Találatok a következő kifejezésre: A médiában lehet a (1601 db)

0-24
Egyetemre felnõtt emberek járnak, a kollégium a szállásuk. Persze, van házirend, hiszen sokan laknak egy helyen, de hogy ki mikor hova megy, és mikor jön vissza, az senkit nem érdekel, magánügy.A vendégeknek szokták megszabni, hogy meddig maradhatnak.
A vendégeknek azt szabják meg, h pl 22:00után már fizetni kell mert ott alvás. Nem tudom, h minden koliban így van e, de én ilyen helyen voltam vendég.
A vendég éjfélig maradhat, aztán pá. Egy éjjelre lehet kérni ingyenes ottalvást. Utána fizetni kell. Albérletes barátnémmal gyakran aludt nálunk, és nem szóltunk, hogy itt alszik. :p Õ is idejár, azért nem vették észre. (koli-suli egyben) 0-24 nyitvatartás, kivéve, ha éppen õrjáratozik a portás, mert akkor várni kell.
én jártam olyan egyetemi kollégiumban, ahol 11kor zártak oszt csá, fagyoskodj a kapu elõtt reggelig v éjszakázz ismerõsöknél, ha nem érsz oda idõben :/ mondjuk ez külföldön volt.

Meddig lehet a péniszen húzogatni a bőrt?

18 éves lány vagyok, még sosem csináltam a barátomnak kézzel de ki szeretném próbálni.

Legjobb válasz: Meddig lehet húzOGATni? Egészen addig amíg ki nem jön a fehér tejci a tetejébõl, utána hiába húzogatod, lekonyul.

Meddig lehet húzOGATni? Egészen addig amíg ki nem jön a fehér tejci a tetejébõl, utána hiába húzogatod, lekonyul.
Attól függ, hogy mit szeretnél? Kicsit játszani, vagy kielégíteni?
Csak addig szabad hátra húzni, míg a barátodnak nem fáj. Ha fájdalmat jelez, azonnal hagyd abba! Egyébként rendes Tõled, hogy a szerelmednek örömöt akarsz szerezni! Nem minden lány ilyen rendes!
Inkább fejezd be aztán amikor újra harcra kész lesz tovább fogja bírni. Addig is foglalkozhat veled.
Én úgy szeretem, ha erõsen megragadja a párom szorítja és nem hirtelen , de erõse húzza le majd fel. Még jobb ha szájával is segíti az izgalmi állapotot... egy kis vákum egy nyelvkörzés, igaz ekkor ez elélvezésre hajtunk. Nekem kellõ merevséget okoz, ha meglátom a drágát. Még valami: Ha túl erõs akkor persze tud fájni is ezt legjobb közösen kitapasztalni! Merj kérdezni tõle nem mindenkinek ugyanaz jó. A második alkalommal már pont úgy fogod csinálni ahogy õ szeretné... 31/F
A kérdező hozzászólása: 14.04 de nem hagynám ott utána hanem utána jönne az aktus amivel aztán kielégülhet x)
A kérdező hozzászólása: "visszatérve az elsõre: igazából az is érdekel, hogy akkor hogy csináljam ha azt akarom hogy elélvezzen, és akkor is ha ne" Ha nem akarod, hogy elélvezzen, ne húzogasd, sõt, hagyd békén. Szerintem a legnagyobb szemétség, ha elkezdi izgatni valaki a másikat, aztán a felénél abbahagyja, hogy na mára ennyi volt. Csak akkor csináld, ha szeretnél neki örömet okozni, azaz elélvezésig. 29/N
Csak szépen, óvatosan, gyengéden. Tövig biztos hogy nem le- het, az már nagyon fájna. Érezni fogod, amikor már nem megy tovább hátra. Ha ilyenkor erõltetik, az fáj!
A kérdező hozzászólása: 14.00 :D értem, köszi
Fúúú! Ezt a kérdést. :) Sok féle pénisz van. Van akinek érzékenyebb, van akinek kevésbé, de fék mindegyiken van, annál tovább nem lehet húzni a bõrt. Az elélvezés is változó. Ha a pasik befeszítik a lábuk és akarják, akkor hamar elmennek, de azt is lehet, hogy tök sokáig, mondjuk fél óráig is húzogatod, nem történik semmi. Meg nem feltétlen kell húzogatni. Simizheted, körbe, lent a golyókat, szétkenheted az elõváladékot, meg ilyenek. Nem csak az jó, ha húzogatod. :D
szerintem majd miközben csinálod, a barátod megmondja, hogy jó neki :)
A kérdező hozzászólása: 13.56: nem erre irányult a kérdésem
Szerintem ez a dolog annyira magától jön... Szerintem nem kell durvának lenni...
A kérdező hozzászólása: visszatérve az elsõre: igazából az is érdekel, hogy akkor hogy csináljam ha azt akarom hogy elélvezzen, és akkor is ha ne
A kérdező hozzászólása: de a pornóvideók olyan gázak, mindig olyan durván csinálják hogy már kb olyanok mintha nem is emberek hanem primitív "állatok" lennének az én meglátásom szerint :P
A kérdező hozzászólása: az elõjáték során szeretném, hogy még ne élvezzen el, mert utána lenne az aktus
nézzél pár videót amiben kézimunkázik a csaj, és figyeld, hogy hogyan csinálja.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Meddig lehet a 2012-es Hungaroringre jegyet venni? Május-június körül lehet még venni? És olcsóbban hol lehet hozzájutni?

