visszanõ, ilyenkor a méhszájseb eltûnik. Ezt a gyógyulási folyamatot mindig visszaveti, ha közben újabb hüvelyfertõzés alakul ki. Méhszájsebe egyébként nem kevés nõnek van, ezek rendszerint ártalmatlanok, ha mind a kenetvizsgálat, mind a kolposzkópos vizsgálat kizárja a daganat jelenlétét. Ilyenkor tényleg elég a rendszeres ellenõrzés. Ecsetelni meg lehet próbálni, de hosszadalmas, és nem is mindig vezet eredményre. A tervezett terhességet egyébként nem fogja befolyásolni ez a probléma." Dr. Ács Nándor http://www.babanet.hu/faq/noegyeb13.php
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Ez egy picit megnyugtat.Babát szeretnénk egy éve de nem jön össze és a doki mondott ilyesmit hogy van nekem.
Nekem viszonylag angy kiterjedésû sebem volt, a doki lézerrel kezelte; még lett volna egy beavatkozás, mert nem tudta egyszerre az egészet emgcsinálni, erre közben siekrült teherbeesnem. Akkor a doki azt mondta, semmi gond, mert a szülés úgyis kezelésbe veszi majd :) Igaza volt, szülés után már nem volt szükség semmilyen kezelésre.
Nekem vérezgetett a seb, így derült ki, hogy van. Aztán lézerrel leszedte. De nem akartam teherbe esni, erre nem tudok válaszolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!