Találatok a következő kifejezésre: A méh a köldök (24 db)

Hany hetes kortol kerül a meh a köldök föle es mikortol van kemeny hasa egy kismamanak?

Legjobb válasz: http://www.szexualpszichologia.hu/reprodukcio_elemei/image03.. Amúgy mondhatják, hogy mikor van köldök fölött a méh, de nekem már olyan magasan rúg néha, hogy a méhem tuti nem ér odáig! :)

http://www.szexualpszichologia.hu/reprodukcio_elemei/image03.. Amúgy mondhatják, hogy mikor van köldök fölött a méh, de nekem már olyan magasan rúg néha, hogy a méhem tuti nem ér odáig! :)
Én úgy tudom a 25. hét környékén. De szerintem ez, és a kemény has is egyénfüggõ. Nekem még most, a 28. héten is inkább köldök alatt van.
Szia! Én most léptem a 22-be, és már tapinthatóan eléri a méh boltozata a köldökömet. Kemény has gondolom majd akkor lesz, ha már nagyon szûkös neki a hely odabennt :)
Nekem a 25hetes Uh-on mondta a doki, hogy a méh köldök felett 1cm-re van K/1.

Hány hetesen éri el a méh a köldök vonalát?

Legjobb válasz: A méh a 20. hét körül éri el a méh vonalát. 20 hetes kismama

A méh a 20. hét körül éri el a méh vonalát. 20 hetes kismama
Bocsi hülyeségeket írok a 20. hét körül éri el a méh a köldök vonalát. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi!Csak én már majdnem ott érzem és 16 hetes vagyok ezért kérdeztem.Igaz Uh. szerint a babóm megint nagyobb mint amilyennek lennie kellene :)
Szerintem bárhol lehet érezni, ahova ode tud érni a baba :) de most én is pont ezt várom, 18. hétben.
Köldök alatt bárhol lehet érezni. :) 23 hetes km
A kérdező hozzászólása: Rendben, mert eddig én szinte csak egy pontban érzem, na jó néha kb 5 cmre vagy jobbra vagy balra, akkor már lehet, hogy tényleg õ az :D


15 hetes vagyok.. A méhem még kőldők alatt van.. érzem olykor a babát.. érezhetem a kőldők vonalban? Kisugároz oda?

csak mert nekem fura.sokszor a k?ld?k?mt?l 1-2 cm re jobbra érzem mintha megb?knének..oda felsugároz?2.baba..:d

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem. Én még ki se tudom tapintani a méhemet (9 hetesen), de ilyen furcsa bökõ érzésem nekem is gyakran van. Azt mondták, hogy az emésztés megváltozása játszik szerepet benne. A belekre fognám inkább, mint a babádra.

Szia! Szerintem nem. Én még ki se tudom tapintani a méhemet (9 hetesen), de ilyen furcsa bökõ érzésem nekem is gyakran van. Azt mondták, hogy az emésztés megváltozása játszik szerepet benne. A belekre fognám inkább, mint a babádra.
én 20-25 hetesen kezdtem el érezni a baba mozgását... szerintem 15 hetesen még túl kicsi a baba hogy érezni tudd... :) brigi_mama
Nekem a 12.héten mozdult meg elõször a Babám ! Azóta is szinte minden nap érzem . Védõnõ és a dokim is megerõsítettek engem , hogy jól érzem ! Nekem is a köldököm körül van mocorgás , de ott nem hiszem , h a Baba lenne ! 16.hetes Kismama :)

Milyen nagy a baba 20 hetesen? Hány cm korulbelul? Hol van a méh? Még koldok alatt?

kosziii

Legjobb válasz: Itt meg tudod nézni, hogy mikor mekkora. http://www.csoppkeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magzati_m.. Én úgy tudom, hogy 20 hetesen a köldök körül van már.

Itt meg tudod nézni, hogy mikor mekkora. http://www.csoppkeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magzati_m.. Én úgy tudom, hogy 20 hetesen a köldök körül van már.
A kérdező hozzászólása: koszonom
Nekem 20 hetesen köldök alatt 2 ujjnyira volt.

19 hetesen hol van a méh? Elérte már a köldököm magasságát?

Éreztem valami összerándulást a köldököm magasságában. Lehet a baba?

