Találatok a következő kifejezésre: A médiában lehet (1601 db)

Egy férfi dezodornak meddig marad meg a bőrön? (tehát meddig lehet érezni az illatát)? Pl. :egy axe-nál vagy adidas-nál.

Legjobb válasz: Mindenkin más meddig és függ azért attól is, hogy pontosan melyik dezodorról beszélünk.

Mindenkin más meddig és függ azért attól is, hogy pontosan melyik dezodorról beszélünk.
A kérdező hozzászólása: egy fél napig tartanak-e legalább?

Hogyan lehet a média bal- vagy jobboldali?

Azaz egy adott újság vagy egy TV adó hogyan lehet fideszes vagy mszp-s ? Õk pénzelik?

Legjobb válasz: A hír: Dabason összeverekedtek. Ballib média: "Dabason szó-, és ütésváltásba keveredett a Szebb Jövõért Polgárõr egyesület egyik tagja, annak társai a helyiekkel. Az ok, hogy a helyiekkel a vendéglátó-ipari egység tulajdonosa kirekesztõ módon viselkedett." Szélsõjobboldali média: "8-10 cigány megtámadott 3 magyart, köztük az SzJPE egyik tagját is." Kormánypárti média: "Verekedés volt Dabason, ahol a rendõrség hathatós közremûködése miatt perceken belül helyreállt a rend." Ellenzéki média: "A kormány gazdasági politikája miatt, végsõ elkeseredésükben, és kirekesztettségük miatt szegény sorsú emberek verekedésbe keveredtek." Igazság: ki tudja...

A hír: Dabason összeverekedtek. Ballib média: "Dabason szó-, és ütésváltásba keveredett a Szebb Jövõért Polgárõr egyesület egyik tagja, annak társai a helyiekkel. Az ok, hogy a helyiekkel a vendéglátó-ipari egység tulajdonosa kirekesztõ módon viselkedett." Szélsõjobboldali média: "8-10 cigány megtámadott 3 magyart, köztük az SzJPE egyik tagját is." Kormánypárti média: "Verekedés volt Dabason, ahol a rendõrség hathatós közremûködése miatt perceken belül helyreállt a rend." Ellenzéki média: "A kormány gazdasági politikája miatt, végsõ elkeseredésükben, és kirekesztettségük miatt szegény sorsú emberek verekedésbe keveredtek." Igazság: ki tudja...
RTLKLUB, TV2 = nemzetközi ballib médiák. Egyébként a törvény tiltja, hogy párttévé mûködjön, ezért vannak ezek a mismásoások, hogy ne legyen teljesen nyílt a dolog. A HírTv például Fideszes párttévé, az ATV meg MSZP-SZDSZ párttévé. De újságokban ugyanez jelen van: népszabó=MSZP, Magyar Nemzet=Fidesz, Barikád=Jobbik. És igen, õk mûködtetik, az õ embereik vezetik ezeket. Kár, de Magyarországon nincsen független média.
A szerkesztõk véleménye befolyásolja, mert nem vagyunk droidok. A kuruc.info-n mikor láttál olyat, hogy egy zsidó felajánlott x millió forintot jótékony célra, ha már annyira hangsúlyozzák a származás fontosságát?
Természetesen a tulajdonosok tartoznak valamelyik párthoz.
A kérdező hozzászólása: és a TV2-t miért hívják "Tel Aviv 2" -nek ?
Gúnynév. Nyilván nem a TV2-t utálják hanem amit a szemükben képvisel. Van Echo TV is, külön cigányozásra és zsidózásra kihegyezve de nem nézi a kutya se. Az Echosoknak pedig kialakul a Tel-Aviv 2 és hasonlók.
A kérdező hozzászólása: ez jó példa! csak ebben az áradatban jó lenne tudni, melyik hova tartozik, mert sokszor nem tiszta számomra és az RTL klub milyen?
06:47 Azt hiszem, sehol sincs.

