Találatok a következő kifejezésre: A médiában a főnököm (8 db)

Aki irodában dolgozik és ülőmunkát végez, hányadik hétig tervezitek a munkát? A főnököm már nagyon kérdezgeti, de nem tudom így előre, hogy meddig fogom bírni. Most 28 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én most kezdtem a 27.hetet. Úgy gondoltam, hogy május végéig (a 31-ei hetet még jövök) utána szabi, majd betegszabi, július 24-re vagyok kiírva. Ezt így bejelentettem. A kolléganõk úgy néznek rám mint egy hülyére, mert pár kedves kijelentette, hogy õ amint megtudta volna hogy terhes már táppénzen lenne! Hát én azt megnézném!! Nem értem, ha teljesen problémamentes a terhességem, és tök nyugis a munkám, akkor minek üljek otthon unatkozva 60 %-os táppénzen, de lehet hogy csak én gondolom így a környezetmeben. 27 hetes km

Szia! Én most kezdtem a 27.hetet. Úgy gondoltam, hogy május végéig (a 31-ei hetet még jövök) utána szabi, majd betegszabi, július 24-re vagyok kiírva. Ezt így bejelentettem. A kolléganõk úgy néznek rám mint egy hülyére, mert pár kedves kijelentette, hogy õ amint megtudta volna hogy terhes már táppénzen lenne! Hát én azt megnézném!! Nem értem, ha teljesen problémamentes a terhességem, és tök nyugis a munkám, akkor minek üljek otthon unatkozva 60 %-os táppénzen, de lehet hogy csak én gondolom így a környezetmeben. 27 hetes km
Egy hónappal a szülés tervezett idõpontja elõtt szerettem volna eljönni. Így is lett, de végül csak két hetet tölthettem otthon, baba elõbb jött :) Én sokáig akartam dolgozni, nem akartam otthon ülni, lesz még arra idõ utána :)
Én is irodista voltam, a 35.hétig dolgoztam. Utána kivettem a szabikat, majd betegállomány. TGYÁS akkor jött, mikor már megszültem.
Tegnap töltöttem a 35. hetet. Egyelõre semmi bajom az ég világon, csak gyakrabban állok fel nyújtózkodni, meg pisilni :) , szóval én is dolgozom. A fõnököm nekem is kérdezgeti minden héten, meddig maradok, és én is csak annyit tudok neki mondani, hogy amíg tudok. Szerencsére az összes szabim megvan még, szóval nem kell tgyás-ra mennem, hanem szerintem majd kiveszem a szabimat az utolsó 3-4 hétre. Így addig a pénzem sem lesz kevesebb, ami nagyon nem mindegy. És õ is úgy tud számolni, hogy 1-2 hétig még tuti vagyok, hacsak nem szól közbe a Gyerek :) . Szerintem abba nem köthet bele senki, ha azt mondod, hogy maradsz amíg tudsz, mert elvileg az nekik is jó, ha minél tovább dolgozol.
Én ha irodában dolgoztam volna biztos, hogy végig csinálom... Szerintem is nyugdtan mond neki a 36. hetet, ha veled meg a babával nincs gond akkor végig tudod dolgozni, nem olyan vészes a vége se(legalábbis szerintem) , mondjuk nekem nem kell hõségben végig csinálnom, de úgy is meglátod mennyire bírod a nagy meleget! Ha esetleg amikor bejön a hõség úgy érzed nem fogod bírni szólj a fõnöködnek, biztos meg fogja érteni:) És otthon nem csa a pénz miatt rosszabb lenni, hanem az unalom miatt is, hidd el, én veszélyeztetettként itthn vagyok a 11. héttõl, hát nem egy leány álom!!! 37 hetes km
