Találatok a következő kifejezésre: A méhlepény ultrahangos (2 db)

A méhlepény érettségét ultrahangos vizsgálattal állapítják meg? Nekem még nem mondták, hogy milyen pedig már 33 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen ultrahanggal nézik meg.Nekem sem mondták még a 39.héten sem .Az ultrahangos lapon sem volt rajta. Úgy tudom akkor írják rá,hogyha érett valamilyen fokon. Örülj neki,mert még nincs rajta addig rendesen ellátja a kicsit. 33 hetesen még korai lenne. Ne izgulj minden rendben van!

Igen ultrahanggal nézik meg.Nekem sem mondták még a 39.héten sem .Az ultrahangos lapon sem volt rajta. Úgy tudom akkor írják rá, hogyha érett valamilyen fokon. Örülj neki, mert még nincs rajta addig rendesen ellátja a kicsit. 33 hetesen még korai lenne. Ne izgulj minden rendben van!

Mikor érett a méhlepény a szülésre? Nekem Római kettes van az ultrahangos papíromon, 36hetes 6napos terhes vagyok. Az orvos szerint C1:2100 volt 33hetesen. Sokat keményedik a hasam és egyre többet szúrkál odalent.

Legjobb válasz: III-as érettség a max. 2100 jó érték, a külsõ méhszáj nyitott 1 ujjnyira. A terhesség C3000-rel indul. Még nem jelent szülést.

III-as érettség a max. 2100 jó érték, a külsõ méhszáj nyitott 1 ujjnyira. A terhesség C3000-rel indul. Még nem jelent szülést.
De 3-as érettségnél már indítanak úgy tudom.
Nem a III. érettség miatt indítanak, ha indítanak, az nst és a flowmetria értékek alapján, ha az még megfelelõ, akkor nem indítanak, csak ha a baba nem kap elég tápanyagot vagy nem jó az nst, ilyenkor gyakrabban, 2-3 naponta kell járni nst-re. Nekem a 30. hetin II-érettségû volt a lepényem, a baba rendesen fejlõdik, az áramlások jók voltak. Holnap megyek a 36 hetesre, 32. héten még 2000 volt a méhszáj értékem, ezzel még a végéig is húzhatod. 35 hete kismama
Elsõ vagyok. Tök érdekes, mert én túlhordtam a babámat, befektettek kórházba, délelõtt flowmetria vizsgálat, minden ok volt. Délután beindult a szülés, másnapra lett meg a fiam, és a szülész orvos el volt borzadva, hogy milyen csúnya a lepény. Ott kérdezgetett, h vizsgálatokkal minden rendben volt? Mondtam h igen. Csodálkozott...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!