Találatok a következő kifejezésre: A médiában a (12371 db)

Miért torzít a média a wizzair lufis dologról?

Én kint voltam, ott voltam.

Legjobb válasz: Üdv a valóságban. A média nem az igazat mondja el neked, hanem a hírt, amit abból összevágott.

Üdv a valóságban. A média nem az igazat mondja el neked, hanem a hírt, amit abból összevágott.
Mi az, amit nem torzít a média???

Szerintetek mi az oka, hogy a mai lányok igényei az egekben vannak, főleg a fiúk külsejét illetően? A média, a neveltetés, elkényeztett életmód, a szülők vagy a gének a hibásak?

Itt most nem az alacsony, vékony/kövér, csúnya, fogatlan, büdös, igénytelen fiúkról van szó, hanem, amikor egy átlagosan kinéz? fiút is visszautasítanak teljesen átlagos külsej? vagy csúnyának tartott lányok is.

Legjobb válasz: a médiát hibáztatom. ha minden nap olyan reklámot lát, aligha használ a nevelés

a médiát hibáztatom. ha minden nap olyan reklámot lát, aligha használ a nevelés
Mert valaha az volt a természetes, hogy a férfi dolgozott, a nõ pedig otthon ült, és a házi dolgokat csinálta, pl. fõzött a férfira, anno az õsembereknél a fiú ment vadászni, a lány meg otthon maradt. Még egy 50 évvel ezelõtt is 20 évesen már összeházasodtak, és kölcsönösen kiegészítették egymást. De a mai modern steril világ eléggé eltorzulttá lett. Rengeteg(fõleg a 30-40es) egyedülálló nõ. Hogy miért, mert már a nõk is dolgoznak ugyanolyan pozíciókat töltenek be, mint a férfiak, és egyszerûen nincs kedvük otthon fõzõcskézni egy éhes pasasra...Ez a mai hülye felgyorsult világ az oka. Sok nõ úgyis elvan nagyon jól, h nincs mellette senki. Nekünk férfiaknak még mindig jól esne ha lenne egy társ aki otthon finom vacsorával vár minket. Mi nem bírjuk sokáig egyedül. Alapvetõen az a baj, h mi férfiak semmit se változtunk, csak a nõk hülyültek meg...!
Ez fordítva is igaz.
Na, úgy érzem elérkezett az ideje, hogy most már én is hozzászóljak.Igen, mindkét nem elsõsorban a külsõt nézi, mert valahogy abban látni, hogy mennyire egészséges a kiszemelt, és mennyire alkalmas az utódnemzésre, ezt tv-ben láttam.De szerintem a nõkkel több baj van.Ezt nem azért mondom, mert én amúgy férfi vagyok.Na, de elmondom, miért is állítom, amit állítok.A nõk állandóan azon nyávognak, hogy jaj nekik egy jó srác kell, nem egy olyan, aki csak kihasználja, stb.Aha persze, de akkoris, ha odamegy egy számukra külsõre tetszõ pasi, azzal életük végéig járnak, utálják, de mégis mellette mardnak, a külseje miatt, meg azért is, hogy társaságban megfeleljenek.Ez különösen igaz a tini lányokra.Szóba sem állnak olyannal, aki nem tetszik a fél sulinak, meg akinek nem haverja a fél suli.Aztán utána meg rájönnek, mekkora hiba volt.Mi férfiak igenis mások vagyunk, mert már tiniként is azok is meg szoktak nekünk tetszeni, azokkal is szóbaállunk, aki oylan lány, aki nincs a "társaség középpontjában".A nõi egyenjogúsággal kapcsolatban meg:hát igen, ha egyenlõek akartok lenni, akkor ti is kezdeményezzetek.Nehogymár egy férfi szólítson le egy nõt csak azért, mert a nõnek tetszik, de a férfinak nem biztos.Egyébként, ha nem vennétek észre, férfiak között legalább annyi félénk, csendes, vagy nehezen kitárulkozó, önbizalomhiányos van, mint nõknél.Ez azért van, mert a nõknél elég, ha csinosan néznek ki, egybõl 100 férfi utánuk megy, de ha egy férfi jól öltözködik, attólmég nem változik meg az élete, mert legyen még ilyen, meg olyan is.
Szerintem ez nem igaz. A nõk azért küzdöttek az egyenjogúságért, hogy egyenlõek legyenek és ne nézzék le õket, mintha semmire se lennének képesek. És, mert dolgozni akartak, nem annyira függeni a férfiaktól. Mert mi van, ha valakinek felnõttkorában nincs férje, vagy párja és nem is dolgozik semmit? Éljen egész végig a szülei nyakán, mert nem tud semmit sem kezdeni egy férfi nélkül? Az pedig természetes dolog, hogy a fiú kezdeményez. Sok lány - köztük én is - félénkebb, nem mer kezdeményezni, vagy valami hasonló, és ha mégis megteszi a fiú teljesen megrémül. Egyébként meg nem is mindenkinek vannak nagy elvárásai a fiúkkal szemben. Van, akinek elég pl. ha az illetõ kedves, vicces, és nem alacsonyabb nála, vagy legalább nem túlságosan. Na meg vonzódnia is kell hozzá. Enélkül bármilyen lehet a fiú, úgy se fog tetszeni neki.
Talán azért várják el a férfiak, hogy a nõ udvaroljon nekik, mert ponthogy a nõk ajvékoltak annyira az egyenjogúság miatt, ahogy most is teszik. Egyenlõ tisztelet, egyenlõ fizetés, az kellene mi? Bezzeg ha arról van szó hogy rendben, akkor a nõ hívjon el randira fiút, akkor megy a szájhúzogatás, a nemtetszikelés! Hát ez nem így megy. Jaffar is hogy járt, amikor dzsinné akart válni hogy mindenható legyen? Aladdin közölte vele: "Azzal más is együtt jár..." Egyébként meg igenis a nõkben van a hiba. A nõk legnagyobb része öntelt, anyagias, nekik minden jár, épp ezért a Justin Bieber-hasonmásokat, meg a full lóvés, sportkocsis csávókat keresik.
