Találatok a következő kifejezésre: A méhnek tisztítását (2 db)

A méhnek a tisztítását hogyan végzik?

Olvastam, hogy gézzel, de bent vagy kint vagy hogy?

Legjobb válasz: Mire gondolsz pontosan? Szülés után? Doki bácsi fog egy hosszú izét, aminek a végén van egy gézpamacs, azzal felnyúl és "körbetörli". Bocsi, szakszerûbben nem tudtam. :)

Mire gondolsz pontosan? Szülés után? Doki bácsi fog egy hosszú izét, aminek a végén van egy gézpamacs, azzal felnyúl és "körbetörli". Bocsi, szakszerûbben nem tudtam. :)
A kérdező hozzászólása: Ettõl féltem :oD Néha lehet, hogy jobb nem tudni mit hogyan csinálnak... Köszönöm a választ
szia! ettõl hidd el nem kell félned! legalább is én nem éreztem semmit, csak mikor azt a részt törölgette, ahol a méhlepény volt. az kicsit kellemetlen, de nem fáj. egyébként pedig oda sem tudsz majd figyelni, mert örülsz, hogy "pihenhetsz". engem nagyon kifárasztott a szülés és a végén már mindegy volt, hogy mit csinálnak csak gyors legyen. tényleg ne félj tõle! sok sikert és könnyû szülést kívánok! és gratulálok a babához!

Ha nemrég volt méh tisztításom, 2-3 hónapig nem élvez belém a férjem, közben folsavat szedek, így könnyebben sikerülhet legközelebb szerintetek?

Legjobb válasz: Szia.A méhtisztításra mit értesz?Kaparásod,vagy EÜ Currette-d volt?Akkor jó,ha folsavat szedsz,de ha más a probléma,akkor a folsav nem használ.Ezt a vitamint a kisbaba egészséges fejlõdése miatt kell szedni.Ha Neked hormonproblémáid vannak,akkor nem fogsz olyan egyszerûen teherbe esni,csak ha azt a problémát is kiküszöbölte az orvosotok.Ha tényleg nincs más gáz,akkor a köv.hónapban terhes lehetsz.Mi nem vártunk missed ab után,nem védekeztünk,és mégsem lettem terhes,csak 6 hónap után.A szervezet érzi,mikor készült fel a köv.baba fogadására.De Te tudod.Ha nem akarsz már a köv.hónapban ESETLEG(bár kicsi az esély) terhes lenni,akkor is beléd élvezhet a férjed,csak mondjuk gumival,vagy spermiciddel.Sok sikert,drukkolok!!

Szia.A méhtisztításra mit értesz?Kaparásod, vagy EÜ Currette-d volt?Akkor jó, ha folsavat szedsz, de ha más a probléma, akkor a folsav nem használ.Ezt a vitamint a kisbaba egészséges fejlõdése miatt kell szedni.Ha Neked hormonproblémáid vannak, akkor nem fogsz olyan egyszerûen teherbe esni, csak ha azt a problémát is kiküszöbölte az orvosotok.Ha tényleg nincs más gáz, akkor a köv.hónapban terhes lehetsz.Mi nem vártunk missed ab után, nem védekeztünk, és mégsem lettem terhes, csak 6 hónap után.A szervezet érzi, mikor készült fel a köv.baba fogadására.De Te tudod.Ha nem akarsz már a köv.hónapban ESETLEG(bár kicsi az esély) terhes lenni, akkor is beléd élvezhet a férjed, csak mondjuk gumival, vagy spermiciddel.Sok sikert, drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Eü küretem volt. És jövõ hónapban már szeretnék terhes lenni!:)
Akkor hajrá, ha a szervezeted felkészült, jönni fog, nem kell ennyire szigorúan venni a dolgokat, a tested, ha úgy érzi, majd fogadja a következõ "kiskatonát".Annyit javaslatnak, hogy a currette utáni elsõ mensit, és az orvosi felülvizsgálatot várd meg!Hajrá!:)
A kérdező hozzászólása: Ezeken már túl vagyok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!