Találatok a következő kifejezésre: A méh mit okozhat (6 db)

Alhasi fájdalmat, a méh tágulásán, meg a szalagok nyúlásán kívűl még mi okozhat?

Ha ülök,vagy fekszem egész jó nem fáj annyira, de menni mozogni kell az elég fájdalmas. Ha pisilek utána is fáj. Felfázva tuti nem vagyok. Mi lehet ez? Most elég sokat nött a hasam, lehet, hogy a baba nyom valamit?

Legjobb válasz: Ha ennyire fájdalmas és szerinted nem a méhed tágulása miatt van, szerintem keresd fel a dokidat. Én biztosan azt tenném. Én már hívnám is telefonon, lehet, hogy rögtön megnyugtatna.

Ha ennyire fájdalmas és szerinted nem a méhed tágulása miatt van, szerintem keresd fel a dokidat. Én biztosan azt tenném. Én már hívnám is telefonon, lehet, hogy rögtön megnyugtatna.
Alhasi fájalmat nagyon sokminden okozhat. Gyulladás, ciszta, különbözõ fertõzések un akut hasi katasztrófák (vakbél)..stb. Természetesen a baba is nyomhat, de az nem folyamatos panaszt okoz. Legalábbis nekem, úgy volt anno, hogy hol itt hol ott talált meg egy-egy pontot ami nagyon kellemetlen volt. Menj el a dokihoz, õ fog tudni pontos magayrázatot adni!

Mi okozhat még olyan érzést, mint mikor tágul a méh? A tesztem negatív, mégis olyan fura ott alul a hasam . Mitől lehet? Esetleg mióma?

Május 1-5-ig mensiztem, de utána kezd?dött ez a fura görcs-szer? érzés ... ilyet éreztem tavaly ?sszel, mikor babás lettem (csak elhalt:-() Csináltam tesztet a mensi után, de negatív lett, hogy hátha mégis babától van, de negatív lett. Másom nem fáj, csak alul középen a hasam (érzem a méhem). Olyan, mintha nyomná valami. Elvileg nem vagyok felfázva. Mi okozhat még ilyen tüneteket? Mióma esetleg? Légyszi írjatok!!

A méh keményedése mit okozhat?

Gondolok itt pl. méhszáj nyílásra, stb. És ha elkezd keményedni a méh, minden esetben pihenni kell?

Legjobb válasz: Mindenképp említsd meg az orvosnak,magnézium, és pihenés,nem lesz semmi baj,csak figyeld magad, és ha nem múlik, mindenképp doki.Ha nem jár görccsel, fájdalommal,nincs gond, de azért szokták javasolni a magnéziumot.

Mindenképp említsd meg az orvosnak, magnézium, és pihenés, nem lesz semmi baj, csak figyeld magad, és ha nem múlik, mindenképp doki.Ha nem jár görccsel, fájdalommal, nincs gond, de azért szokták javasolni a magnéziumot.
Szerintem 11hetesen a gyakori keményedések koraiak nagyon, mindenképpen beszéld meg az orvosoddal a helyzetet és pihenj annyit amennyit csak tudsz, ne idegeskedj stb.. A magnézium szint növelése ténmyleg segíthet de azt sem szabad az ekegig növelni , ezt is mindenképpen orvossal beszéld meg.Remélem enyhülnek a panaszok.Egy 21hetes kismama.
Nekem is sokat keményedik, igaz 25 hetes vagyok. Mindenképp szólj a dokinak, õ tudja, mennyi magnéziumot adhat neked. Ilyenkor ez még nem okoz gondot, a méh növekedését szolgálja. A méhszáj kínyílása csak szülés elõtt lehet veszélyes. Mindenképp beszélj az orvosoddal, és segít neked.-)

Szúrások a méh baloldalán, mintha beszorult volna a levegő és belenyilallna párszor. Ilyen érzést mi okozhat? 1 héttel a nemvárt előtt kezd. , 3-4 napja+mensi szerű, de enyhébb nyomás-görcsös érzések. Ha nem beágyazódás, akkor mitől lehet még? Ciszta?

Sok kérdés van itt hasszúrkáról, meg mindjárt megjön érzésről, csak olyan nehéz körülírni egy fájdalmat, ezért lennék rá kiváncsi, h ilyen jellegűt érzett-e vki és mit jelentett, mensit vagy beágyazódást? (csak azért volna jó idő előtt sejteni, mert pont az esedékes mensikor utazunk el 2 hétre, és nehogy vmi gáz legyen)A mellem is fáj, meg néha az egyikbe szintén belenyilall. ja és ez volt a 2. clostis ciklusom, attól is lehet esetleg?

Legjobb válasz: csak azért bizakodom, mert ált uott fáj (amikor konkrétan szúr) amúgy meg csak úgy érzem, mint mensi elõtt írjatok már légyszi, annyira szívesen hallanék véleményeket

A kérdező hozzászólása: csak azért bizakodom, mert ált uott fáj (amikor konkrétan szúr) amúgy meg csak úgy érzem, mint mensi elõtt írjatok már légyszi, annyira szívesen hallanék véleményeket
Szia:) én is éppen így vagyok mint most te.Én holnapra nem várom a menszim.Sokszor szúrkál hol a bal hol a jobb oldali petefészkem.1 éve szeretnénk babát de én nem merek bizakodni, mert mindig csalódás a vége.Tavaly augusztusban 5 hetesen elvetéltem, de akkor konkrétan éreztem a beágyazódást.Érezem a méhem körül enyhe csipkelõdõ szúrkáló érzést és éreztem hogy zajlik odabent valami.De nem feltétlen érezhetõ minden terhességnél.Pl az elsõnél a 8 héten esett be hogy elmaradt 2 menszim:) és semmi tünetem nem volt.Írd meg majd hogy mi lett veled:) Legyen szép napod!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, én is drukkolok neked, te is írj mindenképp, fõleg, h te elõrébb jársz akkor a ciklusban, szal hamarabb tudni fogod. Nekem még mindig van bõven idõ szerdáig.. Annyiból érzek mást mint te, h nekem mintha mindig ugyanott szúrna. A méhem bal alsó "sarkában". Szóval már nem a petefészeknél fáj (az csak a 21.napon volt, az is bal o.), hanem kpen a méhemben és azon belül mindig egy ponton. Stzed ez bíztató? Mert nem tudok másra gondolni csak beágyazódásra vagy cisztára-. Különben még mi okozhatna ilyet? (azt tudom vannak kis cisztáim (PCO), de miért csak az egyik szúrna vagy ez egy még mindig kiszaadulni próbáló tüszõ lenne?

Mi okozhat bevérzéseket a méhben? Hogyan lehet ezt a köv. Terhességnél megelőzni?

Tegnap volt a 2. vetélésem. Mindkett?nél 6 hetesen halt el az embrio. Az UH-n látták, hogy a méhem tele van bevérzésekkel. Lehet ezt kezelni?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom, hogy már kétszer át kellett esned ezen a borzalmon. Lehet segíteni progeszteron pótlással. Amint megtudod hogy terhes vagy irány a doki és kérd tõle.

Szia! Nagyon sajnálom, hogy már kétszer át kellett esned ezen a borzalmon. Lehet segíteni progeszteron pótlással. Amint megtudod hogy terhes vagy irány a doki és kérd tõle.
A kérdező hozzászólása: Mindkét alkalommal szedtem Utrogestant.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!