Találatok a következő kifejezésre: A méhösszehúzódásnál a hasam alja (2 db)

A méhösszehúzódásnál csak a hasam alja kemény, vagy az egész pocim?

20 hetes terhes vagyok és a hasam alja a méhemnél sokszor kemény.Vékony alkatom van,lehet a babám fekszik ott néha és ?t érzem?

Legjobb válasz: én is érzem,h kemény a hasam alja de nem érzek méhösszehúzódást. Neked mozog már? nekem még nem érezhetõ. üdv:18 hetes kismama

én is érzem, h kemény a hasam alja de nem érzek méhösszehúzódást. Neked mozog már? nekem még nem érezhetõ. üdv:18 hetes kismama
Most még ott lent van a méhed, és a baba még kicsi szerintem ahhoz, hogy érezd a hasfalon keresztül (és ott a víz is). Ha kemény a hasad alja, az a méhösszehúzódás, teljesen normális, hogy érzed. Ha aggaszt a gyakorisága, kérdezd az orvost, hátha Magne B6-ot és pihenést javasol. Jó babavárást!

A méhösszehúzódásnál az egész has megkeményedik vagy csak alul a méh, a has alja?

Legjobb válasz: Szia.tegnap,vagy tegnapelött volt egy ugyanilyen kérdés.Lépj vissza 3-4 oldalt,vagy írd be a keresöbe,e´s megtalálod a választ.

Szia.tegnap, vagy tegnapelött volt egy ugyanilyen kérdés.Lépj vissza 3-4 oldalt, vagy írd be a keresöbe, e´s megtalálod a választ.
Amíg kicsi a has, alul, mert ott a méh, késõbb, ahogy kiemelkedik, az egész.
olyan, mint amiko orgazmusod van:) Tulajdonképpen az is méhösszehúzódás..
Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy a keresõ nemigazán mûködik jól. Nekem is feltûnt több hasonló kérdés., ezért leteszteltem a saját kérdéseimmel és azt írta ki, hogy nincs ilyen kérdés!!! Amúgy pedig, ha nehezedre esik, nem kell válaszolnod!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!