Az a baj, hogy a férfiakkal is nagy baj van! Elvárják, hogy a nõ udvaroljon nekik! A mai lányok és fiúknak az igényei is megváltoztak a külsõség felé! Nekem erre van egy tipikus példám. Én egy középmagas, karcsú, hosszú hajú szabályos arcú lány vagyok. Randiztam egy pasival a neten, aki egy alacsony, görbe lábú, csúnya férfi volt. egyáltalán nem jött be. Persze õ kijelentette, hogy én is csak egy átlagos nõ vagyok...jaja, de õ azt nem vette észre, hogy õ meg k*rvára átlag alatti... És ki volt akarva, h rá csak a kövér nõk buknak... De persze nekem le akarta rombolni az önbizalmamat, hogy õ magát feljebb rakja. Nekem nincs nagy igényem: kb. 175 cm magasság, rendes haj (ne legyen hátul a homloka), normál testalkat, átlagos arc, szép belsõ. Persze van olyan, aki külsõre bejönne, de valahogy nincs vonzódás.
A média szerepe kijelentéssel egyetértek. Nagyon befolyásoló, én komaként is így vagyok ezzel, megvan nekem is a nõideálom, és szinte minden nõt kb. ahhoz mérek, azokat az arcvonásokat keresem, akik olyanok mint a számmra tetszõ csúcs egyedek. Egyébként találtam is már pár ilyen lányt, és számomra tökéletesek voltak kinézetre õk is. Viszont ez még nem jelenti azt, hogy az a többi pali számára is ugyanúgy egy tömegbõl kitûnõ különleges egyén volna, lehet hogy számukra meg õ volna az átlagabb de szép azért kategoiájú lány. Ez mind izlés kérdése. Attól hogy te átlagosnak ítéled magad, attól még tehát sokaknak lehetsz átlagon fleüli is. Vannak agyonhypolt sztárok is , akiket meg jópár nõ átlagon alulinak tart. Mindnekinek megvan az ellentábora, rajongója is. Ez egy ilyen dolog. utri, hogy kinek jössz be, szerencse kérdése. Mindenki általában az ideáljait keresi az ellenkezõ nemben, mert szexuálisan az izgatja fel. Ez egy teljesen normális jelenség, nincs mit tenni ellene. Régen, amikor még nem volt tv- magazinok, akkor meg voltak hõsök, közismert emberek, akiket sztároltak középkorban mondjuk , akkor meg azok voltak az ideálok. Ez ilyen dolog. Mindig vannak ikonok. Médiának a hátrányos szerepe inkább a belsõ tuljadonságokra van nagyon hátrányosan, a nõk fõleg ilyen nagyon nnagy don juanokat keresnek maguknak , mert ezt látták az elmebeteg romantikus vígjátékukban , a nagy alakítást, és legyél jellemben legalább akkora színész! Na ez egy elég nagyszarság.
A fiúk igénye is a médiához alkalmazkodik. Rajtam anno volt egy kis plusz, kutyának nem kellettem. Méghogy a pasik nem a külsõt nézik. De tudod most már kölcsön kenyér vissza jár, ez van.
Nekem kinézetre aztán teljesen alapvetõ elvárásaim vannak - mondjuk persze vannak olyan tényezõk, amik elõnyt jelentenek, de hát én sem vagyok tökéletes, sõt...- , nálam a fiúk mindig a belsõt illetõen buknak meg, ami azért elég elkeserítõ. Hozzátenném én is, hogy ugyanúgy megnõttek a fiúk igényei is, és én ezt leginkább a médiának tudom be. Sulykolják az emberekbe, hogy a hibátlan bõr, a szabályos fogsor, kis orr, ilyen-olyan alkat a "szép", miközben talán ha ezektõl a hibáktól eltekintenénk egyes embereken, óriási értéket fedezhetnénk fel a szépségen túl. Persze vannak olyan családok, ahol a szülõk rontják el a nevelést, elkényeztetik a gyerekeket, de szerintem nem ettõl lehet folyamatban ez a változás. Az hogy a gének hibásak-e... Érdekes kérdés, én erre is fognám egy bizonyos szintig, hiszen már egy adott egyéniséggel születünk meg, ami késõbb már csak fejlõdik és formálódik. Most elgondolkoztattál. :) 16/L
egekben? ilyeneket istenítenek külsõre mint justin bieber... hagyjuk már, csak idióták a mai lányok... mondom ezt lányként... nahjó, amúgy szerintem is a média az oka valamilyen szinten, de ez kicsit olyan, mint a csokigyártókat hibáztatni az elhízásért:/ ha lenne eszük felfognák, hogy nem az a jó, ami ott megy...
hibásak? mindenki azt választ, akit akar... rengeteg minden az oka... nem tudom, ezen mit kell írogatni...
a média sztem is, és mivel a szüleik is ilyenek a gyerek is ilyen lesz, ugye az alma nem esik vissza a fájától :D, az elkényesztetettség nem hiszem mivel én is az vagyok fiúként és ebbõl csak a lustaság az eredmény nem a nagy igények xD a génekkel meg öröklik a személyiségszerkezet 1/3-át szal 1/3 részt gének 2/3-részt média, barátnõk, szülõk De nem kell rinyálni, hogy de jó lenne Japánban élni meg stb hanem alkalmazkodni kell, testépíteni, fejleszteni magad, lekezelõbben határozottabban viselkedni ha nem tudsz fejleszted. sok sikert, használj fel mindent amit tudsz! :D :) F19
A média, a neveltetés, elkényeztett életmód, a szülõk vagy a gének a hibásak, mindegyik eggyütt:D