Jövõ csütörtökre vagyok kiírva és még dolgozom. Mikor feltette nekem a fõnök a kérdést, azt válaszoltam, hogy szeretnék végig dolgozni, és ha nem lesz probléma sem a babával, sem az én állapotommal, akkor végig is dolgozom. Ettõl függetlenül az utóbbi idõben minden héten megkérdi, hogy bírom-e még. Szerintem mondj nyugodtan 36. hetet, ha véletlenül nem bírnád, azt is meg fogja érteni.
Én a 30. hétig dolgoztam, elsõ baba, de simán bírtam volna végig.
Én eljöttem táppénzre a 20. héttõl, mert a fõnököm egy barom volt, és nem akartam reggelente gyomorideggel kelni:( Nem is bántam meg, elõtte számolgattunk, és ugyanannyit kaptam táppénzre, mint amennyi a fizetésem volt, így nem is akartam maradni. Számold ki, neked hogy éri meg, és ha bírod, dolgozz, ha nem, akkor meg menj el táppénzre. Meg kell érteni a fõnöködet is, hiszen neki keresnie kell a helyedre valakit, ami nem egy-két nap:)
szia. én mégcsak 17 hetes vagyok, szeptember végére vagyok kiírva. szeretnék szept. elejéig dolgozni, mondtam is a fõnöknek hogy nem lépek le hamarabb, ha bírok jövök. nem tudom hogy majd a nagy meleg mennyire fog megviselni, ugye nálunk klíma sincs, napközben nagyon meleg van az irodában, besüt a nap délig. De ha teerv szerint megy minden akkor szülés elõtt 4 hétig..vagy tovább :-)
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy érthetõ, hogy tudni szeretné a fõnököm meddig vagyok még, ezt nem is kérdõjeleztem meg. Csak nyilván én sem tudom. Alapból úgy dondoltam, hogy 36. hét, de mivel elsõ baba, így fogalmam sincs, hogy a 36. hét mennyire lesz már nehéz nekem. Lehet, hogy még vígan bejárok, de lehet, hogy nem. Ezért voltam kíváncsi mások véleményére is.
Én a 36. hétig dolgoztam, onnantól mentem TGYÁSra. Nagyon jól viseltem, problémamentes terhesség volt. Én a fõnökömmel úgy beszéltem meg, hogy végig dolgozom (36. hét, onnatól jár a TGYÁS), ha nem jön közbe semmi. A terhesség alapvetõen nem betegség, hanem állapot, ha jól bírod, van lehetõség felállni és megmozgatni magadat, nem okoz gondot a bejárás, akkor nyugodtan végig lehet dolgozni. De te érzed ezt. Ha nagyon stresszes, és megterhelõ, akkor beszélj a nõgyógyásszal. És ami szintén nem mindegy a táppénz csak a fizetésed 60 %a. Nekem nagyon jól jött az a kis többlet, amit akkor kerestem :-D
Nagyon is érthetõ, hogy afõnököd tudni szeretné, meddig dolgozol. Ez a min. hogy kitalálod. persze, nehéz ezt elõre megmondani. Én a 32. hétig dolgoztam. Bírtam volna még 3-4 hétig biztos, de akkor lett nyár, és a Nõvérem ovis Fiaira vigyáztam. Mondj neki egy idõt, max. ha valami közbejön, és nem bírod, hamarabb befejezed a melót. AZ attól is függ, mennyire kell sokat készülni majd akkor a babára.
34 hétig dolgoztam, onnan kivettem a maradék szabikat és TGYÁS-re mentem.

