Találatok a következő kifejezésre: A méhlepény a méhfal (2 db)

A méhlepény és a méhfal között vér van. Mi segíthet ezen?

Ez talán felszívódik, talán kiürül, de az els? trimeszter végén nem kellemes azon aggódni, hova alakul a dolog.

Legjobb válasz: Szia, nem biztos, hogy hasonló a problémánk, nálam egy 6mm-es vérrögöt találtak a méhszáj és méhlepény találkozásánál (fedte a lepény a belsõ méhszájat). Azt mondta ez elég kicsi, van esély, hogy felszívódik. Kaptam rá Rutascorbint, hogy felszívódjon a vérrög, és egy másik gyógyszert, hogy ne alakuljanak ki görcsök. Jövõhéten megyek vissza az orvoshoz, õ folyamatosan nézi, remélem, hogy felszívódott és nem nõtt tovább, a lepény pedig elvándorol olyan helyre, ahol nem okoz bajt. 11 hetes vagyok, és veszélyeztetett. Sok sikert, problémamentes terhességet, és egészséges gyönyörû lurkókat.

Szia, nem biztos, hogy hasonló a problémánk, nálam egy 6mm-es vérrögöt találtak a méhszáj és méhlepény találkozásánál (fedte a lepény a belsõ méhszájat). Azt mondta ez elég kicsi, van esély, hogy felszívódik. Kaptam rá Rutascorbint, hogy felszívódjon a vérrög, és egy másik gyógyszert, hogy ne alakuljanak ki görcsök. Jövõhéten megyek vissza az orvoshoz, õ folyamatosan nézi, remélem, hogy felszívódott és nem nõtt tovább, a lepény pedig elvándorol olyan helyre, ahol nem okoz bajt. 11 hetes vagyok, és veszélyeztetett. Sok sikert, problémamentes terhességet, és egészséges gyönyörû lurkókat.

Ahol megtapad a petezsák, ott azon a helzen fog a méhlepény végig tapadni, vagy ahogy nő a lepény több helyen is hozzátapad a méhfalhoz?

Legjobb válasz: Ott kezd el kialakulni a lepény, de ahogy nõ maga a méh is, meg a lepény is, vándorolhat (és szokott is) a terhesség alatt.

Ott kezd el kialakulni a lepény, de ahogy nõ maga a méh is, meg a lepény is, vándorolhat (és szokott is) a terhesség alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!