Meddig lehet hanyatt feküdni babával a pociban? Neki nem rossz az? Nem árt ha úgymond feszül a méh?

Legjobb válasz: Ez nem olyan kérdés, hogy meddig lehet, hanem, hogy meddig bírsz. Én ismerek olyan kismamát, aki ugyanúgy 38 hetes mint én, és nem okozott neki soha gondot, én meg a 25. héttõl fulladtam a hanyatt fekvéstõl.

Ez nem olyan kérdés, hogy meddig lehet, hanem, hogy meddig bírsz. Én ismerek olyan kismamát, aki ugyanúgy 38 hetes mint én, és nem okozott neki soha gondot, én meg a 25. héttõl fulladtam a hanyatt fekvéstõl.
Ez CSAK neked lehet rossz, a babának csak az nem tenne jót, ha hasra feküdnél...
Éreznéd, ha rossz lenne, állítólag akkor elnyom a baba valamit, szédülnél, vagy levegõt nehezen kapnál.
Igen, ha a hátadon fekszel elnyomhatsz egy-két eret és emiatt ájulás vagy rosszulét következhet be. De ha nincs panaszod, akkor feküdj nyugodtan.
Most vagyok a 27. hetben egeszen idaig nem okozott gondot a hanyatt fekves most viszont ha hanyatt fekszem akkor ugy erzem hogy ketetorik a medencecsontom valamint egyszeruen elzsibadnak a labaim. A babanak egyaltalan nem art a hanyattfekves a mehed feszul de nem attol hogy hanyatt fekszel hanem a baba fesziti belulrol.Ugyhogy addig mig nem faj es nem okoz neked gondot nyugottan fekudj hanyatt.
39 hetes vagyok, és háton kényelmesebb, mint oldalt! :-) Teljesen egyénfüggõ szerintem. Persze most már forgolódom össze-vissza, de még mindig háton a legjobb!
Tenyleg erezni fogod, ha mar nem lehet. Ugyanis elofordulhat, hogy haton fekve elnyom a baba egy arteriat, ami miatt rossz lesz a keringes. Ezt tenyleg megerzi a baba is, de csak utanad, eloszor neked lesz rossz erzes es ugyis fel fogsz ulni, vagy elfordulni. En a masodik babamat varom. Az elsovel szinte vegig a hatamon aludtam, mert ugy volt jo es semmit nem ereztem, nem fulladtam. Mondanom sem kell, hogy semmi baja nem lett a babamnak, kozel negy kilosan szuletett, makk egeszsegesen. Most a masodik babaval mas a helyzet: kb a 30. hetig azert nem tudtam a hatomon fekudni, mert akkor iszonyatosan kemenyedett a hasam, allandoan olyan volt, mint a ko. A 30. hettol meg egyszeruen rosszul vagyok haton fekve, ugy erzem, mintha valaki a mellkasomra ulne es nem kapok levegot, fulladok, azonnal pozt kell valtanom.
Családsegítõ központoknál esetleg kapnál valamit.
15:54-es vagyok, most látom hogy írtad hogy egyedül nem tudod fizetni a hitelt meg mellette meg kell élni... nincsenek ilyen helyzetre segélyek? Egyedülálló anyának három gyermekkel csak jár valami!
Ha a lakás kizárólag a te neveden van, akkor kirakhatod, nem neked kell menned három gyerekkel. A lakás a tiéd. Egyébiránt fentebb már leírták: menj bíróságra, követelje gyerektartást! A polgármesteri hivatalban kérhetsz átmeneti szociális segélyt, gyermekvédelmi segélyt (ezt kötelességük megadni, mivel egyedülálló anyaként három gyereket nevelni annyit jelent, hogy a gyerekek többszörösen hátrányos helyzetûnek számítanak), lakásfenntartási támogatást (ezt akkor adhatják - nem kötelezõ -, ha az egy fõre jutó jövedelem a családban nem éri el a minimálbér felét. Nálatok teljesen nyilvánvalóan nem éri el.). Emeltesd meg a családi pótlékot, egyedüláló szülõnek több jár gyerekenként. Lesz itt pénz, csak ügyesnek kell lenni... Ettõl az élõsködõtõl meg, akinek csak a lakásod kell, szabadulj meg mindenképp!
