Találatok a következő kifejezésre: A méhkeményedést has (9 db)

A méhkeményedést a has bármely részén érezhetjük, vagy csak a has alsó részén. szóval mikor kidudorodik a hasam az a baba vagy méhkeményedés? 24hetes vagyok.

Legjobb válasz: A méhkeményedés az mikor az egész hasad beton keméy(teljesen körbe a pocak teljes nagyságáig).mikor kidugja magát akkor csak helyet keres hogy szundítson , vagy csak bemutatkozni akar.

A méhkeményedés az mikor az egész hasad beton keméy(teljesen körbe a pocak teljes nagyságáig).mikor kidugja magát akkor csak helyet keres hogy szundítson , vagy csak bemutatkozni akar.
Igen, ahogy írták elõttem, a has egészében, ki lehet tapintani a méhkeményedésnél a méhedet.Ha csak egy-egy helyen lesz dudor, az a baba:-))Boldog babavárást!
A dudor csak a bébi, nem kell izgulni azt még sokszor fogod érezni ahogy egyre jobban nõl.Hol itt , hol ott :) A keményedés az egész pocakra kiterjed , nekem sajna eléggé sok problémát jelent , de a Magne B6 azon is segit.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat.valaki azt mondta nekem, mikor kidudorodik egy helyen az a méhkeményedés.de én azt hittem a baba, mégis nekem volt igazam, így nyugodtan megsimogathatom :D nagyon boldog babavárást mindenkinek

Ez lenne a méhkeményedés? 23hetes terhes vagyok, és hirtelen nagyon feszítő érzésem van a hasam aljánál. de a méhkeményedésről azt olvastam az csak max. egy percig tart. ez meg nekem több 10percig is tart.

ez mi?vagy a baba nyomja?

Legjobb válasz: Igen, ez a méhkeményedés, azaz összehúzódás. Nekem is mostanában van, 24 hetes múltam, és fõként fizikai megterhelésre jelentkezik, nekem mondjuk néhány másodpercig tart. Szerintem nincs baj, nyugi, de feltétlenül keresd fel az orvosod, hogy megvizsgáljon, nekem is így tette, és szedjél magne B6-ot, napi 2x1-el az ég világon semmi baj nem csinálsz, még 3x1-el sem. Én most az ivóoldatot próbálom ki belõle, abban több magnézium van. Jó babavárást!!!

Igen, ez a méhkeményedés, azaz összehúzódás. Nekem is mostanában van, 24 hetes múltam, és fõként fizikai megterhelésre jelentkezik, nekem mondjuk néhány másodpercig tart. Szerintem nincs baj, nyugi, de feltétlenül keresd fel az orvosod, hogy megvizsgáljon, nekem is így tette, és szedjél magne B6-ot, napi 2x1-el az ég világon semmi baj nem csinálsz, még 3x1-el sem. Én most az ivóoldatot próbálom ki belõle, abban több magnézium van. Jó babavárást!!!
igen ez az! nekem ilyen hosszu ideig akkor szokott tartani ha vmi megerõltetõt csináltam és nagyon elfáradtam a nap folyamán. Szedjél mgb6-ot de a legfõbb gyógymód rá h pihenj mert jelez a szervezeted és a baba h több pihire van szükség!!!
ez szerintem is haskeményedés.Valamit mindenképp tenned kell, mert sztem a 10 percig tart, az sok...Keresd fel a dokidat, de biztos, hogy magnéziumot, és pihenést fog javasolni..23 hetesen a 10percig tartó keményedés azért nem olyan jó...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. napi 2 magneb6-ot szedek.szerdán megyek dokihoz, mindenképp mondom neki, de ha ez a méhkeményedés, miért nem "fáj", meg nem görcsöl.nekem nagyon fura.és semmi bajom közben , tudok tovább sétálni, csak érzem, hogy feszít. mindenkinek boldog babavárást
Az a jó hogy nem fáj, nem görcsöl, nekem sem, szerencsére, lehet emelik a magbe b6-ot, és több pihi kell, de nem lesz baj, boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: 18 hetes vagyok.
Szerintem nem feltétlenül, csak elkezdett rohamos mértékben nõni a picid és hasad is... Dolgoznak, felkészülnek az izmaid a késõbbi nagy terhelésre. Szedj magnéziumot!
Nálam is ez a helyzet húzodik minden rajtam olyan mintha izomlázam lenne. De csak a méhem nõ. Szedjél Magnéziumot rá nekem be vállt! 17 hetes kismama!
Õ a baba! :-) Ha baj lenne, azt éreznéd.
Igen, õ a baba.Az enyém is rendszeresen játszik azzal, hogy kidugja valamijét a pocim oldalán.A méhkeményedés az teljesen más.Az olyan, mint orgazmiskor, és az egész hasad alaja kemény.Itt meg max ott ahol a dudor van.Még ne próbálgasd nyomkodással, de majd amikor biztosra ézted, hogy hol a háta hol a buksija, akkor lehet vele játszani, hogy õ kidugja, te meg finoman visszatolod.Jó szórakozást:)
igen Õ a babád!:) boldog babavárást
Szia! A baba nem hiszem , hogy lecsúszik csak mocorog, forog és hát te is beléptél a klubba, ahol megvan a bepisilõs érzés.ez csak rosszabb lesz és gyakoribb.Nagyon közel van a babához a hugyhólyag és szeret rajta szteppelni is, így van, hogy wc-zés után is akár 10perc mulva olyan érzésed van, hogy majd be pisilsz.ahogy nõ a baby ez megmarad. A bekeményedést is meg lehet érezni, olyankor a szemérem csont felett kõ kemény-nekem is szokott lenni, te a szerencsésebbek közé tartozol ha még csak most kezdõdött..nekem már van egy ideje.Ez akkor veszélyes ha nagyon gyakori vagy folyamatos, ilyenkor az orvos emeli a magnézium bevitelt.Ha görcsölsz vagy vérzel azonnal orvos. Gratula a babádhoz.egy 23hetes kismama
Szeritnem a babád taposta a hugyhójadog, nekem is szokta:-) Fura érzés majd bepisilni az ágyban egyik pillanatról a másikra:-) Akeményedés teljesen más érzés, akkor az egész hasad bekeményedik, és az kellemetlen feszítõ érzés. Semmi baj, ne izgulj, csak táncol a babád:-)