Május-június körül lehet még venni? És olcsóbban hol lehet hozzájutni?

Legjobb válasz: lehet. olcsón meg sehol nem lehet hozzájutni.

lehet. olcsón meg sehol nem lehet hozzájutni.
Még akár a helyszínen is lehet venni a hétvége folyamán, ha jól emlékszem. Szóval május, június de még július is belefér. Hát attól függ, hogy neked mit jelent az olcsó. Felnõtt jegyrõl van-e szó vagy juniorról? A legjobban az éri meg, ha álló jegyet veszel és egész hétvégére szólót. Persze a felnõtt jegy ebben az esetben is 23000 forint, a junior fele ennyi.

A virslit meddig lehet a fagyasztóba tárolni, ha előtte 2 napig a rendes hűtőben volt? Meddig fogyasztható, jó lesz még az?

asszem kb másfél hete van fagyasztóban

Legjobb válasz: Ha szavatossági idõn belül raktad be, akkor semmi baja. Hiszen nem 2 napig volt rendes hûtõben, hanem a boltban is, Isten tudja, mióta. Több hónapig is eláll.

Ha szavatossági idõn belül raktad be, akkor semmi baja. Hiszen nem 2 napig volt rendes hûtõben, hanem a boltban is, Isten tudja, mióta. Több hónapig is eláll.
semmi baja

Tényleg annyira jó a cseresznye párna hasfájásra? Meddig lehet a hasán? És a grip w. meddig adhatom folyamatosan?

Már mindent kipróbáltam,ugy néz ki ez a grip w. egész jó..de még mindig nem az igazi..Ebben a párnában van minden reményem

Legjobb válasz: nekünk használ, megnyugtatja. sõt, én múltkor akkor is ráraktam a pocijára, amikor már egy napja nem kakilt és szenvedett (anyatejet és tápit is kap). kb 20 perc múlva meglett az eredménye, elég istenes volt a mennyiség.

nekünk használ, megnyugtatja. sõt, én múltkor akkor is ráraktam a pocijára, amikor már egy napja nem kakilt és szenvedett (anyatejet és tápit is kap). kb 20 perc múlva meglett az eredménye, elég istenes volt a mennyiség.
Szia! Nekünk bevált, bár már szerencsére ritkán kell használni, mert három hónaposak lettünk, és lassan múlik a hasfájás. Gripe watert a mai napig adok neki reggel és este, de van, hogy napközben is kell.Ötször adhatsz maximum.Hatásos még, ha hasra fekteted, vagy masszírozod a hasát körkörösen, vagy nyomkodod a lábait a hasijához.

Holnap befektetnek a Bajcsyba. Hogyan működik ott az índitott szülés? Oxitocin próba az meddig tart? Holnap már a karomban lehet a babám?