Csak engem zavar, hogy ilyen sokat foglalkozik a média a híres emberek szerelmi és szexuális életével?

Szerintem lenne fontosabb téma is,akár, hogy egyre szegényebbek vagyunk világ szintem, vagy hogy egyre fiatalabb korban élnek szexuális életet az emberek,és sok érdemleges téma,nem?

Legjobb válasz: engem nem zavar, de kb. leszarom úgy ahogy van, ha ilyen hírt látok akkor tovább lépek. Az viszont kiborított mikor az RTL híradóban volt hogy Király Linda házasodik...

engem nem zavar, de kb. leszarom úgy ahogy van, ha ilyen hírt látok akkor tovább lépek. Az viszont kiborított mikor az RTL híradóban volt hogy Király Linda házasodik...
Az a helyzet, hogy a sok médiabutított és valóvilágon szocializálódott birkákat nem érdekli az olyan, amibõl tanulni lehetne. Õk csak azt nézik, hogy ki kivel kefél, ki kit csinál fel vagy kirõl kerül elõ egy pornófilm.
A kérdező hozzászólása: minden esetre, nekem a faxom tele van a sok olyannal, hogy ez azzal jár, vagy nem, össze jöttek-e, szét mentek-e, gyereke van/lesz, megcsalta, be vállalja a pornót vagy playboyt.Kit érdekelnek ezek a dolgok?Ha valaki híres lesz, mert jó színész, akkor a filmekben alakított szerepe, és hitelessége érdekel, és nem az, hogy kivel dug, vagy épp menyit drogozik.A való világhoz hasonló szennyet nem értem hogy lehet nézni, én láttam 1 részt(nem nyilatkozhatsz olyanról, amit nem láttál)és semmi értelme, hogy nézzek tizen akárhány embert, hogy mit csinálnak, hogy nem dolgoznak, és hogy kétszínüsködve "taktikáznak"...
Az egész egy társadalomnevelés része, azért emelnek ki egyes embereket, hogy mintát adjanak a társadalomnak. Az ilyen úgynevezett celeb mintáknak a futtatásával párhuzamosan zajlik minden egyéb tekintélynek a rombolása ugyanezekben a médiákban. Az amit a tévék képernyõjén látsz, az nagyon jól ki van találva, nem véletlenül nem a cserkésztáborok életérõl, vagy az El Camino-n zarándokló zarándokokról vagy akár egy mintául szolgáló sokgyermekes családról csinálnak valóságshowt. Ezt a mintát teszik a társadalom elé, ilyenné akarnak minket nevelni, kiváló mintapolgáraivá a fogyasztói társadalomnak. Ebbõ a filmbõl többet is megtudhatsz a médiákról, hogy hogyan formálják a nagyon is képlékeny társadalmat: http://kataklizma.info/2011/04/19/az-emberi-psziche-manipula..
Õket is zavarja ám. :) Viccet félretéve, valóban vannak oylan dolgok, amikhez semmi közöm, és nem kéne tudnom, mégis tudom, mert én mondjuk nem veszem meg a bulvármagazint, de nagybetûkkel a címlapján van, mert a reklámban elmondják, mi lesz a mûsorban, stb. A kedvenc sztárjaimról tudom, kikkel járnak, van-e feleségük, férjük, hogy hívják a gyerekeiket. Egy-egy tényt tudok, de a kedvenceimmel kapcsolatban is van oylan, hogy amúgy nem akartam tudni. Ez nem témába vág, de múltkor megtudtam, hogy hívják a kedvenc énekesem kutyáját. Nem érdekelt aZ INFÓ, NEM KERESTEM UTÁNA, CSAK VALAMIT NÉZTEM RÓLA, ÉS TARTALMAZTA EZT AZ ADATOT IS. Bocs, benyomtam a caps lockot, de nem akarom még1x begépelni. Szóval csomó oylan infó van, amit, ha megtudok, érdekes, de magamtól sosem kérdeznék rá. Vagy pl. hogy egyik férfi énekes arra bukik, ha egy nõnek telt ajkai vannak (írták ezt egy homoszexuális énekesrõl, de mindegy...), szóval ez valóban oylan részlet, ami nélkül le tudtam volna élni az életem. Idegesíteni a szó szoros értelmében nem idegesít, csak sajnálom õket, nem lennék a helyükben. Ugyanakkor manapság sok sztár magáról rak ki minden kacatot twitterre.

