Találatok a következő kifejezésre: A média használja (105 db)

Van aki használta a Blend-a-med whitening impression fogpasztat? Hatasos a feheritesbe? Dontodentet valaki hasznalt? Tapasztalatok?

Az is erdekelne meik uzletekben arulnak blend a med et es mennyiert?

Legjobb válasz: A Blend-a-med whitening-nek az égvilágon semmi hatása nincs. Mint szinte az összes többi, reklám az egész... Bár állítólag a Blanx fehérít valamennyit. Rossmann-ban, DM-ben biztos kapsz, de változó az áruk. Be kell menni és megnézni.:)

A Blend-a-med whitening-nek az égvilágon semmi hatása nincs. Mint szinte az összes többi, reklám az egész... Bár állítólag a Blanx fehérít valamennyit. Rossmann-ban, DM-ben biztos kapsz, de változó az áruk. Be kell menni és megnézni.:)
Nekem 2 hónap óta nagyon fehérek a fogaim!Látszik a változás...Szerintem ezeket érdemes kipróbálni:Signal X-resh(kb.300-400 ft)és a Signal White Sistem naturals(kb.300-400)Az elsõ nagyon mentolos, de marhára fehéríti a fogaid, a másik pedig enyhény lime-os, és abban pedig fogsejt aceton van.Érdemes kipróbálnod!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat

Meddig használt a gyereketek cumisüveget?

Legjobb válasz: Cumisüveget kb 1 éves koráig, majd csörõs itatót. 10 hónapig szoptattam, majd 2 hónapig volt hajlandó a tápszert meginni, addig használtunk cumisüveget, majd a csõrös itatót elég sokáig, de meguntam, mert nehéz tiszátán tartani, melegbe a tea beleposhadt, ezért most már a kubu waternek a csöpögésmentes üvegét használjuk, olcsóbb is.2 éves a fiam.