12 hetes vagyok. Ma megmondtam a fonokomnek. Azt kerdezte, meddig akarok majd dolgozni. Mit mondjak?

Egy szallodaban vagyok takaritono. Szules utan 4-6 hetig maradhatok majd otthon, de ez nem gond, mert anyosom nyugdijas es tud vigyazni a babara. Es egy eves kortol meg mehet bolcsodebe. De szules elott mikortol ajanlott otthon maradni, ha fizikai munkat vegzek? A fonokom azt mondta, nem szeretne, ha nagyon sokat lennek otthon. Ha nincs semmi baj a terhesseggel, akkor a 9. honapban maradjak otthon vagy mar a 8-ban is?

Legjobb válasz: Vegyszereket sokat használsz?mert az nem lenne jó.Ha igen,én már most elmennék.

Vegyszereket sokat használsz?mert az nem lenne jó.Ha igen, én már most elmennék.
Vannak munkakörök, amiket egy terhes nõ, akárhanyadik hétben is jár, nem végezhet. Kérdezd meg a dokidat, õ tud majd biztosat mondani, de igen erõs a gyanúm, hogy már most el fog tiltani a munkától.
Külföldön dolgozol? Én valahogy úgy vettem ki az írásodból, hogy igen. Azt nagyjából tudom, hogy a legtöbb országban nem szoktak olyan korán elmenni táppénzre, mint itthon. Ha fizikailag jól bírod, akkor dolgozhatsz szerintem akár a 8. hónapig is, ha nem kell nehezeket emelned. A vegyszerek miatt szerintem viselj maszkot. És ha nehézséget okoz a munka, akkor mindenképpen kérj legalább rövidebb mûszakot, vagy több pihenõidõt. És feltétlenül beszélj orvossal is, hogy õ hogy látja a dolgot. Én mondjuk fizikai munkát végeztem, és már 3 hónaposan itthon maradtam, de nem fogok szentbeszédet tartani, igazából már az 5. hónapban úgy éreztem, hogy szívesen mennék dolgozni még jó sokáig ha lehetne. És tényleg tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb országban nem kezelik ennyire betegségnek a terhességet, bár persze jobban kímélik a terhes nõket, ha elég talpraesettek. Szóval szerintem dolgozz addig, amíg te úgy érzed, hogy képes vagy rá, de arra figyelj, és hívd fel rá a fõnököd figyelmét is, hogy nem fogsz annyit bírni, mint korábban, ezért találjatok ki valami megoldást arra, hogy ne kelljen magadat agyon hajtani. De elsõsorban orvos véleményét kérd ki!
rajtad múlik, de én már 32 hetesen olyan vagyok, mint egy lassított felvétel, képtelen vagyok sokat dolgozni, lépte-nyomon leülok, és azt a fõnokod is beismerheti, hogy ilyen munkaerõvel a 8. hónapban már nem sokra fog menni veled
Szerintem nem a leg ideálisabb a takarítási munka egy kismamának. Nem tudna valami könnyû munkát biztosítani a fõnököd? Csak tõled függ meddig akarsz dolgozni, persze, ha probléma mentes a terhességed. Miért mész 6 hét után vissza dolgozni??
Szerintem nyugodtan dolgozhatsz a 9. hónapig. Gondolom kesztyût használsz a vegyszerekkel.
A kérdező hozzászólása: Igen, kulfoldon dolgozom. Es miert megyek vissza 6 het utan? Mert ennyit lehet itthon maradni szules utan. Nincs mas valasztasom. Itt nincs olyan, hogy itthon vagy evekig a babaval, ezt nem ismerik.
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar otthon kell hagynod a picidet! Dolgozz, addig ameddig jól esik és amint, már nehezebben megy inkább pihenj otthon. Kellemes baba várást!

Meddig van fönt este (éjjel) a 10 hónapos babátok?

A miénket ugyanis este 1/2 11 el?tt egyszer?en reménytelen lefektetni, mert ha picit alszik is, felkel és nem alszik vissza.

Legjobb válasz: Szia.Az én kisfiam általában 8 vagy fél 9 körül már alszik.Igaz nappal nem alszik csak 2*3/4 órát.Lehet,hogy emiatt is van.Régebben õ is csinált ilyet,hogy elaludt már 7-kor és 9 körül fent volt. Nem lehet hogy délután túl késõn alszik el és sokat alszik? Mert attól is lehet vagy már annyira felpörgeti magát,hogy azért nem alszik?

Szia.Az én kisfiam általában 8 vagy fél 9 körül már alszik.Igaz nappal nem alszik csak 2*3/4 órát.Lehet, hogy emiatt is van.Régebben õ is csinált ilyet, hogy elaludt már 7-kor és 9 körül fent volt. Nem lehet hogy délután túl késõn alszik el és sokat alszik? Mert attól is lehet vagy már annyira felpörgeti magát, hogy azért nem alszik?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Igen, azt hiszem, nagyon felpörgeti magát. Annyira benne van a felfedezõ korszakban, hogy képtelen leállni este.
Szia! Nálunk ugyanez a helyzet, vannak napok (többségében), amikor 11 elõtt nem tudjuk elaltatni, vagy ha alalszik, felébred, mintha reggel lenne! Õ 8 hónapos, és õ is most van a felfedezõ korszakban. Este pedig egyszerûen nem higgad le, egyébként akkor a legaranyosabb, produkálja magát, dumál, tapsol, és ébresztget minket, mert úgy teszünk, mintha aludnánk! :-) Hát nem tudom, de ez van, egyszerûen nem álmos, és nem tud aludni! Minden jót!