és hova menjen egyedül minden segítség nélkül? 3 gyerekkel? azt nem lehet valahogy megoldani, hogy õ menjen el, és Ti maradtok a gyerekekkel? mert ahogy olvastam a Te neveden van a lakás, meg a hitelt is Te fizeted! Biztos nem tetszene neki az ötlet, de ez a Te lakásod! Nehogy már, fizeted itt a lakást és még ti mentek el...
Én csak arra vagyok kiváncs: minek szültél neki egy harmadik gyereket? Nem hiszem hogy egy éve romlott meg a kapcsolatotok... Akkor pedig te is eléggé hibás vagy. És elmenni jobb mint itt maradni és éhen halni és végignénzi a gyerekeidnek hogy gyógyszerfüggõ leszel...
Én is csak azt tudom kérdezni amit az elsõ: 30 éves vagy 3 kisgyerekkel, akkor mint a 3 gyerek õtõle van, mert ha valamelyiket is 20 év alatt szülted volna (mert 10 éve vagytok együtt) akkor az már nem kisgyerek. De miért szültél neki ha ilyen rossz a helyzet? És elképzelni sem tudom hogy együtt élek a párommal aki dolgozik ugyan de nem ad haza pénzt.... Én a következõt csinálnám: abbahagynám a hitel fizetését, árverezzék el a fejetek fölül a házat, ha marad pénz akkor az a tiéd mert a te neveden van a ház, és köss eltartási szerzõdést egy idõs párral, és költözz oda. Jobb ötletem nincs...
én is azt mondom, hogy a lelkiismeret a legjobb kritikus, persze aki maga elõtt is hazudik annak nem mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vallásos.Természetesen nem ítélek el senkit sem. Én a szívem mélyén hiszek istenben. A saját életem a tükörképem.Megpróbálok ugy élni hogy tiszta tükörben bármikor bárkinek megmutathatom az életem, akár isten elött is.
Amiket most leírtál valóban más színben tüntet fel néhány dolgot. Nagyon jól átlátod a helyzetedet. Én tanultam a szociális rendszerrõl, de nem vagyok teljesen naprakész, így tényleg azt mondom, hogy menj el a családsegítõ szolgálathoz, ott mindezt mondd el egy családgondozónak , és õ valószínûleg tud gyakorlatias tanácsot adni. Kérlek, akár még ma lépj, intézd ezt, vidd a gyerekeket is nyugodtan!
Meg a máltai szeretet szolgálat is sokat segíthetne rajtatok! meg van ilyen ingyenes babyszitter is ha orvoshoz kell menned
Nem tudom vallásos vagy-e? Amúgy ha nem , akkor is megpróbálhatsz segítséget kérni a római katolikus egyháztól. Tudom furán hangzik, de nekem elég jó tapasztalatom van-e téren. Ha véletlenül debreceni vagy környéki vagy, akkor tudok segíteni étellel. A plébániától pedig nem fognak üres kézzel elkergetni. Próbáld meg. Mifelénk állást is adtak már nem egy családnak, stb...
Ne félj a párodtól csak a szája nagy szerintem, hogy kitekeri a nyakad. Nyugodtan menj a bíróságra a lakás a tied ki tudod rakni. Egyébként mennyi a gyesed? Szerintem kapnál az önkormányzattól rendszeres gyerekvédelmi támogatást. A gyerektartást meg fizetnie kell, ha nincs bejelentett munkahelye akkor is!!! Különben leültetik

Milyen lehet a Medion 1TB-os külső merevlemez? 19 900-Ft-ért laptophoz?