Én csak háton fekve érzem úgy, mintha labda lenne a hasamban. Olyankor kemény a tapintása is. Ez lehet a méhkeményedés?

Picit aggódom.

Legjobb válasz: A keményedést sajnos minden pózban érezni lehet és nem is lehet összetéveszteni semmivel. Én szedek magnéziumot, mégis mint a szikla, olyan kemény a hasfalam délutánra, estére, de ha egy nap sokat kell mennem ügyet intézni, akkor is. A lényeg, hogy a babád vígan mocorog!:)

A keményedést sajnos minden pózban érezni lehet és nem is lehet összetéveszteni semmivel. Én szedek magnéziumot, mégis mint a szikla, olyan kemény a hasfalam délutánra, estére, de ha egy nap sokat kell mennem ügyet intézni, akkor is. A lényeg, hogy a babád vígan mocorog!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor talán nem is azt érzem. Boldog babavárást!

Hogy érezhetek így? Méhkeményedéseim vannak, de rendesen mint mikor tehes voltam. és szinte szétszakad a hasam. Most jött meg a havim. Buta gondolat, de ugye nem most ment el a babám, amiről nem is tudtam?

Legjobb válasz: nem, már rendesen megvan 10hónapja, de ilyet még sose éreztem.egyébként már nem feszít a hasam, de szurkál.meg néha van ez a keményedés. lehet most egy kicsit másképp "mûködök".

A kérdező hozzászólása: nem, már rendesen megvan 10hónapja, de ilyet még sose éreztem.egyébként már nem feszít a hasam, de szurkál.meg néha van ez a keményedés. lehet most egy kicsit másképp "mûködök".
Most jött meg elõször szülés után? Nekem az elsõ kettõ kínszenvedés volt, fájt a hasam, ölmöttt a vér..

26. hétben. A köldökömnél olyan mintha kiakarna szakadni a hasam. A baba csinálja vagy méhkeményedés vagy már szülési fájások?

nagyon, feszül szinte húzza a derekamat is.ülni, állni nem tudok.kutyapózban vagyok most is.a párom már kérdezgeti, hogy bevigyen a kórházba?de van egy olyan gyanúm, hogy a baba nyomja magát.de már több mint félórája.és nem kellemetlen, hanem fáj.

Legjobb válasz: szerintem mindenképpen menjetek be az ügyeletre. ott tudnak biztosat mondani. nehoyg baj legyen!

szerintem mindenképpen menjetek be az ügyeletre. ott tudnak biztosat mondani. nehoyg baj legyen!
Szerintem is menj be az ügyeletre..
Szia! Szerintem a baba nyomja magát, nekem is volt ilyen. Annyira neki tud feszülni, hogy az már fáj. De lehet nálad más van... Mindenesetre, ha nem múlik menjetek az ügyeletre.
Szia nekem is volt ilyen, de én attól még tudtam járkálni.Szerintem menj be az ügyeletre, mert az már nem normális ha nem bírsz még járni sem.Ne aggódj õk jobban értenek az ilyenhez mint én.Majd írj hogy mi van veled, írhatsz privitet is.
A kérdező hozzászólása: köszi. már vissza is értünk, szerencsére a dokim pont rendel ma :) egyben vagyunk.jól vagyunk.a napi 3x1 magneb6-omat 3x2re emeltük, meg pihi, meg még egy másik magnézium port írt fel /nemtudom fejbõl a nevét, nincs kedvem felkellni a receptért.valami c betûs/zárt a méhszájam. elsõ fokozató a lepény érettsége.ez mit jelent? köszönöm mindenkinek aki gondolt rám. mindenkinek boldog babavárást
Szia az elõzõ válaszoló vagyok.Nagyon jó hallani hogy rendben vagy!!!!Nekem is 30 hetessen 1 érésû volt a méhlepényem, én ugy tudom hogy szülés elõtt 3-nk kell lenni.Magne B6 szedek énis, mert 30hetessen görcsölgettem, de most minden ok.Sokat pihenj, és vigyázz magadra!!!üdv 33hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszi mégegyszer , és te is vigyázz magatokra :D

24hetes terhes vagyok, ha a köldök magasságában vízszintesen egy sávban keményedik a hasam, az is méhkeményedés lehet vagy a baba nyomja magát?

Legjobb válasz: Szia! Nyugodt lehetsz, biztosan a baba. Keményedéskor az egész méh kemény, nem csak egy része. A bébik nagyon szeretnek elõre furakodni, ami néha kellemetlen is. Simogatásra talán arébb húzódik...

Szia! Nyugodt lehetsz, biztosan a baba. Keményedéskor az egész méh kemény, nem csak egy része. A bébik nagyon szeretnek elõre furakodni, ami néha kellemetlen is. Simogatásra talán arébb húzódik...
Nekem keményedéskor csak a felsõ része kemény. De, ha keményedés, ha nem, nincs baj, max magneb6.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!