Ha bejelentem a főnökeimnek, hogy terhes vagyok, utána még meddig dolgozhatok?

Úgy értem, hogy én legalább a 7-8. hónapig szeretnék dolgozni, de ha szólok, hogy terhes vagyok, akkor ?k úgyis rögtön keresni fognak valakit a helyemre. Attól félek, hogy amint találnak, én már feleslegessé fogok válni. A munkámat egy ember is el tudja látni, kett? teljesen felesleges. Vagy szóljak nekik, hogy addig ne vegyenek fel senkit?

Legjobb válasz: mindenképpen szólj nekik! elvileg nem küldhetnek el, táppénzre sem kötelezhetnek. addig dolgozol, ameddig akarsz. én is 8. hónapig akarok melózni.

mindenképpen szólj nekik! elvileg nem küldhetnek el, táppénzre sem kötelezhetnek. addig dolgozol, ameddig akarsz. én is 8. hónapig akarok melózni.
Addig dolgozhatsz amíg jól érzed magad. Elküldeni meg nem küldhetnek el, a törvény tíltja. A lényeg hogyha ilyesmire kerülne a sor semmit ne írj alá. Sok boldogságot!
Szia, szerintem az a tisztességes, ha szólsz. Én egybõl megmondtam, hogy terhes vagyok és járnom kell különbözõ vizsgálatokra. A 36.héten mentem el szülési szabadságre és már nagyon várnak vissza dolgozni. Szerintem ez kompromisszum kérdése. Ha te nem vagy velük õszinte, hogy várjad el hogy számítsanak a munkádra?!
Attól függ, milyen munkát végzel. Ha olyat, ami nem veszélyezteti a baba egészséges fejlõdését, akkor semmi akadálya annak, hogy dolgozz. Miért keresnének bárkit a helyedre, ha te is el tudod végezni a munkádat? Ezt úgy szokták, hogy te megmondod, hogy meddig akarsz dolgozni, és az utána lévõ idõszakra keresnek helyettes munkaerõt. Ha már megvan a kismamakönyved, akkor nem is rughatnak ki, és ha már szültél, utána vissza kell venniük dolgozni (legkésõbb amikor lejár a GYES). Úgyhogy nyugodtan szólj, hogy terhes vagy, így illik, és a terhes nõknek elég sok joguk van ami a munkavégzést illeti.
Így van és nem csináltathatnak veled olyan munkát sem, ami árt a babának vagy amit nehéznek ítélsz meg. Nem tudom mi a munkád, de ilyet szoktak sajna csinálni és mikor azt mondja az ember, hogy ezt õ nem szeretné megcsinálni, mert nem bírja vagy mert ártalmas, akkor jönnek azzal, hogy akkor felvesznek valakit.Úgyhogy azért légy résen.
márciusra vagyok kiírva és november közepétõl nem dolgozom.
36.hétig dolgoztam irodában. 39.héten szültem.
Szia! Én a terhességem 17. hetéig dolgoztam, mert kirúgtak utána :(
Szia! Én most vagyok 34 hetes és januártól már nem megyek vissza dolgozni, azaz 35. terhességi héttõl. Február 8-ra vagyunk kiírva. Hozzáteszem én veszélyeztetett vagyok, de mivel szuperül érzem magam és a baba is, nem éreztem szükségét annak, hogy otthon legyek. Persze ha a baba úgy kívánta volna, akkor megtettem volna, de így jobb volt mert én így voltam kiegyensúlyozott és ez a babának is jobb, mint egy otthon lévõ depis anyuka:)
30 hetesen jöttem el, mert már nem birtam ülni.Nagyon nyomta a baba a medencémet, nagyon fájdalmas volt az a sok ülés.Valószinû a súlya miatt, mert 4, 30 kilóval született.De ha nem fájt volna semmim, biztos dolgozik a 9.hónapig.
Most 32 hetes vagyok, de már a szabimat töltöm. Maradt decemberre 16 napom, ki is vettem. Januártól pedig táppénz, mert sokat kell feküdnöm. Sokat keményedtem, meg elkezdett nyílni a méhszájam. Irodai munkát végzek, de 1-2 óránál többet nem esik jól a gép elõtt ülni. Pedig eredetileg úgy terveztem, hogy a januárt simán végigdolgozom.
18 hetes vagyok, 21 hetesen megyek táppénzre.Ha lehetõségem lenne, dolgoznék tovább is.
Május közepére vagyok kiírva. Ha minden rendben lesz, akkor április 1-tõl hagyom abba a munkát. Irodában dolgozom, hetente 1 napot már otthon vagyok.
Amíg Gyesen vagy, addig biztosan köteles foglalkoztatni.
Igen! A gyermeked 3 éves koráig plussz 30 napig védett vagy ha GYES alatt mész vissza dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Amiket írtatok nekem, azokat hol tudnám pontosan meg.Van e olyan internet oldal ahol ezeket a jogszabályokat pontosan megtudnám.
próbáld meg a magyarorszag.hu oldalt vagy írd be a keresõbe, hogy Gyes munkavállalás. Nincs jobb ötletem.
A Munka Törvénykönyvében benne van ott utána tudsz nézni.
A kérdező hozzászólása: A Törvénykönyvben ezt hol találom meg pontosan.Segítsetek. Választ elõre is köszönöm.