Legjobb válasz: Laptophoz azért problémás, mert az 1-2 TB-s külsõ merevlemezek nagy része külsõ tápforrást igényel. (19.900 , szinte 100% hogy tápegységes) Kedves 1# Gratulálok a hozzászólásodhoz. Medion nem noname, hiszen Medion.. :-) Üdv!

Laptophoz azért problémás, mert az 1-2 TB-s külsõ merevlemezek nagy része külsõ tápforrást igényel. (19.900 , szinte 100% hogy tápegységes) Kedves 1# Gratulálok a hozzászólásodhoz. Medion nem noname, hiszen Medion.. :-) Üdv!
medion? noname... 3 napot bír, aztán kinyiffan. Egy merevlemeznél elég gáz, ha kinyiffan az adataiddal, hiába garanciális, adatmentõ cégekkel kell üzletelned. 100Ft/kbyte a kimentési költség általában, + bevizsgálás költsége fix 60 000. - Kürt Zrt.
20, 000 forintért van már 2Tb-os belsõ, és az Samsung vagy Western Digital. Én most ilyesmivel szemezek, ha már ennyit költenék rá, akkor inkább legyen most nagyobb mint késõbb ne legyen elég a kicsi. Ha meg az zavarna hogy nem külsõ, van 5-10 ezerért külsõ dokkoló, ami még hasznosabb mint egy rack, mert csak rádugod a merevlemezt és megy.

Nem tudok mp3-as fájlt lejátszani a média playeren, eddig stimm volt, most csak ugy puff és nem játssza le, valamit elkattintottam valahol? Lehet köze ahhoz, hogy letöltöttem az uj Malweberytes antivírust?

Legjobb válasz: Windows Media Playert elindítod katt a cím sorba a mûsortárra egyéb beállítások fájltípusok és mindet pipáld ki.Windows Media Player 11 van ?

Windows Media Playert elindítod katt a cím sorba a mûsortárra egyéb beállítások fájltípusok és mindet pipáld ki.Windows Media Player 11 van ?
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült, csak eddig nem voltam gépbe, azért válaszolok most

A média marktban lehet részletre tv-t venni?

szeretnék egy 102 cm átmérõjû tvt, amit havonta lehetne fizetni kb 10-15 ezer forintal. lehetséges ez?

Legjobb válasz: Amyennyiben hitelképes vagy, úgy igen. Álltalában az ilyen nagy elektronikával foglalkozó boltok (Média Markt, Euronics...) leszerzõdnek egy hitelelezõvel (Cetelem, OTP...), akik megvizsgálják, hogy hitelképes vagy e. Amennyiben igen, úgy megkaphatod. Álltalában ünnepekkor, szoktak 0%-os hitelt is adni.

Amyennyiben hitelképes vagy, úgy igen. Álltalában az ilyen nagy elektronikával foglalkozó boltok (Média Markt, Euronics...) leszerzõdnek egy hitelelezõvel (Cetelem, OTP...), akik megvizsgálják, hogy hitelképes vagy e. Amennyiben igen, úgy megkaphatod. Álltalában ünnepekkor, szoktak 0%-os hitelt is adni.

Amerikába történő érkezésemkor csak a beutazás dátumát pecsételték az útlevelembe! Nincs rajta sehol hogy meddig maradhatok. Ilyenkor meddig lehet tartózkodni legálisan?

Régi tipusú vízum van a régi útlevelemben es van egy érvényes új utlevelem! A kettővel jöttem együtt!

Legjobb válasz: "2 érvényes útleveled nem lehet! Csak egy." Simán lehet két útlevele egy embernek, ilyet el lehet intézni hivatalosan Magyarországon is, mert ez megoldást jelent arra a problémára amikor x országba nem engednek be, mivel y ország pecsétje van az útleveledben. A kérdezõnek valószínû nem ezért van kettõ, csak a régiben van még a vízum...