Miért érdeke a médiának a kultúra pusztítás?

A média nem támogatja a hagyományokat, kultúrákat! Miért?

Legjobb válasz: Azt támogatja, amire igény van. Az emberek VV Ribi új melle kell a Fókuszban, nem csinálhatnak vitaestet Dosztojevszkij lélektani írásaiból, mert csõdbe mennek.

Azt támogatja, amire igény van. Az emberek VV Ribi új melle kell a Fókuszban, nem csinálhatnak vitaestet Dosztojevszkij lélektani írásaiból, mert csõdbe mennek.
Miért csináljátok sokan ezt? Nem tetszik a mûsor, megértem, nekem sem. Ilyenkor fogom a távkapcsolót és kikapcsolom. Az internet csodákra képes, lehet rajta filmeket és mûsorokat keresni, amik variálásával össze tudsz magadnak állítani egy olyan listát, ami megfelel az igényeidnek. Másrészt ha picit kacsolgatsz, biztos vagyok benne, hogy találsz hagyományokról szóló mûsort is. Manapság akad elég csatorna, nem csak az RTL Klub, meg a TV 2. Nem igazán értem, hogy miért kell 1001 ugyan ilyen kérdést kiírni. Mindenki keressen magának olyat, ami érdekli, mert a morgással meg a sopánkodással nem változik semmi. Én most tisztelettel elvonulok nézni a saját kis filmgyûjteményemet, ami nekem tetszik. :)
Azt fel kell ismerned hogy a közszolgálati és a kereskedelmi médiák alapvetõen más piacon vannak. A Magyar Televíziót a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap tartja el és a különféle közszolgálati támogatások és pályázatok. Egy RTL Klubot elsõsorban a reklámok. Egy kereskedelmi csatornának nem érdeke a kultúraterjesztés, csak ha ezzel a nézõszámot növelheti. Ilyenkor összevetik a Mónika Show nézettségét egy Vers Mindenkinekkel és az eredmény gúnyos mosolyra fakasztja õket. Ennek ellenére nem igaz hogy minden nézõ hülye és vannak ismeretterjesztésre és kultúrára szakosodott csatornák. Duna TV, Filmmúzeum, stb. nem tudom most mit akarsz? Minden csatornán az legyen?
Rossz csatornát nézel...
A kérdező hozzászólása: 11:44 Azt el kell ismerned, hogy az agybutító, kultúra csatornák vannak többségben, kivételek, mint ahogy te is írtad, természetesen vannak.
Aki akar kultúrát, az megkapja. Aki meg nem, az meg elvan az RTL Klubbal. A többség nem igényli...

Miért védi a média a cigányokat?

Legjobb válasz: amúgy meg a vendégei azér cigány szinte mind mer õket megvásárolják egy ötezresért:D

amúgy meg a vendégei azér cigány szinte mind mer õket megvásárolják egy ötezresért:D
Mónika?ajjaj.És még szimpatizál-is velük!Média nem mer róluk igazat mondani, mert letiltják pár órára az adást.Lásd:Bazi nagy roma lagzi-t, (IHM) pedig a leges-leg jobb volt!!
xD mónika cigó?:D
"kissebség" Ez mi?
A kérdező hozzászólása: Pl gyõzike is okozott cserbenhagyásos gázolást és még is épphogy nem kerülte el a figyelmem ez a cikk, és már másnapra egy szó sem volt róla
a 8 éven alattiak fel már cigány magyarországon csak szólok. amúgy meg azért nyomják, mert a jobboldalt el akarják ezzel nyomni, mert hát attól h mi nem, nagyon sokan beveszik ezt a maszlagot, és a "nácikat" meg utálják
Kisebbség; amilyen ütemben szaporodnak nemsokára fölénk kerekednek! egy cigány nõnek van vagy 10 gyereke kb. meg a 13 éves lányának még vagy 2! És miért védik? mert a szegény cigányokat mi Magyarok állandóan terrorba tartjuk megalázzuk és nagyon sokszor kifosszuk õket, meglopjuk meg megkéseljük szval pont elég ez az indok hogy védjék õket..
Azért nem kéne akkora butaságot írni, h többen vannak mint mi:) .500000 és 1000000 között lehet a számuk, persze ez is sok, de azért nincsenek többen.
Kissebség? Régen lehet h az volt de ma többen vannak mint mi -.-
mert kissebség, és más helyrõl jöttek.
Miért, támadnia kéne õket? Ha balhé van, úgyis tudja mindenki, hogy kik az elkövetõk. Kimondani nem lehet, mert európai értékrendet valló ország vagyunk, persze csak hivatalosan.
A kérdező hozzászólása: meg egyáltalán miért akar a média hozzászoktatni minket a cigányokhoz?(gyõzike, mónika show, joshi stb
A välaszt nem tudom viszont asaccolonak üzennem hogy Borsodban meg Szabolcsban többen vannak. :-))