Legjobb válasz: Szia! Én is ott szültem az ikreimet, indítottak oxival. NST-t csináltak, utána megvizsgált a dokim, majd kaptam beöntést, elmehettem zuhanyozni. Alá kellett írnom 1-2 papírt. A szülésznõmmel és a párommal bementünk egy szülõszobára, bekötötték az infúziót és figyelték hogy jönnek a fájásaim. Azt nem tudom amúgy meddig tart eg yoxitocin próba, nekem rögtön fájásaim lettek, tehát reagáltam rá. Végig be volt kötve és az NST is szinte végig fajtam volt. (ez a mozgásban azért akadályoz). 9 óra múlva születtek meg a babáim:) Nem tudom segítettem-e, de könnyû szülést Neked:)!

Szia! Én is ott szültem az ikreimet, indítottak oxival. NST-t csináltak, utána megvizsgált a dokim, majd kaptam beöntést, elmehettem zuhanyozni. Alá kellett írnom 1-2 papírt. A szülésznõmmel és a párommal bementünk egy szülõszobára, bekötötték az infúziót és figyelték hogy jönnek a fájásaim. Azt nem tudom amúgy meddig tart eg yoxitocin próba, nekem rögtön fájásaim lettek, tehát reagáltam rá. Végig be volt kötve és az NST is szinte végig fajtam volt. (ez a mozgásban azért akadályoz). 9 óra múlva születtek meg a babáim:) Nem tudom segítettem-e, de könnyû szülést Neked:) !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod :) Remélem nekem is gyorsan megy majd :)
Na, kedves Kérdezõ, hogy sikerült? :-) Kinél szültél?
A kérdező hozzászólása: Sajnos akkor nem índitottak meg, oxitocin próba volt, ballont tettek fel, és holnap reggel fognak burkot repeszteni, aztán bekötik az oxit és hajrá. :) Fábián dokinál fogok szülni, õ a fogadott orvosom.
Akkor holnapra ÓRIÁSI DRUKK Neked! Sok-sok sikert! (De izgi ... én irigyellek! Olyan jó volt, amikor megszületett a Babám :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a szurkot, megszületett a kislányunk. Nem volt könnyû, az oxi bekötése után 3, 5 órával, 53 centi és 3812 gramm lett :) Egy tündér ...
Szívbõl gratulálok a Kis Tündérhez! Akkor ezek szerint még a kórházban vagytok? Mik a tapasztalataid, hogy zajlott a szülés, stb...? Sok boldogságot, jó egészséget Nektek, írj, ha lesz egy kis idõd! Jó babázást!

Margarint meddig lehet a feltüntett szav. Időn túl felhasználni?

Úgy gondolom, hogy amíg nem avasodik meg.

Legjobb válasz: Pár hétig még eláll. de, ha már nagyon sárga, és nem igazi friss illatú, hanem tényleg avasodás jelét mutatja, akkor sajnos meg kell válni tõle. De megelõzheted, ha még idõben lefagyasztod.

Pár hétig még eláll. de, ha már nagyon sárga, és nem igazi friss illatú, hanem tényleg avasodás jelét mutatja, akkor sajnos meg kell válni tõle. De megelõzheted, ha még idõben lefagyasztod.
De ha avasan is szereted, akkor még tovább.Nem mérgezõ akkorse.
Nincs is benne semmilyen természetes összetevõ, mitõl romlana meg? De amíg nem érzel rajta furcsa szagot vagy ízt, addig biztosan ehetõ.

Meddig lehet a keltetésre szánt tojásokat eltárolni?

szóval ha nincs teli a keltető és még gyűjteném.

Legjobb válasz: Pontosan nem tdom, de ha hûtve tárolod, égy-két hétig nyugodtan.

Pontosan nem tdom, de ha hûtve tárolod, égy-két hétig nyugodtan.
Kb 1 órát
ha 1 órát rajta hagyod tudod mi lesz belõle...?...szerintem kb 10-15 perc
Második válaszadó, ha nem értesz hozzá, akkor NE adj tanácsot. Ha 15percig hagyja rajt, akkor olyan sárga lesz a haja, mint egy naposcsibéé! Én 12%-os oxival szõkítem a hajam már 20éve. Derékig érõ hajam van és nagyon szép egészséges!
45 perc, max 1 óra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!