Találatok a következő kifejezésre: A méhlepény minden alkalommal (2 db)

Akinek problémás a terhessége (vérzés, rossz helyen lévő méhlepény, gomba, stb. ) minden alkalommal fizet a magánorvosának? Vagy csak havonta egyszer?

Miel?tt elvállalt volna a doki felskiccelte egy papírra az árait, hogy beszéljük meg otthon a férjemmel.Ez állt rajta: H 4-5000, SZ 60-80000 Az SZ a szülés, de a H az a havonta lenne. Most fizettem neki, de mivel candidát állapított meg, 2 hét múlva kontrollra kell mennem. Akkor is fizetnem kell?

Legjobb válasz: ha kéne fizetned, akkor V szerepelne ott, mint vizsgálat. Kérdezz rá esetleg, de nekem pl elmondta a dokim, hogy ha gond lesz és hetente kell mennem hozzá, akkor is csak havonta fizetek egy vizsgálatért, nem aggódjak. Jól is néznénk ki a terhesség végén, amikor hetente kell már járni...

ha kéne fizetned, akkor V szerepelne ott, mint vizsgálat. Kérdezz rá esetleg, de nekem pl elmondta a dokim, hogy ha gond lesz és hetente kell mennem hozzá, akkor is csak havonta fizetek egy vizsgálatért, nem aggódjak. Jól is néznénk ki a terhesség végén, amikor hetente kell már járni...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én is így gondolom, de nem akarok beégni sem. Rákérdezek azért a vizsgálat végén, csak nem szeretek az asszisztensnõ elõtt anyagiakról beszélni, mivel semmi köze hozzá.
En ahanyszor megyek a maganrendelesre, annyiszor fizetek a dokinak. 26. hettol 2 hetente, mert akadt problema
Nekem ahányszor mentem magánrendelésre, annyiszor 8 000 Ft volt. Akár havonta, akár 2 hetente, elvégre magánrendelés volt.
Szia! Én is alkalmanként fizetek 10000 ft-t. Volt hogy egyik hónapban 40-et otthagytam :( Az utolsó vizsgálaton meg már 15-öt kért, 10-helyett.

A méhlepény érettségét minden alkalommal nézik az UH-n?

Mert nekem még soha se mondta az orvos, hogy milyen az állapota?

Legjobb válasz: A legközelebbi vizsgálatnál kérdezz rá.

A legközelebbi vizsgálatnál kérdezz rá.
szia! A 32. héttõl nézik a lepény érettségét , legalábbis ahová én járok!! Boldog babavárást! 31 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!