Miért sugalja a média a tinédzsereknek a vallástalanságot?

Legjobb válasz: Nem is igazán arról van szó,,hanem hogy nem vallásos dolgokról beszélnek.Mert ez ilyenkorban ritka..(hittanos vagyok) de engem sem érdekel nagyon...

Nincs rá igény, hogy a vallásról beszéljen. Én vallásos vagyok, hiszek Istenben, de a korosztályomban nagyon kevesen vannak ilyenek. Akiket vallásosnak neveltek, azok se mindig hisznek vagy járnak templomba. Ennek ellenére nem hiszem, hogy vallástalanságot sugallna, csak épp semmit nem beszél a vallásról. És végül is, aki nem az, az úgyse lenne vallásos egy újságcikktõl vagy egy tévémûsortól.
Hát én hiszek istenben( járok hittanra) De az oszt. társaim egyszerûen ciknek tartják azt ha az ember hisz valamiben. 13/L
Nem is igazán arról van szó, , hanem hogy nem vallásos dolgokról beszélnek.Mert ez ilyenkorban ritka..(hittanos vagyok) de engem sem érdekel nagyon...
ez az ország az elmúlt 30-50 év alatt teljesen kifordult magából. nem azt mondom hogy legyen olyan vallásos nevelés mint a feketék körében amerikában de nincs lelkük ami tény.... érzelmileg egyáltalán nem állnak a helyzet magaslatán és empátiás érzékük a béka segge alatt van.
14/L vagyok és egyáltalán nem érdekel, hogy létezik-e isten. Sosen hittem se babonában sem szerencsében, sem semmiben. És ez szerintem így is marad ;) jöhet a lepontozás de engem akkorsem érdekel egyik vallás se. De viszont megvagyok keresztelve.
Mert a tinédzserek (tiszt. kiv.) nem pl. misét akarnak látni/hallani
Én sem hiszik Istenben. Megkeresztelve sem vagyok. Anyukám és apukám megvannak de õk sem hisznek benne. A nagyszüleim viszont igen. És én nem a média miatt nem vagyok vallásos, hanem mert egyszerûen nem hiszek benne. Ha a média elkezdené sugározni hogy menõ hinni Istenben én akkor sem hinnék benne. 14/L
Én 13 éves vagyok, vallásos. Nekem nagyon sokat segített Isten.
Semmi értelmét nem látom annak, hogy bele keljen nevelni egy gyerekbe a vallásosságot. Ha meg akarod nevelni, hogy normális legyen és ne züllött az csak rajtad múlik, ne Istennel fenyegesd, az nagyon gyenge dolog.
Mert a média azt adja, amire igény van. A vallási mûsorok nézettsége a béka hátsó fele alatt, így olyat legfeljebb a közszolgálati televízió ad. Nem arról van szó, hogy direkt vallásellenességre nevel a média (nem sok ateizmust éltetõ mûsort láttam még), hanem arról, hogy nem foglakozik vele egyszerûen. Nem szempont. Aminek én végtelen módon tudok örülni. Elég az a sok szenny reklám, ne akarjanak még vallásos humbugot is a fejembe tömködni, ha havonta egyszer benyomom a tévét. Aki vallásos, legyen, nem érdekel, magánügye. Én nem vagyok (megkeresztelve sem szerencsére), az meg az én magánügyem.
Miért ne sugallja ??? Másrészt meg én még nem találkoztam olyan mûsorral !
Nekem beleeröltették ezt, de hiszek istenben. Az azért mégsem tetszik, hogy akkor is, ha nem akarom templomba kell menni. Hogy miért nem szokott ilyen film lenni? MERT UNCSI!!!
az, hogy valaki mit hisz belül, nem függ a divattól, csakis az adott személytõl...
Én hiszek Istenben, bár nem vagyok hívõ, templomba járó. Ellenben meg vagyok keresztelve, lekonfirmáltam, de ennyi. Egyházi általánosba jártam, ami ugye azért jött létre, hogy a gyerek már 6-7 éves korában vallásos legyen, vagy legalább vallásos nevvelést kapjon. Nos, ez mindenkinél fordítva sült el. Alig vártuk, hogy elballagjunk, utáltuk, hogy ránk erõltették ezt az egészet. De mint mondtam, hiszek Istenben, imádkozni is szoktam. Nincs nagyon köze a médiának ehhez, ha az ember nem akar vallásos lenni, nem lesz az. Ha nem akarja gyakorlni a kereszt(y)én(y)séget, akkor nem. Ez van. 15/l
Én személy szerint leszarom a vallásokat. Magamban hiszek, nekem ennyi elég. 14f
Nézzük példának Marilyn Mansont. Lehet, elsõ hallásra abszurdnak tûnik, DE! Manson valaha vallásos iskolákba járt, mert a szülei úgy akarták. Megszegte olyan alapvetõ dolgokkal, - amiket egyébként nem lehetne azokban az iskolákban - mint például a rock kazettákat megmutatni másnak, cukrot enni, hosszú hajat növeszteni a fiúknak. Nem akart a vallással foglalkozni, nem is vallásos mára. Tévhit, hogy sátánista. Csupán ugyanolyan elven van, mint én: hiszem ha látom. 15/L.
kedves kérdezõ, nem számít menõnek, hogy valaki hisz-e Istenben, vagy sem. a szüleim nem tartották fontosnak anno hogy belémneveljék ezt a vallásos maszlagot, és nagyon nagyon örülök neki, hogy így tettek. attól még hogy nem vagyok vallásos, és nem hiszek el mindenféle dolgot, teljesen normális tinédzser vagyok.
bocsánat. nem elõttem lévõ hanem 14:45 :)
elõttem lévõnél a pont. ha most mindenki aztmondaná hogy menõ isten és hogy létezik akkorsem hinnék benne :)
Nem Isten teremtette az embert, hanem az ember az Istent. Régen sok mindent nem tudtak megmagyarázni, mert nem állt ott a tudomány, ezért bemeséltek maguknak valami felettük álló hatalmi beavatkozást. Ennyi a sztori.
A kérdező hozzászólása: ?
A kérdező hozzászólása: Divat Istentelennek lenni.
Isten és az egyház nem ugyanaz.