A médiában dolgozom, a főnököm elhívott vacsorázni, sokat ittunk, és ő orálisan kielégített (mindketten férfiak vagyunk) Azóta furcsán érzem magam, megkaptam azt a jól fizető projektet amit szerettem volna. Most mi vagyaok én?

Meleg, prostituált. Nem tudom folytassam-e a kapcsolatot. Lehet hogy csak egy északára kellettem neki.

Legjobb válasz: Hát ha folytatni akarod, akkor lehet, hogy van benned egy kis melegség. Neked kell érezni. Nem biztos, hogy megéri ilyenbe belemenni csak azért, hogy több legyen a fizud, vagy megkapd a legjobb munkákat.

Hát ha folytatni akarod, akkor lehet, hogy van benned egy kis melegség. Neked kell érezni. Nem biztos, hogy megéri ilyenbe belemenni csak azért, hogy több legyen a fizud, vagy megkapd a legjobb munkákat.
Ha tetszik neked a fõnököd, akkor minden rendben. Ha nem, akkor sem biztos, hogy prosti vagy, hiszen csak egy ideiglenes vágyat elégítettél ki. Ha nem is tetszik, és nem is vágytál a szexre, hanem csak a pénz miatt dugtál vele, akkor bizony prosti vagy. (Bár mivel azt írtad, hogy õ elégített ki téged, gondolom be voltál ráizgulva valamennyire)
Addig nem vagy prostituált, amíg nem az állásért történt meg a "dolog" (a kérdésedbõl arra következtetek, hogy nem). Sztem csak akkor folytasd a kapcsolatot, ha megbizonyosodtál róla, hogy tényleg lehet köztetek komolyabb dolog is. Ha pedig lesz, és meleg vagy, AZ SEM SZÉGYEN!!! Inkább vállald föl, és kapj esetleg 1-2 kritikát, mint mondjuk egész életedben , másnak mutasd magad, és boldogtalan légy! Hát ne érezd magad furán, inkább beszéld meg a fõnököddel, és meglátod, így mindjárt könnyebb lesz! Sok szerencsét, és LÉGY BOLDOG!
Meg kellene nézned a Férfiaktot (film).
Meleg prostituált. A médiában mindenki buzi? (Lehet hogy ennek külön kérdést kéne írnom)

Honnan tudhatom meg, hogy a T-mobilnál meddig marad egy bizonyos telefon fönt az akciós telefon árlistán?

Legjobb válasz: Beülsz a Sales Manager tájékoztatójára és megtudod..

Beülsz a Sales Manager tájékoztatójára és megtudod..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!