Találatok a következő kifejezésre: A méhösszehúzódásnál a (3 db)

A méhösszehúzódásnál csak a hasam alja kemény, vagy az egész pocim?

20 hetes terhes vagyok és a hasam alja a méhemnél sokszor kemény.Vékony alkatom van,lehet a babám fekszik ott néha és ?t érzem?

Legjobb válasz: én is érzem,h kemény a hasam alja de nem érzek méhösszehúzódást. Neked mozog már? nekem még nem érezhetõ. üdv:18 hetes kismama

én is érzem, h kemény a hasam alja de nem érzek méhösszehúzódást. Neked mozog már? nekem még nem érezhetõ. üdv:18 hetes kismama
Most még ott lent van a méhed, és a baba még kicsi szerintem ahhoz, hogy érezd a hasfalon keresztül (és ott a víz is). Ha kemény a hasad alja, az a méhösszehúzódás, teljesen normális, hogy érzed. Ha aggaszt a gyakorisága, kérdezd az orvost, hátha Magne B6-ot és pihenést javasol. Jó babavárást!

A méhösszehúzódásnál az egész has megkeményedik vagy csak alul a méh, a has alja?

Legjobb válasz: Szia.tegnap,vagy tegnapelött volt egy ugyanilyen kérdés.Lépj vissza 3-4 oldalt,vagy írd be a keresöbe,e´s megtalálod a választ.

Szia.tegnap, vagy tegnapelött volt egy ugyanilyen kérdés.Lépj vissza 3-4 oldalt, vagy írd be a keresöbe, e´s megtalálod a választ.
Amíg kicsi a has, alul, mert ott a méh, késõbb, ahogy kiemelkedik, az egész.
olyan, mint amiko orgazmusod van:) Tulajdonképpen az is méhösszehúzódás..
Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy a keresõ nemigazán mûködik jól. Nekem is feltûnt több hasonló kérdés., ezért leteszteltem a saját kérdéseimmel és azt írta ki, hogy nincs ilyen kérdés!!! Amúgy pedig, ha nehezedre esik, nem kell válaszolnod!!!

Méhösszehúzódásnál mit érez a baba, kap olyankor elég oxigént?

Legjobb válasz: Biztosan nem rossz neki, mert a méh növekedését segíti elõ az összehúzódás, és a terhesség egésze alatt jelentkezik. Gondolom, ha nem kapna oxigént, nem így mûködne a szervezet, ne igzulj.-)

Biztosan nem rossz neki, mert a méh növekedését segíti elõ az összehúzódás, és a terhesség egésze alatt jelentkezik. Gondolom, ha nem kapna oxigént, nem így mûködne a szervezet, ne igzulj.-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!