Miért mondják, hogy a média a Fidesz kezében van, mikor a legnézettebb és a legolvasottabb médiumok mind baloldali?

RTL Klub (ATV2), TV2, ATV, Origo, Index. Ezek a legnézettebbek, mind tömény baloldali propagandát nyomat. Hiába Fidesz közeli az M1, Duna, Echo Tv, ezeket a kutya nem nézi.

Legjobb válasz: Ennyi sok butaságot amit itt összehordtatok, borzasztó. Mind valamilyen párt szimpatizánsa, és a valósághoz köze nincs.

Ennyi sok butaságot amit itt összehordtatok, borzasztó. Mind valamilyen párt szimpatizánsa, és a valósághoz köze nincs.
lehet azért nem nézik, mert senkit nem érdekel a sok kamu és a gyártott hírek? :D A TV2 a Fideszes hírszerkesztõvel meg miként került a felsorolásba? Amúgy meg akarták venni, csak nem volt elég pénzük rá.
az rtl klub és a tv2 a legnézettebb média, és totál apolitikus, éppen ezért tudnak még mûködni az egy kérdés, hogy kinek a kezében van, és az másik, hogy annyira színvonaltalan mûsort ad, hogy a kutyát se érdekli
TV2 jobboldali
"lehet azért nem nézik, mert senkit nem érdekel a sok kamu és a gyártott hírek?" Akkor miért nézik a többit?
RTL Klub, a TV2 és az ATV Tel-Avivból irányított médiumok, a HírTV fele német zsidó kezében van, az Origo teljesen baloldali, liberális és nemzetellenes, az index hol balra, hol pedig jobbra nyal.
Elég hiányos felsorolás kérdezõ. A TV2 pedig már jobboldalhoz köthetõ. A teljes lista a következõ: Jobboldal: M1, M2, Duna, Duna World, TV2, Hír Tv, Echo Tv, Kossuth Rádió, Petõfi Rádió, Lánchíd Rádió, Mária Rádió, Magyar Nemzet Baloldal: RTL Klub, ATV, Klub Rádió, Népszabadság, A netes hírportálok felsorolásától most eltekintek, de ott valóban több a baloldali. A nethez pedig a lakosság kisebb része fordul, mint a tévéhez, rádióhoz.

Miért kell elítélni a duci lányokat? Meg azokat a pasikat akiket teltebb a párjuk? Mert a média a piszkafákat reklámozza?

Ez a baj az emberekkel. A többség megy a média után... Ilyen jó csaj, olyan jó csaj kell... Szerintem a testalkaton lehet változtatni, nem feltétlenül csak azt kellene nézni. Én is 74 kg vagyok a 170 cm-hez, és igen picit duci. Na és? Ezért szerintem nem kell senkit elítélni.

