Találatok a következő kifejezésre: A méhlepény gyorsan (3 db)

Milyen gyorsan öregszik el a méhlepény?

A 28. hetes uh azt mondták, hogy els? fokban éredt, 30-34 hetes uh nem mondott rá semmit az orvos, (tb.s. rendelés ) nem éreztem alaposnak a vizsgálatot sajnos. Akinek ebben a korban elkezdett öregedni, hogyan változott a terhesség végéig? Tehetek valamit, hogy ne öregedjen gyorsan?

Legjobb válasz: A lepény öregedésére az ultrahang vizsgálat során abból következtetnek, hogy abban kis mészlerakódások figyelhetõk meg. Ez a vizsgálat azonban meglehetõsen szubjektív. Ha az egyéb leletek rendben vannak, a baba jól fejlõdik, keringése rendben van, akkor nem kell aggódnod! Esetleg segíthet, ha helyesen és mértéktartóan táplálkozol, kerülöd a cukros ételekbõl és italokat, a stresszt így meghosszabbodik a méhlepény élettartama, és állapota is jobb lesz. ҝ

A lepény öregedésére az ultrahang vizsgálat során abból következtetnek, hogy abban kis mészlerakódások figyelhetõk meg. Ez a vizsgálat azonban meglehetõsen szubjektív. Ha az egyéb leletek rendben vannak, a baba jól fejlõdik, keringése rendben van, akkor nem kell aggódnod! Esetleg segíthet, ha helyesen és mértéktartóan táplálkozol, kerülöd a cukros ételekbõl és italokat, a stresszt így meghosszabbodik a méhlepény élettartama, és állapota is jobb lesz. ҝ

Ma voltam 32 hetes uh-n, a méhlepény 1. fokban érett. Nektek ilyenkor milyen érettségű volt? Mit tehetnék, hogy nem "öregedjen" gyorsan?

Legjobb válasz: nem fog öregdeni gyorsan töklletes a hetedhez lesz ez még 3mas és 4 es is

nem fog öregdeni gyorsan töklletes a hetedhez lesz ez még 3mas és 4 es is
Utolsó, nem feltétlenül, én a 39.-ben 1. fokban érettel szültem.
Nyugalom nálam már a 30 héten 1-2 érettségû volt. Mégis 40 héten szültem. Ez ellene nem tudsz tenni semmit se.
Nekem ilyenkor már 2-ik fokban volt érett. Most a 38 hetesen 3-ik fokos, mégsem akar még megszületni a babánk..Semmit nem tudsz tenni, ezt nem tudod befolyásolni! 39+3hkm.
32 hetesen II-es, 36 hetesen már III-as. Kiirt napon született a kisfiam, nem volt gond belõle. Teljesen normális folyamat, a méhlepény elõregszik, a baba pedig megszületik a 38-40. héten.

A méhlepény milyen gyorsan tud "elhalni", elmeszesedni, egyszóval veszíteni funkciójából?

38 hetes vagyok, és ma nagyon keveset, szinte alig mozog a babám, akkor is olyan finoman, mint kb 20 hetesen, pedig az utóbbi id?ban kirugta az oldalam. Akkorákat mozgott, hogy azt hittem kiszakad az oldalam.

Legjobb válasz: Azért mozog kevesebbet és finomabban, mert ninsc több helye odabent. A lepény igazán elhalni, veszíteni funkciójából a szüléskor fog, ill. többek között a lepény elégtelen mûködése indítja meg a szülést. A 38. hét az tökéletes lenne erre is! Sok sikert Nektek!

Azért mozog kevesebbet és finomabban, mert ninsc több helye odabent. A lepény igazán elhalni, veszíteni funkciójából a szüléskor fog, ill. többek között a lepény elégtelen mûködése indítja meg a szülést. A 38. hét az tökéletes lenne erre is! Sok sikert Nektek!
A lepény is öregszik ahogy nõ a baba, mivel belõle -ill.általa táplálkozik.38hetesen ez teljesen normális, hogy III.érettségû, az lenne a gond ha nem az lenne.Már most készen áll a baba a születésre.sok sikert nektek:) és gyors szülést!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!