"2 érvényes útleveled nem lehet! Csak egy." Simán lehet két útlevele egy embernek, ilyet el lehet intézni hivatalosan Magyarországon is, mert ez megoldást jelent arra a problémára amikor x országba nem engednek be, mivel y ország pecsétje van az útleveledben. A kérdezõnek valószínû nem ezért van kettõ, csak a régiben van még a vízum...
"Ilyenkor meddig lehet tartózkodni legálisan?" Az útlevélbe megérkezéskor szerintem sosem azt pecsételik be, hogy meddig maradhatsz, hanem azt, hogy mikor érkeztél. Addig maradhatsz, ameddig a vízumod érvényes. A vízumban pedig benne kell legyen, hogy mikor jár le (akkor is, ha közben az útlevél maga lejárt).
Most vízumod van? Hogy lehet régi és új útleveled is? Csak egy lehet! Ha vízummal jöttél, akkor maximum 180 napig maradhatsz. Ha ESTA-val jöttél, akkor 90 napig. 2 érvényes útleveled nem lehet! Csak egy.
Gondolom a lejárt útlevelében van az érvényes vízum, és van egy új útlevele.
Mi van??? Én is vízummal (tíz évessel) járok jó sokat az USÁ-ba (mivel Vancouverben élek, ez nem nehéz), amikor vízummal belépsz, ki kellett töltsél szép fehér ûrlapot (I-94) aminek az alját betûzik az útlevélbe és azon van az érvényességi dátum.
OH! Mi az ördög, megváltoztatták a rendszert a múlt hónapban: http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/id_visa/i-94_instructions/.. Hát akkor úgy látszik már online lehet lekérdezni: https://i94.cbp.dhs.gov/I94/request.html itt. De jó tudni :) (És igen, nekem is két útlevelem van, meg kanadai tartózkodási kártyám, meg NEXUS kártyám, kész bohózat.)
A kérdező hozzászólása: Na szóval kaptam egy tíz éves vízumot 2007 ben es ez az útlevél lejárt 2010 ben! Ezután csinaltattam új útlevelet es mivel volt még vizumom így nem kertem ESTAt! Amikor jöttem most csak az érkezés dátumát pecsételték be! Eddig volt fehér kártya I 94 es, de mar nincs! Most jöttem ötödszõr! Es csak megjegyzem két útlevéllel jöttem, az egyikben van egy érvényes vízum a masik pedig most érvényes!

Meddig lehet/lehetett jelentkezni középiskolába/gimnáziumba idén? Meddig kellett/kellett volna beadni a jelentkezést?

A fiam sokáig beteg volt, senki sem szólt a jelentkezésr?l, és elkezdtünk aggódni, hogy esetleg lekéstük...

Legjobb válasz: Lehet,mert a központi felvételi nemsokára lesz. Kérdezd meg az ofõt, sulitokat!

Lehet, mert a központi felvételi nemsokára lesz. Kérdezd meg az ofõt, sulitokat!
NAGYON ELKÉSTETEK!!! : ( December 10-éig be kellett volna adni a jelentkezést. Nem tudom, hogy lehet megoldani, hogy megírhasa...
*megírhassa

Meddig lehet beváltani egy receptet? Meddig érvényes a kiállítás napjától?

Legjobb válasz: 3 hónap a szavatossága, de ha rendszeresen szeded pl vérnyomáscsökkentõk, akkor rá van írva, hogy mikortól lehet kiváltani

3 hónap a szavatossága, de ha rendszeresen szeded pl vérnyomáscsökkentõk, akkor rá van írva, hogy mikortól lehet kiváltani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!
3 hónap, de csak 90 nap, úgyhogy a 31 napos hónapokra figyelni kell. azt hiszem a mankót 120 napig :S (azt hiszem)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!