Legjobb válasz: még te is ezzel foglalkozol itt elég rendesen, akkor máson mit csodálkozol? Ne foglalkozz vele, érezd magad jól ahogy vagy.

még te is ezzel foglalkozol itt elég rendesen, akkor máson mit csodálkozol? Ne foglalkozz vele, érezd magad jól ahogy vagy.
Ki ítél el?
"Szerintem a testalkaton lehet változtatni" A kövér nõk (és férfiak) ezt nem teszik meg. Az esetek jelentõs részében amikor nem áll fent súlyos anyagcsere zavar az elhízás az egyén igénytelenségére és saját testének nem tiszteletére vezethetõ vissza. Az, hogy aki ezt megteszi nem adja a kövérek alá a lovat, hogy ez teljesen természetes és milyen gyönyörû így zsírosan az magától értetõdõ.
nem ítélik el õket mint ember, de nem is rajong senki a zsírdisznókért és nem is egészséges, én sem vagyok vékony, de kövér sem, egy teljesen átlagos testalkatú Az a baj a kövérekkel, hogy õk se tudják elfogadni saját magukat ezért is van, hogy piszkálják azokat akik sportolnak és vékonyak Volt egy kolléganõm egy igazi kövér nõ és állandóan azt kereste, hogy mikor köthet belém, ebédnél én elég sokat eszek és beszólt, hogy zabálok meg olyan vagyok mint egy malac, meg szégyellem magam azért hordok hastakarós felsõket, fogynom kéne
Aki engem elitél azért mert teltebb párom van, az kinyalhatja a seggemet! :D
Hamarabb választanék egy 165 cm-es 70 kg-os nõt páromnak, ha nem lennék foglalt, mint egy 170 cm-es, 50 kg-os nõt. Nem vonz a csont. És attól, hogy van rajta némi fölösleg, még lehet sportos. Az én párom 167 cm magas, 68 kg. Van rajta pici többlet, de abszolút sportos, naponta fut, és nem elfogultságból, de most volt rendõr felvételin. Lefutotta az 50 kg-os csajokat lazán. Csak picit hízott, mindig is 60 körül volt, csak a fogamzásgátló ezt váltotta ki. 29/F
"Szerintem a testalkaton lehet változtatni, nem feltétlenül csak azt kellene nézni." Hát ha lehet változtatni, mi tart vissza? Én nem ítélem el a duci csajokat, de a szex szerintem jobb a karcsú-sportos alkatú, mozgékonyabb nõkkel. Egy feszes test szebb látvány és ezt nem csak a média "reklámja" miatt gondolom így, szerintem az az egészséges, ha az emberen, legyen az férfi vagy nõ, nincs sok súlyfölösleg. Vígasztaljon, hogy van azért bõven aki a ducikra gerjed.
A kérdező hozzászólása: Én nem érzem magam zsírdisznónak...
A kérdező hozzászólása: Engem nem ítél el senki, de hidd el nagyon sokmindnekit elítélnek ez miatt.
A kérdező hozzászólása: Én jól érzem magam, csak nehéz megérteni az embereket.
Én nem ítélek el senkit, de ha valami nem tetszik, akkor nem tetszik. Nem tudok vele mit csinálni, az izlésen erõszakkal nem lehet változtatni. Én is a 185 cm-re vagyok 105 kiló, ez van amelyik nõnek bejön, van aki meg hallani sem akar róla. Ettõl még nem írom ki itt kérdésnek :)
A nagyon vékony lányokat is ugyanúgy kritizálják, nemcsak a ducikat. Ha te meg vagy elégedve magaddal, jól érzed magad a bõrödben akkor mit érdekelnek mások?? jaj és ugyan olyan paramétereim vannak mint neked.
Elítélni?? Tudod kik vannak elítélve? A sportosak! Ha az ember, neadjisten egy nõ tenni akar a testéért, sportol, edz, és egészségesen eszik, és netalántán meg is látszik rajta egy kicsit, már jön a fujjogás, és a baromságbeszélés. Férfiaknál dettó, ha valaki kidolgozottabb, akkor biztos "tömi magát szerekkel". Sokkal legitimebb lett manapság elhanyagoltnak, igénytelennek lenni, és elvárni, hogy mindenki azt gondolja, hogy ez maga a tökéletesség. Itt a gyiken spec már a közepesen debella kezd a kampányszépség lenni, legyezgetve azt, aki olyan lusta, hogy meg nem mozdulna a teste, de még az egészsége érdekében sem. És nem, nem az a baj, ha valaki duci. A viselkedés számít, nem a testalkat. És igen, a viselkedés a baj, ez a hozzáállás, a fröcsögés és a tudatlanság. Állítólag még némi irigység is vegyül bele, tudván, hogy nekik nincs akkora kitartásuk, hogy sportos tetet érjenek el.
Igazad van utolsó.Inkább a ducik túlsúlyosak szídják a karcsú sportos csinos lányokat, hogy ez ribi, ez ilyen hülye, ilyen olyan.Irigyek inkább az a bja, hogy irigyek saját lustaságukat kompenzálják. Nem a média, hanem a látvány, nyilván egy karcsú feszes hosszú combú csaj amikor lobagol rajtunk egy fél orgazmus már akkor :D

Miért erősödött fel a médiában a hit?