Cumisüveget kb 1 éves koráig, majd csörõs itatót. 10 hónapig szoptattam, majd 2 hónapig volt hajlandó a tápszert meginni, addig használtunk cumisüveget, majd a csõrös itatót elég sokáig, de meguntam, mert nehéz tiszátán tartani, melegbe a tea beleposhadt, ezért most már a kubu waternek a csöpögésmentes üvegét használjuk, olcsóbb is.2 éves a fiam.
2 évesek az ikreim, éjjelre abba készítek nekik vizet, ha szomjasak, abból könnyebb inni, kényelmesebb, nem folyik ki, stb. 4 éves lesz a lányom, ha éjjel kér inni néha, azt adom neki. Nappal pohárból isznak mindhárman. Ha elmegyünk sétálni itatópoharat viszek nekik, ha esetleg mosásban van pl, akkor viszem még a cumisüveget.
lányom 2 éves és az esti kakaoját még cumisüvegböl issza napközben pohárbol iszik.
Fiam 3 éves lesz októberben, a reggeli-esti tejet még abból issza. Õszintén szólva én ebben semmi rosszat nem látok, még nem is akarom leszoktatni róla, õ ezt szereti, igya ebbõl. Napközben csak pohárból iszik, úgyhogy azzal nincs gond.
5.babámat azültem néhány hete, de egy darab cumisüveg sincs a házban, nem is volt soha. Egy percig nem hiányzott sem nekem, sem a gyerekeimnek.
Semeddig
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, megnyugodtam, hogy a cumisüveg 2 év körül sem ördögtõl való!
A kérdező hozzászólása: 9. hiányozna, ha nem lenne tejed
3 éves lesz, és az esti-reggeli tejet még abból issza. De ha éppen ezzel csesztetjük, akkor szentül fogadkozik, hogy "hamarosan pohárból fogom inni"... na kíváncsi leszek én arra! :) Mindenesetre már egy ideje mondogatom neki, hogy aki oviba jár, az már nagyfiú, és nem illik cumisüvegezni, szóval csak reménykedem, hogy abbahagyja októberre az ovikezdésre.
2 éves elmúlt, a reggeli kakaót még abból issza. Olyankor még összebújunk kicsit vagy az õ ágyában vagy négyesben a nagyágyon, és azt ugye bögrével nem lehet.
3 éves, délutáni és éjszakai ital abban van, nem tudom mikor lesz vége.
2 éves a kisfiam, éjjelre cumisüvegben kapja a vizet, reggel ébredéskor pedig a tejet. Egyelõre még várok, hátha egyszer majd magától elhagyja. Napközben pohárból vagy mûanyag flakonból iszik.
2 éves a lányom, és a tejet még mindig abból issza, bár mér pohárból is megy, de reggel-du., este az ágybatejcsi még abból megy... addig hagyom neki, míg szét nem rágja a cumit, utána kidobom, és nem veszek neki újat..ez sztem még max 1-2-3 hónap
14 hónapos, a reggeli-esti tejitalt még ebbõl issza.
Soha, mert nem akarta elfogadni. 6 hónaposan kapott csõrös poharat, azt 20 hónapos koráig nem akarta elhagyni. Most 25 hós, csak poharazik azóta is.
2 szemmel semmire nem mész szerintem. Én 5 golyócskát szoktam adni reggel és este is, van mikor napközbe is. Mi a 15-öset használjuk.
Én is 5 golyócskát szoktam adni napi 3x. Igyekszem evés elõtt kb 20 perccel adni. Azért ebben is kell néha szünetet tartani, mi így szoktuk ha nagyon fáj neki és sokáig kell szedni, 5 napig bogyók, utána 2 nap szünet. Ja és úgy adagolom h az õ mûanyag kiskanalába teszek vizet, azt átrakom egy cumisüveg mûanyag kupakjába és ott addig kevergetem míg felolvad, majd kanálkájával beadom a szájába. Végülis akárhogy csinálod a lényeg az h a bogyók fém kanálhoz, tárgyakhoz és a kezedhez se érjenek, mert a felületükön van a hatóanyag.
Egyszerre valóban 5 golyócskát kell adni! Ha nagyon szenved akár 15 percenként is adhatsz háromszor! Mondjuk este lefekvés elõtt! Viszont elõtte ill utána 20 perccel enni nem szabad! És inni is csak vizet! Nem tudom, hogy hogyan mondhat ilyet egy gyógyszerész, hogy rakd a tápszerébe!!!? Biztosan kezdõ lehetett! Vízben oldd fel! Én a kupakjába szoktam potyogtatni az 5db-ot, így nem érek hozzá, erre pici víz, elolvad, a kanál végével felkeverem, majd a kanállal beadom!


A kutyám babéziás volt kapott rá injekciót, most rendbe jött. Kérdésem az hogy az az injekció meddig használ?

úgy értem hogy meddig védd. véd egyáltalán? tehát ha most megint belemászna egy fertőzött kullancs újra beteg lenne ? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Egy hónapig véd, ha jól tudom...

Egy hónapig véd, ha jól tudom...
Min. 3, max. 6 hétig véd. Azért figyeld még a kutyát, mert az injekció után 2 héttel az enyém belázasodott és kiderült, hogy szövõdménye lett a babéziának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! már eltelt 2 hét, szerencsére idõben észre lett véve láz már jelentkezett ( 40, 5) de még a vizelete nem mutatta ki a babéziát , megkapta a szurit másnapra már nem volt semmi baja

Samsung Galaxy Minire ha letöltök wifivel a media opcióból ingyenes játékot akkor ingyen van akkor is ha nem használok wifit?

vagy valaki aki hasonlóan használja ezeket segítsen már légyszi :)

Legjobb válasz: Ha nem használsz wifit akkor hogy töltesz le wifivel? Nem értem.

