Találatok a következő kifejezésre: A médiában lehet a melegek (3 db)

A médiában mekkora lehet a melegek aránya?

Legjobb válasz: :D Biztos elég magas... Hallottunk olyanról, aki bevallja, hogy az. A mai egyik kérdésbõl is látszik, hogy vannak. És persze ott vannak azok is, akik nem vallják be. Szerintem pl a reklámtervezéshez is kell némi nõi szépérzet és ott is túl sok a férfi. De egy akármilyen cégnél is fennállhat ez a dolog. Nem kell egybõl arra gondolnunk, hogy ott mennyi meleg lehet, hiszen ugyanúgy lehetnek máshol is.

:D Biztos elég magas... Hallottunk olyanról, aki bevallja, hogy az. A mai egyik kérdésbõl is látszik, hogy vannak. És persze ott vannak azok is, akik nem vallják be. Szerintem pl a reklámtervezéshez is kell némi nõi szépérzet és ott is túl sok a férfi. De egy akármilyen cégnél is fennállhat ez a dolog. Nem kell egybõl arra gondolnunk, hogy ott mennyi meleg lehet, hiszen ugyanúgy lehetnek máshol is.
100%
Szerintem nem szabad aszerint megitélni valakit hogy meleg-e vagy nem, és fõleg nem szabad általánosítani. A melegek általában érzékenyebek, jobban értenek a mûvészetekhez ezért természetes hogy a médiában, ami egy alkotó terület nagyon sokan vannak.
Az elõzõ hozzászólóhoz: Lehet hogy még magasabb D
Eszetlen sok búza van a médiában. Általában úgy szervezõdnek mint a vámpírklánok, van egy õsatya vagy matuzsálem és a kis liblingjei. Pl. Márkus mûvész úr is egy ilyen õsatya volt, csak hát elvitte az AIDS. Szerencséjére akkor ezt a betegséget még nem ismerték Mo-on, így nem köztudott a történet. A Retek klub, a Királyi tévé és a Csigatévé mélyén is egy-egy õs-fõbuzi osztja az észt, szövögeti terveit és gyüjti be a zsenge, szerepekre vágyó popókat.
Mást nem is mutatnaka médiában csak a sok buzit!UNDORITÓ!!!Nem is nézek tv-t.
100%, mind megvolt
A kérdező hozzászólása: Arról a másik kérdésrõl jutott eszembe.

Lehet meleg gyantával szőrteleníttetni a bikinivonalat és köldök alatt 6 hetes terhesen? Ha igen, meddig?

Legjobb válasz: igen lehet meleg gyantával szõrteleníteni ameddig csak akarod a bikinivolalat lábat hónaljat de a hasad alját nem ajánlom hogy szõrtelenítsd gyantával.

igen lehet meleg gyantával szõrteleníteni ameddig csak akarod a bikinivolalat lábat hónaljat de a hasad alját nem ajánlom hogy szõrtelenítsd gyantával.

Meddig lesz ez a tikkasztó meleg? Szeretem a nyarat, de ez már túlzás, nem lehet kint lenni.

Tudja esetleg valaki pontosan? :)

Legjobb válasz: hát olyan augusztus végéig :D ameddig tart a nyár. Énsem bírom a meleget, de ez még mindig elviselhetõbb, mint a 40 fok ami két hete volt. Elvileg nyár közepe van ez a normális, de én egy átlag 25 fokkal simán kiegyeznék akár egész évben. Vízközelbe kell menni, én most asszem barátomat befûzöm, hogy menjünk a közeli bánya tóra, imádom a vizet :9

hát olyan augusztus végéig :D ameddig tart a nyár. Énsem bírom a meleget, de ez még mindig elviselhetõbb, mint a 40 fok ami két hete volt. Elvileg nyár közepe van ez a normális, de én egy átlag 25 fokkal simán kiegyeznék akár egész évben. Vízközelbe kell menni, én most asszem barátomat befûzöm, hogy menjünk a közeli bánya tóra, imádom a vizet :9
Hol van az a bányato igyenes?Nekûnk is jo volna ?Mert másra nem telik.
A kérdező hozzászólása: Tudom jó lenne a víz közelben, de egyenlõre nem tehetem, pici babám van. :) Pedig a Balatonnál lakunk, és még sem megyünk le...Talán majd jövõre.Na igen nekünk is az a 25 fok tökéletes lenne, de nem mi szabályozzuk a "kapcsolót" :) ))) Jó éjt Nektek!
Pl. Szentendre határában, a Luppa-tavak. 11-es útról megközelithetõk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!