Állandóan: istenem, jézusom! Rájöttem, mert mind vagy zsidók, vagy egy spirituális világ rendet akarnak, amit már beharangozott két évvel ezelőtt a média.

Legjobb válasz: Elmagyarázom jobban: A világnak nem volt vége 2012-ben. Sem jövõre, sem egyhamar. Új világ lesz. Új, szigorúbb, központosított törvényekkel. És a hitet veszik alapul, mert a hittel lehet a legjobban az emberekre hatni. Mindenkinek elkezdték "mosni" az agyát. Már kezdünk belépni az új világba, most tanítanak bennünket. Legyünk erõsek, motiválnak bennünket. De ez nem egy tökéletes világ lesz. Éppen az ellenkezõje.

A kérdező hozzászólása: Elmagyarázom jobban: A világnak nem volt vége 2012-ben. Sem jövõre, sem egyhamar. Új világ lesz. Új, szigorúbb, központosított törvényekkel. És a hitet veszik alapul, mert a hittel lehet a legjobban az emberekre hatni. Mindenkinek elkezdték "mosni" az agyát. Már kezdünk belépni az új világba, most tanítanak bennünket. Legyünk erõsek, motiválnak bennünket. De ez nem egy tökéletes világ lesz. Éppen az ellenkezõje.
A kérdező hozzászólása: Az utcáról bejövõ énekesekkel, akik "két hónap alatt tökéletesen" tudnak énekelni, velük reklámoznak mindent, velük is manipuláltatnak, motiváltatnak bennünket.
Valamennyire te is manipulálva vagy amúgy, ez nagyon látszik. Csak egy másik szemszögbõl tették ezt, ez a ló túlsó oldala, ahogy szokták mondani. A hitet mindig is azért használták, hogy pénzt szedjenek ki belõled. Nem hiába vannak a templomok. Most inkább az az irány, hogy egyre hülyébbnek nézzük az embereket és ennek megfelelõen alakítjuk a színvonalat, legyen szó bármirõl. És akkor ott van még pl. a fogyasztói társadalom - akik képesek mondjuk egy ájfont vagy mobilt vagy bármit folyamatosan cserélgetni, mert azt súlykolják beléjük, hogy "kiment a divatból" vagy "nem elég menõ", és ebbõl még f**zméregetést csinálnak az emberek, ott már tényleg vannak gondok.
Erdélyben óriási Jézus szobrot avattak, mindenhol rájöttek, hogy be kell törni az aljanépet az "imádkozzál és dolgozzál" KÖZÉPKORI rendbe, nehogymá tüntessenek, sztrájkoljanak, vagy megbuktassák a kormányt. Inkább térdeljenek a templomban, éjjel-nappal a Bibliát bújják. Ez a cél!

1 éve vásároltam egy S. y Vaio notebook-ot a Med. A M. rktban, aminek a tapipadja (touchpad) elég durván lekopott (ritkán használtam, inkább egérrel használom). A S. y elutasítja a garanciát, mondván a kopás nem garis ügy, mi a teendőm szerintetek?

A S. y megkeresésemre azt válaszolta, a kopás nem garanciális probléma, így elhajtott a kedves fiatalember telefonon. Kérdésem az lenne, hogy más járt-e már így és mi most a teend?m. A Med. A M. rkt azt mondta telefonon, hogy bevihetem hozzájuk, de ha a S. y elutasította, ?k sem tehetnek mást. Én viszont úgy gondolom, hogy normál, rendeltetésszer? használat mellett nem igazán kellene lekopnia a tapipadnak, tehát sztem anyag vagy festékhiba, így jogos a garanciális igényem. Hozzáteszem, hogy 1 év alatt már 3x volt szervízben (gomb akadás, winyó) náluk a gépem, eddig semmiféle elutasító magatartást nem tanusítottak, küldték a futárt, majd 1hét múlva visszakaptam javítva. Egy 185ezer Ft-os (alapkategóriás) gépr?l van szó, nem szeretném ennyibe hagyni a dolgot. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: "Mit javasoltok?" Dobj egy fotót róla.

"Mit javasoltok?" Dobj egy fotót róla.
A kérdező hozzászólása: http://www.divatbarlang.com/full/20130130090225_1.jpg A kép a kopásról.
Ez nem csak egy színkopás? vagy ez befolyásolja a funkcióját is?
Nekem az a kérdésem, hogy úgy kopott le, hogy ki is fényesedett nagy helyen, és amikor dolgoznék rajta, elég kellemetlenül tapad hozzá az ujjam. Nincs rajta olyan felület, ami cserélhetõ lenne, ez a Lenovo sajátossága. ERzzel mit lehet kezdeni vajon? Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!