Ha nem használsz wifit akkor hogy töltesz le wifivel? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem ha már le van töltve a játék, utána nem használok wifit játék közben. (csak a letöltés alatt használok)
Nem értelek. Ha valamit letöltesz az a telefonon van már. Ha használod akkor miért ne lenne ingyen? Esetleg használhat netet de az a játékokra nem jellemzõ max. ha frissítés jön rájuk.
vagy ha olyan játékot töltesz le hogy az igényel netet akkor vagy felmész wifire vagy adatkapcsolattal játszol (pl. egy msn programnál)
A kérdező hozzászólása: okés köszi

Szerintetek meddig tudom gond mentesen használni az ubuntu 10. 04 lts-verzioját? Azért ezt a verziot használom mert 5 gb-vinyom van :D

Legjobb válasz: Sok kis gépre DIREKT ezt teszem fel. gyors, eccerü, és nem foglal sok mem/cpu/hdd kombót. Javaslom a hosszutávú használatát. ( vagy GÉPcsere/tuning esetén a 12.04 LTS verziót.... )

Sok kis gépre DIREKT ezt teszem fel. gyors, eccerü, és nem foglal sok mem/cpu/hdd kombót. Javaslom a hosszutávú használatát. ( vagy GÉPcsere/tuning esetén a 12.04 LTS verziót.... )
sose hagytam égve lámpát éjjelre
2 hétig égett éjjelifény a szobában. Attól kezdve sötétben aludt. Addig is szerintem az én saját megnyugtatásomra kellett a világosság, ha bármikor rá akartam nézni lássam mi a helyzet. Szerintem nem kell neki a fény éjjel, kapcsold le nyugodtan.
Hát, õszintén szerintem eddig nem is kellett volna használnotok. AZ én gyerekeimnek csecsemõ korukban sosem volt bajuk a sötétséggel. MOst 1 éves a kisebbik, nála most kezdõdik, hogy ha letesszük az ágyába aludni, muszáj égnie a lámpának, különben ordít. De szerintem még õ sem a félelem miatt, hanem mert nem alszik el egbõl, és a sötétben nem tud mit kezdeni magával, míg ha van egy kis fény, akkor azért elnézelõdik míg elálmosodik. A nagyobbikom 4 éves, õ kb. 1 éve fél éjszaka a sötétben.
Én sem használtam sose kislámpát a szobájában, mindig az elõszobában égett a villany, mikor elaludt, akkor lekapcsoltam. Szerintem jobban tudnak aludni sötétben.
Én sem használtam soha lámpát.
Mi csak pár hétig égettünk kislámpát egész éjjelre. Szerintem nyugodtan lekapcsolhatod már, de az jó ha van egy pici fényforrás (éjjeli fény, konnektorba dugható, pl. DM-ben lehet venni).
Valahol olvastam, hogy az éjjeli fény akkorra kellHET, amikor a gyerek néhány évesen (nem emlékszem pontosan, hogy mikor) elkezd félni a sötétben. Egyébként pedig a pihentetõ alvásnak az egyik feltétele a sötétség, amire egy csecsemõnek nagy szüksége van!
Én nem is értem miért KELLett eddig??
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek....
Szia!SAjna vagy nem sajna, de én is használom a kislámpát a babának éjjel.Nekem megnyugtató, bár mi egy szobában alszunk még a babával, nekem is 3 hónapos.Még a kórházban mikor kettesben maradtunk akkor lekapcsoltam a lámpát éjjelre, és nagyon nagyon sirt szegénykém, na azóta van éjjeli fény nálunk.Szerinted hagyd neki ha igényli még, és ne törödj senki véleményével.

Mikortol érdemes nappra kicsit tekimet kirakni és a vizmelegitöt medig használjuk neki?

idöjárás

Legjobb válasz: már most is kirakhatod napozni. addig használjátok a vízmelegítõt, ameddig fixen nem lesz magától annyi fokos a víz, amennyire most a melegítõ van állítva. de ez szerintem értelemszerû volt. :)

már most is kirakhatod napozni. addig használjátok a vízmelegítõt, ameddig fixen nem lesz magától annyi fokos a víz, amennyire most a melegítõ van állítva. de ez szerintem értelemszerû volt. :)
A kérdező hozzászólása: oké


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!