Legjobb válasz: Elvileg a 24. hét körül éri el a méh a köldök vonalát, de ettõl függetlenül érezhetted ott, hiszen ha rúg vagy nyújtózik akkor a méh is igazodik hozzá (nyúlik vagy hogy írjam a baba mozdulatával) így ha arra felé rúg/üt fel akkor érezheted. Remélem érthetõen írtam le, mert nem nagyon tudtam jól megfogalmazni :S :D:D

Elvileg a 24. hét körül éri el a méh a köldök vonalát, de ettõl függetlenül érezhetted ott, hiszen ha rúg vagy nyújtózik akkor a méh is igazodik hozzá (nyúlik vagy hogy írjam a baba mozdulatával) így ha arra felé rúg/üt fel akkor érezheted. Remélem érthetõen írtam le, mert nem nagyon tudtam jól megfogalmazni :S :D:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Hányadik héttől kell menni nst-re (18hetes vagyok) Mikor huzódik fel a köldököm fölé a méhem (hányadik héten)?

Legjobb válasz: A 20. hét körül éri el a méh a köldök magasságát NST-re kórháza válogatja, 38. hét körül kell menni, van ahol 36-tól...

A 20. hét körül éri el a méh a köldök magasságát NST-re kórháza válogatja, 38. hét körül kell menni, van ahol 36-tól...
szia én a 36. héttlõ kezdve járok heti egyszer. Üdv 38. hetes kismama

A szeméremcsont és a köldök között kb "félúton" a méh fáj? Terhesség esetén is fájdogál? Nem görcsöl, húzódik, feszül!

Legjobb válasz: A szeméremcsonthoz közelebb van, mint a köldökhöz képest félúton, de valószínûleg a méh lesz ott. Húgyhólyag van még arrafelé és belek. Terhesség elejétõl kezdve fáj, húzódik a pocak, kinek jobban, kinek kevésbé.

A szeméremcsonthoz közelebb van, mint a köldökhöz képest félúton, de valószínûleg a méh lesz ott. Húgyhólyag van még arrafelé és belek. Terhesség elejétõl kezdve fáj, húzódik a pocak, kinek jobban, kinek kevésbé.
Szia! Mi volt az oka, hogy fájt?

Hanyadik héttől kerül a köldök fölé a méh?

Legjobb válasz: Én 27 hetes vagyok, az elõzõ heti orvosi vizsgálaton a doki ráírta a papíromra, hogy K/1 vagyis köldök fölött egy ujjnyira van a méh fundusa. Szerintem pár héttel korábban is ott van már, legalábbis én már éreztem kicsit feljebb a babám rugdosását 2-3 héttel korábban.

Én 27 hetes vagyok, az elõzõ heti orvosi vizsgálaton a doki ráírta a papíromra, hogy K/1 vagyis köldök fölött egy ujjnyira van a méh fundusa. Szerintem pár héttel korábban is ott van már, legalábbis én már éreztem kicsit feljebb a babám rugdosását 2-3 héttel korábban.
A méh a 24.héten éri el a köldök vonalát. Tehát ez után.
25 hetes vagyok, ma voltam dokinál és K/2, azaz a köldök felett 2 ujjnyira van. Azt mondta a doki, hogy ez jó.
én is most voltam dokinál 24és fél hetesen és k/2 lett.A doki szerint ez jó.
A kérdező hozzászólása: köszi:-)

24 hetesek! Meddig ér a pocitok? Nekem elég nagy már a hasam, de a köldököm magasságába van a méhem fundusa. Nem kellene már magasabban lennie?

171cm, és 60 kiló vagyok most.(tehát elég vékony. Olyan lenn hordom a pók-pocót:)

Legjobb válasz: A köldököd magassábán szerintem pont jó.Ugy tudom hogy ezekben a hetekben kb.pont a hetek számának felel meg a méh fundusa cm-ben.Tehát a szeméremdombodtól hogy hány cm felfelé

A köldököd magassábán szerintem pont jó.Ugy tudom hogy ezekben a hetekben kb.pont a hetek számának felel meg a méh fundusa cm-ben.Tehát a szeméremdombodtól hogy hány cm felfelé
A kérdező hozzászólása: Ez elképesztõ! H te miket tudsz:) Megmértem, és képzeld, épp 24 cm:) Köszi!:)
:-) örülök h.segithettem, akkor az pont jó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!